Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam gönül hoşgeldinn..

ferhhaannn kalk silkelen kendine gell. devrim sinerjiikk devriimm sinerjiikk bir ki bir ki hadiiii

gülay görüyosun dimi hep böle bunlar işte nere düştüğünü anladınmı

Anladım anladım hem de nasıl:18:

Biraz önce 10 dakikalık masaj eşliğinde sıkılaştırıcı jelimi sürdüm, üstüne de kociman kupamla ekinazya çayımı yudumluyorum şu an

Hosbuldum kizlar )

Ferhan gecmis olsun canim ya bak
Yaso da mozaik pasta hazirliyormus senin icin yer enerji depolarsin :)

Son düzenleme:
bende geldimmm güzellerrrr
şöle bi geçmişe bakammmm

sonra temizliğe devammm daha evi temizlemeye başlamadım bu gidişle yarına kalcak işin çoğuuu

hep sizin yüzünüzdennnnnn
bırakamıyorum bırayıııı

ihihihihihi

Evet cok fenalar gulaycim..ben, minik masum kuzucuk aralarinda böyle:93:

selam gönül hoşgeldinn..

ferhhaannn kalk silkelen kendine gell. devrim sinerjiikk devriimm sinerjiikk bir ki bir ki hadiiii

Hahaha yanimda olsaydin böyle yapardin bende siritirtim kiskis ..hic sesli gülmem kiskiskiskis

Ferhan mutfakta çikolatalı mozaik pasta varmış koşşş kooooşşş hiihhihihhiihihihi

Hosbuldum kizlar )

Ferhan gecmis olsun canim ya bak
Yaso da mozaik pasta hazirliyormus senin icin yer enerji depolarsin :)

Ama ama yasemin inan bak aglarimmm
Sen nasil o mozaik pastayiiii yemedin yaaaaaa delimisin sen yaaaa

Modada bi pideci var köylüm adi sadece pida yapiyor..birde kendi tatlilari var orda bir mozaik yemistim alllahiiiimmmm aglatir adami boyut degsitiriyosun böyleee

Kizlar bayram ne zamandi?..

kendine miii
ben niye sana anladım kii:)))))
o zaman eşine hayırlı olsunnn
Hey maasallah sabah sabah bu ne enerji kizlar supersjniz valla ))) gunaydin mi diyim tunaydin mi bilemedim )
hoşgeldinn gönülcümm
evet gerçekten arapça öğrenmek isteyen kişi sayısı son yıllarda ciddi anlamda arttıı....biraz zor gibii ama ne kolay ki zaten.
selam gönül hoşgeldinn..

neyimiz varmış ki bizim kiiiiiiiiiii
Ferhan mutfakta çikolatalı mozaik pasta varmış koşşş kooooşşş hiihhihihhiihihihi
ferhan'dn önce benim koşasımmm geldiiiiiiiiiiiiii:26:

Biraz önce 10 dakikalık masaj eşliğinde sıkılaştırıcı jelimi sürdüm, üstüne de kociman kupamla ekinazya çayımı yudumluyorum şu an

ohhhhhh
afiyet olsun canım

Beni çok sevdiğinden bırakamıyon di mi

Sen ağğğllllaaaaaaammmmaaaaa daaayyyaaaaannaaaaamammmmm Yimedim valla, uzun zamandır tatlı yemeyince bünye 2 çatala doyuyomuş :)))

Hahhahahaah Nurgüüüülll :))) Kelebişim:)))) Cadılozummmmm

denemek lazım o kremleri aslında. çarşıya çıktığımda bi göz atim.
modada hımmmm adres yada tarif alim
çok feansınız daha nolsun.
nurgüüüllllllllllll sana bişiii sorucammmmm yazımıı okuyunca bana bi seslennnnnnn

okudum

kıskanç şey nollcaaakk

:106::107::108::109::111::112::113::114::115::116::117::118::119::120::121::122::123::124::125::126::127::128::129::130::131::132: :80::81::82::83::84::85::87::88::89::90::92::93::94::95::96::97::98::99::101::102::103::104::105:
Bu da devamıııı hihihhihhiihihihihihihiiihihihihihiihihihihihiihihihih

delüüü hihihihi. hiç üşenmemiş o kadarda uğraşmış yaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…