Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm;
Sabah
yarım dilim ekmek
1 ince dilim peynir

Öğle
1 salatalık

Akşam
2 y. kasıgı yogurt
1 kızarmıs biber
yarım dilim ekmek

Su 2 bardak
Egzersiz yok..

Arkadaslarima katiliyorum cok az olmus..söyle bir fikr verebilirm..eger böyle az yemege alsitin ve bundan vazgecmek stemiyorsan,,en azindan ara öcgünler yapabilirsin kendine..meyve kuruyemis ile

Evet haklısınız hepiniz biliyorum fakat ben cok diyetisyenede gittim akupunktur uzmanlarınada calmadıgım kapı kalmadı diyet listeleriminde hepsini biliyorum fakat benim bunyemde ki yaglar kilolar yerlesmis durumda sonradan kilo almadım kendimi bildim bileli boyleydim oyle cok abur cuburda yemiyorum mesela cikolatayı oyle yemeyi hic ama hic sevmem ancak boyle yapınca kilo verebiliyorum metabolizmam cok yavas calısıyor hatta bunyeme hangi besinlerin faydalı hangisinin zararlı oldugunuda biliyorum bi dolu testler yaptırdım mesela kepek cavdar bunları yemem yasak sadece beyaz ekmek yiyebiliyorum (

Arkadaslarima katiliyorum cok az olmus..söyle bir fikr verebilirm..eger böyle az yemege alsitin ve bundan vazgecmek stemiyorsan,,en azindan ara öcgünler yapabilirsin kendine..meyve kuruyemis ile

Evet vazgecmek istemiyorum cunku boylesini yapabiliyorum ama meyve ve kuruyemisle araogun yapabilirim cok haklısın :))

Birde bu aksam spor salonuna yazılmısım nisanlımla cuma gunu baslıyoruzz :)) bana supriz oldu cokta iyi oldu :))

Birde bu aksam spor salonuna yazılmısım nisanlımla cuma gunu baslıyoruzz :)) bana supriz oldu cokta iyi oldu :))
Ne güzel bir sürpriz olmuş.Beraber olmanız çok iyi kolay kolay bırakamazsın Bu arada ben ismimi söylemeyi unuttum ben Hatice .Öğretmenim.Sen hangi bölümde okuyordun?

Ne güzel bir sürpriz olmuş.Beraber olmanız çok iyi kolay kolay bırakamazsın Bu arada ben ismimi söylemeyi unuttum ben Hatice .Öğretmenim.Sen hangi bölümde okuyordun?

Evettt cok memnun oldum :)) uluslararası ilişkiler okuyorum ingilizce. 2. Okulum ve 2. Sınıftayım :)

Açıköğretim 2. üniversite mi? Güzel bölüm Bende eşimle bu yıl sosyolojiye başladım

Yok acıkögretim 3. Okul oldu onda da kamu yönetimi okuyorum ama ona zaman ayıramıyorum :)) bu yıl dondurdum cunku acıkögretimde gercekten duzenli calısma istiyor okulla birlikte yurutemiyorum. Ne guzel hem ogretmen hem ogrencisiniz hemde esinizle tatlı bi rekabet olur :)

Sınavlar başlayınca rekabet kızışacak gibi geliyor Sen neden yüksek not aldın ben alamadım muhabbetiyle birbirimize düşmezsek iyidir

bende pizzayı kendim yapıyom manyak oluyobenim kova burcu olduğumu biliyor musunhint filmlerini geçen sene keşfettik biz.3 aptal ve ghanjini yi mutlaka izle.aamir khan filmleri.benimki duymasın adam doğal afet.

Iyi geceler kizlarrrr
iyi uykularrr

bende pizzayı kendim yapıyom manyak oluyobenim kova burcu olduğumu biliyor musunhint filmlerini geçen sene keşfettik biz.3 aptal ve ghanjini yi mutlaka izle.aamir khan filmleri.benimki duymasın adam doğal afet.
Taare Zameen Par Ishaan ı da unutmayalım. Oda çok güzel İyi uykular

Tabii ki paket yapıp gönderelim Almanya ya kaç günde gider :44:

enfazla bir hafta 10 gün :)))

Süper

Ben çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER

Iyi geceler ama sporunu neden yapmiyosunn:95::95::84::84: neden neden neden canimmmm

iyi uykularrr

Ben cok inaniyorum ki ben allahin sevgili kuluyum..arkadas younden öyle sansliyim kiiiii
Etrafim kovalarla dolu

Tanimiyorum bakayim

Bende musade istiyim iyi geceler kizlar

He nurgüüllll bilerek yapiyosun dimiiii böyle

bende yatıyorum.iyi geceler.yarın kızı dr a götürcem kolun pütür pütür.neymiş öğrenelim bakalım.geç girebilirim.öptüm hepinizi

Yeni gelebildim
Telefondan okumştum dersteyken azıcık ..
paylaşım alanındaki sorunuda okudum sinirlerim bozuldu ben direk takım kaptanına msj atınca netede giremeynce tekrar yazmadm kilomu yani çok uyuz oldmm
bugün güzel bir gündü :)
Yeni gelenler hoşgeldnz :)

Ben doğum günüme istediğim kiloda giremedim
buda benim hatam ..
çok yavaşladım
bugün pasta yedim
ve son kaçamaktı .
hep son diyorum ama gerçekten yarın güzel birgün olck benim için ..

erkek arkadaşım bana hediye olarak çok güzel bir çanta ( deri )ve güvercinli yüzük almıştı :)
pastayıda o almıştı :)
çok romantik bir kutlama oldu :)

erkek arkadaşım bana hediye olarak çok güzel bir çanta ( deri )ve güvercinli yüzük almıştı :)
pastayıda o almıştı :)
çok romantik bir kutlama oldu :)

Hayırlı olsun Kbra23 :) güle güle kullan.
afiyet olsun :) o kilo yapmaz bence yaa :) romantik anlarda yenen hiçbir şey kilo yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…