Sadece 3 kisi mesaj sayilirini bildirmis :? Napiyim bekliyim mi paylasayim mi?
kızlarrrrr ben yürüyüşe çıkıyorumm
bi akrabamıza uğrar bi kahvesini içerrr geri dönerimmm
öptüm hepiciğiniziiiiii
biliyosun ben pek çocuk işinden anlamıyorum ama bi int. felan araştırmak yada dok. danışmak lazım. hem uyku için hem diş için. çokta yemiyosun aslında sıkıntı metabolizmadan kaynaklanıyor olabilirmi tahlillerini yaptırdınmı. yada metabolizmanı çalıştıracak şeyler yapıp yiyip içmen gerekiyordur.senin o geçenlerde bahsettiğin yoga hareketleri varya onları yapıyormusun. düzenli olarak yap bakalım sabah öğle akşam zaten fazla zaman almıyo anladığım kadarıyla. sporunuda yapıyosun allah allah sorun nerde acaba bi kafa yoralım bakalım.
nurgül baytemur güney ekle bebeim. bide gurubumuz var ekleyince davetiye göndeririz.
size ayak uydurmaya çalışıyodur napsın. bide birlikteyken iyi vakit geçirdiğinin farkındaysa uyuyarak bişi kaçırmak istemiyodur :))))
biliyosun ben pek çocuk işinden anlamıyorum ama bi int. felan araştırmak yada dok. danışmak lazım. hem uyku için hem diş için. çokta yemiyosun aslında sıkıntı metabolizmadan kaynaklanıyor olabilirmi tahlillerini yaptırdınmı. yada metabolizmanı çalıştıracak şeyler yapıp yiyip içmen gerekiyordur.senin o geçenlerde bahsettiğin yoga hareketleri varya onları yapıyormusun. düzenli olarak yap bakalım sabah öğle akşam zaten fazla zaman almıyo anladığım kadarıyla. sporunuda yapıyosun allah allah sorun nerde acaba bi kafa yoralım bakalım.
nurgül baytemur güney ekle bebeim. bide gurubumuz var ekleyince davetiye göndeririz.
size ayak uydurmaya çalışıyodur napsın. bide birlikteyken iyi vakit geçirdiğinin farkındaysa uyuyarak bişi kaçırmak istemiyodur :))))
kızlarrrrr ben yürüyüşe çıkıyorumm
öptüm hepiciğiniziiiiii
komşusuz olmuyor kız.kızı acil bırakmam gerekiyor bazen.bir ona güvenip bırakırım.oda bana.hafta sora beraberiz.hele burda hiç bir sosyalliğimiz yokkan olar bizim ailemiz.en çok beni seviyosun yaseminimi doru söle
başlığa bak bide sanki buna laf atmıcaz gibi. öğlen sadece 1 kase yourtmugerçekten çok yemişsin bünyen şaşırmıştır. bide menü zengin görünsün die bir sürü şey yazmışsın ama hep bi iki kaşık.sen bi şu gözlere baksana yermi sence bak bak
günaydın semineee.
komşuluk bence lazım ya. allah korusun insanın başına bişe gelse aniden ilk yetişecek olan onlar. akrabalar eş dost gelene kadar oohhoooo. gerçi bizimki aile apatmanı herkes birbirine yetiyo ama yinede komşuluk önemli bence. ama kafa dengi insan bulmak çok zor artık. bakıyorum hiç bi ortak yönümüz yok. konuşup paylaşabileceğimiz bişey yok ister istemez uzaklaşıyorum.allahtan 3 çift dostumuz var evimizede çok yakın birer sokak var aramızda haftanın iki üç günü toplanıp bir araya geliyoruz pekte başka kimselere ihtiyacımız kalmıyo.
