- 16 Nisan 2008
- 458
- 114
- 133
Hayırlı olsun Kbra23 :) güle güle kullan.
afiyet olsun :) o kilo yapmaz bence yaa :) romantik anlarda yenen hiçbir şey kilo yapmaz
Bugünkü menüm
Sabah:
Bir bardak ballı ve ruşeymli süt
1 adet haşlanmış yumurta
Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası
Akşam:
4 kaşık pirinç pilavı
Bir kaşık kadar haşlanmış tavuk
Akşamdan sonra:
Bir bardak boza
Çeyrek avuç leblebi
2 lt su
2 bardak beşli form çay
daha iyiyim sanki bugün, değil mi?
Ya aksami erken yiycem diye..pizza yiycem diyeeee
Änäääää ben kovalarla cok iyi anlasirimmmm
Benim butun kansler kova..iyi anlasicazolsun artik gerisini burda veririz
Hahahaa pardon hahahahah ups pardonnn aaahahaha yerim ben ya mantikli ruhsuz nurgulu..eminim bende öyle cikarim..cunku o tur testlerde hep dusundugmun tersi cikarim..bikere bende bi cocuk yetistirmeyle ilgili bi kitap okuyodm..orda bi test vardi..tabi ben cok iddialiyim..sonuc geveze anne ciktim hahaha..hic ummadigim daha rahat daha olgun anne arkadaslarim cok guzel cikti:))
Filmin adi black canim hind filmi..tokat gibi bir film..izledigim ilk hint filmiydi..yargilarimdan utandimizleeeee
Yinede iyi canim
Öyleydi zeynebim ama hazir degil kendim yaptim...aynen öyle oldu canim
Duymustum o filmi..ama izlama firsati olmadi..simdi izlerim film skintisi yasiyoruz bazen..tskler agamm
Abuuuuu bende istiyorummmmm
aa bende uluslararası ilişkiler okuyorum ama açık öğretim. 2 yıllığı dış ticaretten mezun oldum 3 ten uluslararası ilişkiler devam ediyorum. hangi okul?Evettt cok memnun oldum :)) uluslararası ilişkiler okuyorum ingilizce. 2. Okulum ve 2. Sınıftayım :)
enfazla bir hafta 10 gün :)))
Süper
Iyi geceler ama sporunu neden yapmiyosunn:95::95::84::84: neden neden neden canimmmm
Ben cok inaniyorum ki ben allahin sevgili kuluyum..arkadas younden öyle sansliyim kiiiii
Etrafim kovalarla dolu
Tanimiyorum bakayim
Bende musade istiyim iyi geceler kizlar
He nurgüüllll bilerek yapiyosun dimiiii böyle
Bugünkü menüm
Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
Öğle:
Akşam:
4 kaşık pirinç pilavı
Akşamdan sonra:
Bir bardak boza
Çeyrek avuç leblebi
2 lt su
2 bardak beşli form çay
kübracım iyi günlerde kullan hediyelerini. bi dilim pastadan bişi olmaz.
afiyet olsun. sabah 1 dilim ekmek öğlen çorban tam porsiyon ve ara öğünlerin olsaydı çok daha iyi olurdu bence. ve spor
Bugünkü menüm
Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
Öğle:
Akşam:
4 kaşık pirinç pilavı
Akşamdan sonra:
Bir bardak boza
Çeyrek avuç leblebi
2 lt su
2 bardak beşli form çay
Yeni gelebildim
Telefondan okumştum dersteyken azıcık ..
paylaşım alanındaki sorunuda okudum sinirlerim bozuldu ben direk takım kaptanına msj atınca netede giremeynce tekrar yazmadm kilomu yani çok uyuz oldmm
bugün güzel bir gündü :)
Yeni gelenler hoşgeldnz :)
Ben doğum günüme istediğim kiloda giremedim
buda benim hatam ..
çok yavaşladım
bugün pasta yedim
ve son kaçamaktı .
hep son diyorum ama gerçekten yarın güzel birgün olck benim için ..
bende yatıyorum.iyi geceler.yarın kızı dr a götürcem kolun pütür pütür.neymiş öğrenelim bakalım.geç girebilirim.öptüm hepinizi
aa bende uluslararası ilişkiler okuyorum ama açık öğretim. 2 yıllığı dış ticaretten mezun oldum 3 ten uluslararası ilişkiler devam ediyorum. hangi okul?
nabdım ki
Merhabalar, bana da yeriniz var mı acaba?
