Teşekkür ederim canım :)) Geçen sene bu zamanlarda bırak 42 beden 50 beden kıyafet bulabilirsem seviniyodum :)) 54 bedenide gördüm o ayrı hihihihihiih:))resimleri gördüm yaycımmmdiğer resimlerine de baktımm
ne çok incelmişsin zayıflamışsınn
ayrıca yüzün de çoook çokk sempatik ve güzelsin
güzeller güzeli bide cimcime gördüm ordaa o ne tatlılık öyle yaa sıkasım geldi yanaklarındanama kıyamam kiii
aldıklarına gelince yaycımm
deri ceketini çok çok beğendim pantolon da üzerinde çok hoş durmuşşş
diğer ceketin kumaş sanırım tam anlayamadığımdan yorum yapmıyorum ona
hepsi çok güzel güzel günlerde giyyy inşallahhhh
inşallah hepimiz fullllll akademik çıtırlarrrr olucağızzzzzzzzzzz
Günaydiiiinnnnnn
bugünnnnn çenemmm düştü benimmm yaaaa
biri beni durdursunnnnnnnnnnnn
Teşekkür ederim canım :)) Geçen sene bu zamanlarda bırak 42 beden 50 beden kıyafet bulabilirsem seviniyodum :)) 54 bedenide gördüm o ayrı hihihihihiih:))
Diğer ceketim önü o yünlü şeyden koyun yünü gibi diğer kısımları kalın penye yapmışlar:)))
Kokoş bluzümü giyemedim ama daha kısa kollu tshirtlerle gezdiğim için :))))))
Bu arada bak ben 2 yaşındaki cimcimeyle master yapıyom, çocuk engel değil yani
Günaydınn canımmm:))) Ferhan Türkiyeye gel beraber alışveriş yapalım:))))Fotolarıma bakmayı unutma emi yeni foto ekledim
Hatice baaaak Seminede geveze oldu hihihihihhihihihihihihi
sadık kalmıyorum şöyle
dün listede öğlende yumurta vardı sabah 3çatal aldım onu kaldırdım
akşam yemeğinde et vardı onu öğlen yedim öğlen dediğimde 3:30 da
ayy bende çinceyi çok merak ediyorum
çubuklardan nasıl da harf oluşturmuşlar
aslına bakılırsa ingilizceyi iyi derecede biliyorum
her türlü makaleyi çeviriyorum
dil bilgisinin hepsini biliyorum ancak konu konuşmaya gelince çekindiğimden zınk diye kalıyorumm
nasıl olcak ta ilerleticem ingilizcemi
bazen aklımdan geçiyo gidim eminönüne turistlerle konuşim hehehehehe nede olsa bi daha görmiceklerrr beniii
şimdide arapça kursuna başladım bakalımmm
yeni şeyler öğrenmeyiii çooookkkk seviyorummmmm
notların trdekinin tersi olması çok ilginççç
afiyet olsunnnnnnn canımmm
spor süperrrr
afiyet olsunnnnn
dünkü menüm
sabah
1 ad sandwic (beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin) kahvaltı tabağı gibi hhahahahaaa
ara
4 ad. gün kurusu
bir avuç ceviz
öğlen
1 kase düğün çorbası (etli,kremalı)
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 ad. yeşil elma
akşam
1 tabak kuru fasulye
2-3 kaşık pilav
birazda (bir karış uzunluğunda) haşhaşlı ekmek.
spor yok
su 1,5 lt.
Orda yaşamak güzel olabilirdi de, Buz gibi kişilikli Almanlarla hayat geçmez yaaa:))haklısın,ama ne bileyim işte insanın aklının bir ucu acaba der bence.yani ben olsam derdim
Haticecim bi dahakine çeyrek kepçe olsun olur muMENÜM
SABAH
Sahanda yumurta
Peynir,ceviz ,zeytin
Kavrulmuş biber
Yeşilçay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Yarım kepçe nohut yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
AKŞAM
2 kase sütlü cornflakes(kasem küçük)
Yok sana izin mizinzeynepçimm cnm ben izne ayrılmak istiyorum. cidden menü yaz mesaj spor yaz fln sıkıldım benne kadar izin alınabiliodu en fazla??
nurgül doğru söylüyor.nohutları say bidaha 10 u geçmesin
mesajlara dikkat etmem gerek bu arada,haklısın.
banu daha fazla zorlamayacağım,kalsan çok iyi olurdu ama hayatta kararda senin.ben en uzun ne kadar izin alabilirsin sorusunu direk haticeye yönlendiriyorum.halefim cahil selefini bilgilendirir misin?
Hepimiz gevezeyiz hele Hatice ve Nurgül varya başgevezeler onlarOff of neler yazılmış, bu konuların aktif olduğunu biliyordum ama bu kadar olduğunu beklemiyordum harikasınız kızlarDaha bugünkü ilk mesajım, bu ilk günüm çok yoğun bir günüme denk geldi yemek yemeyi bile unuttuğum bir gün oldu hatta Merhaba diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim memnun oldum. Ben de iktisat mezunuyum, şu anda İstanbul'da kendi çeviri büromu işletiyorum.
