Hahaha ver ver o ayran icsin ..kiymeti bilinmeyen seyin zevali yakindir..o mozaik pastayi biraktiya demekki bilmiyor kiymetini hehe
Ben bi light cola aliyim kuzucumm
Afiyet olsun gülay..ekinezya cayi nedir?
bunlar sanaaa ben iki aya mezun olurum:))) olamasamda cikarim gayri
Daha dur gevezelik yapicam diyosun yaniiiii..1.ligimi alicaksin elimden:) ama ben zaten geveze degilimsiz konusmayinca ben 1 . Oldum hepsi bu :)yoksa 1. belli ikinci kim
Aaaaa ikinci de belli
Galiba 3. de heheheheh
Super :)))afiyettt olssuunnn hihihihiiii
afiyet olsun ama hala az yiyorsun kübra
vize haftanız ne zaman.Allah yardımcın olsun.
şu özel sektör işi ne zor.Allah yardımcınız olsun.
ben yaşlanıyorum sıra sendeeeee heheheheh
yazık sanaaaaaaaaaaaa.ye kız ne olacakşaka yaptım şaka yaptı.yeme tabi
Saol canım. Ekmek en masumu çünkü tam tahıl ekmeği de ötekilerde sınıfta kalacağımPeynir, süt, yoğurt hepsi yağlı. Su ise sadece 1 bardak. Yaa kızlar hazır Nurgül bu konuyu sormuşken, kafamı kurcalayan şeyi sorayım ne de olsa aranızda alaylılar var bakıyorum da 20 kilonun üstünde veren bir hayli fazla maşallah. Nurgül senden de yorum bekliyorum canım, bu dikkatini çektiğine göre bu konuda tecrübelisin sanırım. Şimdi bana birden süt ürünlerinden yağsız olanlara geçip tatlıyı filan da kısıtlayarak "gündeki toplam kaloriyi birden düşünce" vücut önce bir şok olacak birkaç kilo verecek sonra da buna hemen adapte olacak gibi geliyor. Yoksa light yoğurt, peynir ve sütü seviyorum yani kaçamak yapmak için sormuyorum bu soruyu. Acaba kaloriyi bir anda azaltarak mı iyi kilo verebildiniz yoksa aşamalı aşamalı azaltarak mı? Eğer faydalı olacak, şimdiden yağsızlara geç derseniz öyle yapacağım.
yasemin zaten sürekli ona göre haftada bir zero içtiği için cezalı o yüzden ayran içiyo. sende light cola istiyosun :)))) tüm asitli içecekleri 13. takıma yasaklıyorum.bende merak ettim yaa neykine ekinezya çayı. iki aya mezun olmak mıı oooOOOOO nedenkine bıktınmı bizden. ben hazır deilim hayırr olamasss ooowww nooowwww yooowwww. sen mi geveze deilsin o zaman bende jennefer lopezim
Canım ekinezya genelde mevsim dönümlerinde bağışıklığı desteklemek için 1 ay kadar kullanılan s-onra ara verilen bir çay. En çok gribe-soğukalgınlığına karşı kışın kullanılıyor hapları filan var Solgar'da. Her yıl kışa girerken bunu kullanıp elinden mendil düşmezken, hiç hastalanmadan kışı geçiren arkadaşlar var. Bense çayının tadına vuruldumBöyle hafif şekerli gibi, meyvemsi güzel bir tadı var. Hoşuma gitti bayağı tavsiye ederim.
benim de aklımda o var çok iyi diyorlar .güle güle kullanın eşinle:)dilek eşim samsung s 3 aldı.büyük bir makina.ama çok güzel.kamerası profesyonel makina gibi.android işlemcili.daha incelemeye fırsatım olmadı yoksa ayrıntı verirdim.kocacım elinden bırakmıyorki bir inceleyeyim.
afiyet olsun canımdünkü menüm
sabah
1 ad sandwic (beyaz peynir, domates, salatalık, zeytin) kahvaltı tabağı gibi hhahahahaaa
ara
4 ad. gün kurusu
bir avuç ceviz
öğlen
1 kase düğün çorbası (etli,kremalı)
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 ad. yeşil elma
akşam
1 tabak kuru fasulye
2-3 kaşık pilav
birazda (bir karış uzunluğunda) haşhaşlı ekmek.
