Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İçimden gelmiyo yiyemiyom canım. İki lokma alıyom tıkanıyom, midem sanki koca bir kuzu yemiş gibi tok hissediyor. Akrebimle buluştuğum günden beri böyleyim :))))
ahhhhhh aşk işte aaşşşşşşkkkkkk
Slm kizlar eşimle abimlere gidiyoruz akşama doneriz
Inş diyetimi bozmam:)
hiii sakın bozmaaaaaa
yaa bu kadar kilo vermişken yeniden mi alacaksın topla kendiniiii
inşallah rüyan çıkar canım
Aynen emek hırsızlığı yapmış Özcan Deniz bi de söylüyordu

Ay öyleyse gitmiycem filme
Gerizekali

Özcan yani
ben de sinir oldum gitmem o filme ( sanki siirte sinema vardı da bi de trip atıyorum)

sabiha gökçene inecek uçak oradan annemlere perşembe günü kardeşime kız istenecek cumarteside nişanı var allah nasip ederse o da istanbul mahmutbeyde olacak:)
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
ayy canım ya kolay gelsin sana aslında yakınım sana yardıma geleyim mi

biliyosun bende çok tüketiyodum hemen hemen hergün. sonra yağlı sütle tükettiğim için. kilo veremediğimi farkettim. sende dikkat et. ben komple bıraktım ama çok seviyorum.
ben de çok seviyorum bu sabah yedim ama light sütle.. daha önce vermiştim akşamları nesfit yieyerek
Öffff bisiler karisti ama ne bilmiyorum

Guzel bi corba yaptim vitamin bombeee bebikimde yer ins
hımmm afiyet olsun .. ben de az önce yedim annem yapmıştı tam bir hasta çorbası olmuştu nefisss

akşam hiç birşey yememşsin olmazki yaaaa ölcen açlıktannnn

çocuk biliyor işiii, 2 işte 1 değil ki

zamane çocuklarına laf yetiştirmek mümkün değil.bakalım daha neler duyacağız
biz burda mümkün olduğunca dengeli beslenmeye çalışıyoruz.sadece kalori miktarını düşürmek için miktarı düşürüyoruz.işin sırrı bu

amma çok konuşmuşsunuz yaaaa oku oku bitmedi
sorma oku oku bitmedi.banyoyuda kociş temizledi ,bana elletmedi sağolsun.

Diller arası öyle gel-gitler oluyor, ben de hatırlıyorum kendi yıllarımdan Herkesin aşık olacağı bir dil var bana göre... Benimki Fransızcaydı ama fırsat bulup ilerletemedim.

Kizimda ingilizceyincok seviyor..ingilizcesi iyi derece ana dile yakind iyebilirim.bi kitap yaziyorda ..nerden dusunduysem öyle tercume diyince :)) sordum,.. ama fransizcadan nefret ediyor ilk baslar cok sevmisti..ögretmenlerin cok etkisi var cocuklarin bi dersi sevmesi sevmemesi konusunda..oglumda fransizca diyor ama sanmiyorum sadece ablasi ngilizcde iyi oldugu icin bende bunda iyi olim gibi bisey onunki:)) bende faRsca osmanlica cok severim

Bizde notlar trdekinin tersi 1 pekiyi 2 iyi 3 orta gibi :))

amma çok konuşmuşsunuz yaaaa oku oku bitmedi

Hep söyluyorum geveze kizlar

ne güzel çocukların almancanın yanında fransızca,ingilizce de öğreniyorlar.bizimkiler nasıl olacak bakalım.benim ingilizce orta seviyede .orta okulda seçmeli almanca vermişlerdi.hiç hoşlanmamıştım.
çocuk gayet iyi bir not almış ferhan.biraz önceki sözlerimi geri aldım.

menüm
sabah:2 dilim ekmek
2 yumurta
peynir
zeytin

öğle:1 tabak makarna
ayran

akşam:1 tabak etli patates
bol salata
ayran

su:1 litre
spor:su taşıma,yer silme

Benim cocuklarin okulunda notlar bir kit bir kitttt krizlere girersin..bi kere tartismistik ögretmenle 30 soruluk bir mate sinavinda 1 yanlista 2 vermis merak edip sormal istedim ..normalde oyle okula gidip konusma aliskanligim yok toplantilar, disinda..hic hata olmazsa 1 oluyomus..bi puanlama sistemleri varmis miss öylemismis..hani on soru bisey olsa okde 30 da 1 hata
10. sinifta 1 dil daha secmeleri gerekicek

menüm
2 yumurta
peynir
zeytin

ayran

bol salata
ayran

Afiyef ilsun canim ekmek yemierek dengelemissin

Bende menumu yazayim

Sabah
Kepekli ekmekle ton balikli sandivic

Ögle
1 kase corba, 3 köfte, 1 dilim ekmek3 yk kasigi yogurt

Aksam
1 kase corba

Birazdan cay yada kahve icicem:)

