Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hastaneden geldim işte canım. Dizi için kesin protez diyorda, topuktaki kitle için sakın dokundurma ameliyat yapmayalım dedi. Emar sonucu pazartesi çıkacak işte, o zaman topuğun durumuda kesinleşecek.Ne iyi doktorlar var, böyle onları gördükçe dua ediyorum. Keşke benim kızımda böyle iyi bir doktor olsa iyileştirse herkesi :)))

Semine sabah ve öğle yemek yememişsin. Olmaz böyle

ohhh ohhhh götür püreleri yağlı musakkaları çiğ köfteleri :)))) sonra yasocuğa light zerocuk yoookkk
Beğendin dimi cicilerimi
Totom küçüldü ama bel hala odun yokkkk bel yok yani enerjik yaso oldum çıktım iyice eskiden azdım sanki de
Ben şakasına demiştim yarışalım diyeeeeeeeee
24 Kasım öğretmenler günü doğmuşum, karlı bir kış günüymüş :)) ablamlar okuldan gelip kapıda kalmışlar(hala söylüyolar)

Çemeni aklına Gönül soktu dimi :))) Bazlama arası çemen hihihihihihi::))) Hatice bak napalım biliyo musun kuş kadar yiyosun ya hiç yeme bence, su iç bol bol

günaydın meleklerimmm
Melek olan benim di mi

Boğazına falan bir baksaydın, bademcikleri şişmiş olmasın.

Vücudunda bişey yok canım, kafaya takıyosun, rahat ol azıcık :)))

Su çok az en az 2 lt olmalı. Sabah kalvaltısız kilo veremezsin.

özledim kız sizi
Bizde seniiiii :))))))

Son düzenleme:
selam kızlar.. dün gece kuzum hastalandı bütün gece ve gündüz onla uğraştım ..krup olmuş kuzum antibiyotik ve kortizon verdi dr (iğne olarak)
kahvaltı yapamadım saat 2 de yedim bişeyler ..allaha şükür daha iyi şimdi ama bir naz bir naz sormayın.. pek fazla giremeyeceğim herhalde nete. kendinize iyi bakın öpüldünüz

geçmiş olsun dilek,kuzun iyileşsin gelirsin.biz hep burdayız.

şu çemen olayına bir cümlede ben edeyim.bimde kavanozda satılan bir çemen var muteşem bir şey.ben onu sürüp sucuklu tost yapardım.dayanılmaz bir lezzetti.

Dilekcim gecmis olsun..grip mi oldu dedin? Grip icin hemen antibiyotik kortizon gerekirmiyaa gerci sen doktorsun ama :)) bende alayli doktorum yaa..ya ama cok kucuk kortizon :0

Yasemincim gecmis olsun anneciiiin icin ..benim annecigimde yeni anlatti bir ameliyat kucuk bi ope ydi ve cok guzel gecti..turk hanimlarinin yaslar ilerleyince bu diz agrilarinne olucak bilmiyorum

Zeynepcim haklisin kimsecikler ugramamis..takima yeni arkadaslar alsana...ince eleyip sik doku ama :)) canim mesaj listesini paylasicam ben musaittim sabah kimse yollamadi diye bekledim simdide ben musait degilim:) paylasiciiim ama

Haticemmm bilmiyom kiiiiiiii sinit olu yo rummmmm

Geçmiş olsun canım.İnşallah emar sonuçlarıda iyi çıkarda ameliyata gerek kalmaz.Allah acil şifalar versin.İnşallah senin fıstığında doktor olur :))))

Seninkine de az kalmış.Anlamlı bir günmüş :)))

Çemeni aklına Gönül soktu dimi :))) Bazlama arası çemen hihihihihihi::))) Hatice bak napalım biliyo musun kuş kadar yiyosun ya hiç yeme bence, su iç bol bol ))
Cadaloz

Geçmiş olsun Dilek. Kuzun hemen iyileşsin inşallah

Waw waw wawwwwww ben hic yemedim bilmiyorum :)) ama yinede canim cekti

Ben birazdan 2 parca pzza yiycem ..dengelemeye calistim panik yok :))))

Bimin kahvaltılık salçası var dediğin gibi cam kavanozda.Ben onuda seviyorum ama sadece okulda kahvaltı yaparken. Evde annemin hazırlamış olduğunu yiyorum

Canım yine strese sokma kendini. 2 haftadır gayet iyiydin ve inşallah böyle devam edecek.

yasemin kusura bakma yeni uyandım yazdıkları görmemişim.hasta olan annen mi?çok geçmiş olsun
ferhan sende dikkat et kendine,banudan biliyoruz sinüzit geldimi zor gidiyor.