spor yok
su 1,5 lt.
veeee bu kadar gevezelik şimdilik yeterrr gidippp evi temizliyeyim
halılar kalkıcak sirkelencek yorganlar var havalanacak toz alıncak
ev süpürülüp silinecek
banyo ciflenecek
mutfak ciflenecek
balkon toplanıp yıkanacak
camlar silinecekkk
oyyyyy yoruldummm şimdidennnn
ekinezya vitamini var amwayin çokta işe yarıyo ama çayını bende duymamıştımmm.....Canım ekinezya genelde mevsim dönümlerinde bağışıklığı desteklemek için 1 ay kadar kullanılan s-onra ara verilen bir çay. En çok gribe-soğukalgınlığına karşı kışın kullanılıyor hapları filan var Solgar'da. Her yıl kışa girerken bunu kullanıp elinden mendil düşmezken, hiç hastalanmadan kışı geçiren arkadaşlar var. Bense çayının tadına vuruldumBöyle hafif şekerli gibi, meyvemsi güzel bir tadı var. Hoşuma gitti bayağı tavsiye ederim.
yemek olarak diyosan karnıbaharrrr:)))))selam semineee. ne yaptınız??
afiyet olsunnnnnnnnn~~~~~~MENÜM~~~~~~~
Sabah
1 dilim ekmek,1 kk peynir,3 zeytin, salatalik domates
Ara
1 pirinc patlagi
Ögle
1 kase kemiksuyuna corba,1 dilim ekmek,1 kase salata
Ara
1 mürdüm
Aksam
ton balikli dukan krep pizza, 1 kase salata
Bir tane portakal yiycem birazdanda
ama amaaaaa bu pasta gösterilir miiiiiiiiiiiiiiafiyettt olssuunnn hihihihiiii
afiyet olsun canım...
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 yumurta
1 d. ekmek
1 kk beyaz peynir
Şekersiz sütlü nescafe
Öğlen:
Dardanel ton (normal yağlı, 160 gr)
1 d. ekmek
1 elma
Ara:
Yoğurt
Akşam:
Karışık salata
Çok çeşitli baharatlı ama az miktarda makarna
+1 Ekinazya çayı, 2 sütlü şekersiz nescafe
Spor yok
menüm
sabah:2 dilim ekmek
2 yumurta
peynir
zeytin
öğle:1 tabak etli patates
2 kaşık yoğurt
akşam:1 kase çorba
1 biber,1 patlıcan dolması
dere otlu tavuk salatası
su:1.5 litre
spor:yapamadım ,birazdan bakıcam.
herhalde dışaradydın yoksaaa yemezdin o güzelim hamburgeriii kıyamazdın onaaaa ühühühühü özledim hamburgeri ühhüüü burada yoookkkkkDunku menum :
Sabah :
1 haslanmıs yumurta
2 dılım peynır
1 dılım kepeklı ekmek
Aksam :
1 hamburger
Spor yok .
iyiki doğduunnnn. inşallah daha sağlıklı daha ince güzel yıllaraaaaaaBu okuldan sıkıldımm ya .. Bıde yarın dogum gunum .. Bıde vızelerım yklastı strese grdm ıyıce
kıyamaaaammm sanaaaaa ...Kizlar bugun alisveriße gitmistim..bi markete girdim cok sevdigim brownilerden gelmis..normalde olmuyor herzaman..alayim almayayim elim git gel gitgel..almadimmmm ama agliycammm resmennnn ...cok canim stediii..actimda oyuzden daha cok cekti diye kendi kendimi trselli ede ede biraktim browniyi
Ben cuma gunu regl lucam buyuk ihtmal...böyle agzim acik dolasiyorum simdiden ^_^
anaaammmm ne yaptın öylee hepimizi kalbinden vurdunnnnafiyettt olssuunnn hihihihiiii
afiyet olsun canımm sen de benim gibi nescafe bağımlısısın herhalde ben bu aralar 1 e düşürdüm kalan 2yi yeşil çayla değiştirdim
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 yumurta
1 d. ekmek
1 kk beyaz peynir
Şekersiz sütlü nescafe
Öğlen:
1 d. ekmek
1 elma
Ara:
Yoğurt
Akşam:
Karışık salata
Spor yok
afiyet bal olsun..amaaa yaramasıınnnmenüm
sabah:2 dilim ekmek
2 yumurta
peynir
zeytin
öğle:1 tabak etli patates
2 kaşık yoğurt
akşam:1 kase çorba
1 biber,1 patlıcan dolması
dere otlu tavuk salatası
su:1.5 litre
spor:yapamadım ,birazdan bakıcam.
