Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hatice sana bunu hiç söyleyen oldumu bilmiyorum ama ben söylemeden edemeyeceğim,sen bir meleksin

Öğle 3 dilim ekmek biraz fazla gibi ama ince demişsin. Akşam yemeği için geç olmadı mı kız?? Gerçi arkadaşına gidip yemesende olmaz. Sen dikkat ederek yersin değil mi?

eğer paylaşımların iyi olursa,kaçmazsan bu cuma değil diğer cuma listeye gireceksin.başka sorun varsa sor.burda hepimiz birbirimizi tanırız.arkadaşız,dostuz,kardeşiz.inşallah sende bizden biri olursun.

cok tesekkür ederim bugün yordum sizlerii :)

afiyet olsun uyanık spor br yere gideceksem bende senin gibi yapıyorum.vicdan azabı çekmiyorum,ev sahibine ayıp etmiyorum

Canım sen gel biz Yasemin ve Banu ile seni topluma kazandırırız
beni korkutuyosun :))) beni kötü emellerinize aletmi etceksiniz
bak bebeğin olsun ruhun gelecekben anne olmadan önce hiç ağlamazdım nerdeyse.şimdi ne görsem gözlerim sulanıyor,boğazım düğümleniyor.

aaa aynen öle işte vay be yine konu buraya nasıl geldi yaa zeynep bi gün dourmaya karar verirsem bunda senin çok etkin olacak. bakamazsam getirir sana bırakırım

bakarım kız nolcak,bebeklemi korkutacaksın beni.ama sen kıyıp veremezsinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben biraz kaçıyorum.kocişle ilgilenmek lazım değilmi ama

Bugünkü menüm;
Sabah
yarım dilim ekmek
1 ince dilim peynir

Öğle
1 salatalık

Akşam
2 y. kasıgı yogurt
1 kızarmıs biber
yarım dilim ekmek

Su 2 bardak
Egzersiz yok..

eğer paylaşımların iyi olursa,kaçmazsan bu cuma değil diğer cuma listeye gireceksin.başka sorun varsa sor.burda hepimiz birbirimizi tanırız.arkadaşız,dostuz,kardeşiz.inşallah sende bizden biri olursun.
eneem yiyim kıs ben senii
hatice sana bunu hiç söyleyen oldumu bilmiyorum ama ben söylemeden edemeyeceğim,sen bir meleksin
ben dedim sabah günaydın meleklerim dedim yaa

Öğle 3 dilim ekmek biraz fazla gibi ama ince demişsin. Akşam yemeği için geç olmadı mı kız?? Gerçi arkadaşına gidip yemesende olmaz. Sen dikkat ederek yersin değil mi?
evet kesinlikle az yiycemm

Korkma canım.Duygu yüklemesi yapacağız

bakarım kız nolcak,bebeklemi korkutacaksın beni.ama sen kıyıp veremezsinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

İlgilenmek lazım tabii ki

Bugünkü menüm;
Sabah
yarım dilim ekmek
1 ince dilim peynir

Öğle
1 salatalık

Akşam
2 y. kasıgı yogurt
1 kızarmıs biber
yarım dilim ekmek

Su 2 bardak
Egzersiz yok..
Çok az olmamış mı? Sen 2 ayda kilonu böyle yiyerek mi verdin :44: Bu kadar azaltma sonra normal yemeye başlayınca çabuk alabilirsin. Protein türünü arttırabilirsin.Hem kilo vermeni hızlandırır hemde tok tutar.

Evet böyle verdim hatta bazı günler bu kadar bile yemedim.. Ama kendimide ödüllendirdim mesela dürüme hic hayır diyemem :)) arada bir dürüm yedim ya da haftasonu dısarı cıktıgımda güzel bir ögle yemegi yedim. Biliyorum normale döndügümde kilo alabilirm ama dönmeyide düsünmüyorum cünkü hic bu kadar zayıflamadım biraz kacırsam rahatsızlık duyuyorum vicdan azabı cekiyorum (

vermem dimi taam görüşürüz
Bugünkü menüm;
Sabah
yarım dilim ekmek
1 ince dilim peynir

Öğle
1 salatalık

Akşam
2 y. kasıgı yogurt
1 kızarmıs biber
yarım dilim ekmek

Su 2 bardak
Egzersiz yok..

afiyet olsun ama çok az haticeye katılıyorum

Evet okumuştum

Öyle diyorsun ancak biz sağlıklı ve kalıcı kilo vermekten yanayız. Tabii kilomuzun durduğu zamanlarda yediklerimizi azalttığımız bazen şokta yaptığımız oldu ancak hep birkaç günlük. Verdiğimiz kilonun çoğunu sağlıklı beslenip,özellikle kilo yapan gıdaları azlatarak spor yaparak verdik.Şuan canın istemiyor ama zamanla yemeğini arttırdığında bunun sana artı olarak dönmesini istemeyiz. Bence yediklerinde proteini arttırıp,tabii sebzeyide unutmayalım yanınada biraz spor eklersen çok sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin .

