ohhhhhh
afiyet olsun canım
denemek lazım o kremleri aslında. çarşıya çıktığımda bi göz atim.
Saol canımmmmmmm
Ödem atması bile bacaklarıma iyi geliyor aslında. Ben Nivea'nın bu tür kremlerinden çok memnunum (yüz kremleri her ne kadar sivilce yapsa da), şöyle 2-3 hafta düzenli kullanırsam gerçekten yanlardan 3 cm filan zayıflatıyor beni. Bir de Carrefour'lardan Migros'lardan aklıma esince alıvermek kolayıma gidiyor...
semine nereye gitti ya temizliğemi. ne dicekti acaba merak ettim :))) semineeeeeeee
Muccukkksss :))) Bağımlılık yaparım haaaaa ona göre
geldimmmm nurgül
hee temizliğe gittim karşı komşuyaaa
şincik sen muhasebeyle ilgili çalışmaktasın ya bişey sorcam bkalım bilgin var mı?
benim eski çalıştığım işyeri inşaat firması orda çalışırken 1,5 yıl ssk mı yapmadılar sonra 2,5 yıl aynı yerde sigortalı çalıştım
işten çıktıktan sonrada 1,5 yıl kadar sskmı devam ettirceklerdi
ama bana dedikleri cvp: muhasebeci söylemiş
inşaat firmasında bayan çalışan gösteremeyiz demişler
yeni yasaya göree
sence ? doğru mu yoksa fena şeylerr yapacağııımmmmmmm
yaptınn bile canııımmmm
kübracım hoşgeldinnn menün ne kadar az olmuş öyle
nerelerdeydin yoğunsun sanırım bu aralar????
yok öle bişey. bugün bi çok firma inş. firması olarak geçmekte örn. emlakçılar hemen hemen hepsinde bayan çalışan var statüsü ne olursa olsun ssk çalışanı yani. öncelikle 1,5 yıl ssk nı ödemekleri için yüklü bi tazminat davası açabilirsin artııı aklında bulunsun iş konusunda hiç bi zaman sözlü iş yapma vaad alma. söz uçar yazı kalır.
Hosbuldk cnm okul yogun bu aralar sunumlrm projelerm vr hep .
Dun eve gec geldm aksam okulda hamburger yemek ıstedm patates kzrtması fln yok kalorısı ne kdr blmyrmmm .
Çok kalori patatessiz 650 kaloriyle açılışı yapıyo hamburgerler :))))))))))
yok öle bişey. bugün bi çok firma inş. firması olarak geçmekte örn. emlakçılar hemen hemen hepsinde bayan çalışan var statüsü ne olursa olsun ssk çalışanı yani. öncelikle 1,5 yıl ssk nı ödemekleri için yüklü bi tazminat davası açabilirsin artııı aklında bulunsun iş konusunda hiç bi zaman sözlü iş yapma vaad alma. söz uçar yazı kalır.
anladım canım zaten tazminatımın da yarısını veriyorlardı onları rezil edicek duruma gelince hakkım olan parayı ancak öyle aldım
parayı verdikten sonra da bana yazı yazdırdılar kendi isteğimle çıkıyorum hiçbir alacağım yoktur diye ....
gerçekten dava açıcak olsam şahitleri geçtim
bütün fatura ve gider pusulalarında imzam var belge olarak onlar bile yeter ama işte abim tutup onlardan ev alıcaktı parasını verdi evde yapılıyo o yüüzden onların arası bozulmasın diye
cırlayamıyorum
bu işlemleri başlatabilmen içinde kimseye ihtiyacın yok ayrıca öyle av. felan. sgk ya gidip bi dilekçe veriyosun sadece gerisini onlar hallediyo ama bi şahit istiyorlar.
anladım canım. ama yapabileceklerin bunlar yani aklında bulunsun.
olmazsa yarın onların muhasebecisiyle konuşucam bakalım o ne dicek bana
çokk teşekküürrr ederim canımcım daha ne istim ki senden saolasınnnnn
pek bişi diceni sanmıyorum :))) firmanın kulağına gitmesin diye yardımcı olmayabilir. tabi aranız iyiyse bilemem. ne yaptım ki.
Bu okuldan sıkıldımm ya .. Bıde yarın dogum gunum .. Bıde vızelerım yklastı strese grdm ıyıce
aramız iyiydi çalışırken
patronumda dedi muhasebeciyi ara diye tbi tembihledilerse bilemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?