Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ecceeemm ne güzel isim memnun oldum.

Slm kizlar

Bugün 40 dk yürüdüm akrabamiza gittim
Gelirkende yine 49 dk yürüdüm sonrada eşimle pazara gittik
Pazarı pek sevmiyorum ama
Sebzelerimi aldimm Ohhhh midler gibi
Yaptık yedik veeeee sizlerleyimmm
oh ne güzel.ben pazara bayıllırım.herşeyin tazesini seç seç al.normal hayat...

afiyet olsun.yürüyüç çok güzel

~~~~~~ menum~~~~~

Sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi 2 kk peynir

Ara
1 bardak kefir

Ara
2 murdüm, 2 günkurusu,1 incir

Aksam(16:00)
Avuc ici buyuklugunde 3 dilim pizza
kız bu pizza bildiğimiz pizza gibi geldi bana.pizza yicem diye öğlen yemek yemedin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kizlar ben film izleyecegiiim
iyi seyirler

Hangi filmi?

BIZ DUN GECE SALYA SUMUK black filmini izledik..ben eskiden izlemistim cocuklara izletmek istedim..
hafta sonu kahaani diye bir hint filmi izledik.sonu çok ilginçti.tavsiye ederim izleyin.blackta hint filmi,çok duygulanmıştım izlediğimde.

hoşgeldin ecem ben zeynep taze kaptanım.yaş 33 ,öğretmenim ama ücretsiz izindeyim.doğum sonrası kilolarla savaşıyorum.

nasıl hastalıkmış o öyle.kıyamam kuzuma.

ruhsuz nurgül

bugünkü menüm:
kahvaltı: yok
öğle: 1 kepçe nohut yemeği, 2 sigara böreği, nescafe
ara: 2 mandalina
akşam: 1 dilim ekmek 1 yumurta
spor yok
su bilmiyorum ne kadar içtiğimi
kahvaltı için mazaretin var,afiyet olsun

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.

13.Takım Kaptanı mersinli 42

hoşgeldin ecem ben zeynep taze kaptanım.yaş 33 ,öğretmenim ama ücretsiz izindeyim.doğum sonrası kilolarla savaşıyorum.

:

hosbuldumm tesekkür ederim tekrardan veee hayırlı olsunn kaptanlık tebrik ederim.. :) sanırım burada en küçük ben oluyorum öyle mi :))

dukan pizzanı afiyetle ye canım
galiba aynı şeyden bahsediyruz hatice.çok iştah açıyor ama
Evet canım kesinlikle öyle.Ekmeğe sürüp sürüp az yemedim

kızlar lafrise nikli üyeyi davet ettim.kaptan olarak ilk icraatım bakalım nasıl olacak.
Hayırlı olsun canım benim Şuan tatlipatates ve lafraise yeni üye ve bu cuma değil haftaya paylaşımlarına bakarak listeye girecekler.
12-13 kasim mesaj sayilari

Cumbo 3- 6-

Yasminyaso. 37+. 22+

UZAYIM. 19- 5-

Nurgulguney. 17- 37-

Ferdici. 6+. 29+

Mersinli42. 16- 11-

Pia. 28+. 17+
Eline sağlık canım

Afiyet olsunn canim süppiiirr

Afiyet olsun canim ..bu samsa nedir? Onu bilmedigim icin yorumda yapamadim yoksa oglen az..yogurda dondun yine)))))
Samsa: Üzümden ve undan yapılan pestilin içine ceviz,fıstık sararak yapılıyor. Görselini ekliyorum.Bu aldığımız şekersiz ancak aralara un serpiliyor.

~~~~~~ menum~~~~~

Sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi 2 kk peynir

Ara
1 bardak kefir

Ara
2 murdüm, 2 günkurusu,1 incir

Aksam(16:00)
Avuc ici buyuklugunde 3 dilim pizza
Oh oh pizzalar yenmiş afiyet olsun.Yarın hafif geçiştir taam mı

Kizlar ben film izleyecegiiim
İyi seyirler.

