menüm
sabah:2 dilim ekmek
2 yumurta melemen
peynir
zeytin
ara:mandalina
öğle:1 biber dolması
1 kepçe çorba
2 kaşık tavuk salatası
ara:elma
akşam:1 kase tavuk çorbası
1 tabak kabak
2 kaşşık yoğurt
1 dilim ekmek
su1.5 litre
spor yok
Selam kızlar... Dilek, geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah... Bir arkadaşın da annesine protez demişler, benimkine de aynı şeyi söylüyorlar. Tabii önce kilo vereceksin diyor iyi doktorlar yoksa ameliyatı yapsak da eskisinden daha kötü olabilirsin dediler. O topuk dikeniyse topuğunda bahsettiğin problem, annem kilo verdiğince kendiliğinden azalıyor yani seninkinde de öyle bir durum varsa biraz kilo vermeye çalışıp bir deneseniz epey rahatlayabilir.
Bugünkü menüm
Sabah:
1 dilim tam tahıl ekmeği
Üstüne az fıstık ezmesi
Şekersiz sütlü kahve
Öğle:
1 kaşık z.yağlı karışık Akdeniz salatası
1 kase yoğurt
2 dilim tam tahıl ekmeği
Ekinezya çayı
Ara:
1 kase yoğurt
1 taze erik
1/2 elma
Akşam:
Yağsız tavada pişirilmiş tavuk döner
Yağsız salata
30 dk. kardiyo (evde bisiklet)
Kızlar dikkat ederseniz bugün hiç cola içmedim, kahveyi de az içtim. İçkim kumarım yok ama colayla kahvem var resmen yaaaGünaşırı cola tüketmeyince bir hoş oluyorum, yeni farkettim öyle şuursuzca içiyormuşum su yerine. He bugün suyu da 3-4 bardağa tamamlayacağım uyuyana kadar.
MENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir,zeytin
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Kuru kayısılı yoğurt
4 hurma
1 samsa(Bu aralar sardım buna.Ev yapımı cevizli ve şekersiz)
AKŞAM
2 kase cornflakesli süt(kaseler küçük :) )
Sanırım dukan pizza değil mi??? Yok normal pizzaysa mazeret olarak seni gösterir gider yerim ona göre
Bimin kahvaltılık salçası var dediğin gibi cam kavanozda.Ben onuda seviyorum ama sadece okulda kahvaltı yaparken. Evde annemin hazırlamış olduğunu yiyorum
Canım yine strese sokma kendini. 2 haftadır gayet iyiydin ve inşallah böyle devam edecek.
yasemin kusura bakma yeni uyandım yazdıkları görmemişim.hasta olan annen mi?çok geçmiş olsun
ferhan sende dikkat et kendine,banudan biliyoruz sinüzit geldimi zor gidiyor.
Bugünkü menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
2çatal lor peynir
1 bardak tek şekerli türk kahvesi
Öğlen 1fincan tek şekerli kahve
6-7 kabuklu fistik
2yk karnibahar
Akşam
2 yumurta
1yk pirasa
3 yk karnibahar
Salata
2lt su
80 dk yürüyüş
Kizlar ben film izleyecegiiim
Merhaba
Nasılsınız?
Benim diyet biraz sallantılı gidiyorYardım edin lütfen. Beceremiyorum.
yardımcı olabilmemiz için buraya daha sık takılman gerekiyo. afiyet olsun menun konusunda arkadaşlara katılıyorum. daha cok aramızda görmek isteriz.Dünkü menümü yazayım ama çok fazla yiyemedim. Biraz yoğun bir gündü ve yemeye fırsatım olmadı.
Sabah:
---
Öğle:
Kepekli sebzeli yarım sandviç
Ara:
Bir mandalina
Bir şekersiz kahve
Akşam:
İki yemek kaşığı baharatlı bulgur pilavı
Bir kaşık yoğurt
İki küçük kornişon
1.5 lt su
Egzersiz yok fakat deli gibi koşturdum oradan oraya. Erkenden de uyumuşum eve gelince.
tatlıımmm hoşgeldin nasılsın. geçmiş olsunslm kızlar ben geldim, nasılsınız
Hihihihihihiih iyi dinledim örtmenimm:)) Bu Kara Murat yine yanıma oturdu yafuuuu:)))
Niye ama niye Ferhana kola varda bana yok muGeveze Ferhannnnn
QUOTE]
ferhanada yok kola kimseye yok bu muradda cok oluyo canıımm :)))
geçmiş olsun canım. sende kendine iyi bak. en kısa zamanda dön tmm mı?selam kızlar.. dün gece kuzum hastalandı bütün gece ve gündüz onla uğraştım ..krup olmuş kuzum antibiyotik ve kortizon verdi dr (iğne olarak)
kahvaltı yapamadım saat 2 de yedim bişeyler ..allaha şükür daha iyi şimdi ama bir naz bir naz sormayın.. pek fazla giremeyeceğim herhalde nete. kendinize iyi bakın öpüldünüz
ayyy nası canım istedi gidip alsammı hihihihhihiiiigeçmiş olsun dilek,kuzun iyileşsin gelirsin.biz hep burdayız.
