Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba,

Bugünkü menüm

Sabah:
Tavuklu ve taze kırmızı biberli çorba

Öğle:
Bir dilim patatesli börek

Akşam:
1/2 porsiyon pirinç pilavı
1 büyük bardak ayran
1 aşure

1.5 lt su
3-4 bardak çay

Bugün biraz fazla kaçtı. Ama toparlayacağım.

menüm
sabah:2 dilim ekmek
2 yumurta
peynir
zeytin

öğle:1 tabak makarna
ayran

akşam:1 tabak etli patates
bol salata
ayran

su:1 litre
spor:su taşıma,yer silme
afiyet olsun canım zaten ev işiyle vermişsindir bütün kalorileri
afiyet olsun ferhancım. bu arada oğlunun notu baya iyiymiş ben burdaki gibi sanmıştım özür...
güle güle kullan canım benim de bozuk telefonum idare ediyorum şimdilik.ne alacağıma karar veremedim bir türlü
afiyet olsun , çeyrek nar mı ben hepsini yerim valla
aşure olmasaymış daha iyiymiş afiyet olsun canım
Bugunde ilk günaydın benden olsun

Gunaydinnnn canlarimmmm
ben de ilk günaydın benden olsun diye girdim meğerse sen yememiş içmemiş uyumamış sabahın 5inde günaydın demişsin günaydıın canıımmm

tatlı patates menülerinin ciddi bir dğişime ihtiyacı var.sabah güzel.öğlen ,diete yeni başlayan birinin öğününde börek olmamalı bence.akşam şenlik yeri.pilav ve aşure.tamamen karbonhidrat dolu bir gün.sebze,meyve nerde.sürekli eleştiriyorum diye inşallah kızmıyorsundur.
Bugunde ilk günaydın benden olsun

Gunaydinnnn canlarimmmm
günaydın semine

dilek eşim samsung s 3 aldı.büyük bir makina.ama çok güzel.kamerası profesyonel makina gibi.android işlemcili.daha incelemeye fırsatım olmadı yoksa ayrıntı verirdim.kocacım elinden bırakmıyorki bir inceleyeyim.

s 3 gerçekten çok iyi bi cihaz eşinin elinden düşmemesi normal o yüzden
güle güle kullan sende inşşallahhh canımm

evet evet çok ii hatırlıyorum hattao yüzden bıraktım ve farkı anladım :))) çorbacı güzeliyim dimi :)
öncelikle afiyet bal şeker olsun diorum. sonrada orda kolanın ne işi var diorum. cıksss kola olmamış. ben asitli içeceklere çok karşıyım. diyetle birlikte sağlıklı beslenmeyide alışkanlık haline getirmeye çalışıyoruz. bence ayran tercih edebildiğin durumlarda kola içme. hatta hiç içme :)))))))))

menüm
2 yumurta
peynir
zeytin

ayran

bol salata
ayran

afiyet olsun çiçei burnunda kaptanım. menü o iş younluğuna rağmen güzel olmuş. spora bayıldım bitirebildinmi peki işlerini. yağmur yağdığı içinmi öyle oldu. eğer yağmur yağdığı içinse her yağmur yağdığında öylemi olacak. evi sigortalatın bence zararınızı karşılarlar.
afiyet olsun menüne ve sporuna bayıldım.
iyi günlerde kullan.
kalabalık gibi görünsede hepsi az az. akşamıda hafif tutmuşsun bence fena deil. ama dengelide deil.
güle güle iyi günlerde kullan telefonunu.cuma eşimde aldı bi tane.tablet kadar nerdeyse.hafif bir karın ağrısı olmadı desem yalan olur

semine bu kız sadece öğlen yemişsin.:111:
hihihihihiiiii niye karın ağrın oldu yaa. :))))

afiyet olsun. aşure ve patatesli börek yerine daha hafif ve besleyici şeyler seçebilirdin. genel olarak iyi aslında. toparlanmanın uzun süreceğini sanmıyorum.

dünkü menüm

sabah
1 ad sandwic (beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin) kahvaltı tabağı gibi hhahahahaaa

ara
4 ad. gün kurusu
bir avuç ceviz

öğlen
1 kase düğün çorbası (etli,kremalı)
2 dilim kepek ekmeği

ara
1 ad. yeşil elma

akşam
1 tabak kuru fasulye
2-3 kaşık pilav
birazda (bir karış uzunluğunda) haşhaşlı ekmek.

spor yok
su 1,5 lt.

sadık kalmıyorum şöyle
dün listede öğlende yumurta vardı sabah 3çatal aldım onu kaldırdım
akşam yemeğinde et vardı onu öğlen yedim öğlen dediğimde 3:30 da
dün tek fazla olan mercimek salatasıydı ama listedeki öğlen yemeğini kaldırdığım için yedim onu da bakalım 5 gün kaldı kiloma bakıcamm
aldıkların hayırlı uğurlu olsun güle güle giy canımmm
afiyet olsun canım
bence sadece pazar günü 1 kase çorbayla kapatman olmamışş
gerisi güzellll
Bence bozmamalısın, yaşam şeklin bu diye düşünmelisin

