günaydın semie.o saatte eden kalktın kız
evet gerçekten düşük kalorili ancak ben normal sizin yediklerinizle kilo veremiyorum bunda bile 1-2 kiloyu zor veriyorum...kız 500 kaloriyi geçmez bunlar
bu arada cidden hatice yok ortada,böyle yapmazdı hiç.:44:
bugün 10.gün nurgülcüm:)))she is a nurse.
oohhh afiyet olsun severim karnıbaharı. nabim mecbur kaldım kübranın doum günü ya pastasız olmaz dedim. hihihihiii
ne güzel ya benim hiç komşuluk ilişkim yok. kimseyi tanımıyorum gerçi onlar beni çok ii biliyo ama selam veren olursa veririm. konuşup görüşmüşlüğüm yok. bide mahallemiz genelde orta yaş üzeri. yaşıtlarımdan varsada çalışıyorlar heralde görmüyorum kimseyi. ev yemekleri gibisi varmı yaaaa. evet senin kadar ben yesem alırım metabolizma meselesi işte. şanslısın bebeim.bide arada veremediğin zaman canını sıkmasan tam süper olacak.
ferhandan sonra sendemi o nası kahvaltı kaç gün sürecek bu. kahvaltsız olmaz. anaaa öğlene bak ara die okudum ben onu baştan. cıkksss hiç olmamış.
kolay gelsin çok kutsal bi göreviniz var. asker polis sağlık görevlisi öğretmen. hhaaahahhaa light sütle olan açıklama çok hoşuma gitti :)))) menün güzel olmuş afiyet olsun.tavuk kanatları kızartmamı?
evet canım listemde protein vardı ancak benim canım karnıbahar çekti bugün bende uymadımmmSorma canim gitmem gerekiyordu ac ac gittim bugun acidim kendime..neyse gecti artik..kriz gibiydi:) gitti..
Evet kesinlikle cok fark oluYormus canim baya bir beklet kepekler sutu emiyor kabariyr ..hic yulagf kepegi gibi degildi
Cok az olmuuuussss semineee protein almamisin hic bir ögunde..yogurdu bari bir kase yapsaydin..yada sabah bir yumurta..normal menunde kesin bi rprotei.n varmistir..ah seni gidiiii
Biraz yapmistim ilave ederse diye bekledim :)) yarim saat yurudum..biraz isinip bikac egzersiz yapmak istiyordum..ama uzun zamandir cocuklara tavsiye ettigim bi film vardi..simdi hepimizin vakti var istanbulumu yatirinca 8 de izliycez..belki yapamiyabilirim belki yapabilirim:))
Kizlar ben gibi dukan krep yaparken acele edip yulaf kepegini iyice kabartmayanlar varsa bir uyari :)
Ben bekletsemde cok az bekletirdim..dolayisiyla hep cig bi ylaf tadi hisseder,,begenmeye begenmeye yerdim
Simdi salata hazirlarken kendime baya bir bekledim..o kadar fark olduki bu tam böyle hamur ekmek kivamindaydi..tadi damagimda kaldii
kız 500 kaloriyi geçmez bunlar
kolay gelsin afiyet olsun.burda bir kadın doğumcu dr vardı.kadın kaçmış,yoğuluktan.kendisini sevmezdim o ayrı.
söylemesi ayıp çok entel kuntel bir grubuz.daha ne cevherler var bizde
komşum konyadan arkadaş,birlikte geldik.yoksa burda kimin kapısı çalayım.onlarla sürekli beraberiz.kız var,kızımdan 6 ay büyük,onlarda arkadaş
bizde sei seviyoruz çatlak nurgül
ohhhhhhhh afyet olsun
4 sene kadar beklemen lazım yeşil pasaportumu alayım anca o zaman alamanya bana vize verir.bende atlar uçağa gelirim
geçemezkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geçemezkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
başlığa bak bide sanki buna laf atmıcaz gibi. öğlen sadece 1 kase yourtmuBirkaç gündür menüme laf atıyordunuz işte size MENÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
SABAH
1,5 dilim kepek ekmeği
Çemenli yumurta
Peynir,zeytin
ARA
Sütlü kahve
5 fındık
ÖĞLEN
1 kase yoğurt
ARA
Sütlü kahve
2 cevizli samsa
1 dilim kek
AKŞAM
2 kaşık et sote
1 kaşık pilav
Cacık
Ziyerete gittiğimiz yerde hurma ve zemzem suyu
günaydın semineee.Gunaydin kizlarr güzel bigun olur herkes icin insallahhhhh
komşuluk bence lazım ya. allah korusun insanın başına bişe gelse aniden ilk yetişecek olan onlar. akrabalar eş dost gelene kadar oohhoooo. gerçi bizimki aile apatmanı herkes birbirine yetiyo ama yinede komşuluk önemli bence. ama kafa dengi insan bulmak çok zor artık. bakıyorum hiç bi ortak yönümüz yok. konuşup paylaşabileceğimiz bişey yok ister istemez uzaklaşıyorum.allahtan 3 çift dostumuz var evimizede çok yakın birer sokak var aramızda haftanın iki üç günü toplanıp bir araya geliyoruz pekte başka kimselere ihtiyacımız kalmıyo.evet gerçekten düşük kalorili ancak ben normal sizin yediklerinizle kilo veremiyorum bunda bile 1-2 kiloyu zor veriyorum...