bende çıkıyorum iyi akşamlar bebekler görüşürüz öpüyorum hepinizi
Görüşürüz canım.Sende öpüldün

Bugünkü menüm;
Sabah
yarım dilim ekmek
1 ince dilim peynir

Öğle
1 salatalık

Akşam
2 y. kasıgı yogurt
1 kızarmıs biber
yarım dilim ekmek

Su 2 bardak
Egzersiz yok..
hatice bir sürü doğru bilgi vermiş bende birşeyler ekleyeyim.bir kere menünün toplamı 300 kaloriyi geçmez.nerden biliyorsun dersen araştıra araştıra uzman olduk.normal bir insanın alması gereken 1800 kalori civarında.det yapanların 1200 ün altına düşmemesi gerektiğini söylüyor dr lar.bu şekilde devam edersen vücudun kıtlık durumuna geçip kilo vermeni engelleyecek.sadece buda değil ,sağlığında iyi etkilenmeyecek.protein için sabahları 1yumurta haşlayabiilirsin.sonra tavuk haşlama,köfte et ,balık ,tavuk ızgara yada fırında yiyebilirsin.az yağlı salta olmalı bence.yağdan tamamen arınmış bir dietten sonra yağ kullanılmaya başladığında vücut hemen depoya yolluyormuş yağı bilgin olsun.sütünü,yoğurdunu,peynirini,meyve ,sebzenide kat mutlaka günlük listene.sğlıklı,az yağlla pişmiş yemeklerle rahatlıkla kilo verebilirsin.haftada 5 gün sporda eklersen muhteşem sonuç kaçınılmaz

nurgülün melekleri

bende çıkıyorum iyi akşamlar bebekler görüşürüz öpüyorum hepinizi
iyi eğlenceler

Son düzenleme:

Sağ ve sol lob
Eşimle biz şöyle yorumladik kendimizde
Belki ben solak oldugumdan sağ lob fazla calisiyodur da herşeye alinip aglayabiliyorumdurr
Esiminde sol kolunda platin var ve solu sağ gibi rahat kullanamadigindan duygusuzdur

SPORUM

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]stepp[/td]
[td]yoga hareketleri[/td]
[td]ip atlama[/td]
[td]kalca basen h.[/td]
[td]mekik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15 dk[/td]
[td]5*5[/td]
[td]200[/td]
[td]3*50[/td]
[td]100[/td]
[/tr]
[/table]

afiyet olsun bebeim çok güzel olmuş

afiyet olsun kahvaltıı öncekine göre daha iyi gerisi ve spor iyi olmuş

FEEERRRHHHHHHAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ÖĞLENİ YAZMAYI UNUTMUŞSUN

Ya aksami erken yiycem diye..pizza yiycem diyeeee

Cok gecmis lsun canimilk defa duydummmm

selam canım aramıza hoşgeldin.bende nurgül 28 yaşında kova burcuyum :))) ist. yaşıyorum. 6 yıllık evliyim muhasebeciyim. peki senin adın ne göremedim

Änäääää ben kovalarla cok iyi anlasirimmmm

Benim butun kansler kova..iyi anlasicaz olsun artik gerisini burda veririz

Canim gecen sormustum..cok yenisnde siirtte cok haklisin özlem cekmekte zorlanmakta..ins kolay ve guzel olur hersey senin ve oglun icin

Hahahaa pardon hahahahah ups pardonnn aaahahaha yerim ben ya mantikli ruhsuz nurgulu..eminim bende öyle cikarim..cunku o tur testlerde hep dusundugmun tersi cikarim..bikere bende bi cocuk yetistirmeyle ilgili bi kitap okuyodm..orda bi test vardi..tabi ben cok iddialiyim..sonuc geveze anne ciktim hahaha..hic ummadigim daha rahat daha olgun anne arkadaslarim cok guzel cikti:))

Filmin adi black canim hind filmi..tokat gibi bir film..izledigim ilk hint filmiydi..yargilarimdan utandim izleeeee

bugünkü menüm:
kahvaltı: yok
öğle: 1 kepçe nohut yemeği, 2 sigara böreği, nescafe
ara: 2 mandalina
akşam: 1 dilim ekmek 1 yumurta
spor yok
su bilmiyorum ne kadar içtiğimi

Yinede iyi canim

Öyleydi zeynebim ama hazir degil kendim yaptim...aynen öyle oldu canim
Duymustum o filmi..ama izlama firsati olmadi..simdi izlerim film skintisi yasiyoruz bazen..tskler agamm

Abuuuuu bende istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…