bugünkü menüm:
kahvaltı: yok
öğle: 1 kepçe nohut yemeği, 2 sigara böreği, nescafe
ara: 2 mandalina
akşam: 1 dilim ekmek 1 yumurta
spor yok
su bilmiyorum ne kadar içtiğimi
hosbuulllduuumm :)) adım ecem nickimin anlamıda fransızca da çilek demek :))) ahh keske daha önce haberim olsaydı kesinlikle katılırdım bi ara kilolar cok hızlı gitti :))
selamlar hosbuldum bende kova burcuyum yükselenimde basak :)) bende istanbuldanım adım ecem hala okuyorumm :)) söz ettigim gibi nişanlıym kısmetse haziran gelini olucam :))
hosbulduumm ahh insallah cok hırslıyımm bazen duraksama döneminde motivasyonumu kaybediyorum ama hemen kendimi toparlıyorum eminim burada daha da hırslanıcam :))
ecceeemm ne güzel isim memnun oldum.
oh ne güzel.ben pazara bayıllırım.herşeyin tazesini seç seç al.normal hayat...Slm kizlar
Bugün 40 dk yürüdüm akrabamiza gittim
Gelirkende yine 49 dk yürüdüm sonrada eşimle pazara gittik
Pazarı pek sevmiyorum ama
Sebzelerimi aldimm Ohhhh midler gibi
Yaptık yedik veeeee sizlerleyimmm
afiyet olsun.yürüyüç çok güzelBugünkü menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
2çatal lor peynir
1 bardak tek şekerli türk kahvesi
Öğlen 1fincan tek şekerli kahve
6-7 kabuklu fistik
2yk karnibahar
Akşam
2 yumurta
1yk pirasa
3 yk karnibahar
Salata
2lt su
80 dk yürüyüş
kız bu pizza bildiğimiz pizza gibi geldi bana.pizza yicem diye öğlen yemek yemedin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~~~~~~ menum~~~~~
Sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi 2 kk peynir
Ara
1 bardak kefir
Ara
2 murdüm, 2 günkurusu,1 incir
Aksam(16:00)
Avuc ici buyuklugunde 3 dilim pizza
iyi seyirlerKizlar ben film izleyecegiiim
hafta sonu kahaani diye bir hint filmi izledik.sonu çok ilginçti.tavsiye ederim izleyin.blackta hint filmi,çok duygulanmıştım izlediğimde.Hangi filmi?
BIZ DUN GECE SALYA SUMUK black filmini izledik..ben eskiden izlemistim cocuklara izletmek istedim..
hoşgeldin ecem ben zeynep taze kaptanım.yaş 33 ,öğretmenim ama ücretsiz izindeyim.doğum sonrası kilolarla savaşıyorum.Merhaba kızlar :)) öncelikle cok tesekkürlerrr..
kısaca kendimden bahsedeyim.. 22 yasımdayım 172 boyum su an 66.4 kiloyum. 2 aydır diyetteyim fakat bu yarısmadan henüz haberim olduyaklasık 10 kilo verdim bu 2 aylık süreçte hedefim 58 kg olabilmek.. 7 - 8 kilom kaldı. tombiş bi bebekliğim olmus hayatımda hiç incecik oldugumu hatırlamıyorum 60 lı kiloları görmeyeli yıllar olmustu.. Nişanlıyım haziranda düğünüm var nişan videomu izlerken kendimden utandım heryerimden pörtlemis yaglar oynarken kolumun kalınlıgı.. kimseyede izletmedim videoyu.. boyum uzun oldugundan balık etli görünüyorum detaylara inince fenaa :)))
kilolar psikolojimide cok bozdu.. bi özgüven eksikligi zayıf olanları kıskanma basladı hırslandım veeee bu yola cıktım.. dügünümde kısmetse incecik olup herkesi sasırtıcam.. simdi bile ne kadar zayflamıssın diyenler oldukca mutluluktan ucuyorum..
bu 2 aylık sürectede hic birsey yemedim desem yeridir fakat haftada bir 15 günde bir kendimide ödüllendirmekten vazgecmiyorum.. cok sevdigim bir seyi yiyorum fakat önceki yada sonraki ögünü ona göre ayarlıyorum.. cok su icmiyorum fakat yürüyorum. gün içinde merdivenleri kullanmayı tercih ediyorum..
hem bu grupta yeni oldugum hemde ilk defa katıldıgım icin acemiliğimi atabilmek icin belirli kurallar varsa paylasırsanız cok sevinirim...
nasıl hastalıkmış o öyle.kıyamam kuzuma.geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..okulda iken anlatılırdı krup görür görmez tanırsınız diye: yatarken bişey yok geceyarısı aniden havlar gibi öksürük, solunum sıkıntısı ,ateş ..nefes alamıyordu yaaa.. kortizonla açıldı ama şimdi uyuyor kuzum inşallah gece kötüleşmez yine.. üff eşim yok yanımda arkadaşım yok hep sıkıntımı içime atıyorumm, iyi ki siz varsınız ...
yasemin geçmiş olsun canım benim de annemin kalçası iki taraflı protez , şimdi omuzları sırada ..