Şöyle kısaca kendimden bahsedeyim. Diyet serüvenim 2 sene önce lahana çorbası diyeti ve ardından dukan diyeti yapmamla başladı. 80 kilodan 69 kiloya indim kısa bir sürede. Daha sonra 50li kilolara inmem gerektiğini düşübdüm ve meyve diyeti yaptım, yine kısa bir sürede 61 kiloya indim. Daha sonrasında tatile gidince iştah açıldı ve yemeye başladım64 kiloya çıktım, ardındanda daha da fazla yiyip, yağlı ve kalorili besinler tüketip tekrar 70 kiloya çıktım
Şu anda 68.7 kiloyum. Bugün diyetimin 3. günü.
Genel olarak neler yediğimden bahsedeyim. Mesela bugün çok geç kalktım, saat 16:00 gibi.. Malum, gece proje yetiştirmeye çalışıyordum ve sabaha karşı 05:30 gibi uyumuştum. Kalktığımda 1 tane mandalina yedim, ardından 1 litre suyumu içtim. 3 saat sonra 1 elma yedim, üzerine kahve içtim. Akşam eve geldiğimdede 1 küçük dilim börek yedim ve yarım litre daha su içtim, ardından 2 bardak kahve içtim
Arkadaşlar çok az yiyorsun diyip eleştirebilir ama ben başka türlü diyete adapte olamıyorum malesef..
İlk hedefim 65 kiloya inmek. Ama asıl hedefim 60:) Motivasyonuma bağlı olarak 55i de hedefleyebilirim ilerki safhalarda...
Geçmiş olsun canım. Ama gripte niye kortizon veriyorlar. Ben kavga ederdim doktorla, bu kadar küçücük bir bünyeye kortizon mu yazıyosun diye, hatta başka doktora götürürdüm.selam kızlar.. dün gece kuzum hastalandı bütün gece ve gündüz onla uğraştım ..krup olmuş kuzum antibiyotik ve kortizon verdi dr (iğne olarak)
kahvaltı yapamadım saat 2 de yedim bişeyler ..allaha şükür daha iyi şimdi ama bir naz bir naz sormayın.. pek fazla giremeyeceğim herhalde nete. kendinize iyi bakın öpüldünüz
Teşekkür ederim canım, aylardır uğraşıyoz işte tedavi için.Dilekcim gecmis olsun..grip mi oldu dedin? Grip icin hemen antibiyotik kortizon gerekirmiyaa gerci sen doktorsun ama :)) bende alayli doktorum yaa..ya ama cok kucuk kortizon :0
Yasemincim gecmis olsun anneciiiin icin ..benim annecigimde yeni anlatti bir ameliyat kucuk bi ope ydi ve cok guzel gecti..turk hanimlarinin yaslar ilerleyince bu diz agrilarinne olucak bilmiyorum
Zeynepcim haklisin kimsecikler ugramamis..takima yeni arkadaslar alsana...ince eleyip sik doku ama :)) canim mesaj listesini paylasicam ben musaittim sabah kimse yollamadi diye bekledim simdide ben musait degilim:) paylasiciiim ama
Haticemmm bilmiyom kiiiiiiii sinit olu yo rummmmm
Amin canım:))Geçmiş olsun canım.İnşallah emar sonuçlarıda iyi çıkarda ameliyata gerek kalmaz.Allah acil şifalar versin.İnşallah senin fıstığında doktor olur :))))
Seninkine de az kalmış.Anlamlı bir günmüş :)))
Cadaloz
Geçmiş olsun Dilek. Kuzun hemen iyileşsin inşallah
Sağol Zeynepcimyasemin kusura bakma yeni uyandım yazdıkları görmemişim.hasta olan annen mi?çok geçmiş olsun
ferhan sende dikkat et kendine,banudan biliyoruz sinüzit geldimi zor gidiyor.
Kaseler küçük yazmana gerek yoktu :)) Tahmin edebiliyoruz hatta o iki kase ancak yarım kase eder bence, tahminimceMENÜM
SABAH
Haşlanmış yumurta
Ceviz,peynir,zeytin
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
Kuru kayısılı yoğurt
4 hurma
1 samsa(Bu aralar sardım buna.Ev yapımı cevizli ve şekersiz)
AKŞAM
2 kase cornflakesli süt(kaseler küçük :) )
Topuk dikeni değil canım, keşke öle olsaydı. Taban kısmında değil, ayakkabının arka kısmının geldiği bileğin arka kısmı 2 büyük portakal kadar şişti, kist oluşmuş.gitgide büyüyorSelam kızlar... Dilek, geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah... Bir arkadaşın da annesine protez demişler, benimkine de aynı şeyi söylüyorlar. Tabii önce kilo vereceksin diyor iyi doktorlar yoksa ameliyatı yapsak da eskisinden daha kötü olabilirsin dediler. O topuk dikeniyse topuğunda bahsettiğin problem, annem kilo verdiğince kendiliğinden azalıyor yani seninkinde de öyle bir durum varsa biraz kilo vermeye çalışıp bir deneseniz epey rahatlayabilir.
