AA evet 3 kişi ancak gulayın başlangıç kilosu ve hedefini hatırlamıyorum,not almamışım. Birde o eski üyemiydi acaba :44: Devreler yandı gittiNeyse özelden mesaj atmana gerek yok canım.Listeyi hazırlarken yanına yeni üye hedef şu diye bildirimde bulunuyoruz
Listede yardımcı olurum ben sana.
bugünkü menüm
sabah
1 simit
biraz beyaz peynir
ara
3 ad gün kurusu
öğle
yayla çorbası
3 dilim ince kepek ekmeği
ara
bir avuç ceviz
akşam
henüz yemedim birazdan arkadaşlara gidicez eminim bişiler hazırlamıştır ısrarcıda bira kendisi o yüzden akşam yemeği yerine onun yaptıklarını yiycem ne fedakarım yaaaPPP bide duygusuz çıkıyorum ben daha napim
eğer paylaşımların iyi olursa,kaçmazsan bu cuma değil diğer cuma listeye gireceksin.başka sorun varsa sor.burda hepimiz birbirimizi tanırız.arkadaşız,dostuz,kardeşiz.inşallah sende bizden biri olursun.
afiyet olsun uyanık sporbugünkü menüm
sabah
1 simit
biraz beyaz peynir
ara
3 ad gün kurusu
öğle
yayla çorbası
3 dilim ince kepek ekmeği
ara
bir avuç ceviz
akşam
henüz yemedim birazdan arkadaşlara gidicez eminim bişiler hazırlamıştır ısrarcıda bira kendisi o yüzden akşam yemeği yerine onun yaptıklarını yiycem ne fedakarım yaaaPPP bide duygusuz çıkıyorum ben daha napim
beni korkutuyosun :))) beni kötü emellerinize aletmi etceksinizCanım sen gel biz Yasemin ve Banu ile seni topluma kazandırırız
bak bebeğin olsun ruhun gelecekben anne olmadan önce hiç ağlamazdım nerdeyse.şimdi ne görsem gözlerim sulanıyor,boğazım düğümleniyor.
beni korkutuyosun :))) beni kötü emellerinize aletmi etceksiniz
aaa aynen öle işte vay be yine konu buraya nasıl geldi yaazeynep bi gün dourmaya karar verirsem bunda senin çok etkin olacak. bakamazsam getirir sana bırakırım
Sende bitanesinhatice sana bunu hiç söyleyen oldumu bilmiyorum ama ben söylemeden edemeyeceğim,sen bir meleksin
eneem yiyim kıs ben seniieğer paylaşımların iyi olursa,kaçmazsan bu cuma değil diğer cuma listeye gireceksin.başka sorun varsa sor.burda hepimiz birbirimizi tanırız.arkadaşız,dostuz,kardeşiz.inşallah sende bizden biri olursun.
ben dedim sabah günaydın meleklerim dedim yaahatice sana bunu hiç söyleyen oldumu bilmiyorum ama ben söylemeden edemeyeceğim,sen bir meleksin
evet kesinlikle az yiycemm
Öğle 3 dilim ekmek biraz fazla gibi ama ince demişsin. Akşam yemeği için geç olmadı mı kız?? Gerçi arkadaşına gidip yemesende olmaz. Sen dikkat ederek yersin değil mi?
Korkma canım.Duygu yüklemesi yapacağızbeni korkutuyosun :))) beni kötü emellerinize aletmi etceksiniz
aaa aynen öle işte vay be yine konu buraya nasıl geldi yaazeynep bi gün dourmaya karar verirsem bunda senin çok etkin olacak. bakamazsam getirir sana bırakırım
İlgilenmek lazım tabii kibakarım kız nolcak,bebeklemi korkutacaksın beni.ama sen kıyıp veremezsinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben biraz kaçıyorum.kocişle ilgilenmek lazım değilmi ama
Çok az olmamış mı? Sen 2 ayda kilonu böyle yiyerek mi verdin :44: Bu kadar azaltma sonra normal yemeye başlayınca çabuk alabilirsin. Protein türünü arttırabilirsin.Hem kilo vermeni hızlandırır hemde tok tutar.Bugünkü menüm;
Sabah
yarım dilim ekmek
1 ince dilim peynir
Öğle
1 salatalık
Akşam
2 y. kasıgı yogurt
1 kızarmıs biber
yarım dilim ekmek
Su 2 bardak
Egzersiz yok..
Çok az olmamış mı? Sen 2 ayda kilonu böyle yiyerek mi verdin :44: Bu kadar azaltma sonra normal yemeye başlayınca çabuk alabilirsin. Protein türünü arttırabilirsin.Hem kilo vermeni hızlandırır hemde tok tutar.
vermem dimibakarım kız nolcak,bebeklemi korkutacaksın beni.ama sen kıyıp veremezsinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben biraz kaçıyorum.kocişle ilgilenmek lazım değilmi ama
Bugünkü menüm;
Sabah
yarım dilim ekmek
1 ince dilim peynir
Öğle
1 salatalık
Akşam
2 y. kasıgı yogurt
1 kızarmıs biber
yarım dilim ekmek
Su 2 bardak
Egzersiz yok..
