Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menum

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
2çatal lor peynir
1 bardak tek şekerli türk kahvesi

Öğlen 1fincan tek şekerli kahve
6-7 kabuklu fistik
2yk karnibahar

Akşam
2 yumurta
1yk pirasa
3 yk karnibahar
Salata

2lt su
80 dk yürüyüş

Afiyet olsunn canim süppiiirr

Afiyet olsun canim guzel olmus..bende 5 yil öncesine kadar cok iciyordum..esim kutu kola alirdi kasayla cok kisa surede bitiridim ..sonra bian tank etti biraktim birakis o birakis :)) sadece arkadaslar gelir girgir samata fln bisiler olur bulundururz evde ama icmiyoruz eskisi gibi..suyada alisirsin canim biz seni alistiririz ..ben susuz duramiyorum ..suyumu pek bildirmiyorum menumde ben en soguk gunlerde bile 2 lt iciyorum

Afiyet olsun canim ..bu samsa nedir? Onu bilmedigim icin yorumda yapamadim yoksa oglen az..yogurda dondun yine

Sanırım dukan pizza değil mi??? Yok normal pizzaysa mazeret olarak seni gösterir gider yerim ona göre

Mmm kendim yaptim..cocuklara bahsetmistim..hep sebze hep corba fln olmuyo cocuklar icin yaptim :) özlemisimde yaa

Tamam..cumaya fln regl olucam ama :/

yasemin kusura bakma yeni uyandım yazdıkları görmemişim.hasta olan annen mi?çok geçmiş olsun
ferhan sende dikkat et kendine,banudan biliyoruz sinüzit geldimi zor gidiyor.

Ahahaha sen benim sinir oluyorumu sinuzit olyuorum anlamis olabilirmisn? Ayyy ben kotu yazyiorm yaaa..tablet kullaniyorum ya..yazarkenhizli dokunca öyle oluyor bazen ..bende malum az usengecim..siz benim cep mesajlarimi görseniz :))))))))

Bugünkü menum

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
2çatal lor peynir
1 bardak tek şekerli türk kahvesi

Öğlen 1fincan tek şekerli kahve
6-7 kabuklu fistik
2yk karnibahar

Akşam
2 yumurta
1yk pirasa
3 yk karnibahar
Salata

2lt su
80 dk yürüyüş

~~~~~~ menum~~~~~

Sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi 2 kk peynir

Ara
1 bardak kefir

Ara
2 murdüm, 2 günkurusu,1 incir

Aksam(16:00)
Avuc ici buyuklugunde 3 dilim pizza

Son düzenleme:

Afiyet olsun menunde yuruyuste guzel olmus canim

Merhaba kızlar :)) öncelikle cok tesekkürlerrr..
kısaca kendimden bahsedeyim.. 22 yasımdayım 172 boyum su an 66.4 kiloyum. 2 aydır diyetteyim fakat bu yarısmadan henüz haberim oldu yaklasık 10 kilo verdim bu 2 aylık süreçte hedefim 58 kg olabilmek.. 7 - 8 kilom kaldı. tombiş bi bebekliğim olmus hayatımda hiç incecik oldugumu hatırlamıyorum 60 lı kiloları görmeyeli yıllar olmustu.. Nişanlıyım haziranda düğünüm var nişan videomu izlerken kendimden utandım heryerimden pörtlemis yaglar oynarken kolumun kalınlıgı.. kimseyede izletmedim videoyu.. boyum uzun oldugundan balık etli görünüyorum detaylara inince fenaa :)))
kilolar psikolojimide cok bozdu.. bi özgüven eksikligi zayıf olanları kıskanma basladı hırslandım veeee bu yola cıktım.. dügünümde kısmetse incecik olup herkesi sasırtıcam.. simdi bile ne kadar zayflamıssın diyenler oldukca mutluluktan ucuyorum..
bu 2 aylık sürectede hic birsey yemedim desem yeridir fakat haftada bir 15 günde bir kendimide ödüllendirmekten vazgecmiyorum.. cok sevdigim bir seyi yiyorum fakat önceki yada sonraki ögünü ona göre ayarlıyorum.. cok su icmiyorum fakat yürüyorum. gün içinde merdivenleri kullanmayı tercih ediyorum..
hem bu grupta yeni oldugum hemde ilk defa katıldıgım icin acemiliğimi atabilmek icin belirli kurallar varsa paylasırsanız cok sevinirim...

Merhaba
Nasılsınız?

Benim diyet biraz sallantılı gidiyor Yardım edin lütfen. Beceremiyorum.

yardımcı olabilmemiz için buraya daha sık takılman gerekiyo. afiyet olsun menun konusunda arkadaşlara katılıyorum. daha cok aramızda görmek isteriz.
slm kızlar ben geldim, nasılsınız
tatlıımmm hoşgeldin nasılsın. geçmiş olsun

afiyet olsun bebeim çok güzel olmuş
afiyet olsun kahvaltıı öncekine göre daha iyi gerisi ve spor iyi olmuş
~~~~~~ menum~~~~~

