- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Amanın yarın kim doğmuş öleeee :))))Doğum günün kutlu olsun canım
aramız iyiydi çalışırken
patronumda dedi muhasebeciyi ara diye tbi tembihledilerse bilemiyorumm
Bu okuldan sıkıldımm ya .. Bıde yarın dogum gunum .. Bıde vızelerım yklastı strese grdm ıyıce
şimdiden doum günün kutlu olsun kübra. bak sana doum günü hediyem assona paylaşcam. pasta yiyomuyus yarın
doum günü çocu kübrayaaa. pastada paylaşırdım ama kızarsınız siz şimdi banaa :)))):124:
Happy Birthday to You!!! - YouTube
Canııımmm benııımmmm yaaaa
Tskk ederm
Pasta paylasmadgn ıyı olms
Yemeycmmm ıste pasta
Belkı sevgılım alırr
Yoksa yememmmm :)))))
Opuyorm cok senı
varsa fotosu atarmısın yada tam adı felan çeşit çok olduğu için seçmek ve bulmak zor oluyor. 3 cm ciddi rakam bence. ne sıklıkla kullanılıyor. sende ticker yapsana. takip etmesi kolay oluyor.
Canım bunların 3 çeşidi var; bi kavanozda krem şeklinde 2 tane de farklı tüpte jel olanı. Mavi jel esas selülit için (Goodbye Cellulite) ve yeşil jel ise inceltme ve toparlama amaçlı My Silhoutte. Ben yeşil tüpteki My Silhoutte'den bu sonucu almışımdır hep. Zaten bir dikkat etseniz, her yerde en çabuk o bitiyorAma hemen stoğa da giriyor... Çok iyi söyledin canım yaa, geçen sene bir ara yapmaya çalışmıştım olmamıştı ticker. Yapmak istiyorum bugün yarın bir okuyayım ilgili konu vardı dün gördüm
Kübra, nice zayıf ve güzel senelere canım
Canım bunların 3 çeşidi var; bi kavanozda krem şeklinde 2 tane de farklı tüpte jel olanı. Mavi jel esas selülit için (Goodbye Cellulite) ve yeşil jel ise inceltme ve toparlama amaçlı My Silhoutte. Ben yeşil tüpteki My Silhoutte'den bu sonucu almışımdır hep. Zaten bir dikkat etseniz, her yerde en çabuk o bitiyorAma hemen stoğa da giriyor... Çok iyi söyledin canım yaa, geçen sene bir ara yapmaya çalışmıştım olmamıştı ticker. Yapmak istiyorum bugün yarın bir okuyayım ilgili konu vardı dün gördüm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu adresten yardım alabilirsin
selülitle ilgili sıkıntı yok yani sanırım gördüğüm kadarıyla :)) ama sıklaşma kremine bakıcam. teşekkürler.
Bu okuldan sıkıldımm ya .. Bıde yarın dogum gunum .. Bıde vızelerım yklastı strese grdm ıyıce
doum günü çocu kübrayaaa. pastada paylaşırdım ama kızarsınız siz şimdi banaa :)))):124:
Happy Birthday to You!!! - YouTube
Ya ben eskiden ne kullanirdim böyle kola ayri popise ayri baaklara ayri..simdi nasil useniyorum sürmeye ..aliyorum aliyorum kullanmiyorum diye artik almiyorum da..
Dusunuyorumda ben bir kac yil böyle devam edicem herLde..aksamlari bebisime suruyorum krem masaj yapiyorum pijamalarimiz giymeden önce..simdi kendime sira gelmiyor :s bikac yil sabir sonra yine baslarim heralde bakimlarima
Aaa mutlu yilar kubracimmmm..nice huzurlu saglikli ask dolu gunlere inss
Paylassssss paylassss kimmkizarsa bana kizsin ..ben guzel cikolatali bi pasta istiyorum nurgülümmmm..böyle simsiyah cikolatalari aksin böyleee
Ya ben eskiden ne kullanirdim böyle kola ayri popise ayri baaklara ayri..simdi nasil useniyorum sürmeye ..aliyorum aliyorum kullanmiyorum diye artik almiyorum da..
Dusunuyorumda ben bir kac yil böyle devam edicem herLde..aksamlari bebisime suruyorum krem masaj yapiyorum pijamalarimiz giymeden önce..simdi kendime sira gelmiyor :s bikac yil sabir sonra yine baslarim heralde bakimlarima
selam kızlar nasılsınız bakalım ben ailemin yanındayım telaş var tabiki ancak girebildim :)
Selam canımmmm hosgeldın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?