Bugünkü menüm;
Sabah
yarım dilim ekmek
1 ince dilim peynir
Öğle
1 salatalık
Akşam
2 y. kasıgı yogurt
1 kızarmıs biber
yarım dilim ekmek
Su 2 bardak
Egzersiz yok..
hatice bir sürü doğru bilgi vermiş bende birşeyler ekleyeyim.bir kere menünün toplamı 300 kaloriyi geçmez.nerden biliyorsun dersen araştıra araştıra uzman olduk.normal bir insanın alması gereken 1800 kalori civarında.det yapanların 1200 ün altına düşmemesi gerektiğini söylüyor dr lar.bu şekilde devam edersen vücudun kıtlık durumuna geçip kilo vermeni engelleyecek.sadece buda değil ,sağlığında iyi etkilenmeyecek.protein için sabahları 1yumurta haşlayabiilirsin.sonra tavuk haşlama,köfte et ,balık ,tavuk ızgara yada fırında yiyebilirsin.az yağlı salta olmalı bence.yağdan tamamen arınmış bir dietten sonra yağ kullanılmaya başladığında vücut hemen depoya yolluyormuş yağı bilgin olsun.sütünü,yoğurdunu,peynirini,meyve ,sebzenide kat mutlaka günlük listene.sğlıklı,az yağlla pişmiş yemeklerle rahatlıkla kilo verebilirsin.haftada 5 gün sporda eklersen muhteşem sonuç kaçınılmaz
nurgülün melekleri
iyi eğlenceler
Arkadaslarima katiliyorum cok az olmus..söyle bir fikr verebilirm..eger böyle az yemege alsitin ve bundan vazgecmek stemiyorsan,,en azindan ara öcgünler yapabilirsin kendine..meyve kuruyemis ile
Ne güzel bir sürpriz olmuş.Beraber olmanız çok iyi kolay kolay bırakamazsınBirde bu aksam spor salonuna yazılmısım nisanlımla cuma gunu baslıyoruzz :)) bana supriz oldu cokta iyi oldu :))
Ne güzel bir sürpriz olmuş.Beraber olmanız çok iyi kolay kolay bırakamazsınBu arada ben ismimi söylemeyi unuttum ben Hatice .Öğretmenim.Sen hangi bölümde okuyordun?
Açıköğretim 2. üniversite mi? Güzel bölümEvettt cok memnun oldum :)) uluslararası ilişkiler okuyorum ingilizce. 2. Okulum ve 2. Sınıftayım :)
Açıköğretim 2. üniversite mi? Güzel bölümBende eşimle bu yıl sosyolojiye başladım
Sınavlar başlayınca rekabet kızışacak gibi geliyorYok acıkögretim 3. Okul oldu onda da kamu yönetimi okuyorum ama ona zaman ayıramıyorum :)) bu yıl dondurdum cunku acıkögretimde gercekten duzenli calısma istiyor okulla birlikte yurutemiyorum. Ne guzel hem ogretmen hem ogrencisiniz hemde esinizle tatlı bi rekabet olur :)
bende pizzayı kendim yapıyom manyak oluyoYa aksami erken yiycem diye..pizza yiycem diyeeee
Cok gecmis lsun canimilk defa duydummmm
Änäääää ben kovalarla cok iyi anlasirimmmm
Benim butun kansler kova..iyi anlasicazolsun artik gerisini burda veririz
Canim gecen sormustum..cok yenisnde siirtte cok haklisin özlem cekmekte zorlanmakta..ins kolay ve guzel olur hersey senin ve oglun icin
Hahahaa pardon hahahahah ups pardonnn aaahahaha yerim ben ya mantikli ruhsuz nurgulu..eminim bende öyle cikarim..cunku o tur testlerde hep dusundugmun tersi cikarim..bikere bende bi cocuk yetistirmeyle ilgili bi kitap okuyodm..orda bi test vardi..tabi ben cok iddialiyim..sonuc geveze anne ciktim hahaha..hic ummadigim daha rahat daha olgun anne arkadaslarim cok guzel cikti:))
Filmin adi black canim hind filmi..tokat gibi bir film..izledigim ilk hint filmiydi..yargilarimdan utandimizleeeee
Yinede iyi canim
Öyleydi zeynebim ama hazir degil kendim yaptim...aynen öyle oldu canim
Duymustum o filmi..ama izlama firsati olmadi..simdi izlerim film skintisi yasiyoruz bazen..tskler agamm
Abuuuuu bende istiyorummmmm
iyi uykularrrIyi geceler kizlarrrr
Sınavlar başlayınca rekabet kızışacak gibi geliyorSen neden yüksek not aldın ben alamadım muhabbetiyle birbirimize düşmezsek iyidir
Ben çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER
Taare Zameen Par Ishaan ı da unutmayalım. Oda çok güzelbende pizzayı kendim yapıyom manyak oluyobenim kova burcu olduğumu biliyor musun hint filmlerini geçen sene keşfettik biz.3 aptal ve ghanjini yi mutlaka izle.aamir khan filmleri.benimki duymasın adam doğal afet.
Taare Zameen Par Ishaan ı da unutmayalım. Oda çok güzelİyi uykular
enfazla bir hafta 10 gün :)))Tabii ki paket yapıp gönderelimAlmanya ya kaç günde gider :44:
Birde bu aksam spor salonuna yazılmısım nisanlımla cuma gunu baslıyoruzz :)) bana supriz oldu cokta iyi oldu :))
Ben çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER
bende pizzayı kendim yapıyom manyak oluyobenim kova burcu olduğumu biliyor musun hint filmlerini geçen sene keşfettik biz.3 aptal ve ghanjini yi mutlaka izle.aamir khan filmleri.benimki duymasın adam doğal afet.
iyi uykularrr
erkek arkadaşım bana hediye olarak çok güzel bir çanta ( deri)ve güvercinli yüzük almıştı :)
pastayıda o almıştı :)
çok romantik bir kutlama oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?