Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yasemin zaten sürekli ona göre haftada bir zero içtiği için cezalı o yüzden ayran içiyo. sende light cola istiyosun :)))) tüm asitli içecekleri 13. takıma yasaklıyorum. bende merak ettim yaa neykine ekinezya çayı. iki aya mezun olmak mıı oooOOOOO nedenkine bıktınmı bizden. ben hazır deilim hayırr olamasss ooowww nooowwww yooowwww. sen mi geveze deilsin o zaman bende jennefer lopezim

~~~~~~MENÜM~~~~~~~

Sabah
1 dilim ekmek,1 kk peynir,3 zeytin, salatalik domates

Ara
1 pirinc patlagi

Ögle
1 kase kemiksuyuna corba,1 dilim ekmek,1 kase salata

Ara
1 mürdüm

Aksam
ton balikli dukan krep pizza, 1 kase salata

Bir tane portakal yiycem birazdanda

afiyettt olssuunnn hihihihiiii
Super :)))
Yemeyın kızlarrrrr

Hala az yıyorm ama olmuyorrr okuldayken bırseyy yıyemyrmmm
Vızelerm 24nde ama
Makale odevm slayt fln odevmde var
Hans on sıecence odevm var
Elle vee kolla yapılan fen deneylerıyms

Hic öyle dusunmemistim..ben hep light kullanirim..bazen cocuklarin enerjiye ihtiyaci var diye kartonun yarisini yagli alirim..bence degistirebilirsin o kadar soka girmez bence ama sen vucudunu daha iy taniyosundur

Hahaha. Jennifeerrr who's dat? Who's daaaatttt?

Afiyet olsun gülay..ekinezya cayi nedir?

Canım ekinezya genelde mevsim dönümlerinde bağışıklığı desteklemek için 1 ay kadar kullanılan s-onra ara verilen bir çay. En çok gribe-soğukalgınlığına karşı kışın kullanılıyor hapları filan var Solgar'da. Her yıl kışa girerken bunu kullanıp elinden mendil düşmezken, hiç hastalanmadan kışı geçiren arkadaşlar var. Bense çayının tadına vuruldum Böyle hafif şekerli gibi, meyvemsi güzel bir tadı var. Hoşuma gitti bayağı tavsiye ederim.

Ben nasil duymam bu cayi :)) tesekkurler

benim de aklımda o var çok iyi diyorlar .güle güle kullanın eşinle:)
afiyet olsun canım

ooofffff ben yoruldum senin yerine....kolay gelsin

ekinezya vitamini var amwayin çokta işe yarıyo ama çayını bende duymamıştımmm.....
selam semineee. ne yaptınız??
yemek olarak diyosan karnıbaharrrr:)))))
afiyet olsunnnnnnnnn
ama amaaaaa bu pasta gösterilir miiiiiiiiiiiiii
afiyet olsun canım...
nurgül herşeyi sormuş zaten:))))

afiyet olsunnnn

Dunku menum :
Sabah :
1 haslanmıs yumurta
2 dılım peynır
1 dılım kepeklı ekmek

Aksam :
1 hamburger

Spor yok .
herhalde dışaradydın yoksaaa yemezdin o güzelim hamburgeriii kıyamazdın onaaaa ühühühühü özledim hamburgeri ühhüüü burada yoookkkkk

Bu okuldan sıkıldımm ya .. Bıde yarın dogum gunum .. Bıde vızelerım yklastı strese grdm ıyıce
iyiki doğduunnnn. inşallah daha sağlıklı daha ince güzel yıllaraaaaaa
kıyamaaaammm sanaaaaa ...
anaaammmm ne yaptın öylee hepimizi kalbinden vurdunnnn
afiyet olsun canımm sen de benim gibi nescafe bağımlısısın herhalde ben bu aralar 1 e düşürdüm kalan 2yi yeşil çayla değiştirdim
afiyet bal olsun..amaaa yaramasıınnn
hadi yaaa ben de öyle yapayım bakayım teşekkürler

afiyet olsuncanım browni yerine portakal süppersinnn

afiyet olsun.güzel

tmm o zaman ben izne ayrıldım. 6 ay sürmez. 2 ay yeter bana
ah ah gitme didim dinletemedim.

