Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kız 500 kaloriyi geçmez bunlar

bu arada cidden hatice yok ortada,böyle yapmazdı hiç.:44:
evet gerçekten düşük kalorili ancak ben normal sizin yediklerinizle kilo veremiyorum bunda bile 1-2 kiloyu zor veriyorum...
67 nin altına düştüysem şayet artık spor tam başlamam lazım sıkılaşmak için yürüyüşün pek etkisi olmuyo havalarda soğudu...
bide artık midem çabuk doyuyo
2 hafta öncesine kadar doyduğumu hissetmiyodumm
bugün 10.gün nurgülcüm:)))
3 gün daha kalıyoo
benim de hiç komşuluk ilişkim yok buraya taşınalı 4 ay oldu kimse gelmedi bende gitmedim birileri beni görüp slm verirse veriyom
ne havalı komşu demişlerdirrr
ama evde tek daha rahat oluyorummm
tanıdık akrabalarda akşamları geliyo zaten onlar yetiyo ...
sizler yine çalışıyorsunuz komşu ilişkiniz yok ben ne edem nirelere gidemmmmmm
evet canım listemde protein vardı ancak benim canım karnıbahar çekti bugün bende uymadımmm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende yaptığımda çiğ gibi oluyodu beğenmiyodummmm
çok tşkler canım bilgin içinnnnnn

en çok beni seviyosun yaseminimi doru söle
başlığa bak bide sanki buna laf atmıcaz gibi. öğlen sadece 1 kase yourtmu gerçekten çok yemişsin bünyen şaşırmıştır. bide menü zengin görünsün die bir sürü şey yazmışsın ama hep bi iki kaşık.sen bi şu gözlere baksana yermi sence bak bak
Gunaydin kizlarr güzel bigun olur herkes icin insallahhhhh
günaydın semineee.
komşuluk bence lazım ya. allah korusun insanın başına bişe gelse aniden ilk yetişecek olan onlar. akrabalar eş dost gelene kadar oohhoooo. gerçi bizimki aile apatmanı herkes birbirine yetiyo ama yinede komşuluk önemli bence. ama kafa dengi insan bulmak çok zor artık. bakıyorum hiç bi ortak yönümüz yok. konuşup paylaşabileceğimiz bişey yok ister istemez uzaklaşıyorum.allahtan 3 çift dostumuz var evimizede çok yakın birer sokak var aramızda haftanın iki üç günü toplanıp bir araya geliyoruz pekte başka kimselere ihtiyacımız kalmıyo.

Yesilpasaport buyuk nimet yaaaa cok gelmek steyrn yakin arkadaslarim var sirf pasaport yuzunden gelemiyorlar
Görsen nasil menuler yapicam

Aynen tanimissin beniii en bi sirikla kalabilenlerden degilim:)) bende cok bulamyorum öle mozaik fln ama bulsam asla kacirmam
Ister uma sabah kilo bildiriminden önce lsun hehe

Afiyet osun
Kek hatice ve kek ..kymet alametiii

günaydın ferhancımm nasılsın. rüyanda beni gördünmü

Ayyy keske seni görseydimmmmmm
Kabus gibi bir geceydi

Minik bebegim uyumadi yine yaaaa..anliyamiyorum niye oyle yapiyor

Gunduz uykusunu 1 defaya indirmek icin cok erken bence
Ama acaba gunduz cok uyuyorda Gecemi uyumuyor diE dusunuyorum ama degil..baskaa bisey bulamiyorum
Bu arada biz hala azi dislerimizi cikaramadik..ööfff ben niye biz biz diye konusuyorum yaaaaa hic hoslanmamaslinda

ne kadar sessiz sakin yaa kimsecikler yok yinemi bişe kaçırdık acaba :))))
ivet yaaaa bugün çokkk sessizzzz sanki pazar günüüüüü

neden uyumuyo ki acabaaa

belki dişleri çıkacaktır onun huysuzluğudurr

Ya kizlar bi sürü sey takiliyor kafama beslenmemöe ilgili

Ben vucudumu hala tanimiyorum
Simdi ben normal bol sebze kalorisi dusuk lifli besinlerle beslendigimde veremiOrum uzun sure onu denedim sayilir burda ama gram gram verip bian aliyorum yeniden ver yeniden al
Ac kalmayi deniyemedim hic :)))
Protein agirlik besleneyim flnda yapamadim

Ben nasil yapayim yaaa
4 5 kilo yapisti uzerime adeta

ivet yaaaa bugün çokkk sessizzzz sanki pazar günüüüüü

neden uyumuyo ki acabaaa

belki dişleri çıkacaktır onun huysuzluğudurr

Zaten huysuzda..bizde herkes huysuz :) oyuzden anlayisliyizdir birbirimize dogal olarak oda bize benziycek heralde dee komsuya benziycek hali yok :))) ama yani ciksin artik,, aylardir dislerden dislerden ..artik demeye utaniyorum

Ama gunduzleri öyle yoruluyorki..bir saniye oturmuyor biiiir saniye..o minik ayaklar dayanirmi

oyyy yavrum yaa kıyamam ben onaa
inşş son kalan dişleride çıkarda oda sende rahat edersiniz ....

biliyosun ben pek çocuk işinden anlamıyorum ama bi int. felan araştırmak yada dok. danışmak lazım. hem uyku için hem diş için. çokta yemiyosun aslında sıkıntı metabolizmadan kaynaklanıyor olabilirmi tahlillerini yaptırdınmı. yada metabolizmanı çalıştıracak şeyler yapıp yiyip içmen gerekiyordur.senin o geçenlerde bahsettiğin yoga hareketleri varya onları yapıyormusun. düzenli olarak yap bakalım sabah öğle akşam zaten fazla zaman almıyo anladığım kadarıyla. sporunuda yapıyosun allah allah sorun nerde acaba bi kafa yoralım bakalım.
kızlarrrrrrrrrrrr facebooktan nerden konuşuyonuz sizler verin bakem banada bende ekleyemmm

yoksa ağlarım bakınnn
nurgül baytemur güney ekle bebeim. bide gurubumuz var ekleyince davetiye göndeririz.

size ayak uydurmaya çalışıyodur napsın. bide birlikteyken iyi vakit geçirdiğinin farkındaysa uyuyarak bişi kaçırmak istemiyodur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…