şu çemen olayına bir cümlede ben edeyim.bimde kavanozda satılan bir çemen var muteşem bir şey.ben onu sürüp sucuklu tost yapardım.dayanılmaz bir lezzetti.
senin öğle yemeğini ben ara diye yedim bugünMENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir,zeytin
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Kuru kayısılı yoğurt
4 hurma
AKŞAM
2 kase cornflakesli süt(kaseler küçük :) )afiyet olsun cuma günü sonucuna bakıcam senin eğer vermrmişsen yemeyerek verilmiyo demektir taktik değiştiririz
Selam kızlar... Dilek, geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah... Bir arkadaşın da annesine protez demişler, benimkine de aynı şeyi söylüyorlar. Tabii önce kilo vereceksin diyor iyi doktorlar yoksa ameliyatı yapsak da eskisinden daha kötü olabilirsin dediler. O topuk dikeniyse topuğunda bahsettiğin problem, annem kilo verdiğince kendiliğinden azalıyor yani seninkinde de öyle bir durum varsa biraz kilo vermeye çalışıp bir deneseniz epey rahatlayabilir.
Bugünkü menüm
Sabah:
1 dilim tam tahıl ekmeği
Üstüne az fıstık ezmesi
Şekersiz sütlü kahve
Öğle:
1 kase yoğurt
2 dilim tam tahıl ekmeği
Ekinezya çayı
Ara:
1 kase yoğurt
1 taze erik
1/2 elma
Akşam:
Yağsız salata
Kızlar dikkat ederseniz bugün hiç cola içmedim, kahveyi de az içtim. İçkim kumarım yok ama colayla kahvem var resmen yaaaGünaşırı cola tüketmeyince bir hoş oluyorum, yeni farkettim öyle şuursuzca içiyormuşum su yerine. He bugün suyu da 3-4 bardağa tamamlayacağım uyuyana kadar.
menün güzell afiyet olsun.sabah fıstık ezmesı yerıne bir dilim daha ekmek domates salatlık peynir yiyebilirdin daha sağlıklı ve doyurucu ama az demişsin ince b kat sürdün tahmin ediyorum. enerji verir çokta fena deil yanikola içmediğin içinde ayrıca tebrik ediyorum
afiyet olsun bebeim çok güzel olmuşmenüm
2 yumurta melemen
peynir
zeytin
1 kepçe çorba
2 kaşık tavuk salatası
1 tabak kabak
2 kaşşık yoğurt
1 dilim ekmek
su1.5 litre
spor yok
afiyet olsun kahvaltıı öncekine göre daha iyi gerisi ve spor iyi olmuşBugünkü menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
2çatal lor peynir
1 bardak tek şekerli türk kahvesi
Öğlen 1fincan tek şekerli kahve
6-7 kabuklu fistik
2yk karnibahar
Akşam
2 yumurta
1yk pirasa
3 yk karnibahar
Salata
2lt su
80 dk yürüyüş
~~~~~~ menum~~~~~
Sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi 2 kk peynir
Ara
1 bardak kefir
Ara
2 murdüm, 2 günkurusu,1 incir
Aksam(16:00)
Avuc ici buyuklugunde 3 dilim pizza
sağol canım.. grip değil krup: küçük çocuklarad görülen virüslere bağlı alt solunum yolu enfeksiyonu ,ciddi solunum sıkıntısı yapıyorDilekcim gecmis olsun..grip mi oldu dedin? Grip icin hemen antibiyotik kortizon gerekirmiyaa gerci sen doktorsun ama :)) bende alayli doktorum yaa..ya ama cok kucuk kortizon :0
Yasemincim gecmis olsun anneciiiin icin ..benim annecigimde yeni anlatti bir ameliyat kucuk bi ope ydi ve cok guzel gecti..turk hanimlarinin yaslar ilerleyince bu diz agrilarinne olucak bilmiyorum
Zeynepcim haklisin kimsecikler ugramamis..takima yeni arkadaslar alsana...ince eleyip sik doku ama :)) canim mesaj listesini paylasicam ben musaittim sabah kimse yollamadi diye bekledim simdide ben musait degilim:) paylasiciiim ama
Haticemmm bilmiyom kiiiiiiii sinit olu yo rummmmm
sağol canım şimdi biraz daha iyi kuzucumgeçmiş olsun dilek,kuzun iyileşsin gelirsin.biz hep burdayız.