be yurt dışına hiç çıkmadım eşimde .ama bundan sonra niyetlyiz.gerçi devlet memuru olunca bir sürü gereksiz bürokrasi var ama.gezmek için uğraşıcaz.ikimizde farklı yerleri görmek istiyoruz,çok hevesliyiz.Yesilpasaport buyuk nimet yaaaa cok gelmek steyrn yakin arkadaslarim var sirf pasaport yuzunden gelemiyorlar
Görsen nasil menuler yapicam
Aynen tanimissin beniii en bi sirikla kalabilenlerden degilim:)) bende cok bulamyorum öle mozaik fln ama bulsam asla kacirmam
Ister uma sabah kilo bildiriminden önce lsun hehe
Afiyet osun
Kekhatice ve kek ..kymet alametiii
emiyor mu ferhan,emince sürekli kalkıyor cadılar.Ayyy keske seni görseydimmmmmm
Kabus gibi bir geceydi
Minik bebegim uyumadi yine yaaaa..anliyamiyorum niye oyle yapiyor
Gunduz uykusunu 1 defaya indirmek icin cok erken bence
Ama acaba gunduz cok uyuyorda Gecemi uyumuyor diE dusunuyorum ama degil..baskaa bisey bulamiyorum
Bu arada biz hala azi dislerimizi cikaramadik..ööfff ben niye biz biz diye konusuyorum yaaaaa hic hoslanmamaslinda
senin vermen gereken kilon az kaldı.şöle 1 hafta şok denesen nasıl olur acaba:44:Ya kizlar bi sürü sey takiliyor kafama beslenmemöe ilgili
Ben vucudumu hala tanimiyorum
Simdi ben normal bol sebze kalorisi dusuk lifli besinlerle beslendigimde veremiOrum uzun sure onu denedim sayilir burda ama gram gram verip bian aliyorum yeniden ver yeniden al
Ac kalmayi deniyemedim hic :)))
Protein agirlik besleneyim flnda yapamadim
Ben nasil yapayim yaaa
4 5 kilo yapisti uzerime adeta
tadını çıkar,görüşürüz.kızlarrrrr ben yürüyüşe çıkıyorumm
öptüm hepiciğiniziiiiii
sorun ne,iradede mi problem var?bu arada ismin ne sürekli nickle hitap zor oluyor.Merhaba
Nasılsınız?
Benim diyet biraz sallantılı gidiyorYardım edin lütfen. Beceremiyorum.
kahvaltı yapmamışsın ,öğleyide geçiştirmişsin.akşamda az.kilo vereceğim derken sağlığından olma.menülerine bakınca bir anda kilolarında kurtulmak istediğini hissediyorum.unutma sen o kiloları 1 haftada almadın.vermende zaman alacak.1200 kalorini altındaki dietler sağlıklı değil.You have been logged out | MyFitnessPal.com bu sayfaya üye olursan yedikleriin kalorisini hesaplayabilirsin.hatta önce o sana alman gereken kaloriyi hesaplayacak.Dünkü menümü yazayım ama çok fazla yiyemedim. Biraz yoğun bir gündü ve yemeye fırsatım olmadı.
Sabah:
---
Öğle:
Kepekli sebzeli yarım sandviç
Ara:
Bir mandalina
Bir şekersiz kahve
Akşam:
İki yemek kaşığı baharatlı bulgur pilavı
Bir kaşık yoğurt
İki küçük kornişon
1.5 lt su
Egzersiz yok fakat deli gibi koşturdum oradan oraya. Erkenden de uyumuşum eve gelince.
gel hatice gel.gene bugün burası ölü toprağı serpilmiş gibiSelam kızlar. Son tenefüsteyim :) Eve gidince geçmişi okuyacağım
slm kızlar ben geldim, nasılsınız
ooo cıstak cıstak başak gelmiş
özledim kız sizi
bizde seni özledk nerelerdeydin?
Canım sen niye morelini bozdun:44: 2 haftada 1.1 kg vermişsin .Daha ne olsun.Son kiloların tabii ki zor gidecek ama ona rağmen güzel vermişsin. Ben ne yapayım. Canını sıkma,böyle devam et . Başarısız falanda değilsin.Mesala canim hic cay icmek istemiyor..yesilcay yada bitkisel herhangi bi cay
Yaptirmadim canm ..aslinda gecen reglim gecikince gidicektim firsatim olmadi :/
Haklisin sadece yemekle ilgilide olmayabilir..yoga hareketleri iste o tibetin. Hareketleri bir kere yapiliyor gunde ama her hafta sayi artiyor..daha cok yeni basladim onada
Birde gecen aklima geldi..hatirlarsaniz ben, bikac ay once kurban gecen ayin sonunda 62 63 olucam olamazsam kendimi basarisiz ilan edicem demistim evde( ve basarisiz oldum
Eski enerjim yok..yani harekete yeniliklere:44:
Buraya biraz daha vakit ayırmaya çalışırsan yardım edebilirizMerhaba
Nasılsınız?
Benim diyet biraz sallantılı gidiyorYardım edin lütfen. Beceremiyorum.
Gerçekten öyle olmuş.Hayırdır ya :44:sorun ne,iradede mi problem var?bu arada ismin ne sürekli nickle hitap zor oluyor.
kahvaltı yapmamışsın ,öğleyide geçiştirmişsin.akşamda az.kilo vereceğim derken sağlığından olma.menülerine bakınca bir anda kilolarında kurtulmak istediğini hissediyorum.unutma sen o kiloları 1 haftada almadın.vermende zaman alacak.1200 kalorini altındaki dietler sağlıklı değil.You have been logged out | MyFitnessPal.com bu sayfaya üye olursan yedikleriin kalorisini hesaplayabilirsin.hatta önce o sana alman gereken kaloriyi hesaplayacak.