Sanırım dukan pizza değil mi??? Yok normal pizzaysa mazeret olarak seni gösterir gider yerim ona göre

MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir,zeytin
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Kuru kayısılı yoğurt
4 hurma
1 samsa(Bu aralar sardım buna.Ev yapımı cevizli ve şekersiz)

AKŞAM
2 kase cornflakesli süt(kaseler küçük :) )

Selam kızlar... Dilek, geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah... Bir arkadaşın da annesine protez demişler, benimkine de aynı şeyi söylüyorlar. Tabii önce kilo vereceksin diyor iyi doktorlar yoksa ameliyatı yapsak da eskisinden daha kötü olabilirsin dediler. O topuk dikeniyse topuğunda bahsettiğin problem, annem kilo verdiğince kendiliğinden azalıyor yani seninkinde de öyle bir durum varsa biraz kilo vermeye çalışıp bir deneseniz epey rahatlayabilir.

Bugünkü menüm

Sabah:
1 dilim tam tahıl ekmeği
Üstüne az fıstık ezmesi
Şekersiz sütlü kahve

Öğle:
1 kaşık z.yağlı karışık Akdeniz salatası
1 kase yoğurt
2 dilim tam tahıl ekmeği
Ekinezya çayı

Ara:
1 kase yoğurt
1 taze erik
1/2 elma

Akşam:
Yağsız tavada pişirilmiş tavuk döner
Yağsız salata

30 dk. kardiyo (evde bisiklet)

Kızlar dikkat ederseniz bugün hiç cola içmedim, kahveyi de az içtim. İçkim kumarım yok ama colayla kahvem var resmen yaaa Günaşırı cola tüketmeyince bir hoş oluyorum, yeni farkettim öyle şuursuzca içiyormuşum su yerine. He bugün suyu da 3-4 bardağa tamamlayacağım uyuyana kadar.

Son düzenleme:

dukan pizzanı afiyetle ye canım
galiba aynı şeyden bahsediyruz hatice.çok iştah açıyor ama

afiyet olsun hatice

afiyet olsun.geneli güzelfındık ezmesinden yavaşça kaçkola bağımlılık yapıyor diye biliyorum.üniversiteye giderken bende su yerine içerdim.1 bardak 100 kalori bilgine

menüm
sabah:2 dilim ekmek
2 yumurta melemen
peynir
zeytin

ara:mandalina

öğle:1 biber dolması
1 kepçe çorba
2 kaşık tavuk salatası

ara:elma

akşam:1 kase tavuk çorbası
1 tabak kabak
2 kaşşık yoğurt
1 dilim ekmek

su1.5 litre
spor yok

kızlar lafrise nikli üyeyi davet ettim.kaptan olarak ilk icraatım bakalım nasıl olacak.

Son düzenleme:
12-13 kasim mesaj sayilari

Cumbo 3- 6-

Yasminyaso. 37+. 22+

UZAYIM. 19- 5-

Nurgulguney. 17- 37-

Ferdici. 6+. 29+

Mersinli42. 16- 11-

Pia. 28+. 17+

Slm kizlar

Bugün 40 dk yürüdüm akrabamiza gittim
Gelirkende yine 49 dk yürüdüm sonrada eşimle pazara gittik
Pazarı pek sevmiyorum ama
Sebzelerimi aldimm Ohhhh midler gibi
Yaptık yedik veeeee sizlerleyimmm

Bugünkü menum

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
2çatal lor peynir
1 bardak tek şekerli türk kahvesi

Öğlen 1fincan tek şekerli kahve
6-7 kabuklu fistik
2yk karnibahar

Akşam
2 yumurta
1yk pirasa
3 yk karnibahar
Salata

2lt su
80 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…