selam gönül hoşgeldinn..
ferhhaannn kalk silkelen kendine gell. devrim sinerjiikk devriimm sinerjiikk bir ki bir ki hadiiii
gülay görüyosun dimi hep böle bunlar işte nere düştüğünü anladınmı
İyi öğlenler kızlar... Mesaj sayımızı haftalık toplam veriyoruz sanıyordum, henüz yeni başlamışken hemen kaydedeyim de karışmasın. Sporu ise herkes yazıyordu günlük olarak ama öylesine sanıyordum, meğer o da günlük kaydediliyormuş. En sert diyetisyenden daha sertsiniz kızlar, Jillian yanınızda hafif kalır
Arapça kursu çok isabet olmuş canım, hayırlı olsun:13: İnsanın her daim kendini ilerletmesi çok iyi bence, öylesine zevkine bile gitsen hiç ummadık yerlerde inanılmaz işine yarıyor. Okuldayken zevkine 1 kur İtalyanca almıştım, akıl almadık yerlerde hem de başka bir dilin yazılı çevirisinde o kurallar işime yaramıştı hiç unutmam. Üstüne üstlük bazı diller son yıllarda çok aranıyor ve Arapça da bunlardan birisi
selam gönül hoşgeldinn..
ferhhaannn kalk silkelen kendine gell. devrim sinerjiikk devriimm sinerjiikk bir ki bir ki hadiiii
Ferhan mutfakta çikolatalı mozaik pasta varmış koşşş kooooşşş hiihhihihhiihihihi
Hosbuldum kizlar )
Ferhan gecmis olsun canim ya bak
Yaso da mozaik pasta hazirliyormus senin icin yer enerji depolarsin :)
kendine miiibana değil kendine aldı kız telefonu
afiyet olsun nurgülde o haşhaşlı olmamış.pilav yemeseydin keşke.ev için sigorta demişsin çok güldüm,şırnakta ne sigortası kız,hayatımızın bile sigortası yok burda.normalde 2.seferden sonra evini başınıza çalın deyip taşınırdım. temmuza kadar sabredeceğiz işte.
hemen bakıyorum
kolay gelsin,Allah yardımcın olsun.
oy oy maşallah sana.
hoşgeldinn gönülcümmHey maasallah sabah sabah bu ne enerji kizlar supersjniz valla ))) gunaydin mi diyim tunaydin mi bilemedim )
evet gerçekten arapça öğrenmek isteyen kişi sayısı son yıllarda ciddi anlamda arttıı....biraz zor gibii ama ne kolay ki zaten.İyi öğlenler kızlar... Mesaj sayımızı haftalık toplam veriyoruz sanıyordum, henüz yeni başlamışken hemen kaydedeyim de karışmasın. Sporu ise herkes yazıyordu günlük olarak ama öylesine sanıyordum, meğer o da günlük kaydediliyormuş. En sert diyetisyenden daha sertsiniz kızlar, Jillian yanınızda hafif kalır
Arapça kursu çok isabet olmuş canım, hayırlı olsun:13: İnsanın her daim kendini ilerletmesi çok iyi bence, öylesine zevkine bile gitsen hiç ummadık yerlerde inanılmaz işine yarıyor. Okuldayken zevkine 1 kur İtalyanca almıştım, akıl almadık yerlerde hem de başka bir dilin yazılı çevirisinde o kurallar işime yaramıştı hiç unutmam. Üstüne üstlük bazı diller son yıllarda çok aranıyor ve Arapça da bunlardan birisi
neyimiz varmış ki bizim kiiiiiiiiiiiselam gönül hoşgeldinn..