gel hatice gel.gene bugün burası ölü toprağı serpilmiş gibi
Hoşgeldin Başak nasılsın? Özledik senislm kızlar ben geldim, nasılsınız
Bildiğim kadarıyla sorun yok ne oldu ki :44: Yasemin ve ben yoktum gevezeler olmayınca mı böyle oldu acabane kadar sessiz sakin yaa kimsecikler yok yinemi bişe kaçırdık acaba :))))
Hoşgeldin canımKızlar ben geldim. İlk önce mesaj sayılarımı sayıp Ferhana mesaj atayım, sonra geçmişe bakıcam , öpüldünüz
Hihihihihihiih iyi dinledim örtmenimm:)) Bu Kara Murat yine yanıma oturdu yafuuuu:)))yasemincim allah zihin açıklğı versin canım. ii dinle hocanı. arkadaşlarınla ii geçin. hadi bakalım güle güle hihiihiiiii
Hahaha ver ver o ayran icsin ..kiymeti bilinmeyen seyin zevali yakindir..o mozaik pastayi biraktiya demekki bilmiyor kiymetini hehe
Ben bi light cola aliyim kuzucumm
Afiyet olsun gülay..ekinezya cayi nedir?
bunlar sanaaa ben iki aya mezun olurum:))) olamasamda cikarim gayri
Gercekten bende acidim kendimeama yemedim simdi meyveyle bastiriyorum tatli ihtiyacimi
Minim minim minimmm pek guzel göründuler gözume..ekmek yemiyerek dengelemissin canim yine afiyet seker bal olsun..enerji olsun..hem eve hem gökce hanima yetis:)
Daha dur gevezelik yapicam diyosun yaniiiii..1.ligimi alicaksin elimden:) ama ben zaten geveze degilimsiz konusmayinca ben 1 . Oldum hepsi bu :)yoksa 1. belli ikinci kim
Aaaaa ikinci de belli
Galiba 3. de heheheheh
Yulaf kepeğimiKizlar ben gibi dukan krep yaparken acele edip yulaf kepegini iyice kabartmayanlar varsa bir uyari :)
Ben bekletsemde cok az bekletirdim..dolayisiyla hep cig bi ylaf tadi hisseder,,begenmeye begenmeye yerdim
Simdi salata hazirlarken kendime baya bir bekledim..o kadar fark olduki bu tam böyle hamur ekmek kivamindaydi..tadi damagimda kaldii
Canım ben hiç agresif davranıp kalori azaltmadım. 110 kilolardan bu kiloya geldim. 30 kilodan fazla verdim yani. Yaptığım şey abur cuburu hayatımdan kaldırmak, ekmeği azaltmak, makarna kurubaklagil tüketimini azaltmak. Onun haricinde herşeyi yedim ama kararınca:))Tabağımı küçülttüm:)))su içtim bol bol, bol bol yeşil çay tarçınlı ve şekersiz kremasız kahve tükettim iştah kapasın diye:)))Saol canım. Ekmek en masumu çünkü tam tahıl ekmeği de ötekilerde sınıfta kalacağımPeynir, süt, yoğurt hepsi yağlı. Su ise sadece 1 bardak. Yaa kızlar hazır Nurgül bu konuyu sormuşken, kafamı kurcalayan şeyi sorayım ne de olsa aranızda alaylılar var bakıyorum da 20 kilonun üstünde veren bir hayli fazla maşallah. Nurgül senden de yorum bekliyorum canım, bu dikkatini çektiğine göre bu konuda tecrübelisin sanırım. Şimdi bana birden süt ürünlerinden yağsız olanlara geçip tatlıyı filan da kısıtlayarak "gündeki toplam kaloriyi birden düşünce" vücut önce bir şok olacak birkaç kilo verecek sonra da buna hemen adapte olacak gibi geliyor. Yoksa light yoğurt, peynir ve sütü seviyorum yani kaçamak yapmak için sormuyorum bu soruyu. Acaba kaloriyi bir anda azaltarak mı iyi kilo verebildiniz yoksa aşamalı aşamalı azaltarak mı? Eğer faydalı olacak, şimdiden yağsızlara geç derseniz öyle yapacağım.
Super :)))
Yemeyın kızlarrrrr
Hala az yıyorm ama olmuyorrrokuldayken bırseyy yıyemyrmmm
Vızelerm 24nde ama
Makale odevm slayt fln odevmde var
Hans on sıecence odevm var
Elle vee kolla yapılan fen deneylerıyms
geçmiş olsun.hava soğuyunca çocuklar hastalanmaya başlıyor hemen.bizde durum aynı.bi yere gitmedim buralardaydım ama çok yoğundu işlerim, bide geçen hafta oğlum hastalandı yeni yeni düzeliyor işe bile gidemedim o hastayken. sizde ne var ne yok
Kızlar ben geldim. İlk önce mesaj sayılarımı sayıp Ferhana mesaj atayım, sonra geçmişe bakıcam , öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?