ruhsuz nurgülsalya sümük ağladık dedinde aklıma geldi. bişi anlatıcam ama gülmiceksiniz tmm mı :))) hani hafta içi diksiyon kursuna gidiyorum ya öğretmenimiz nlp uzmanı çıktı bize dersin yanı sıra karakter testi vb şeyler yapıyor. sınıfta yaklaşık 15 kişiyiz. çoğu edebiyat öğretmeni çünkü buu yıl müfredata diksiyon dersi koymuşlar ama ne öğreteceklerini bilmiyorlarmış oyüzden önce kendileri ders almaya geldi. neyse konumuz benim :) yaklaşık 4 test falan yaptı tamamen mantıkla hareket eden herşeye mantıkla bakan duysuz bi insan çıktım. biliyodum tabi ama bu kadarını beklemiyodum. beynimin sol lobunu kullanıyomuşum. sağ lobu duyguları ifade ediyomuş o filmi bende izlemek istiyorum. kim oynuyo tam adı omu. duygularımı geri kazanmak istiyorum. sağ lobumu çalıştırmak için vücudumun sol tarafını kullanmam gerekiyormuş örn: mausu sol elle kullanmak gibi sol elle yazı yazmak gibi.
hayyıırrr kimseye kola yok kola cısss
kahvaltı için mazaretin var,afiyet olsunbugünkü menüm:
spor yok
hoşgeldin ecem ben zeynep taze kaptanım.yaş 33 ,öğretmenim ama ücretsiz izindeyim.doğum sonrası kilolarla savaşıyorum.
:
Evet canım kesinlikle öyle.Ekmeğe sürüp sürüp az yemedimdukan pizzanı afiyetle ye canım
galiba aynı şeyden bahsediyruz hatice.çok iştah açıyor ama
Hayırlı olsun canım benimkızlar lafrise nikli üyeyi davet ettim.kaptan olarak ilk icraatımbakalım nasıl olacak.
Eline sağlık canım12-13 kasim mesaj sayilari
Cumbo 3- 6-
Yasminyaso. 37+. 22+
UZAYIM. 19- 5-
Nurgulguney. 17- 37-
Ferdici. 6+. 29+
Mersinli42. 16- 11-
Pia. 28+. 17+
Samsa: Üzümden ve undan yapılan pestilin içine ceviz,fıstık sararak yapılıyor. Görselini ekliyorum.Bu aldığımız şekersiz ancak aralara un serpiliyor.Afiyet olsunn canim süppiiirr
Afiyet olsun canim ..bu samsa nedir? Onu bilmedigim icin yorumda yapamadim yoksa oglen az..yogurda dondun yine)))))
Oh oh pizzalar yenmiş afiyet olsun.Yarın hafif geçiştir taam mı~~~~~~ menum~~~~~
Sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi 2 kk peynir
Ara
1 bardak kefir
Ara
2 murdüm, 2 günkurusu,1 incir
Aksam(16:00)
Avuc ici buyuklugunde 3 dilim pizza
İyi seyirler.Kizlar ben film izleyecegiiim
Hoşgeldin. Kurallarımız grubumuzun ilk sayfasında yazıyor ordan okuyabilirsin.Ayrıca yapılaması gerekenleri paylaşırız. 2 ayda çok güzel kilo vermişsin. İnşallah hedefine kısa bir sürede ulaşırsın .Merhaba kızlar :)) öncelikle cok tesekkürlerrr..
kısaca kendimden bahsedeyim.. 22 yasımdayım 172 boyum su an 66.4 kiloyum. 2 aydır diyetteyim fakat bu yarısmadan henüz haberim olduyaklasık 10 kilo verdim bu 2 aylık süreçte hedefim 58 kg olabilmek.. 7 - 8 kilom kaldı. tombiş bi bebekliğim olmus hayatımda hiç incecik oldugumu hatırlamıyorum 60 lı kiloları görmeyeli yıllar olmustu.. Nişanlıyım haziranda düğünüm var nişan videomu izlerken kendimden utandım heryerimden pörtlemis yaglar oynarken kolumun kalınlıgı.. kimseyede izletmedim videoyu.. boyum uzun oldugundan balık etli görünüyorum detaylara inince fenaa :)))
kilolar psikolojimide cok bozdu.. bi özgüven eksikligi zayıf olanları kıskanma basladı hırslandım veeee bu yola cıktım.. dügünümde kısmetse incecik olup herkesi sasırtıcam.. simdi bile ne kadar zayflamıssın diyenler oldukca mutluluktan ucuyorum..
bu 2 aylık sürectede hic birsey yemedim desem yeridir fakat haftada bir 15 günde bir kendimide ödüllendirmekten vazgecmiyorum.. cok sevdigim bir seyi yiyorum fakat önceki yada sonraki ögünü ona göre ayarlıyorum.. cok su icmiyorum fakat yürüyorum. gün içinde merdivenleri kullanmayı tercih ediyorum..
hem bu grupta yeni oldugum hemde ilk defa katıldıgım icin acemiliğimi atabilmek icin belirli kurallar varsa paylasırsanız cok sevinirim...