67 nin altına düştüysem şayet artık spor tam başlamam lazım sıkılaşmak için yürüyüşün pek etkisi olmuyo havalarda soğudu...
bide artık midem çabuk doyuyo
2 hafta öncesine kadar doyduğumu hissetmiyodumm
bugün 10.gün nurgülcüm:)))
3 gün daha kalıyoo
benim de hiç komşuluk ilişkim yok buraya taşınalı 4 ay oldu kimse gelmedi bende gitmedim birileri beni görüp slm verirse veriyom
ne havalı komşu demişlerdirrr
ama evde tek daha rahat oluyorummm
tanıdık akrabalarda akşamları geliyo zaten onlar yetiyo ...
sizler yine çalışıyorsunuz komşu ilişkiniz yok ben ne edem nirelere gidemmmmmm
evet canım listemde protein vardı ancak benim canım karnıbahar çekti bugün bende uymadımmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende yaptığımda çiğ gibi oluyodu beğenmiyodummmm
çok tşkler canım bilgin içinnnnnn
Gunaydin kizlarrr
Gunaydin kizlarrr
Gunaydin kizlarrr
günaydın meleklerimmm
günaydınnnn güzellerrrr
kız 500 kaloriyi geçmez bunlar
kolay gelsin afiyet olsun.burda bir kadın doğumcu dr vardı.kadın kaçmış,yoğuluktan.kendisini sevmezdim o ayrı.
söylemesi ayıp çok entel kuntel bir grubuz.daha ne cevherler var bizde
komşum konyadan arkadaş,birlikte geldik.yoksa burda kimin kapısı çalayım.onlarla sürekli beraberiz.kız var,kızımdan 6 ay büyük,onlarda arkadaş
bizde sei seviyoruz çatlak nurgül
ohhhhhhhh afyet olsun
4 sene kadar beklemen lazım yeşil pasaportumu alayım anca o zaman alamanya bana vize verir.bende atlar uçağa gelirim
geçemezkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geçemezkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Birazdan bakacağım.Merak ettim
Süpersin enerji Yasemin.Çocukta yaparım kariyerde Totonun küçülmesine sevindim Daha çoook küçülecek
Maşallah maşallah
Benim 19Sen kazandın.TEBRİKLER
Amanda aman bizim masum minik kuzumuzYEMEZLER ŞEKERİM
Allahımmmm o mozaik pasta nasıl anlatılmış böyle.En son lisede mozaik pasta yedim senin anlatmanla canım çekti yahu
Delisin sen yaaaa
Canım beniim doğum günün kutlu olsun.NİCE SAĞLIKLI MUTLU YILLARA.Sende artık bizim 20lere vardın öyle mi
Kıyamam kız sana. Hani ucundan al tadına bakarsın diyecektim ama sen dayanamaz hepsini yersin
Senin doğum günün ne zamndı bakem :44:
OOOO afiyet olsun. Bilsem pizzaya ortak olurdum
Canım bu cuma kilonu bildir taam mı?