hadi yaaa ben de öyle yapayım bakayım teşekkürlerKizlar ben gibi dukan krep yaparken acele edip yulaf kepegini iyice kabartmayanlar varsa bir uyari :)
Ben bekletsemde cok az bekletirdim..dolayisiyla hep cig bi ylaf tadi hisseder,,begenmeye begenmeye yerdim
Simdi salata hazirlarken kendime baya bir bekledim..o kadar fark olduki bu tam böyle hamur ekmek kivamindaydi..tadi damagimda kaldii
~~~~~~MENÜM~~~~~~~
Sabah
Ara
1 pirinc patlagi
Ögle
Ara
1 mürdüm
Aksam
afiyet olsun.güzel
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 yumurta
1 d. ekmek
1 kk beyaz peynir
Şekersiz sütlü nescafe
Öğlen:
1 d. ekmek
1 elma
Ara:
Yoğurt
Akşam:
Karışık salata
Spor yok
ah ah gitme didim dinletemedim.tmm o zaman ben izne ayrıldım. 6 ay sürmez. 2 ay yeter bana
dolmayı komşum getirdi.biz ne yapsak azda olsa birbirimize veriyoruz.çeşit oluyor.ben yemek yapmayı ve tabi yemeyi çok severim.ev yemeği gibisi var mıafiye olsun. iyi görünüyor bi kaç milyon tane sorum olacak. ekmek beyaz ekmekmi? peynir, süt ve yoğurt yağlımı? su ne kadar?
afiyet olsun. yemeklerinin hepsini sen yapyıosun dimi ne güzel ya.
hakettin ama kabul et.
gel beraber yiyeli ferhanım.yada dur sen gelme ben gelip orda yapayımHahaha ver ver o ayran icsin ..kiymeti bilinmeyen seyin zevali yakindir..o mozaik pastayi biraktiya demekki bilmiyor kiymetini hehe
Ben bi light cola aliyim kuzucumm
bunlar sanaaa ben iki aya mezun olurum:))) olamasamda cikarim gayri
Gercekten bende acidim kendimeama yemedim simdi meyveyle bastiriyorum tatli ihtiyacimi
Minim minim minimmm pek guzel göründuler gözume..ekmek yemiyerek dengelemissin canim yine afiyet seker bal olsun..enerji olsun..hem eve hem gökce hanima yetis:)
Daha dur gevezelik yapicam diyosun yaniiiii..1.ligimi alicaksin elimden:) ama ben zaten geveze degilimsiz konusmayinca ben 1 . Oldum hepsi bu :)yoksa 1. belli ikinci kim
Aaaaa ikinci de belli
Galiba 3. de heheheheh
hazirandan bu yana 20 kilo vermiş biri olarak yaptıklarını paylaşayım.herşeyin ligt olanını alarak başladım.kızartma ,hamur işi,makarna ve pilavı 4 ay yemedim.kızartma hala yemiyoorum.yemeklerdeki yağ miktarını azalttım.günlük 1400-1500 kalori aldım.1 saat spor yaptım,haftada 5 gün.kilo veremiyorum cümlesii hiç aklıma getirmedim.kızlara göre en çok yiyerek kilo verebilen kişiyim sanırımSaol canım. Ekmek en masumu çünkü tam tahıl ekmeği de ötekilerde sınıfta kalacağımPeynir, süt, yoğurt hepsi yağlı. Su ise sadece 1 bardak. Yaa kızlar hazır Nurgül bu konuyu sormuşken, kafamı kurcalayan şeyi sorayım ne de olsa aranızda alaylılar var bakıyorum da 20 kilonun üstünde veren bir hayli fazla maşallah. Nurgül senden de yorum bekliyorum canım, bu dikkatini çektiğine göre bu konuda tecrübelisin sanırım. Şimdi bana birden süt ürünlerinden yağsız olanlara geçip tatlıyı filan da kısıtlayarak "gündeki toplam kaloriyi birden düşünce" vücut önce bir şok olacak birkaç kilo verecek sonra da buna hemen adapte olacak gibi geliyor. Yoksa light yoğurt, peynir ve sütü seviyorum yani kaçamak yapmak için sormuyorum bu soruyu. Acaba kaloriyi bir anda azaltarak mı iyi kilo verebildiniz yoksa aşamalı aşamalı azaltarak mı? Eğer faydalı olacak, şimdiden yağsızlara geç derseniz öyle yapacağım.