ferhan'dn önce benim koşasımmm geldiiiiiiiiiiiiii:26:Ferhan mutfakta çikolatalı mozaik pasta varmış koşşş kooooşşş hiihhihihhiihihihi
Anladım anladım hem de nasıl:18:
Biraz önce 10 dakikalık masaj eşliğinde sıkılaştırıcı jelimi sürdüm, üstüne de kociman kupamla ekinazya çayımı yudumluyorum şu an
bende geldimmm güzellerrrr
şöle bi geçmişe bakammmm
sonra temizliğe devammm daha evi temizlemeye başlamadım bu gidişle yarına kalcak işin çoğuuu
hep sizin yüzünüzdennnnnn
bırakamıyorum bırayıııı
ihihihihihi
Sen ağğğllllaaaaaaammmmaaaaa daaayyyaaaaannaaaaamammmmmEvet cok fenalar gulaycim..ben, minik masum kuzucuk aralarinda böyle:93:
Hahaha yanimda olsaydin böyle yapardin bende siritirtim kiskis ..hic sesli gülmem kiskiskiskis
Ama ama yasemin inan bak aglarimmm
Sen nasil o mozaik pastayiiii yemedin yaaaaaa delimisin sen yaaaa
Modada bi pideci var köylüm adi sadece pida yapiyor..birde kendi tatlilari var orda bir mozaik yemistim alllahiiiimmmm aglatir adami boyut degsitiriyosun böyleee
Kizlar bayram ne zamandi?..
Beni çok sevdiğinden bırakamıyon di mi
:)))
iveeeettttttttt:86::86::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
Hahhahahaah Nurgüüüülll :))) Kelebişim:)))) Cadılozummmmm
Ferhan mutfakta çikolatalı mozaik pasta varmış koşşş kooooşşş hiihhihihhiihihihi
denemek lazım o kremleri aslında. çarşıya çıktığımda bi göz atim.Anladım anladım hem de nasıl:18:
Biraz önce 10 dakikalık masaj eşliğinde sıkılaştırıcı jelimi sürdüm, üstüne de kociman kupamla ekinazya çayımı yudumluyorum şu an
modada hımmmm adres yada tarif alimEvet cok fenalar gulaycim..ben, minik masum kuzucuk aralarinda böyle:93:
Hahaha yanimda olsaydin böyle yapardin bende siritirtim kiskis ..hic sesli gülmem kiskiskiskis
Ama ama yasemin inan bak aglarimmm
Sen nasil o mozaik pastayiiii yemedin yaaaaaa delimisin sen yaaaa
Modada bi pideci var köylüm adi sadece pida yapiyor..birde kendi tatlilari var orda bir mozaik yemistim alllahiiiimmmm aglatir adami boyut degsitiriyosun böyleee
Kizlar bayram ne zamandi?..
çok feansınız daha nolsun.kendine miii
ben niye sana anladım kii:)))))
o zaman eşine hayırlı olsunnn
hoşgeldinn gönülcümm
evet gerçekten arapça öğrenmek isteyen kişi sayısı son yıllarda ciddi anlamda arttıı....biraz zor gibii ama ne kolay ki zaten.
neyimiz varmış ki bizim kiiiiiiiiiii
ferhan'dn önce benim koşasımmm geldiiiiiiiiiiiiii:26:
ohhhhhh
afiyet olsun canım
nurgüüüllllllllllll sana bişiii sorucammmmm yazımıı okuyunca bana bi seslennnnnnn
denemek lazım o kremleri aslında. çarşıya çıktığımda bi göz atim.
modada hımmmm adres yada tarif alim
çok feansınız daha nolsun.
okudum
Ne oo kıskanırım baaaak :)) Okudum anladım kabul ettim :))) sözleşme gibi oldu
kıskanç şey nollcaaakk
kıskanç şey nollcaaakk
:106::107::108::109::111::112::113::114::115::116::117::118::119::120::121::122::123::124::125::126::127::128::129::130::131::132: :80::81::82::83::84::85::87::88::89::90: :92::93::94::95::96::97::98::99::101::102::103::104::105:
Bu da devamıııı hihihhihhiihihihihihihiiihihihihihiihihihihihiihihihih
abooooooooooo bende geleyim o zaman.hiç dayanamam pastaya:111:
yasemin hayırdır.aşk başa geldi,akıl tatile çıktı kanımca
delüüü hihihihi. hiç üşenmemiş o kadarda uğraşmış yaa :))))
yok akılda yerinde de deliliğe vuruyooo
hahahahhahahah ne varki altı üstü 100-150 gülücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?