Evet okumuştumeneem yiyim kıs ben senii
ben dedim sabah günaydın meleklerim dedim yaa
Öyle diyorsun ancak biz sağlıklı ve kalıcı kilo vermekten yanayız. Tabii kilomuzun durduğu zamanlarda yediklerimizi azalttığımız bazen şokta yaptığımız oldu ancak hep birkaç günlük. Verdiğimiz kilonun çoğunu sağlıklı beslenip,özellikle kilo yapan gıdaları azlatarak spor yaparak verdik.Şuan canın istemiyor ama zamanla yemeğini arttırdığında bunun sana artı olarak dönmesini istemeyiz. Bence yediklerinde proteini arttırıp,tabii sebzeyide unutmayalım yanınada biraz spor eklersen çok sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin .Evet böyle verdim hatta bazı günler bu kadar bile yemedim.. Ama kendimide ödüllendirdim mesela dürüme hic hayır diyemem :)) arada bir dürüm yedim ya da haftasonu dısarı cıktıgımda güzel bir ögle yemegi yedim. Biliyorum normale döndügümde kilo alabilirm ama dönmeyide düsünmüyorum cünkü hic bu kadar zayıflamadım biraz kacırsam rahatsızlık duyuyorum vicdan azabı cekiyorum(
Görüşürüz canım.Sende öpüldünbende çıkıyorum iyi akşamlar bebekler görüşürüz öpüyorum hepinizi
hatice bir sürü doğru bilgi vermiş bende birşeyler ekleyeyim.bir kere menünün toplamı 300 kaloriyi geçmez.nerden biliyorsun dersen araştıra araştıra uzman olduk.normal bir insanın alması gereken 1800 kalori civarında.det yapanların 1200 ün altına düşmemesi gerektiğini söylüyor dr lar.bu şekilde devam edersen vücudun kıtlık durumuna geçip kilo vermeni engelleyecek.sadece buda değil ,sağlığında iyi etkilenmeyecek.protein için sabahları 1yumurta haşlayabiilirsin.sonra tavuk haşlama,köfte et ,balık ,tavuk ızgara yada fırında yiyebilirsin.az yağlı salta olmalı bence.yağdan tamamen arınmış bir dietten sonra yağ kullanılmaya başladığında vücut hemen depoya yolluyormuş yağı bilgin olsun.sütünü,yoğurdunu,peynirini,meyve ,sebzenide kat mutlaka günlük listene.sğlıklı,az yağlla pişmiş yemeklerle rahatlıkla kilo verebilirsin.haftada 5 gün sporda eklersen muhteşem sonuç kaçınılmazBugünkü menüm;
Sabah
yarım dilim ekmek
1 ince dilim peynir
Öğle
1 salatalık
Akşam
2 y. kasıgı yogurt
1 kızarmıs biber
yarım dilim ekmek
Su 2 bardak
Egzersiz yok..
nurgülün meleklerieneem yiyim kıs ben senii
ben dedim sabah günaydın meleklerim dedim yaa
iyi eğlencelerbende çıkıyorum iyi akşamlar bebekler görüşürüz öpüyorum hepinizi
salya sümük ağladık dedinde aklıma geldi. bişi anlatıcam ama gülmiceksiniz tmm mı :))) hani hafta içi diksiyon kursuna gidiyorum ya öğretmenimiz nlp uzmanı çıktı bize dersin yanı sıra karakter testi vb şeyler yapıyor. sınıfta yaklaşık 15 kişiyiz. çoğu edebiyat öğretmeni çünkü buu yıl müfredata diksiyon dersi koymuşlar ama ne öğreteceklerini bilmiyorlarmış oyüzden önce kendileri ders almaya geldi. neyse konumuz benim :) yaklaşık 4 test falan yaptı tamamen mantıkla hareket eden herşeye mantıkla bakan duysuz bi insan çıktım. biliyodum tabi ama bu kadarını beklemiyodum. beynimin sol lobunu kullanıyomuşum. sağ lobu duyguları ifade ediyomuş o filmi bende izlemek istiyorum. kim oynuyo tam adı omu. duygularımı geri kazanmak istiyorum. sağ lobumu çalıştırmak için vücudumun sol tarafını kullanmam gerekiyormuş örn: mausu sol elle kullanmak gibi sol elle yazı yazmak gibi.