dolmayı komşum getirdi.biz ne yapsak azda olsa birbirimize veriyoruz.çeşit oluyor.ben yemek yapmayı ve tabi yemeyi çok severim.ev yemeği gibisi var mı

gel beraber yiyeli ferhanım.yada dur sen gelme ben gelip orda yapayım
hazirandan bu yana 20 kilo vermiş biri olarak yaptıklarını paylaşayım.herşeyin ligt olanını alarak başladım.kızartma ,hamur işi,makarna ve pilavı 4 ay yemedim.kızartma hala yemiyoorum.yemeklerdeki yağ miktarını azalttım.günlük 1400-1500 kalori aldım.1 saat spor yaptım,haftada 5 gün.kilo veremiyorum cümlesii hiç aklıma getirmedim.kızlara göre en çok yiyerek kilo verebilen kişiyim sanırım
oh oh afiyet olsu

okul gülerim aklıma geldi.bitsede kurtulsam derdim,keşke bitmeseymiş

bugünkü menüm

sabah 1 bardak tek şekerli türk kahvesi

öğlen 1 nar +yarım yeşilelma

akşam 1 tabak karnıbahar üstüne 2-3 yk yoğurt 2 çatal turşu

bugün listeye uymadım uymicam işteeeeeeee

1lt su yatana kadar 2 olur belkide geçerrrr
eşime çay yapıcam bende büyük fincanımla sıcack suyumu yudumlicammmm

spor: gün boyuu temizlik

oku oku bitmedi yawwww
üfff bu hafta hem poliklinik, hem icap, hem acil ben de acayip yoğunum tuvalete bile eve gelince girebildim vallahi... o yüzden giremedim hiç nete.
dünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit (light sütle)
öğle:4 tane ufak tavuk kanat, yarım kase mercimek çorbası, salata
ara: 1 tane mısır patlağı
akşam: şehriyeli domates çorbası,2 minik parça biftek, salata
ara. 1 mandalina 8 iç badem
su 2 lt spor yok

ahhhh okul günleri ahhhh ne güzelmiş o yıllar di mi, yaşlandık mı ne

bence en güzeliiiii zaten ne yemişsin ki

hıımmm bu paragraftan bile bu işe ne kadar gönül vereceğin belli oldu öncelikle bunun için sevindim ve ideal kilonun çok uzaklarda olmadığını farkettim. zeynep zaten gerekli açıklamaları yapmış bende yorumumu katmak istiyorum o sebze ağırlıklıda besledi ve menüleri hep zendimdi. tabi bu durum bünyeden bünyeye değişir. sende kendi sistemini bulabilirsin. öncelikli hedefimiz sağlıklı beslenmek. aramızda dukan yapan var isveç diyeti yapan var. ben yağlı süt tükettiğim için kilo veremedim sonradan farkettim. diyet ürünleri olmasa bile yarım yağlı tüketebilirsin. alışana kadar tükettiğin şeylerin kalorisine bakabilirsin. özet olarak doyurucu sağlıklı ve az kalorili şeyleri tüketiyoruz. sen zaten anlıyosun bu işlerden fakettiğim kadarıyla bizde teyid etmiş olduk.birazda zamanla oluşacak bişey. menüler eleştirildikçe öğreniliyor.

süper bi menü canı gönülden tebrik ediyorum maşallahhhh bu menüye spor yakışır

afiyet olsun canımm sen de benim gibi nescafe bağımlısısın herhalde ben bu aralar 1 e düşürdüm kalan 2yi yeşil çayla değiştirdim

EVet öyle maalesef canım. Sabah kalkar kalkmaz ve gün boyu içmezsem kendime gelemiyorum. Tabi herşeyin bir sonu var ama yavaş yavaş azaltmak lazım, bünyeyi yormadan Seni de tebrik ederim, kahve yerine yeşil çay harika...