Aynen canım.Bu hafta özelli,kle az yiyorum.Bakalım sonuç ne olacak.yardımcı olabilmemiz için buraya daha sık takılman gerekiyo. afiyet olsun menun konusunda arkadaşlara katılıyorum. daha cok aramızda görmek isteriz.
senin öğle yemeğini ben ara diye yedim bugünafiyet olsun cuma günü sonucuna bakıcam senin eğer vermrmişsen yemeyerek verilmiyo demektir taktik değiştiririz
Teşekkürler13.takıma başarılarr..
oh ne güzel.ben pazara bayıllırım.herşeyin tazesini seç seç al.normal hayat...
ruhsuz nurgül
kahvaltı için mazaretin var,afiyet olsun
Hoşgeldin. Kurallarımız grubumuzun ilk sayfasında yazıyor ordan okuyabilirsin.Ayrıca yapılaması gerekenleri paylaşırız. 2 ayda çok güzel kilo vermişsin. İnşallah hedefine kısa bir sürede ulaşırsın .
Sende iyi ki varsın. İnşallah bu 2 yıllık süre hemen geçerde eşine kavuşursun.geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..okulda iken anlatılırdı krup görür görmez tanırsınız diye: yatarken bişey yok geceyarısı aniden havlar gibi öksürük, solunum sıkıntısı ,ateş ..nefes alamıyordu yaaa.. kortizonla açıldı ama şimdi uyuyor kuzum inşallah gece kötüleşmez yine.. üff eşim yok yanımda arkadaşım yok hep sıkıntımı içime atıyorumm, iyi ki siz varsınız ...
yasemin geçmiş olsun canım benim de annemin kalçası iki taraflı protez , şimdi omuzları sırada ..
Duygusuz,mantık ebesi cadısalya sümük ağladık dedinde aklıma geldi. bişi anlatıcam ama gülmiceksiniz tmm mı :))) hani hafta içi diksiyon kursuna gidiyorum ya öğretmenimiz nlp uzmanı çıktı bize dersin yanı sıra karakter testi vb şeyler yapıyor. sınıfta yaklaşık 15 kişiyiz. çoğu edebiyat öğretmeni çünkü buu yıl müfredata diksiyon dersi koymuşlar ama ne öğreteceklerini bilmiyorlarmış oyüzden önce kendileri ders almaya geldi. neyse konumuz benim :) yaklaşık 4 test falan yaptı tamamen mantıkla hareket eden herşeye mantıkla bakan duysuz bi insan çıktım. biliyodum tabi ama bu kadarını beklemiyodum. beynimin sol lobunu kullanıyomuşum. sağ lobu duyguları ifade ediyomuş o filmi bende izlemek istiyorum. kim oynuyo tam adı omu. duygularımı geri kazanmak istiyorum. sağ lobumu çalıştırmak için vücudumun sol tarafını kullanmam gerekiyormuş örn: mausu sol elle kullanmak gibi sol elle yazı yazmak gibi.
hayyıırrr kimseye kola yok kola cısss
Pek olmamış ama afiyet olsun .bugünkü menüm:
spor yok
Canım kurallarımız ilk sayfamızda mevcut.Yeni üyelere ilk sayfamızı okumalarını rica etmek yeterli13.TAKIM KURALLARIMIZ
13.Takım Kaptanı mersinli 42
bütün kuralları okudum ve anladım tesekkürler :)
Canım sen gel biz Yasemin ve Banu ile seni topluma kazandırırızama amaaaa(( beni böle dışlama, benim ruhlar alemine pardon topluma kazandırılmam lasımm
ama amaaaa(( beni böle dışlama, benim ruhlar alemine pardon topluma kazandırılmam lasımm
hoşgeldin ecem.sana bazı bilgiler vereyim.günlük mesaj sayılarımızı ve spor yapıp yapmadığımızı hazırlanmış listedeki arkadaşlara 2 günde bir özel mesajla bildiriyoruz.görevli kişi 2 günlük listeyi yayınlıyor.kaptanda bunları toplayıp haftalık yayınlıyor.pazar günleri izi günü.
MESAJ SAYILARI
12-13 KASIM Pia
14-15 KASIM Cumbo
16-17 KASIM Gurbet_dmr
19-20 KASIM nurgulguney
21-22 KASIM yasminyaso
23-24 KASIM ferdici
mesajları bu listeye göre yollayabilirsin.şimdiden başarılar.tekrar hoşgeldin
AA evet 3 kişi ancak gulayın başlangıç kilosu ve hedefini hatırlamıyorum,not almamışım. Birde o eski üyemiydi acaba :44: Devreler yandı gittihatice 3 üye olmadımı
tatlı patates,gulayg,afraise.başlangıç kilolarını ve hedeflerini listeye gireceklerinde özel mesajla bildireceğiz püsküüte değil mi?
ben sana dedim öğreninceye kadar ekşirim diye
bu listeyi bilgisayarıma not aldım bir sorum daha olacak kilomu bu cumaa bildirecek miyim? yoksa diğer haftayı mı bekleyeceğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?