şu çemen olayına bir cümlede ben edeyim.bimde kavanozda satılan bir çemen var muteşem bir şey.ben onu sürüp sucuklu tost yapardım.dayanılmaz bir lezzetti.
sağol canım inşallah hemen iyileşirGeçmiş olsun canım.İnşallah emar sonuçlarıda iyi çıkarda ameliyata gerek kalmaz.Allah acil şifalar versin.İnşallah senin fıstığında doktor olur :))))
Seninkine de az kalmış.Anlamlı bir günmüş :)))
Cadaloz
Geçmiş olsun Dilek. Kuzun hemen iyileşsin inşallah
afiyet olsun samsa ne kiiiiMENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir,zeytin
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Kuru kayısılı yoğurt
4 hurma
AKŞAM
2 kase cornflakesli süt(kaseler küçük :) )
afiyet olsun canım doğru yoldasınnnnSelam kızlar... Dilek, geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah... Bir arkadaşın da annesine protez demişler, benimkine de aynı şeyi söylüyorlar. Tabii önce kilo vereceksin diyor iyi doktorlar yoksa ameliyatı yapsak da eskisinden daha kötü olabilirsin dediler. O topuk dikeniyse topuğunda bahsettiğin problem, annem kilo verdiğince kendiliğinden azalıyor yani seninkinde de öyle bir durum varsa biraz kilo vermeye çalışıp bir deneseniz epey rahatlayabilir.
Bugünkü menüm
Sabah:
1 dilim tam tahıl ekmeği
Üstüne az fıstık ezmesi
Şekersiz sütlü kahve
Öğle:
1 kase yoğurt
2 dilim tam tahıl ekmeği
Ekinezya çayı
Ara:
1 kase yoğurt
1 taze erik
1/2 elma
Akşam:
Yağsız salata
afiyet olsun menün çok güzelmenüm
2 yumurta melemen
peynir
zeytin
1 kepçe çorba
2 kaşık tavuk salatası
1 tabak kabak
2 kaşşık yoğurt
1 dilim ekmek
su1.5 litre
spor yok
kızlar lafrise nikli üyeyi davet ettim.kaptan olarak ilk icraatımbakalım nasıl olacak.
afiyet olsun pizaa dukan mı yinee~~~~~~ menum~~~~~
Sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi 2 kk peynir
Ara
1 bardak kefir
Ara
2 murdüm, 2 günkurusu,1 incir
Aksam(16:00)
Avuc ici buyuklugunde 3 dilim pizza
Merhaba kızlar :)) öncelikle cok tesekkürlerrr..
kısaca kendimden bahsedeyim.. 22 yasımdayım 172 boyum su an 66.4 kiloyum. 2 aydır diyetteyim fakat bu yarısmadan henüz haberim olduyaklasık 10 kilo verdim bu 2 aylık süreçte hedefim 58 kg olabilmek.. 7 - 8 kilom kaldı. tombiş bi bebekliğim olmus hayatımda hiç incecik oldugumu hatırlamıyorum 60 lı kiloları görmeyeli yıllar olmustu.. Nişanlıyım haziranda düğünüm var nişan videomu izlerken kendimden utandım heryerimden pörtlemis yaglar oynarken kolumun kalınlıgı.. kimseyede izletmedim videoyu.. boyum uzun oldugundan balık etli görünüyorum detaylara inince fenaa :)))
kilolar psikolojimide cok bozdu.. bi özgüven eksikligi zayıf olanları kıskanma basladı hırslandım veeee bu yola cıktım.. dügünümde kısmetse incecik olup herkesi sasırtıcam.. simdi bile ne kadar zayflamıssın diyenler oldukca mutluluktan ucuyorum..
bu 2 aylık sürectede hic birsey yemedim desem yeridir fakat haftada bir 15 günde bir kendimide ödüllendirmekten vazgecmiyorum.. cok sevdigim bir seyi yiyorum fakat önceki yada sonraki ögünü ona göre ayarlıyorum.. cok su icmiyorum fakat yürüyorum. gün içinde merdivenleri kullanmayı tercih ediyorum..
hem bu grupta yeni oldugum hemde ilk defa katıldıgım icin acemiliğimi atabilmek icin belirli kurallar varsa paylasırsanız cok sevinirim...