Geldiiimmmm ama sen film keyfinde olmalısın
Canlarım benim sıkıntı yok. Okul çıkışı kayınvalidemler geldi. Bir tanıdıklarına ziyarete gittik.Haberde vermedim pc yi açmaya dahi zamanım olmadı.Kusura bakmayın
Birkaç gündür menüme laf atıyordunuz işte size MENÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
SABAH
1,5 dilim kepek ekmeği
Çemenli yumurta
Peynir,zeytin
ARA
Sütlü kahve
5 fındık
ÖĞLEN
1 kase yoğurt
ARA
Sütlü kahve
2 cevizli samsa
1 dilim kek
AKŞAM
2 kaşık et sote
1 kaşık pilav
Cacık
Ziyerete gittiğimiz yerde hurma ve zemzem suyu
günaydın ferhancımm nasılsın. rüyanda beni gördünmü
ivet yaaaa bugün çokkk sessizzzz sanki pazar günüüüüüne kadar sessiz sakin yaa kimsecikler yok yinemi bişe kaçırdık acaba :))))
Ayyy keske seni görseydimmmmmm
Kabus gibi bir geceydi
Minik bebegim uyumadi yine yaaaa..anliyamiyorum niye oyle yapiyor
Gunduz uykusunu 1 defaya indirmek icin cok erken bence
Ama acaba gunduz cok uyuyorda Gecemi uyumuyor diE dusunuyorum ama degil..baskaa bisey bulamiyorum
Bu arada biz hala azi dislerimizi cikaramadik..ööfff ben niye biz biz diye konusuyorum yaaaaa hic hoslanmamaslinda
ivet yaaaa bugün çokkk sessizzzz sanki pazar günüüüüü
neden uyumuyo ki acabaaa
belki dişleri çıkacaktır onun huysuzluğudurr
Zaten huysuzda..bizde herkes huysuz :) oyuzden anlayisliyizdir birbirimize dogal olarak oda bize benziycek heralde dee komsuya benziycek hali yok :))) ama yani ciksin artik,, aylardir dislerden dislerden ..artik demeye utaniyorum
Ama gunduzleri öyle yoruluyorki..bir saniye oturmuyor biiiir saniye..o minik ayaklar dayanirmi
Ayyy keske seni görseydimmmmmm
Kabus gibi bir geceydi
Minik bebegim uyumadi yine yaaaa..anliyamiyorum niye oyle yapiyor
Gunduz uykusunu 1 defaya indirmek icin cok erken bence
Ama acaba gunduz cok uyuyorda Gecemi uyumuyor diE dusunuyorum ama degil..baskaa bisey bulamiyorum
Bu arada biz hala azi dislerimizi cikaramadik..ööfff ben niye biz biz diye konusuyorum yaaaaa hic hoslanmamaslinda
biliyosun ben pek çocuk işinden anlamıyorum ama bi int. felan araştırmak yada dok. danışmak lazım. hem uyku için hem diş için. çokta yemiyosun aslında sıkıntı metabolizmadan kaynaklanıyor olabilirmi tahlillerini yaptırdınmı. yada metabolizmanı çalıştıracak şeyler yapıp yiyip içmen gerekiyordur.senin o geçenlerde bahsettiğin yoga hareketleri varya onları yapıyormusun. düzenli olarak yap bakalım sabah öğle akşam zaten fazla zaman almıyo anladığım kadarıyla. sporunuda yapıyosun allah allah sorun nerde acaba bi kafa yoralım bakalım.Ya kizlar bi sürü sey takiliyor kafama beslenmemöe ilgili
Ben vucudumu hala tanimiyorum
Simdi ben normal bol sebze kalorisi dusuk lifli besinlerle beslendigimde veremiOrum uzun sure onu denedim sayilir burda ama gram gram verip bian aliyorum yeniden ver yeniden al
Ac kalmayi deniyemedim hic :)))
Protein agirlik besleneyim flnda yapamadim
Ben nasil yapayim yaaa
4 5 kilo yapisti uzerime adeta
nurgül baytemur güney ekle bebeim. bide gurubumuz var ekleyince davetiye göndeririz.kızlarrrrrrrrrrrr facebooktan nerden konuşuyonuz sizler verin bakem banada bende ekleyemmm
yoksa ağlarım bakınnn
Zaten huysuzda..bizde herkes huysuz :) oyuzden anlayisliyizdir birbirimize dogal olarak oda bize benziycek heralde dee komsuya benziycek hali yok :))) ama yani ciksin artik,, aylardir dislerden dislerden ..artik demeye utaniyorum
Ama gunduzleri öyle yoruluyorki..bir saniye oturmuyor biiiir saniye..o minik ayaklar dayanirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?