Tammam bu akşam giyer foto eklerim buraya :)en geç yarın sabaha
yengemede söylemiştim börek çörek yapma sakın yemem diye oda bana salatalarla et yapmışş
saolsunnn
ohhh maşallah sana canım darısııı benim ve isteyenlerin başınaaaa
25600 müüüüüüüüüüüüü
niye bu kadar çok ama yaaaaa
açıköğretim fakultesiysen geç mi diyorlarrrr
bugün yada yarın. eksik kitaplarımı almaya ve kimliğimi almaya merkez büroya gidicem oraya sorarım. yeni değiştirdim yaa daha iyi diye. vay anasını. baya baya ales kalktı dedi ya. :)))))))))
sor nurgülüm sorrrr bakalımmm
ben kitapların 7 sini aldım
kalan 2side 20 kasımda gelcekmişşş offf yarabbimmmmmmm
gülermisin ağlar mısınn
çok geçmiş olsunn canım yaaa:26:
bu hafta sporlarıma daha da dikkat edicemmmmmm
biliyosun bende çok tüketiyodum hemen hemen hergün. sonra yağlı sütle tükettiğim için. kilo veremediğimi farkettim. sende dikkat et. ben komple bıraktım ama çok seviyorum.
bende haftaya başlasam mı ki faydalı olur mu nurgüllll
akşam hariç güzel bence
afiyet olsunnn
Diller arası öyle gel-gitler oluyor, ben de hatırlıyorum kendi yıllarımdan Herkesin aşık olacağı bir dil var bana göre... Benimki Fransızcaydı ama fırsat bulup ilerletemedim.
ayy bende çinceyi çok merak ediyorum
çubuklardan nasıl da harf oluşturmuşlar
aslına bakılırsa ingilizceyi iyi derecede biliyorum
her türlü makaleyi çeviriyorum
dil bilgisinin hepsini biliyorum ancak konu konuşmaya gelince çekindiğimden zınk diye kalıyorumm
nasıl olcak ta ilerleticem ingilizcemi
bazen aklımdan geçiyo gidim eminönüne turistlerle konuşim hehehehehe nede olsa bi daha görmiceklerrr beniii
şimdide arapça kursuna başladım bakalımmm

yeni şeyler öğrenmeyiii çooookkkk seviyorummmmm
notların trdekinin tersi olması çok ilginççç
menüm
2 yumurta
peynir
zeytin

ayran

bol salata
ayran

afiyet olsunnnnnnn canımmm
spor süperrrr
afiyet olsunnnnn

eşimi işe gönderirken bi takımıma bakayım dedimm dayanamıyorummmmmm
aslında evde olsam bişeyler daha yerdim ama zaten öğlen yemeğini 3:30 gibi yedik 9 u geçiyodu eve geldiğimde o yüzden çeyrek nar yedim
bide hava artık erken karardığından çok acıkmıyorum sanırım saatler kısa oluyo
afiyet olsunnn canımm
ben artık çeyrek bile yediğime şükrediyorum evlenmeden önce meyve yemezdim erik ve yeşilelma dışında he bide kivi tabi
ama şimdi hepsinden yiyorum
akşam 9 da bütün nar ağır gelir diye çeyrek yedim ama bugün elimden kurtulamazzzz hepsiniii yicemmmmm

sende düşünüyormusun master. eğer öyle bi niyetin varsa şimdiden notlarını yüksek tutmaya çalış. yani amacın sınıf geçmek deil ortalamanı yüksek tutmak olsun. evet benimde daha iki kitabım eksik. benimde sonradan düştü aklıma master işi yasemin saolsun. detayları öğrenirim cumartesi günü dersaneden. bide çincede harf yok. o her bir karekter bir kelime örn; masa 1 karakter. yaklaşık 5 bin civarında karakter var. o yüzden o kadar hızlı konuşuyorlar :)))

Herkes master yapacak hihihaahahahhaahahaahah:))yaşasın kötülük:)) Hepimiz incecik full akademik çıtırlar olacağız. Bugün kendimi muhteşem hissediyom. Resmen totom ve o küçülmez dediğim basenlerim küçülmüş

gidebildiğim yere kadar gitmeyi istiyorum

çünkü bişeyler öğrenmek yeni şylere başlamak benim hobim
ama çocuk olursa nolur bilemiyorum
eeee o zaman çubuklar mı harf oluyo
anladım canım
ama çok merak ediyorum şu arapçayı da bi öğreneyim öğrenmeye çalışayım hiç olmazsaa sonrasına belki çince düşünebilirim
arapçayla ingilizceyi kıyasladığımda aman yarabbimm
ingilizce resmen çerez gibi geliyo banaa
arapçada ne çok dil bilgisi varmışşşş

resimleri gördüm yaycımmm diğer resimlerine de baktımm
ne çok incelmişsin zayıflamışsınn
ayrıca yüzün de çoook çokk sempatik ve güzelsin
güzeller güzeli bide cimcime gördüm ordaa o ne tatlılık öyle yaa sıkasım geldi yanaklarındanama kıyamam kiii

aldıklarına gelince yaycımm
deri ceketini çok çok beğendim pantolon da üzerinde çok hoş durmuşşş
diğer ceketin kumaş sanırım tam anlayamadığımdan yorum yapmıyorum ona
hepsi çok güzel güzel günlerde giyyy inşallahhhh

inşallah hepimiz fullllll akademik çıtırlarrrr olucağızzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…