Sorma canim gitmem gerekiyordu ac ac gittim bugun acidim kendime..neyse gecti artik..kriz gibiydi:) gitti..
Evet kesinlikle cok fark oluYormus canim baya bir beklet kepekler sutu emiyor kabariyr ..hic yulagf kepegi gibi degildi
Geeeeelll gell kiz bebislerde oynar tanisir hem..mutfaga br girer masayi donatirdik..herkeside kiskandirirdikkkkkk dimiii
Cok az olmuuuussss semineee protein almamisin hic bir ögunde..yogurdu bari bir kase yapsaydin..yada sabah bir yumurta..normal menunde kesin bi rprotei.n varmistir..ah seni gidiiii
Dolu dolu ama guzel olmus dilekcimm afiyet olsunnn..annecigin ve oglun napiyor? Siirtte ilk yilin degil diymi?
Biraz yapmistim ilave ederse diye bekledim :)) yarim saat yurudum..biraz isinip bikac egzersiz yapmak istiyordum..ama uzun zamandir cocuklara tavsiye ettigim bi film vardi..simdi hepimizin vakti var istanbulumu yatirinca 8 de izliycez..belki yapamiyabilirim belki yapabilirim:))
bende unutmadan menümü paylaşayım
sabah
kepek ekmeğine beyaz peynir domates tost
öğlen
musakka
iki kaşık patates püresi
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 limonlu soda
akşam
3 çiğ köfte
1 lavaş
su 1 lt
spor yok
olsun yinede çok güzel. haftanın örnek menüsü seçiyorum menünü
Lavas yagli olmuyo dimi? Öglen ki ekmekler 1 yada hic olsaymiss pek guzel olacakmis
Afiyet olsun canimm
Bana musade bicikimi azcik mincirimmm sonra film yAtmadan bakarim..öpyürum görüsürüz kizlar..mesalar bana unutmayin
::81::118::129::128:
Sen gorucen daha örnek menuleriiii bugun alisveriste doldurum sebzeleri
Zeynebi gecicemmm
Ha ti ceeeeeeeeeee haticeeeeeeeeeee nerdesinnnnnnnnn:44:
hımmm deneyelim bu çayıııı..teşekkürlerEVet öyle maalesef canım. Sabah kalkar kalkmaz ve gün boyu içmezsem kendime gelemiyorum. Tabi herşeyin bir sonu var ama yavaş yavaş azaltmak lazım, bünyeyi yormadanSeni de tebrik ederim, kahve yerine yeşil çay harika...
O zaman kızlar olabildiğince kendimi çok sıkmadan light olayına gireyim ben de. Hem motivasyon olur. Teşekkür ederim bu konudaki yorumlar için
He bu arada kızlar, ekinezya çayımın markasına baktım sizler için. "Doğadan Ekinezyalı" karışık bitçi çayıymış. Meğer içinde yok yokmuş, ondan tadı bu kadar güzelmişMetabolizma hızlandırıcı çok şey varmış içinde, size faydalı olur diye paylaşıyım istedim. Tarçın, böğürtlen, ıhlamur, rooibos, karanfil, elma, adaçayı, karabiber...
komşuluk olayı ben de de hiç yok bursa da da olmamıştı burada da yok ,bütün gün işteyiz kimi görüyorum ki..she is a nurse.
oohhh afiyet olsun severim karnıbaharı. nabim mecbur kaldım kübranın doum günü ya pastasız olmaz dedim. hihihihiii
ne güzel ya benim hiç komşuluk ilişkim yok. kimseyi tanımıyorum gerçi onlar beni çok ii biliyo ama selam veren olursa veririm. konuşup görüşmüşlüğüm yok. bide mahallemiz genelde orta yaş üzeri. yaşıtlarımdan varsada çalışıyorlar heralde görmüyorum kimseyi. ev yemekleri gibisi varmı yaaaa. evet senin kadar ben yesem alırım metabolizma meselesi işte. şanslısın bebeim.bide arada veremediğin zaman canını sıkmasan tam süper olacak.
ferhandan sonra sendemi o nası kahvaltı kaç gün sürecek bu. kahvaltsız olmaz. anaaa öğlene bak ara die okudum ben onu baştan. cıkksss hiç olmamış.
kolay gelsin çok kutsal bi göreviniz var. asker polis sağlık görevlisi öğretmen. hhaaahahhaa light sütle olan açıklama çok hoşuma gitti :)))) menün güzel olmuş afiyet olsun.tavuk kanatları kızartmamı?