oh oh afiyet olsu~~~~~~MENÜM~~~~~~~
Sabah
Ara
1 pirinc patlagi
Ögle
Ara
1 mürdüm
Aksam
okul gülerim aklıma geldi.bitsede kurtulsam derdim,keşke bitmeseymişSuper :)))
Yemeyın kızlarrrrr
Hala az yıyorm ama olmuyorrrokuldayken bırseyy yıyemyrmmm
Vızelerm 24nde ama
Makale odevm slayt fln odevmde var
Hans on sıecence odevm var
Elle vee kolla yapılan fen deneylerıyms
ahhhh okul günleri ahhhh ne güzelmiş o yıllar di mi, yaşlandık mı neafiyet olsun.güzel
ah ah gitme didim dinletemedim.
dolmayı komşum getirdi.biz ne yapsak azda olsa birbirimize veriyoruz.çeşit oluyor.ben yemek yapmayı ve tabi yemeyi çok severim.ev yemeği gibisi var mı
gel beraber yiyeli ferhanım.yada dur sen gelme ben gelip orda yapayım
hazirandan bu yana 20 kilo vermiş biri olarak yaptıklarını paylaşayım.herşeyin ligt olanını alarak başladım.kızartma ,hamur işi,makarna ve pilavı 4 ay yemedim.kızartma hala yemiyoorum.yemeklerdeki yağ miktarını azalttım.günlük 1400-1500 kalori aldım.1 saat spor yaptım,haftada 5 gün.kilo veremiyorum cümlesii hiç aklıma getirmedim.kızlara göre en çok yiyerek kilo verebilen kişiyim sanırım
oh oh afiyet olsu
okul gülerim aklıma geldi.bitsede kurtulsam derdim,keşke bitmeseymiş
bugünkü menüm
sabah 1 bardak tek şekerli türk kahvesi
öğlen 1 nar +yarım yeşilelma
akşam 1 tabak karnıbahar üstüne 2-3 yk yoğurt 2 çatal turşu
bugün listeye uymadım uymicam işteeeeeeee
1lt su yatana kadar 2 olur belkide geçerrrr
eşime çay yapıcam bende büyük fincanımla sıcack suyumu yudumlicammmm
spor: gün boyuu temizlik
hıımmm bu paragraftan bile bu işe ne kadar gönül vereceğin belli oldu öncelikle bunun için sevindim ve ideal kilonun çok uzaklarda olmadığını farkettim. zeynep zaten gerekli açıklamaları yapmış bende yorumumu katmak istiyorum o sebze ağırlıklıda besledi ve menüleri hep zendimdi. tabi bu durum bünyeden bünyeye değişir. sende kendi sistemini bulabilirsin. öncelikli hedefimiz sağlıklı beslenmek. aramızda dukan yapan var isveç diyeti yapan var. ben yağlı süt tükettiğim için kilo veremedim sonradan farkettim. diyet ürünleri olmasa bile yarım yağlı tüketebilirsin. alışana kadar tükettiğin şeylerin kalorisine bakabilirsin. özet olarak doyurucu sağlıklı ve az kalorili şeyleri tüketiyoruz. sen zaten anlıyosun bu işlerden fakettiğim kadarıyla bizde teyid etmiş olduk.birazda zamanla oluşacak bişey. menüler eleştirildikçe öğreniliyor.Saol canım. Ekmek en masumu çünkü tam tahıl ekmeği de ötekilerde sınıfta kalacağımPeynir, süt, yoğurt hepsi yağlı. Su ise sadece 1 bardak. Yaa kızlar hazır Nurgül bu konuyu sormuşken, kafamı kurcalayan şeyi sorayım ne de olsa aranızda alaylılar var bakıyorum da 20 kilonun üstünde veren bir hayli fazla maşallah. Nurgül senden de yorum bekliyorum canım, bu dikkatini çektiğine göre bu konuda tecrübelisin sanırım. Şimdi bana birden süt ürünlerinden yağsız olanlara geçip tatlıyı filan da kısıtlayarak "gündeki toplam kaloriyi birden düşünce" vücut önce bir şok olacak birkaç kilo verecek sonra da buna hemen adapte olacak gibi geliyor. Yoksa light yoğurt, peynir ve sütü seviyorum yani kaçamak yapmak için sormuyorum bu soruyu. Acaba kaloriyi bir anda azaltarak mı iyi kilo verebildiniz yoksa aşamalı aşamalı azaltarak mı? Eğer faydalı olacak, şimdiden yağsızlara geç derseniz öyle yapacağım.
