ahhhhhh aşk işte aaşşşşşşkkkkkkİçimden gelmiyo yiyemiyom canım. İki lokma alıyom tıkanıyom, midem sanki koca bir kuzu yemiş gibi tok hissediyor. Akrebimle buluştuğum günden beri böyleyim :))))
hiii sakın bozmaaaaaaSlm kizlar eşimle abimlere gidiyoruz akşama doneriz
Inş diyetimi bozmam:)
yaa bu kadar kilo vermişken yeniden mi alacaksın topla kendiniiiiCanım telefondan okuyorum burayı genelde ama bu mesaj sayılarını sayamamak çok kötü
telde değişmiş burası
şimdi nete girdim saydım :
6 - 2 -
hahaha
canımmm dün yazdım görmemişşin menüyü sen :)
ondan önceleride unuttum menü falan
zaten diyet modundan çıkmış durumdayımm
Lütfennnn biri beni motive etsin
çok kaçamak yapıyorm
Aynen canım çok mutlu oldummm resim attım albümde okadar uzun olmasada çizme işteee ilk defa çizmem oldu
hayırlı olsun canımmm güzel güzel giyinnn kürklü burdada moda şuan
resim çek:)
Afiyt olsun güzel yinede bence :)
Dışardaydım canım işte kendime engel olamadımm ..
çok yanlş yoldayım bu gidişle sisecem tekrar
inşallah rüyan çıkar canımDün gece rüyamda 30. yaşgünü pastamı görmüştüm, bende doğumgünüm yaklaştığı için gördüm sanıyordum. Bakın tabiri neymiş ;
"Sevginizin karşılığını görecek, sevgilinizle mutlu bir beraberlik yaşayacaksınız. Bu aralar büyük yatırımlar yapmanız, hatta bir ev almanız bile mümkün."
hahhahhaahhahahahahhahahahaahahah
Aynen emek hırsızlığı yapmış Özcan Deniz bi de söylüyordu
ben de sinir oldum gitmem o filme ( sanki siirte sinema vardı da bi de trip atıyorum)Ay öyleyse gitmiycem filme
Gerizekali
Özcan yani
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinsabiha gökçene inecek uçak oradan annemlere perşembe günü kardeşime kız istenecek cumarteside nişanı var allah nasip ederse o da istanbul mahmutbeyde olacak:)
ayy canım ya kolay gelsin sana aslında yakınım sana yardıma geleyim mikızlar sabah bir görünüp kayboldum.11.30 gene( allah bu vi yapanın belasını versin) çamurlu su bastı.bu defa yatak odasıyla beraber.batıda olsak on kere taşınmıştık bu lanet evden.suyu koavyla boşalltım tuvalete.odayı temizle.banyo öle kaldı.gene kırıyorlar bir yerleri.sonra elektrik kesildi.kızı uyuturken yorgunluktan sızmışım yanında.
geçmişe br bakıp geliyorum.
MENÜM
SABAH
Sahanda yumurta
Peynir,ceviz ,zeytin
Kavrulmuş biber
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Yarım kepçe nohut yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
AKŞAM
2 kase sütlü cornflakes(kasem küçük)
ben de çok seviyorum bu sabah yedim ama light sütle.. daha önce vermiştim akşamları nesfit yieyerekbiliyosun bende çok tüketiyodum hemen hemen hergün. sonra yağlı sütle tükettiğim için. kilo veremediğimi farkettim. sende dikkat et. ben komple bıraktım ama çok seviyorum.
hımmm afiyet olsun .. ben de az önce yedim annem yapmıştı tam bir hasta çorbası olmuştu nefisssÖffff bisiler karisti ama ne bilmiyorum
Guzel bi corba yaptim vitamin bombeee bebikimde yer ins
akşam hiç birşey yememşsin olmazki yaaaa ölcen açlıktannnnOff of neler yazılmış, bu konuların aktif olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu beklemiyordum harikasınız kızlarDaha bugünkü ilk mesajım, bu ilk günüm çok yoğun bir günüme denk geldi yemek yemeyi bile unuttuğum bir gün oldu hatta Merhaba diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim memnun oldum. Ben de iktisat mezunuyum, şu anda İstanbul'da kendi çeviri büromu işletiyorum.
Bugün sabah ilk işim Nivea'nın aldığım inceltici kremine başlamak olduDaha önceden de kullandığım bir ürün. Yavaş ama etkili ve yan etkisi de olmadı şimdiye kadar.
Bugünkü menüm şöyle oldu:
Sabah:
Şekersiz sütlü neskafe
2 dilim tam tahıllı ekmek
Siyah zeytin ezmesi
Öğlen:
2 salatalık
Hazır ezogelin çorba
Ara:
Yoğurt
Akşam:
Diet kola
Salata
Gün içinde de ekinezya çayı ve 2 fincan şekersiz kahve içtim. Kahveyi azaltmaya, suyu çoğaltmaya çalışacağım
Oglum geldi ingilizcede 2 almis ( allahtan lugat testi gibi bisey) neyse 2 almis ..
Bu hep ingilizce kolay yaaaaa diyordu fransizca calisiyordu hep 2 yi getirince
Eee ne oldu? Iyi mi simdi bu not diyorum
Oda diyo ki 2 adi üstünde iyi ya iste diyor :))))
Bisey diyemedim
çocuk biliyor işiii, 2 işte 1 değil ki