Hoşgeldin. Kurallarımız grubumuzun ilk sayfasında yazıyor ordan okuyabilirsin.Ayrıca yapılaması gerekenleri paylaşırız. 2 ayda çok güzel kilo vermişsin. İnşallah hedefine kısa bir sürede ulaşırsın .

Aynen canım.Bu hafta özelli,kle az yiyorum.Bakalım sonuç ne olacak.
13.takıma başarılarr..
Teşekkürler

hosbullduuummm :) kuralları tekrar okudum tesekkür ederim. insallahhh hepimiz icin hedeflerimize kısa sürede ulaşırız.

Sende iyi ki varsın. İnşallah bu 2 yıllık süre hemen geçerde eşine kavuşursun.

Duygusuz,mantık ebesi cadı

bugünkü menüm:
kahvaltı: yok
öğle: 1 kepçe nohut yemeği, 2 sigara böreği, nescafe
ara: 2 mandalina
akşam: 1 dilim ekmek 1 yumurta
spor yok
su bilmiyorum ne kadar içtiğimi
Pek olmamış ama afiyet olsun .
13.TAKIM KURALLARIMIZ

13.Takım Kaptanı mersinli 42
Canım kurallarımız ilk sayfamızda mevcut.Yeni üyelere ilk sayfamızı okumalarını rica etmek yeterli öptüm taze kaptan

bütün kuralları okudum ve anladım tesekkürler :)

hoşgeldin ecem.sana bazı bilgiler vereyim.günlük mesaj sayılarımızı ve spor yapıp yapmadığımızı hazırlanmış listedeki arkadaşlara 2 günde bir özel mesajla bildiriyoruz.görevli kişi 2 günlük listeyi yayınlıyor.kaptanda bunları toplayıp haftalık yayınlıyor.pazar günleri izi günü.
MESAJ SAYILARI
12-13 KASIM Pia
14-15 KASIM Cumbo
16-17 KASIM Gurbet_dmr
19-20 KASIM nurgulguney
21-22 KASIM yasminyaso
23-24 KASIM ferdici
mesajları bu listeye göre yollayabilirsin.şimdiden başarılar.tekrar hoşgeldin

hatice 3 üye olmadımı
tatlı patates,gulayg,afraise.başlangıç kilolarını ve hedeflerini listeye gireceklerinde özel mesajla bildireceğiz püsküüte değil mi?
ben sana dedim öğreninceye kadar ekşirim diye

bu listeyi bilgisayarıma not aldım bir sorum daha olacak kilomu bu cumaa bildirecek miyim? yoksa diğer haftayı mı bekleyeceğim?

bugünkü menüm

sabah
1 simit
biraz beyaz peynir

ara
3 ad gün kurusu

öğle
yayla çorbası
3 dilim ince kepek ekmeği

ara
bir avuç ceviz

akşam
henüz yemedim birazdan arkadaşlara gidicez eminim bişiler hazırlamıştır ısrarcıda bira kendisi o yüzden akşam yemeği yerine onun yaptıklarını yiycem ne fedakarım yaaa PPP bide duygusuz çıkıyorum ben daha napim

AA evet 3 kişi ancak gulayın başlangıç kilosu ve hedefini hatırlamıyorum,not almamışım. Birde o eski üyemiydi acaba :44: Devreler yandı gitti Neyse özelden mesaj atmana gerek yok canım.Listeyi hazırlarken yanına yeni üye hedef şu diye bildirimde bulunuyoruz
Listede yardımcı olurum ben sana.

bu listeyi bilgisayarıma not aldım bir sorum daha olacak kilomu bu cumaa bildirecek miyim? yoksa diğer haftayı mı bekleyeceğim?

eğer paylaşımların iyi olursa,kaçmazsan bu cuma değil diğer cuma listeye gireceksin.başka sorun varsa sor.burda hepimiz birbirimizi tanırız.arkadaşız,dostuz,kardeşiz.inşallah sende bizden biri olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…