Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

olsun yinede çok güzel. haftanın örnek menüsü seçiyorum menünü

Lavas yagli olmuyo dimi? Öglen ki ekmekler 1 yada hic olsaymiss pek guzel olacakmis
Afiyet olsun canimm

Bana musade bicikimi azcik mincirimmm sonra film yAtmadan bakarim..öpyürum görüsürüz kizlar..mesalar bana unutmayin

Lavas yagli olmuyo dimi? Öglen ki ekmekler 1 yada hic olsaymiss pek guzel olacakmis
Afiyet olsun canimm

Bana musade bicikimi azcik mincirimmm sonra film yAtmadan bakarim..öpyürum görüsürüz kizlar..mesalar bana unutmayin

evet yağsız aynen ince yufka gibi. evet ekmek olmasaydı iyidi. iyi seyirlerrr.

::81::118::129::128:

Sen gorucen daha örnek menuleriiii bugun alisveriste doldurum sebzeleri
Zeynebi gecicemmm

Ha ti ceeeeeeeeeee haticeeeeeeeeeee nerdesinnnnnnnnn:44:

hımmm çok iddiaaalııı bi o kadan havalııı görelim bakalım hatice bugün ortalarda yok feystede çınnattık kulaklarını tık yok

hımmm deneyelim bu çayıııı..teşekkürler
komşuluk olayı ben de de hiç yok bursa da da olmamıştı burada da yok ,bütün gün işteyiz kimi görüyorum ki..
bu arada kanatlar ızgaraydı
çiğ köftenin dayanılmaz arzusuuuuuuu:))
canım siirtte daha çok yeniyiz henüz 2 ay oldu ..nasıl geçeecek zaman bilmiyorum kocişimi çok özlüyorummm
Afiyet olsun canimm

gçrüşürüzzz ..

kız 500 kaloriyi geçmez bunlar

kolay gelsin afiyet olsun.burda bir kadın doğumcu dr vardı.kadın kaçmış,yoğuluktan.kendisini sevmezdim o ayrı.

Çok teşekkürler desteğin için Nurgül. Bu grubun en çok hoşuma giden yanı da bu oldu, herkes kafasına göre takılıyor ama ortak bir amaç var
söylemesi ayıp çok entel kuntel bir grubuz.daha ne cevherler var bizde

komşum konyadan arkadaş,birlikte geldik.yoksa burda kimin kapısı çalayım.onlarla sürekli beraberiz.kız var,kızımdan 6 ay büyük,onlarda arkadaş

hoşuna gidecek daha çok yönümüzü göreceksin inşallah. bizim amacımız hedefi tutturup mezun olmakken şimdi birbirimizden ayrılmak istemiyoruz. canım arkadaşlarım yaaaa çoookk seviyorum sizi
bizde sei seviyoruz çatlak nurgül
ohhhhhhhh afyet olsun

Geeeeelll gell kiz bebislerde oynar tanisir hem..mutfaga br girer masayi donatirdik..herkeside kiskandirirdikkkkkk dimiii
4 sene kadar beklemen lazım yeşil pasaportumu alayım anca o zaman alamanya bana vize verir.bende atlar uçağa gelirim

Zeynebi gecicemmm

geçemezkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geçemezkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu arada cidden hatice yok ortada,böyle yapmazdı hiç.:44:

günaydın kızlarrrr

2 tane foto eklicem cicilerime bakın :)))
Birazdan bakacağım.Merak ettim

Süpersin enerji Yasemin.Çocukta yaparım kariyerde Totonun küçülmesine sevindim Daha çoook küçülecek

Hatice baaaak Seminede geveze oldu hihihihihhihihihihihihi
Maşallah maşallah
Dün kü mesaj sayım 37 seninki kaaaaaaaaaaaççççççççç
Benim 19Sen kazandın.TEBRİKLER

Amanda aman bizim masum minik kuzumuz YEMEZLER ŞEKERİM
Allahımmmm o mozaik pasta nasıl anlatılmış böyle.En son lisede mozaik pasta yedim senin anlatmanla canım çekti yahu

:2::13::18::26:
hihiihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Delisin sen yaaaa

Bu okuldan sıkıldımm ya .. Bıde yarın dogum gunum .. Bıde vızelerım yklastı strese grdm ıyıce
Canım beniim doğum günün kutlu olsun.NİCE SAĞLIKLI MUTLU YILLARA.Sende artık bizim 20lere vardın öyle mi

Kıyamam kız sana. Hani ucundan al tadına bakarsın diyecektim ama sen dayanamaz hepsini yersin

Ben doğum günümde pasta yerim valla hiç affetmem hemde çikolatalı

Senin doğum günün ne zamndı bakem :44:
Büüü hühühühühü

Ben simdi dukan krebiyle pizza yapicaaammmmmm
OOOO afiyet olsun. Bilsem pizzaya ortak olurdum
tmm o zaman ben izne ayrıldım. 6 ay sürmez. 2 ay yeter bana
Canım bu cuma kilonu bildir taam mı?

Zeynebi gecicemmm

Geldiiimmmm ama sen film keyfinde olmalısın

hımmm çok iddiaaalııı bi o kadan havalııı görelim bakalım hatice bugün ortalarda yok feystede çınnattık kulaklarını tık yok

bu arada cidden hatice yok ortada,böyle yapmazdı hiç.:44:

Canlarım benim sıkıntı yok. Okul çıkışı kayınvalidemler geldi. Bir tanıdıklarına ziyarete gittik.Haberde vermedim pc yi açmaya dahi zamanım olmadı.Kusura bakmayın

Birkaç gündür menüme laf atıyordunuz işte size MENÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
SABAH
1,5 dilim kepek ekmeği
Çemenli yumurta
Peynir,zeytin

ARA
Sütlü kahve
5 fındık

ÖĞLEN
1 kase yoğurt

ARA
Sütlü kahve
2 cevizli samsa
1 dilim kek

AKŞAM
2 kaşık et sote
1 kaşık pilav
Cacık

Ziyerete gittiğimiz yerde hurma ve zemzem suyu

afiyet olsun hatice.sana göre çoook fazla

bede yatıyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…