Spor

[table="width: 500, class: grid, align: right"]
[tr]
[td]3 mil yürüyüs[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 5*5 yoga hareketleri[/td]
[/tr]
[tr]
[td]100 mekik [/td]
[/tr]
[tr]
[td]50*2kalca hareketleri[/td]
[/tr]
[/table]

Tamam canım bundan sonra sayacağım 10u geçerse bana kızabilirisiniz

biliyosun bende çok tüketiyodum hemen hemen hergün. sonra yağlı sütle tükettiğim için. kilo veremediğimi farkettim. sende dikkat et. ben komple bıraktım ama çok seviyorum.
Haklısın canım bende yarım yağlı kullanıyorum

Akşam dışında güzel olmuş.Afiyet olsun.
napcam ben şimdi o zamann:44::44:
Canım açıklama yaptım karar senin.

az bekle hatice gelsin konuşalım,bu ne kız bıktın mı bizden?
Canım yukarıda izin durumunu açıkladım.Karar Banunun..

2 de kötü bir not değilmiş. Çok üstüne gitme,diğer sınavlarına daha çok çalışıp 1 alır

menüm
2 yumurta
peynir
zeytin

ayran

bol salata
ayran

Makarna takıldı gözüme ve canım çekti.Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.Menünde sporunda çok güzel. Yalnız ben bugün spor yapamadım.Bugün ayarlarım bozuk canım sıkkın beni idare et olur mu

afiyet olsun,ferhan

temizlikten sonra çok yorulduk,en kestirme o pişti.canın çekmesin kötüydü,pişemişti zaten

Slm kizlar evime geldim sonunda yengemin evine ilk kez gittim bizi
Guzel karsiladi şimdide evimdeyim
Beğendiğim androidli bi telefon vardı eşimde gitmis almış dogum gunu hediyesi diye
Ama vermek için doğum günümü bekleyemedi
Sonunda benimde androidli telefonum oldu yuppiiiii

Bugünkü menum
Sabah tek şekerli türk kahvesi
3 çatal yumurta
Öğlen
3 yk et sote
1 kepçe mercimek salatası
1 kepçe yesillikten salata
Ara 1 türk kahvesi
Akşam çeyrek nar

2.5 lt su
30 dk yürüyüş

güle güle iyi günlerde kullan telefonunu.cuma eşimde aldı bi tane.tablet kadar nerdeyse.hafif bir karın ağrısı olmadı desem yalan olur
semine bu kız sadece öğlen yemişsin.:111:

Yok caniM gitmiyorum..beni biliyolar..cevabimi aldim oturdum zaten..yeni atak cevaplar bulmam lazim benimde :))

Gule gule kullan canim

Aferin kacamak olmamis..öglenin uzun yayildigini tahmin ediyorum zatende kalabalik. Oyuzden aksam yok heralde

güle güle iyi günlerde kullan telefonunu.cuma eşimde aldı bi tane.tablet kadar nerdeyse.hafif bir karın ağrısı olmadı desem yalan olur

semine bu kız sadece öğlen yemişsin.:111:

Hehehe ne agrisi kiiizzzzz kullan gitsin

herkese iyi geceler

Iyi geceler canimmm..ama ilk gunden aksattin sporunu..önemli birsey olmasa bunu yapmiycagini dusunuyorum sana guveniyorum canikim ortim ..iyi gecelerrrr tatli ruyalarrrrrr...canini sikan seyleri yatarken sil sabah yeniden ac tertemiz zihinle merhabbaaaa

Çok mantıklıymış. Diğer türlü alışması da zor, direk bırakıyor insan...

Akşam dışında güzel olmuş.Afiyet olsun.

Saol canım

Güle güle kullanasın inş

Burada gözüme çarpmıştı, birileri daha meyveleri çeyrek-yarım yiyordu. Sık nar yemediğimden midir nedir çok hoşuma gitti. Hani nar filan büyük ama diyelim canımız muz çekti, kocaman muzu yiyeceğimize 1/3ünü filan yiyip hanehalkıyla bölüşebiliriz

okuldan yeni geldim çok yorgunummmm ..

Öğretmen misin yoksa öğrenci mi Burada ne kadar çok öğretmen var ne güzel biraraya gelmek. İnsan aynı işyerinde çalışıyor gibi oluyordur heralde...

Herkese tatlı rüyalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…