Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel olmuş hadi iyi günlerde kullan

tmm bomba bi pasta paylaşim o zaman bekleyin beniii

Yaa işte o acayip üşengeçlik bende de var birkaç yıldır zaten bu kilolar da aynı dönemde oluştu. Bu üşengeçliğin kalıcı olmasından korktuğum için başladım işte krem işine ben de:18:

Bende dusunmuyor degilim ama bakalim biraz tadini cikaralim bu ußengecligin..sonra cosar ben actiooooooon derim :)))

Tsk ederm cnmmm eger pasta olursa senın yerınede yıycm

Bende yemis gibi olurmuyum

güzel olmuş hadi iyi günlerde kullan

tmm bomba bi pasta paylaşim o zaman bekleyin beniii

Bende dusunmuyor degilim ama bakalim biraz tadini cikaralim bu ußengecligin..sonra cosar ben actiooooooon derim :)))

Bende yemis gibi olurmuyum

hazırlanmış bekliyo yaa kıyamam :))))
Nurgül o çeyreği yimedim de :))))))))))))))))))))
kendi payımı ayırdım kalanı size gönderdim hihihiiii. içecek olarakta yanında ayran vercem sana yasemin :)))))))))
Büüü hühühühühü

Ben simdi dukan krebiyle pizza yapicaaammmmmm

Büüü hühühühühü

Ben simdi dukan krebiyle pizza yapicaaammmmmm

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 yumurta
1 d. ekmek
1 kk beyaz peynir
Şekersiz sütlü nescafe

Öğlen:
Dardanel ton (normal yağlı, 160 gr)
1 d. ekmek
1 elma

Ara:
Yoğurt

Akşam:
Karışık salata
Çok çeşitli baharatlı ama az miktarda makarna

+1 Ekinazya çayı, 2 sütlü şekersiz nescafe
Spor yok

Son düzenleme:
Dunku menum :
Sabah :
1 haslanmıs yumurta
2 dılım peynır
1 dılım kepeklı ekmek

Aksam :
1 hamburger

Spor yok .
afiyet olsun ama hala az yiyorsun kübra
Bu okuldan sıkıldımm ya .. Bıde yarın dogum gunum .. Bıde vızelerım yklastı strese grdm ıyıce
vize haftanız ne zaman.Allah yardımcın olsun.
aramız iyiydi çalışırken
patronumda dedi muhasebeciyi ara diye tbi tembihledilerse bilemiyorumm
şu özel sektör işi ne zor.Allah yardımcınız olsun.

Tskler tatlım ama keske dogum gunlerı olmasa yaslanmak ıstemıyorum ben kendımı 19 yasında kabul edıyorm lutfen
ben yaşlanıyorum sıra sendeeeee heheheheh

yazık sanaaaaaaaaaaaa.ye kız ne olacakşaka yaptım şaka yaptı.yeme tabi

menüm
sabah:2 dilim ekmek
2 yumurta
peynir
zeytin

öğle:1 tabak etli patates
2 kaşık yoğurt

akşam:1 kase çorba
1 biber,1 patlıcan dolması
dere otlu tavuk salatası

su:1.5 litre
spor:yapamadım ,birazdan bakıcam.

afiye olsun. iyi görünüyor bi kaç milyon tane sorum olacak. ekmek beyaz ekmekmi? peynir, süt ve yoğurt yağlımı? su ne kadar?
afiyet olsun. yemeklerinin hepsini sen yapyıosun dimi ne güzel ya.
Pasta ve ayran :))) ne büyük çelişki

Banu banu banu gitmeeeeeeeee

hakettin ama kabul et.

hazırlanmış bekliyo yaa kıyamam :))))

kendi payımı ayırdım kalanı size gönderdim hihihiiii. içecek olarakta yanında ayran vercem sana yasemin :)))))))))

Hahaha ver ver o ayran icsin ..kiymeti bilinmeyen seyin zevali yakindir..o mozaik pastayi biraktiya demekki bilmiyor kiymetini hehe
Ben bi light cola aliyim kuzucumm

Afiyet olsun gülay..ekinezya cayi nedir?

tmm o zaman ben izne ayrıldım. 6 ay sürmez. 2 ay yeter bana

bunlar sanaaa ben iki aya mezun olurum:))) olamasamda cikarim gayri

Gercekten bende acidim kendime ama yemedim simdi meyveyle bastiriyorum tatli ihtiyacimi

Minim minim minimmm pek guzel göründuler gözume..ekmek yemiyerek dengelemissin canim yine afiyet seker bal olsun..enerji olsun..hem eve hem gökce hanima yetis:)

Ben derse gidiyom kızlar :)) öpüldünüz

Ferhancım akşam biraz daha gevezelik yapar yollarım mesajlarımı canım.

Daha dur gevezelik yapicam diyosun yaniiiii..1.ligimi alicaksin elimden:) ama ben zaten geveze degilim siz konusmayinca ben 1 . Oldum hepsi bu :)yoksa 1. belli ikinci kim
Aaaaa ikinci de belli
Galiba 3. de heheheheh

Kizlar ben gibi dukan krep yaparken acele edip yulaf kepegini iyice kabartmayanlar varsa bir uyari :)

Ben bekletsemde cok az bekletirdim..dolayisiyla hep cig bi ylaf tadi hisseder,,begenmeye begenmeye yerdim

Simdi salata hazirlarken kendime baya bir bekledim..o kadar fark olduki bu tam böyle hamur ekmek kivamindaydi..tadi damagimda kaldii

afiye olsun. iyi görünüyor bi kaç milyon tane sorum olacak. ekmek beyaz ekmekmi? peynir, süt ve yoğurt yağlımı? su ne kadar?

Saol canım. Ekmek en masumu çünkü tam tahıl ekmeği de ötekilerde sınıfta kalacağım Peynir, süt, yoğurt hepsi yağlı. Su ise sadece 1 bardak. Yaa kızlar hazır Nurgül bu konuyu sormuşken, kafamı kurcalayan şeyi sorayım ne de olsa aranızda alaylılar var bakıyorum da 20 kilonun üstünde veren bir hayli fazla maşallah. Nurgül senden de yorum bekliyorum canım, bu dikkatini çektiğine göre bu konuda tecrübelisin sanırım. Şimdi bana birden süt ürünlerinden yağsız olanlara geçip tatlıyı filan da kısıtlayarak "gündeki toplam kaloriyi birden düşünce" vücut önce bir şok olacak birkaç kilo verecek sonra da buna hemen adapte olacak gibi geliyor. Yoksa light yoğurt, peynir ve sütü seviyorum yani kaçamak yapmak için sormuyorum bu soruyu. Acaba kaloriyi bir anda azaltarak mı iyi kilo verebildiniz yoksa aşamalı aşamalı azaltarak mı? Eğer faydalı olacak, şimdiden yağsızlara geç derseniz öyle yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…