~~~~~~MENÜM~~~~~~~
Sabah
Ara
1 pirinc patlagi
Ögle
Ara
1 mürdüm
Aksam
afiyet olsun canımm sen de benim gibi nescafe bağımlısısın herhalde ben bu aralar 1 e düşürdüm kalan 2yi yeşil çayla değiştirdim
afiyet olsun.güzel
hazirandan bu yana 20 kilo vermiş biri olarak yaptıklarını paylaşayım.herşeyin ligt olanını alarak başladım.kızartma ,hamur işi,makarna ve pilavı 4 ay yemedim.kızartma hala yemiyoorum.yemeklerdeki yağ miktarını azalttım.günlük 1400-1500 kalori aldım.1 saat spor yaptım,haftada 5 gün.kilo veremiyorum cümlesii hiç aklıma getirmedim.kızlara göre en çok yiyerek kilo verebilen kişiyim sanırım
hıımmm bu paragraftan bile bu işe ne kadar gönül vereceğin belli oldu öncelikle bunun için sevindim ve ideal kilonun çok uzaklarda olmadığını farkettim. zeynep zaten gerekli açıklamaları yapmış bende yorumumu katmak istiyorum o sebze ağırlıklıda besledi ve menüleri hep zendimdi. tabi bu durum bünyeden bünyeye değişir. sende kendi sistemini bulabilirsin. öncelikli hedefimiz sağlıklı beslenmek. aramızda dukan yapan var isveç diyeti yapan var. ben yağlı süt tükettiğim için kilo veremedim sonradan farkettim. diyet ürünleri olmasa bile yarım yağlı tüketebilirsin. alışana kadar tükettiğin şeylerin kalorisine bakabilirsin. özet olarak doyurucu sağlıklı ve az kalorili şeyleri tüketiyoruz. sen zaten anlıyosun bu işlerden fakettiğim kadarıyla bizde teyid etmiş olduk.birazda zamanla oluşacak bişey. menüler eleştirildikçe öğreniliyor.
she is a nurse.Hic öyle dusunmemistim..ben hep light kullanirim..bazen cocuklarin enerjiye ihtiyaci var diye kartonun yarisini yagli alirim..bence degistirebilirsin o kadar soka girmez bence ama sen vucudunu daha iy taniyosundur
Hahaha. Jennifeerrr who's dat? Who's daaaatttt?
oohhh afiyet olsun severim karnıbaharı. nabim mecbur kaldım kübranın doum günü ya pastasız olmaz dedim. hihihihiiiekinezya vitamini var amwayin çokta işe yarıyo ama çayını bende duymamıştımmm.....
yemek olarak diyosan karnıbaharrrr:)))))
ama amaaaaa bu pasta gösterilir miiiiiiiiiiiiii
afiyet olsun canım...
