Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım :)) Geçen sene bu zamanlarda bırak 42 beden 50 beden kıyafet bulabilirsem seviniyodum :)) 54 bedenide gördüm o ayrı hihihihihiih:))
Diğer ceketim önü o yünlü şeyden koyun yünü gibi diğer kısımları kalın penye yapmışlar:)))
Kokoş bluzümü giyemedim ama daha kısa kollu tshirtlerle gezdiğim için :))))))

Bu arada bak ben 2 yaşındaki cimcimeyle master yapıyom, çocuk engel değil yani

Günaydiiiinnnnnn

Günaydınn canımmm:))) Ferhan Türkiyeye gel beraber alışveriş yapalım:))))Fotolarıma bakmayı unutma emi yeni foto ekledim

eee insan yay oluncaa demekkiiiii hadi darısı benim başıma inşallahhhh

Ama iste o zaman etkisi az olur..isvec diyeti degilde kalorisi düsük bir diyet olur adi..hani dukanda bi tabirleri vardi..sismis bir balonu bir igneyle patlatmak gibi bißeye benzetiyordu.. Kacamak ve degisiklikleri..banada öyle geliyor..neyse yinede verirsin ama kalori cok dusuk oldugu icin

Evet burda 1 den 5 kadar not sistemi:)..niye sasirdin ki :) bence en guzeli ingilizce kitap oku seviyorsan resimli :) birde film izle..daha guncel konusmalar oldugu icin ahatlatir yada kulak asinaligi olur,,gunluk hayatta..ben kizim 3. sinfa giderken sevdigi kitaplarin ingilizce ve almanca birlikte olanlardan alirdim..sade ingilizce olsa sikildir bilemeyince diye..böyle oldugunda arama zahmetine girmeden yaninda almancasi var..simdi. Cok sevdigi bazi anime filmler var onlarda sadece ingilizce..biyere tatile gittigimizde o varken biz konusmuYoruz:))) guluyolar cocuklar bize :))komik konusuyormusuz:))

Afiyet olsun canim

veeee bu kadar gevezelik şimdilik yeterrr gidippp evi temizliyeyim

halılar kalkıcak sirkelencek yorganlar var havalanacak toz alıncak
ev süpürülüp silinecek
banyo ciflenecek
mutfak ciflenecek
balkon toplanıp yıkanacak
camlar silinecekkk

oyyyyy yoruldummm şimdidennnn

haklısın,ama ne bileyim işte insanın aklının bir ucu acaba der bence.yani ben olsam derdim
Orda yaşamak güzel olabilirdi de, Buz gibi kişilikli Almanlarla hayat geçmez yaaa:))

Haticecim bi dahakine çeyrek kepçe olsun olur mu

zeynepçimm cnm ben izne ayrılmak istiyorum. cidden menü yaz mesaj spor yaz fln sıkıldım ben ne kadar izin alınabiliodu en fazla??
Yok sana izin mizin

Hhahahahahaha 10 nohut hahhahhahaha çok güldüm yaaaa

Hepimiz gevezeyiz hele Hatice ve Nurgül varya başgevezeler onlar
Ne güzel kendi işin demek

ferhan kız gruba ilk girdiğimde seninle tartışmıştık ,bugün aklıma geldi.nrden nereyehatırladın mı sen?
Hehehehehe hatırlıyom ben

amma çok konuşmuşsunuz yaaaa oku oku bitmedi
Bitmez haticeyle yarışıyoduk

Nazar değmesin, güle güle kullan

Selaam kimse var mı? Bugün geç geldim eve. Dışardaydım. Nasılsınız?
Kız tatlıpatates gecenin ikisinde in cin ve top olur herhalde burda

huh huuu pozitifliğin ve neşen buralara kadar geldi. dahada iyi olacak eminim.
Günaydiiiinnnnnn
hoşgeldin ferhann
Dün kü mesaj sayım 37 seninki kaaaaaaaaaaaççççççççç

maşallahhh maşallahhh benim 17 :))) kimin daha geveze olduğu belli oldu :)))

s 3 gerçekten çok iyi bi cihaz eşinin elinden düşmemesi normal o yüzden
güle güle kullan sende inşşallahhh canımm
bana değil kendine aldı kız telefonu

afiyet olsun nurgülde o haşhaşlı olmamış.pilav yemeseydin keşke.ev için sigorta demişsin çok güldüm,şırnakta ne sigortası kız,hayatımızın bile sigortası yok burda.normalde 2.seferden sonra evini başınıza çalın deyip taşınırdım. temmuza kadar sabredeceğiz işte.

günaydın kızlarrrr

2 tane foto eklicem cicilerime bakın :)))
hemen bakıyorum

kolay gelsin,Allah yardımcın olsun.

Dün kü mesaj sayım 37 seninki kaaaaaaaaaaaççççççççç
oy oy maşallah sana.

Son düzenleme:
Hey maasallah sabah sabah bu ne enerji kizlar supersjniz valla ))) gunaydin mi diyim tunaydin mi bilemedim )

İyi öğlenler kızlar... Mesaj sayımızı haftalık toplam veriyoruz sanıyordum, henüz yeni başlamışken hemen kaydedeyim de karışmasın. Sporu ise herkes yazıyordu günlük olarak ama öylesine sanıyordum, meğer o da günlük kaydediliyormuş. En sert diyetisyenden daha sertsiniz kızlar, Jillian yanınızda hafif kalır

Arapça kursu çok isabet olmuş canım, hayırlı olsun:13: İnsanın her daim kendini ilerletmesi çok iyi bence, öylesine zevkine bile gitsen hiç ummadık yerlerde inanılmaz işine yarıyor. Okuldayken zevkine 1 kur İtalyanca almıştım, akıl almadık yerlerde hem de başka bir dilin yazılı çevirisinde o kurallar işime yaramıştı hiç unutmam. Üstüne üstlük bazı diller son yıllarda çok aranıyor ve Arapça da bunlardan birisi

selam gönül hoşgeldinn..

ferhhaannn kalk silkelen kendine gell. devrim sinerjiikk devriimm sinerjiikk bir ki bir ki hadiiii

gülay görüyosun dimi hep böle bunlar işte nere düştüğünü anladınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…