Sabah

Ara
1 bardak kefir

Ara

FEEERRRHHHHHHAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ÖĞLENİ YAZMAYI UNUTMUŞSUN

Lafreise hosgeldin nickinin anlami nedir? Adin ne? Keske basinda gelseydin ne guel herhafta verirdin 1. olurduk :))

Bende iyete basladigimda buraya geligimde bi 8 kilo vermstim ..simdi bi ileri bi geri

Yasemin bana cola var sana yok dimi nurgülcümmmm

sağol canım.. grip değil krup: küçük çocuklarad görülen virüslere bağlı alt solunum yolu enfeksiyonu ,ciddi solunum sıkıntısı yapıyor
sağol canım şimdi biraz daha iyi kuzucum
sağol canım inşallah hemen iyileşir
afiyet olsun samsa ne kiiii
afiyet olsun canım doğru yoldasınnnn
afiyet olsun menün çok güzel
kızlar lafrise nikli üyeyi davet ettim.kaptan olarak ilk icraatım bakalım nasıl olacak.

~~~~~~ menum~~~~~

Sabah

Ara
1 bardak kefir

Ara

afiyet olsun pizaa dukan mı yinee

hoşgeldinnnn.emin ol burada güzel motive olup vereceksin kilolarını

selam canım aramıza hoşgeldin.bende nurgül 28 yaşında kova burcuyum :))) ist. yaşıyorum. 6 yıllık evliyim muhasebeciyim. peki senin adın ne göremedim

Lafreise hosgeldin nickinin anlami nedir? Adin ne? Keske basinda gelseydin ne guel herhafta verirdin 1. olurduk :))

Bende iyete basladigimda buraya geligimde bi 8 kilo vermstim ..simdi bi ileri bi geri

hosbuulllduuumm :)) adım ecem nickimin anlamıda fransızca da çilek demek :))) ahh keske daha önce haberim olsaydı kesinlikle katılırdım bi ara kilolar cok hızlı gitti :))

selam canım aramıza hoşgeldin.bende nurgül 28 yaşında kova burcuyum :))) ist. yaşıyorum. 6 yıllık evliyim muhasebeciyim. peki senin adın ne göremedim

selamlar hosbuldum bende kova burcuyum yükselenimde basak :)) bende istanbuldanım adım ecem hala okuyorumm :)) söz ettigim gibi nişanlıym kısmetse haziran gelini olucam :))

hoşgeldinnnn.emin ol burada güzel motive olup vereceksin kilolarını

hosbulduumm ahh insallah cok hırslıyımm bazen duraksama döneminde motivasyonumu kaybediyorum ama hemen kendimi toparlıyorum eminim burada daha da hırslanıcam :))

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..okulda iken anlatılırdı krup görür görmez tanırsınız diye: yatarken bişey yok geceyarısı aniden havlar gibi öksürük, solunum sıkıntısı ,ateş ..nefes alamıyordu yaaa.. kortizonla açıldı ama şimdi uyuyor kuzum inşallah gece kötüleşmez yine.. üff eşim yok yanımda arkadaşım yok hep sıkıntımı içime atıyorumm, iyi ki siz varsınız ...
yasemin geçmiş olsun canım benim de annemin kalçası iki taraflı protez , şimdi omuzları sırada ..

Hangi filmi?

BIZ DUN GECE SALYA SUMUK black filmini izledik..ben eskiden izlemistim cocuklara izletmek istedim..
salya sümük ağladık dedinde aklıma geldi. bişi anlatıcam ama gülmiceksiniz tmm mı :))) hani hafta içi diksiyon kursuna gidiyorum ya öğretmenimiz nlp uzmanı çıktı bize dersin yanı sıra karakter testi vb şeyler yapıyor. sınıfta yaklaşık 15 kişiyiz. çoğu edebiyat öğretmeni çünkü buu yıl müfredata diksiyon dersi koymuşlar ama ne öğreteceklerini bilmiyorlarmış oyüzden önce kendileri ders almaya geldi. neyse konumuz benim :) yaklaşık 4 test falan yaptı tamamen mantıkla hareket eden herşeye mantıkla bakan duysuz bi insan çıktım. biliyodum tabi ama bu kadarını beklemiyodum. beynimin sol lobunu kullanıyomuşum. sağ lobu duyguları ifade ediyomuş o filmi bende izlemek istiyorum. kim oynuyo tam adı omu. duygularımı geri kazanmak istiyorum. sağ lobumu çalıştırmak için vücudumun sol tarafını kullanmam gerekiyormuş örn: mausu sol elle kullanmak gibi sol elle yazı yazmak gibi.

hayyıırrr kimseye kola yok kola cısss

bugünkü menüm:
kahvaltı: yok
öğle: 1 kepçe nohut yemeği, 2 sigara böreği, nescafe
ara: 2 mandalina
akşam: 1 dilim ekmek 1 yumurta
spor yok
su bilmiyorum ne kadar içtiğimi

canım ya kıyamam ben sana. inşallah ilaçlar kuzuna iyi gelmiştir rahatsızlanmaz bi daha. biz varıs. sen sıkma kendini. sonra sende hastalanırsın. biliyosun bi çok hastalık stresden geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…