Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarrr ben eczaneye gidiyorum ordan markete uğrarım eşimle orda buluşcaz eve gelincede yemek yaparızzzzz

öpüyorum şimdilikkkk

varsa fotosu atarmısın yada tam adı felan çeşit çok olduğu için seçmek ve bulmak zor oluyor. 3 cm ciddi rakam bence. ne sıklıkla kullanılıyor. sende ticker yapsana. takip etmesi kolay oluyor.

Canım bunların 3 çeşidi var; bi kavanozda krem şeklinde 2 tane de farklı tüpte jel olanı. Mavi jel esas selülit için (Goodbye Cellulite) ve yeşil jel ise inceltme ve toparlama amaçlı My Silhoutte. Ben yeşil tüpteki My Silhoutte'den bu sonucu almışımdır hep. Zaten bir dikkat etseniz, her yerde en çabuk o bitiyor Ama hemen stoğa da giriyor... Çok iyi söyledin canım yaa, geçen sene bir ara yapmaya çalışmıştım olmamıştı ticker. Yapmak istiyorum bugün yarın bir okuyayım ilgili konu vardı dün gördüm

Kübra, nice zayıf ve güzel senelere canım

Kizlar bugun alisveriße gitmistim..bi markete girdim cok sevdigim brownilerden gelmis..normalde olmuyor herzaman..alayim almayayim elim git gel gitgel..almadimmmm ama agliycammm resmennnn ...cok canim stediii..actimda oyuzden daha cok cekti diye kendi kendimi trselli ede ede biraktim browniyi

Ben cuma gunu regl lucam buyuk ihtmal...böyle agzim acik dolasiyorum simdiden ^_^

Tesekkur ederm cnmmm :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu adresten yardım alabilirsin

selülitle ilgili sıkıntı yok yani sanırım gördüğüm kadarıyla :)) ama sıklaşma kremine bakıcam. teşekkürler.

Kilolu ama selülitsizim derrrrmişimm Yok aslında var tabii ama zayıflayınca bendekiler cidden kayboluyor, bu jel de ötekinden daha etkili bu yüzden her iki işe de yarıyor bende canım. Ticker'ımı da bir heves yaptım, saolasın...

Bu okuldan sıkıldımm ya .. Bıde yarın dogum gunum .. Bıde vızelerım yklastı strese grdm ıyıce

Aaa mutlu yilar kubracimmmm..nice huzurlu saglikli ask dolu gunlere inss

doum günü çocu kübrayaaa. pastada paylaşırdım ama kızarsınız siz şimdi banaa :)))):124:

Happy Birthday to You!!! - YouTube

Paylassssss paylassss kimmkizarsa bana kizsin ..ben guzel cikolatali bi pasta istiyorum nurgülümmmm..böyle simsiyah cikolatalari aksin böyleee

Ya ben eskiden ne kullanirdim böyle kola ayri popise ayri baaklara ayri..simdi nasil useniyorum sürmeye ..aliyorum aliyorum kullanmiyorum diye artik almiyorum da..

Dusunuyorumda ben bir kac yil böyle devam edicem herLde..aksamlari bebisime suruyorum krem masaj yapiyorum pijamalarimiz giymeden önce..simdi kendime sira gelmiyor :s bikac yil sabir sonra yine baslarim heralde bakimlarima

Yaa işte o acayip üşengeçlik bende de var birkaç yıldır zaten bu kilolar da aynı dönemde oluştu. Bu üşengeçliğin kalıcı olmasından korktuğum için başladım işte krem işine ben de:18:

Tsk ederm cnmmm eger pasta olursa senın yerınede yıycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…