nurgül herşeyi sormuş zaten:))))
afiyet olsunnnn
ne güzel ya benim hiç komşuluk ilişkim yok. kimseyi tanımıyorum gerçi onlar beni çok ii biliyo ama selam veren olursa veririm. konuşup görüşmüşlüğüm yok. bide mahallemiz genelde orta yaş üzeri. yaşıtlarımdan varsada çalışıyorlar heralde görmüyorum kimseyi. ev yemekleri gibisi varmı yaaaa. evet senin kadar ben yesem alırım metabolizma meselesi işte. şanslısın bebeim.afiyet olsun.güzel
dolmayı komşum getirdi.biz ne yapsak azda olsa birbirimize veriyoruz.çeşit oluyor.ben yemek yapmayı ve tabi yemeyi çok severim.ev yemeği gibisi var mı
oh oh afiyet olsu
ferhandan sonra sendemi o nası kahvaltı kaç gün sürecek bu. kahvaltsız olmaz. anaaa öğlene bak ara die okudum ben onu baştan. cıkksss hiç olmamış.bugünkü menüm
kolay gelsin çok kutsal bi göreviniz var. asker polis sağlık görevlisi öğretmen. hhaaahahhaa light sütle olan açıklama çok hoşuma gitti :)))) menün güzel olmuş afiyet olsun.oku oku bitmedi yawwww
üfff bu hafta hem poliklinik, hem icap, hem acilben de acayip yoğunum tuvalete bile eve gelince girebildim vallahi... o yüzden giremedim hiç nete.
dünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit (light sütle)
öğle:4 tane ufak tavuk kanat, yarım kase mercimek çorbası, salata
ara: 1 tane mısır patlağı
akşam: şehriyeli domates çorbası,2 minik parça biftek, salata
ara. 1 mandalina 8 iç badem
su 2 lt spor yok
Çok teşekkürler desteğin için Nurgül. Bu grubun en çok hoşuma giden yanı da bu oldu, herkes kafasına göre takılıyor ama ortak bir amaç var
herhalde dışaradydın yoksaaa yemezdin o güzelim hamburgeriii kıyamazdın onaaaa ühühühühü özledim hamburgeri ühhüüü burada yoookkkkk
iyiki doğduunnnn. inşallah daha sağlıklı daha ince güzel yıllaraaaaaa
kıyamaaaammm sanaaaaa ...
anaaammmm ne yaptın öylee hepimizi kalbinden vurdunnnn
afiyet bal olsun..amaaa yaramasıınnn
hadi yaaa ben de öyle yapayım bakayım teşekkürler
afiyet olsuncanım browni yerine portakal süppersinnn
afiyet olsun.güzel
ah ah gitme didim dinletemedim.
gel beraber yiyeli ferhanım.yada dur sen gelme ben gelip orda yapayım
oh oh afiyet olsu
bugünkü menüm
oku oku bitmedi yawwww
üfff bu hafta hem poliklinik, hem icap, hem acilben de acayip yoğunum tuvalete bile eve gelince girebildim vallahi... o yüzden giremedim hiç nete.
dünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit (light sütle)
öğle:4 tane ufak tavuk kanat, yarım kase mercimek çorbası, salata
ara: 1 tane mısır patlağı
akşam: şehriyeli domates çorbası,2 minik parça biftek, salata
ara. 1 mandalina 8 iç badem
su 2 lt spor yok
hıımmm bu paragraftan bile bu işe ne kadar gönül vereceğin belli oldu öncelikle bunun için sevindim ve ideal kilonun çok uzaklarda olmadığını farkettim. zeynep zaten gerekli açıklamaları yapmış bende yorumumu katmak istiyorum o sebze ağırlıklıda besledi ve menüleri hep zendimdi. tabi bu durum bünyeden bünyeye değişir. sende kendi sistemini bulabilirsin. öncelikli hedefimiz sağlıklı beslenmek. aramızda dukan yapan var isveç diyeti yapan var. ben yağlı süt tükettiğim için kilo veremedim sonradan farkettim. diyet ürünleri olmasa bile yarım yağlı tüketebilirsin. alışana kadar tükettiğin şeylerin kalorisine bakabilirsin. özet olarak doyurucu sağlıklı ve az kalorili şeyleri tüketiyoruz. sen zaten anlıyosun bu işlerden fakettiğim kadarıyla bizde teyid etmiş olduk.birazda zamanla oluşacak bişey. menüler eleştirildikçe öğreniliyor.
süper bi menü canı gönülden tebrik ediyorummaşallahhhh bu menüye spor yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?