çiğ köftenin dayanılmaz arzusuuuuuuu:))bende unutmadan menümü paylaşayım
sabah
öğlen
musakka
iki kaşık patates püresi
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 limonlu soda
akşam
3 çiğ köfte
1 lavaş
su 1 lt
spor yok
canım siirtte daha çok yeniyiz henüz 2 ay oldu ..nasıl geçeecek zaman bilmiyorum kocişimi çok özlüyorummmSorma canim gitmem gerekiyordu ac ac gittim bugun acidim kendime..neyse gecti artik..kriz gibiydi:) gitti..
Evet kesinlikle cok fark oluYormus canim baya bir beklet kepekler sutu emiyor kabariyr ..hic yulagf kepegi gibi degildi
Geeeeelll gell kiz bebislerde oynar tanisir hem..mutfaga br girer masayi donatirdik..herkeside kiskandirirdikkkkkk dimiii
Cok az olmuuuussss semineee protein almamisin hic bir ögunde..yogurdu bari bir kase yapsaydin..yada sabah bir yumurta..normal menunde kesin bi rprotei.n varmistir..ah seni gidiiii
Dolu dolu ama guzel olmus dilekcimm afiyet olsunnn..annecigin ve oglun napiyor? Siirtte ilk yilin degil diymi?
Biraz yapmistim ilave ederse diye bekledim :)) yarim saat yurudum..biraz isinip bikac egzersiz yapmak istiyordum..ama uzun zamandir cocuklara tavsiye ettigim bi film vardi..simdi hepimizin vakti var istanbulumu yatirinca 8 de izliycez..belki yapamiyabilirim belki yapabilirim:))
Lavas yagli olmuyo dimi? Öglen ki ekmekler 1 yada hic olsaymiss pek guzel olacakmis
Afiyet olsun canimm
Bana musade bicikimi azcik mincirimmm sonra film yAtmadan bakarim..öpyürum görüsürüz kizlar..mesalar bana unutmayin
kız 500 kaloriyi geçmez bunlarbugünkü menüm
sabah 1 bardak tek şekerli türk kahvesi
öğlen 1 nar +yarım yeşilelma
akşam 1 tabak karnıbahar üstüne 2-3 yk yoğurt 2 çatal turşu
bugün listeye uymadım uymicam işteeeeeeee
1lt su yatana kadar 2 olur belkide geçerrrr
eşime çay yapıcam bende büyük fincanımla sıcack suyumu yudumlicammmm
spor: gün boyuu temizlik
kolay gelsin afiyet olsun.burda bir kadın doğumcu dr vardı.kadın kaçmış,yoğuluktan.kendisini sevmezdim o ayrı.oku oku bitmedi yawwww
üfff bu hafta hem poliklinik, hem icap, hem acilben de acayip yoğunum tuvalete bile eve gelince girebildim vallahi... o yüzden giremedim hiç nete.
dünkü menüm
sabah: 1 kase nesfit (light sütle)
öğle:4 tane ufak tavuk kanat, yarım kase mercimek çorbası, salata
ara: 1 tane mısır patlağı
akşam: şehriyeli domates çorbası,2 minik parça biftek, salata
ara. 1 mandalina 8 iç badem
su 2 lt spor yok
söylemesi ayıp çok entel kuntel bir grubuz.daha ne cevherler var bizdeÇok teşekkürler desteğin için Nurgül. Bu grubun en çok hoşuma giden yanı da bu oldu, herkes kafasına göre takılıyor ama ortak bir amaç var
komşum konyadan arkadaş,birlikte geldik.yoksa burda kimin kapısı çalayım.onlarla sürekli beraberiz.kız var,kızımdan 6 ay büyük,onlarda arkadaşne güzel ya benim hiç komşuluk ilişkim yok. kimseyi tanımıyorum gerçi onlar beni çok ii biliyo ama selam veren olursa veririm. konuşup görüşmüşlüğüm yok. bide mahallemiz genelde orta yaş üzeri. yaşıtlarımdan varsada çalışıyorlar heralde görmüyorum kimseyi. ev yemekleri gibisi varmı yaaaa. evet senin kadar ben yesem alırım metabolizma meselesi işte. şanslısın bebeim.bide arada veremediğin zaman canını sıkmasan tam süper olacak.