Merhaba kızlar :)) öncelikle cok tesekkürlerrr..
kısaca kendimden bahsedeyim.. 22 yasımdayım 172 boyum su an 66.4 kiloyum. 2 aydır diyetteyim fakat bu yarısmadan henüz haberim olduyaklasık 10 kilo verdim bu 2 aylık süreçte hedefim 58 kg olabilmek.. 7 - 8 kilom kaldı. tombiş bi bebekliğim olmus hayatımda hiç incecik oldugumu hatırlamıyorum 60 lı kiloları görmeyeli yıllar olmustu.. Nişanlıyım haziranda düğünüm var nişan videomu izlerken kendimden utandım heryerimden pörtlemis yaglar oynarken kolumun kalınlıgı.. kimseyede izletmedim videoyu.. boyum uzun oldugundan balık etli görünüyorum detaylara inince fenaa :)))
kilolar psikolojimide cok bozdu.. bi özgüven eksikligi zayıf olanları kıskanma basladı hırslandım veeee bu yola cıktım.. dügünümde kısmetse incecik olup herkesi sasırtıcam.. simdi bile ne kadar zayflamıssın diyenler oldukca mutluluktan ucuyorum..
bu 2 aylık sürectede hic birsey yemedim desem yeridir fakat haftada bir 15 günde bir kendimide ödüllendirmekten vazgecmiyorum.. cok sevdigim bir seyi yiyorum fakat önceki yada sonraki ögünü ona göre ayarlıyorum.. cok su icmiyorum fakat yürüyorum. gün içinde merdivenleri kullanmayı tercih ediyorum..
hem bu grupta yeni oldugum hemde ilk defa katıldıgım icin acemiliğimi atabilmek icin belirli kurallar varsa paylasırsanız cok sevinirim...
Lafreise hosgeldin nickinin anlami nedir? Adin ne? Keske basinda gelseydin ne guel herhafta verirdin 1. olurduk :))
Bende iyete basladigimda buraya geligimde bi 8 kilo vermstim ..simdi bi ileri bi geri
selam canım aramıza hoşgeldin.bende nurgül 28 yaşında kova burcuyum :))) ist. yaşıyorum. 6 yıllık evliyim muhasebeciyim. peki senin adın ne göremedim
hoşgeldinnnn.emin ol burada güzel motive olup vereceksin kilolarını
salya sümük ağladık dedinde aklıma geldi. bişi anlatıcam ama gülmiceksiniz tmm mı :))) hani hafta içi diksiyon kursuna gidiyorum ya öğretmenimiz nlp uzmanı çıktı bize dersin yanı sıra karakter testi vb şeyler yapıyor. sınıfta yaklaşık 15 kişiyiz. çoğu edebiyat öğretmeni çünkü buu yıl müfredata diksiyon dersi koymuşlar ama ne öğreteceklerini bilmiyorlarmış oyüzden önce kendileri ders almaya geldi. neyse konumuz benim :) yaklaşık 4 test falan yaptı tamamen mantıkla hareket eden herşeye mantıkla bakan duysuz bi insan çıktım. biliyodum tabi ama bu kadarını beklemiyodum. beynimin sol lobunu kullanıyomuşum. sağ lobu duyguları ifade ediyomuş o filmi bende izlemek istiyorum. kim oynuyo tam adı omu. duygularımı geri kazanmak istiyorum. sağ lobumu çalıştırmak için vücudumun sol tarafını kullanmam gerekiyormuş örn: mausu sol elle kullanmak gibi sol elle yazı yazmak gibi.Hangi filmi?
BIZ DUN GECE SALYA SUMUK black filmini izledik..ben eskiden izlemistim cocuklara izletmek istedim..
Lafreise hosgeldin nickinin anlami nedir? Adin ne? Keske basinda gelseydin ne guel herhafta verirdin 1. olurduk :))
Bende iyete basladigimda buraya geligimde bi 8 kilo vermstim ..simdi bi ileri bi geri
Yasemin bana cola var sana yok dimi nurgülcümmmm
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..okulda iken anlatılırdı krup görür görmez tanırsınız diye: yatarken bişey yok geceyarısı aniden havlar gibi öksürük, solunum sıkıntısı ,ateş ..nefes alamıyordu yaaa.. kortizonla açıldı ama şimdi uyuyor kuzum inşallah gece kötüleşmez yine.. üff eşim yok yanımda arkadaşım yok hep sıkıntımı içime atıyorumm, iyi ki siz varsınız ...
yasemin geçmiş olsun canım benim de annemin kalçası iki taraflı protez , şimdi omuzları sırada ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?