Bugün sabah ilk işim Nivea'nın aldığım inceltici kremine başlamak olduDaha önceden de kullandığım bir ürün. Yavaş ama etkili ve yan etkisi de olmadı şimdiye kadar.
Bugünkü menüm şöyle oldu:
Sabah:
Şekersiz sütlü neskafe
2 dilim tam tahıllı ekmek
Siyah zeytin ezmesi
Öğlen:
2 salatalık
Hazır ezogelin çorba
Ara:
Yoğurt
Akşam:
Diet kola
Salata
Gün içinde de ekinezya çayı ve 2 fincan şekersiz kahve içtim. Kahveyi azaltmaya, suyu çoğaltmaya çalışacağım
Hehehehehe hatırlıyom benferhan kız gruba ilk girdiğimde seninle tartışmıştık ,bugün aklıma geldi.nrden nereyehatırladın mı sen?
Bitmez haticeyle yarışıyodukamma çok konuşmuşsunuz yaaaa oku oku bitmedi
Nazar değmesin, güle güle kullanSlm kizlar evime geldim sonunda yengemin evine ilk kez gittim bizi
Guzel karsiladi şimdide evimdeyim
Beğendiğim androidli bi telefon vardı eşimde gitmis almış dogum gunu hediyesi diye
Ama vermek için doğum günümü bekleyemedi
Sonunda benimde androidli telefonum oldu yuppiiiii
Kız tatlıpatates gecenin ikisinde in cin ve top olur herhalde burdaSelaam kimse var mı? Bugün geç geldim eve. Dışardaydım. Nasılsınız?
huh huuu pozitifliğin ve neşen buralara kadar geldi. dahada iyi olacak eminim.Herkes master yapacak hihihaahahahhaahahaahah:))yaşasın kötülük:)) Hepimiz incecik full akademik çıtırlar olacağız. Bugün kendimi muhteşem hissediyom. Resmen totom ve o küçülmez dediğim basenlerim küçülmüş
hoşgeldin ferhannGünaydiiiinnnnnn
Dün kü mesaj sayım 37 seninki kaaaaaaaaaaaççççççççç
huh huuu pozitifliğin ve neşen buralara kadar geldi. dahada iyi olacak eminim.
hoşgeldin ferhann
maşallahhh maşallahhh benim 17 :))) kimin daha geveze olduğu belli oldu :)))
bana değil kendine aldı kız telefonus 3 gerçekten çok iyi bi cihaz eşinin elinden düşmemesi normal o yüzden
güle güle kullan sende inşşallahhh canımm
afiyet olsun nurgülde o haşhaşlı olmamış.pilav yemeseydin keşke.ev için sigorta demişsin çok güldüm,şırnakta ne sigortası kız,hayatımızın bile sigortası yok burda.normalde 2.seferden sonra evini başınıza çalın deyip taşınırdım. temmuza kadar sabredeceğiz işte.dünkü menüm
sabah
1 ad sandwic (beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin) kahvaltı tabağı gibi hhahahahaaa
ara
4 ad. gün kurusu
bir avuç ceviz
öğlen
1 kase düğün çorbası (etli,kremalı)
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 ad. yeşil elma
akşam
1 tabak kuru fasulye
2-3 kaşık pilav
birazda (bir karış uzunluğunda) haşhaşlı ekmek.
spor yok
su 1,5 lt.
hemen bakıyorumgünaydın kızlarrrr
2 tane foto eklicem cicilerime bakın :)))
kolay gelsin,Allah yardımcın olsun.veeee bu kadar gevezelik şimdilik yeterrr gidippp evi temizliyeyim
halılar kalkıcak sirkelencek yorganlar var havalanacak toz alıncak
ev süpürülüp silinecek
banyo ciflenecek
mutfak ciflenecek
balkon toplanıp yıkanacak
camlar silinecekkk
oyyyyy yoruldummm şimdidennnn
oy oy maşallah sana.Dün kü mesaj sayım 37 seninki kaaaaaaaaaaaççççççççç
Hey maasallah sabah sabah bu ne enerji kizlar supersjniz valla ))) gunaydin mi diyim tunaydin mi bilemedim )
akşam hariç güzel bence
afiyet olsunnn
ayy bende çinceyi çok merak ediyorum
çubuklardan nasıl da harf oluşturmuşlar
aslına bakılırsa ingilizceyi iyi derecede biliyorum
her türlü makaleyi çeviriyorum
dil bilgisinin hepsini biliyorum ancak konu konuşmaya gelince çekindiğimden zınk diye kalıyorumm
nasıl olcak ta ilerleticem ingilizcemi
bazen aklımdan geçiyo gidim eminönüne turistlerle konuşim hehehehehe nede olsa bi daha görmiceklerrr beniii
şimdide arapça kursuna başladım bakalımmm
yeni şeyler öğrenmeyiii çooookkkk seviyorummmmm
selam gönül hoşgeldinn..
ferhhaannn kalk silkelen kendine gell. devrim sinerjiikk devriimm sinerjiikk bir ki bir ki hadiiii
gülay görüyosun dimi hep böle bunlar işte nere düştüğünü anladınmı
Üzerimde bi agirlik var ki sormayin..öyle uzaniyorum benm reglim yaklastimi kiyas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?