hayyıırrr kimseye kola yok kola cısss
afiyet olsun bebeim çok güzel olmuş
afiyet olsun kahvaltıı öncekine göre daha iyi gerisi ve spor iyi olmuş
FEEERRRHHHHHHAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ÖĞLENİ YAZMAYI UNUTMUŞSUN
sağol canım.. grip değil krup: küçük çocuklarad görülen virüslere bağlı alt solunum yolu enfeksiyonu ,ciddi solunum sıkıntısı yapıyor
sağol canım şimdi biraz daha iyi kuzucum
sağol canım inşallah hemen iyileşir
afiyet olsun samsa ne kiiii
afiyet olsun canım doğru yoldasınnnn
afiyet olsun menün çok güzel
afiyet olsun pizaa dukan mı yinee
hoşgeldinnnn.emin ol burada güzel motive olup vereceksin kilolarını
selam canım aramıza hoşgeldin.bende nurgül 28 yaşında kova burcuyum :))) ist. yaşıyorum. 6 yıllık evliyim muhasebeciyim. peki senin adın ne göremedim
hosbuulllduuumm :)) adım ecem nickimin anlamıda fransızca da çilek demek :))) ahh keske daha önce haberim olsaydı kesinlikle katılırdım bi ara kilolar cok hızlı gitti :))
selamlar hosbuldum bende kova burcuyum yükselenimde basak :)) bende istanbuldanım adım ecem hala okuyorumm :)) söz ettigim gibi nişanlıym kısmetse haziran gelini olucam :))
hosbulduumm ahh insallah cok hırslıyımm bazen duraksama döneminde motivasyonumu kaybediyorum ama hemen kendimi toparlıyorum eminim burada daha da hırslanıcam :))
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar..okulda iken anlatılırdı krup görür görmez tanırsınız diye: yatarken bişey yok geceyarısı aniden havlar gibi öksürük, solunum sıkıntısı ,ateş ..nefes alamıyordu yaaa.. kortizonla açıldı ama şimdi uyuyor kuzum inşallah gece kötüleşmez yine.. üff eşim yok yanımda arkadaşım yok hep sıkıntımı içime atıyorumm, iyi ki siz varsınız ...
yasemin geçmiş olsun canım benim de annemin kalçası iki taraflı protez , şimdi omuzları sırada ..
salya sümük ağladık dedinde aklıma geldi. bişi anlatıcam ama gülmiceksiniz tmm mı :))) hani hafta içi diksiyon kursuna gidiyorum ya öğretmenimiz nlp uzmanı çıktı bize dersin yanı sıra karakter testi vb şeyler yapıyor. sınıfta yaklaşık 15 kişiyiz. çoğu edebiyat öğretmeni çünkü buu yıl müfredata diksiyon dersi koymuşlar ama ne öğreteceklerini bilmiyorlarmış oyüzden önce kendileri ders almaya geldi. neyse konumuz benim :) yaklaşık 4 test falan yaptı tamamen mantıkla hareket eden herşeye mantıkla bakan duysuz bi insan çıktım. biliyodum tabi ama bu kadarını beklemiyodum. beynimin sol lobunu kullanıyomuşum. sağ lobu duyguları ifade ediyomuş o filmi bende izlemek istiyorum. kim oynuyo tam adı omu. duygularımı geri kazanmak istiyorum. sağ lobumu çalıştırmak için vücudumun sol tarafını kullanmam gerekiyormuş örn: mausu sol elle kullanmak gibi sol elle yazı yazmak gibi.
hayyıırrr kimseye kola yok kola cısss
bugünkü menüm:
kahvaltı: yok
öğle: 1 kepçe nohut yemeği, 2 sigara böreği, nescafe
ara: 2 mandalina
akşam: 1 dilim ekmek 1 yumurta
spor yok
su bilmiyorum ne kadar içtiğimi
oh ne güzel.ben pazara bayıllırım.herşeyin tazesini seç seç al.normal hayat...
afiyet olsun.yürüyüç çok güzel
kız bu pizza bildiğimiz pizza gibi geldi bana.pizza yicem diye öğlen yemek yemedin dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi seyirler
hafta sonu kahaani diye bir hint filmi izledik.sonu çok ilginçti.tavsiye ederim izleyin.blackta hint filmi,çok duygulanmıştım izlediğimde.
hoşgeldin ecem ben zeynep taze kaptanım.yaş 33 ,öğretmenim ama ücretsiz izindeyim.doğum sonrası kilolarla savaşıyorum.
nasıl hastalıkmış o öyle.kıyamam kuzuma.
ruhsuz nurgül
kahvaltı için mazaretin var,afiyet olsun
Evet canım kesinlikle öyle.Ekmeğe sürüp sürüp az yemedim
Hayırlı olsun canım benimŞuan tatlipatates ve lafraise yeni üye ve bu cuma değil haftaya paylaşımlarına bakarak listeye girecekler.
Eline sağlık canım
Samsa: Üzümden ve undan yapılan pestilin içine ceviz,fıstık sararak yapılıyor. Görselini ekliyorum.Bu aldığımız şekersiz ancak aralara un serpiliyor.
Eki Görüntüle 553164
Oh oh pizzalar yenmiş afiyet olsun.Yarın hafif geçiştir taam mı
İyi seyirler.
Hoşgeldin. Kurallarımız grubumuzun ilk sayfasında yazıyor ordan okuyabilirsin.Ayrıca yapılaması gerekenleri paylaşırız. 2 ayda çok güzel kilo vermişsin. İnşallah hedefine kısa bir sürede ulaşırsın .
Aynen canım.Bu hafta özelli,kle az yiyorum.Bakalım sonuç ne olacak.
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?