bizde sei seviyoruz çatlak nurgülhoşuna gidecek daha çok yönümüzü göreceksin inşallah. bizim amacımız hedefi tutturup mezun olmakken şimdi birbirimizden ayrılmak istemiyoruz. canım arkadaşlarım yaaaa çoookk seviyorum sizi
ohhhhhhhh afyet olsunbende unutmadan menümü paylaşayım
sabah
öğlen
musakka
iki kaşık patates püresi
2 dilim kepek ekmeği
ara
1 limonlu soda
akşam
3 çiğ köfte
1 lavaş
su 1 lt
spor yok
4 sene kadar beklemen lazım yeşil pasaportumu alayım anca o zaman alamanya bana vize verir.bende atlar uçağa gelirimGeeeeelll gell kiz bebislerde oynar tanisir hem..mutfaga br girer masayi donatirdik..herkeside kiskandirirdikkkkkk dimiii
geçemezkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geçemezkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii::81::118::129::128:
Zeynebi gecicemmm
Birazdan bakacağım.Merak ettimgünaydın kızlarrrr
2 tane foto eklicem cicilerime bakın :)))
Herkes master yapacak hihihaahahahhaahahaahah:))yaşasın kötülük:)) Hepimiz incecik full akademik çıtırlar olacağız. Bugün kendimi muhteşem hissediyom. Resmen totom ve o küçülmez dediğim basenlerim küçülmüş
Maşallah maşallahHatice baaaak Seminede geveze oldu hihihihihhihihihihihihi
Benim 19Dün kü mesaj sayım 37 seninki kaaaaaaaaaaaççççççççç
Amanda aman bizim masum minik kuzumuzEvet cok fenalar gulaycim..ben, minik masum kuzucuk aralarinda böyle:93:
Hahaha yanimda olsaydin böyle yapardin bende siritirtim kiskis ..hic sesli gülmem kiskiskiskis
Ama ama yasemin inan bak aglarimmm
Sen nasil o mozaik pastayiiii yemedin yaaaaaa delimisin sen yaaaa
Modada bi pideci var köylüm adi sadece pida yapiyor..birde kendi tatlilari var orda bir mozaik yemistim alllahiiiimmmm aglatir adami boyut degsitiriyosun böyleee
Kizlar bayram ne zamandi?..
Delisin sen yaaaa:2: :13: :18: :26:
hihiihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım beniim doğum günün kutlu olsun.NİCE SAĞLIKLI MUTLU YILLARA.Sende artık bizim 20lere vardın öyle miBu okuldan sıkıldımm ya .. Bıde yarın dogum gunum .. Bıde vızelerım yklastı strese grdm ıyıce
Kıyamam kız sana. Hani ucundan al tadına bakarsın diyecektim ama sen dayanamaz hepsini yersinKizlar bugun alisveriße gitmistim..bi markete girdim cok sevdigim brownilerden gelmis..normalde olmuyor herzaman..alayim almayayim elim git gel gitgel..almadimmmm ama agliycammm resmennnn ...cok canim stediii..actimda oyuzden daha cok cekti diye kendi kendimi trselli ede ede biraktim browniyi
Ben cuma gunu regl lucam buyuk ihtmal...böyle agzim acik dolasiyorum simdiden ^_^
Ben doğum günümde pasta yerim valla hiç affetmem hemde çikolatalı
OOOO afiyet olsun. Bilsem pizzaya ortak olurdumBüüü hühühühühü
Ben simdi dukan krebiyle pizza yapicaaammmmmm
Canım bu cuma kilonu bildir taam mı?tmm o zaman ben izne ayrıldım. 6 ay sürmez. 2 ay yeter bana
Geldiiimmmm ama sen film keyfinde olmalısın::81::118::129::128:
Zeynebi gecicemmm
hımmm çok iddiaaalııı bi o kadan havalııı görelim bakalımhatice bugün ortalarda yok feystede çınnattık kulaklarını tık yok
bu arada cidden hatice yok ortada,böyle yapmazdı hiç.:44:
Iyi geceler arkadaslar. Yari gorusuruz
Cevap yazdım canımhatice paylaşım alanını okurmusun bizimle ilgili birşeyler var.cevap versinler falan yazıyor.
afiyet olsun hatice.sana göre çoook fazlaBirkaç gündür menüme laf atıyordunuz işte size MENÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
SABAH
1,5 dilim kepek ekmeği
Çemenli yumurta
Peynir,zeytin
ARA
Sütlü kahve
5 fındık
ÖĞLEN
1 kase yoğurt
ARA
Sütlü kahve
2 cevizli samsa
1 dilim kek
AKŞAM
2 kaşık et sote
1 kaşık pilav
Cacık
Ziyerete gittiğimiz yerde hurma ve zemzem suyu
afiyet olsun hatice.sana göre çoook fazla
bede yatıyorum iyi geceler
Gunaydin kizlarr güzel bigun olur herkes icin insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?