O zaman kızlar olabildiğince kendimi çok sıkmadan light olayına gireyim ben de. Hem motivasyon olur. Teşekkür ederim bu konudaki yorumlar için

He bu arada kızlar, ekinezya çayımın markasına baktım sizler için. "Doğadan Ekinezyalı" karışık bitçi çayıymış. Meğer içinde yok yokmuş, ondan tadı bu kadar güzelmiş Metabolizma hızlandırıcı çok şey varmış içinde, size faydalı olur diye paylaşıyım istedim. Tarçın, böğürtlen, ıhlamur, rooibos, karanfil, elma, adaçayı, karabiber...

Çok teşekkürler desteğin için Nurgül. Bu grubun en çok hoşuma giden yanı da bu oldu, herkes kafasına göre takılıyor ama ortak bir amaç var

she is a nurse.
oohhh afiyet olsun severim karnıbaharı. nabim mecbur kaldım kübranın doum günü ya pastasız olmaz dedim. hihihihiii
ne güzel ya benim hiç komşuluk ilişkim yok. kimseyi tanımıyorum gerçi onlar beni çok ii biliyo ama selam veren olursa veririm. konuşup görüşmüşlüğüm yok. bide mahallemiz genelde orta yaş üzeri. yaşıtlarımdan varsada çalışıyorlar heralde görmüyorum kimseyi. ev yemekleri gibisi varmı yaaaa. evet senin kadar ben yesem alırım metabolizma meselesi işte. şanslısın bebeim. bide arada veremediğin zaman canını sıkmasan tam süper olacak.
ferhandan sonra sendemi o nası kahvaltı kaç gün sürecek bu. kahvaltsız olmaz. anaaa öğlene bak ara die okudum ben onu baştan. cıkksss hiç olmamış.
kolay gelsin çok kutsal bi göreviniz var. asker polis sağlık görevlisi öğretmen. hhaaahahhaa light sütle olan açıklama çok hoşuma gitti :)))) menün güzel olmuş afiyet olsun. tavuk kanatları kızartmamı?

Çok teşekkürler desteğin için Nurgül. Bu grubun en çok hoşuma giden yanı da bu oldu, herkes kafasına göre takılıyor ama ortak bir amaç var

hoşuna gidecek daha çok yönümüzü göreceksin inşallah. bizim amacımız hedefi tutturup mezun olmakken şimdi birbirimizden ayrılmak istemiyoruz. canım arkadaşlarım yaaaa çoookk seviyorum sizi

bende unutmadan menümü paylaşayım

sabah
kepek ekmeğine beyaz peynir domates tost

öğlen
musakka
iki kaşık patates püresi
2 dilim kepek ekmeği

ara
1 limonlu soda

akşam
3 çiğ köfte
1 lavaş

su 1 lt
spor yok

Sorma canim gitmem gerekiyordu ac ac gittim bugun acidim kendime..neyse gecti artik..kriz gibiydi:) gitti..
Evet kesinlikle cok fark oluYormus canim baya bir beklet kepekler sutu emiyor kabariyr ..hic yulagf kepegi gibi degildi

Geeeeelll gell kiz bebislerde oynar tanisir hem..mutfaga br girer masayi donatirdik..herkeside kiskandirirdikkkkkk dimiii

Cok az olmuuuussss semineee protein almamisin hic bir ögunde..yogurdu bari bir kase yapsaydin..yada sabah bir yumurta..normal menunde kesin bi rprotei.n varmistir..ah seni gidiiii

Dolu dolu ama guzel olmus dilekcimm afiyet olsunnn..annecigin ve oglun napiyor? Siirtte ilk yilin degil diymi?

Biraz yapmistim ilave ederse diye bekledim :)) yarim saat yurudum..biraz isinip bikac egzersiz yapmak istiyordum..ama uzun zamandir cocuklara tavsiye ettigim bi film vardi..simdi hepimizin vakti var istanbulumu yatirinca 8 de izliycez..belki yapamiyabilirim belki yapabilirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…