Bugünkü menüm
Sabah:
1 dilim tam tahıl ekmeği
Üstüne az fıstık ezmesi
Şekersiz sütlü kahve
Öğle:
1 kaşık z.yağlı karışık Akdeniz salatası
1 kase yoğurt
2 dilim tam tahıl ekmeği
Ekinezya çayı
Ara:
1 kase yoğurt
1 taze erik
1/2 elma
Akşam:
Yağsız tavada pişirilmiş tavuk döner
Yağsız salata
30 dk. kardiyo (evde bisiklet)
Kızlar dikkat ederseniz bugün hiç cola içmedim, kahveyi de az içtim. İçkim kumarım yok ama colayla kahvem var resmen yaaaGünaşırı cola tüketmeyince bir hoş oluyorum, yeni farkettim öyle şuursuzca içiyormuşum su yerine. He bugün suyu da 3-4 bardağa tamamlayacağım uyuyana kadar.
Kesinlikleevet ,özellikle öğretmenler mutlaka izlemeli.
Valla spor konusunda sonuna kadar haklısın .Bu aralar modum bozukenfazla bir hafta 10 gün :)))
Iyi geceler ama sporunu neden yapmiyosunn:95::95::84::84: neden neden neden canimmmm
Geçmiş olsun canım.bende yatıyorum.iyi geceler.yarın kızı dr a götürcem kolun pütür pütür.neymiş öğrenelim bakalım.geç girebilirim.öptüm hepinizi
Canım sorun yok. Mumu bildirimleri görmeyince yazmış ancak ben durumu belirtem mesajı yazdım. Sorun kalmadı.Yeni gelebildim
Telefondan okumştum dersteyken azıcık ..
paylaşım alanındaki sorunuda okudum sinirlerim bozuldu ben direk takım kaptanına msj atınca netede giremeynce tekrar yazmadm kilomu yani çok uyuz oldmm
bugün güzel bir gündü :)
Yeni gelenler hoşgeldnz :)
Ben doğum günüme istediğim kiloda giremedim
buda benim hatam ..
çok yavaşladım
bugün pasta yedim
ve son kaçamaktı .
hep son diyorum ama gerçekten yarın güzel birgün olck benim için ..
Güle güle kullan canımerkek arkadaşım bana hediye olarak çok güzel bir çanta ( deri)ve güvercinli yüzük almıştı :)
pastayıda o almıştı :)
çok romantik bir kutlama oldu :)
Merhaba hoşgeldin. Yaptığın hatayı tekrarlaman iyi değil.Aynı şekilde beslenip 50lere inersin sonra yine 70 olursun.Sağlıklı beslenmen şart. Kaptanımız Zeynep yer durumu ile ilgili sana bilgi verir.Merhabalar, bana da yeriniz var mı acaba?
Şöyle kısaca kendimden bahsedeyim. Diyet serüvenim 2 sene önce lahana çorbası diyeti ve ardından dukan diyeti yapmamla başladı. 80 kilodan 69 kiloya indim kısa bir sürede. Daha sonra 50li kilolara inmem gerektiğini düşübdüm ve meyve diyeti yaptım, yine kısa bir sürede 61 kiloya indim. Daha sonrasında tatile gidince iştah açıldı ve yemeye başladım64 kiloya çıktım, ardındanda daha da fazla yiyip, yağlı ve kalorili besinler tüketip tekrar 70 kiloya çıktım
Şu anda 68.7 kiloyum. Bugün diyetimin 3. günü.
Genel olarak neler yediğimden bahsedeyim. Mesela bugün çok geç kalktım, saat 16:00 gibi.. Malum, gece proje yetiştirmeye çalışıyordum ve sabaha karşı 05:30 gibi uyumuştum. Kalktığımda 1 tane mandalina yedim, ardından 1 litre suyumu içtim. 3 saat sonra 1 elma yedim, üzerine kahve içtim. Akşam eve geldiğimdede 1 küçük dilim börek yedim ve yarım litre daha su içtim, ardından 2 bardak kahve içtim
Arkadaşlar çok az yiyorsun diyip eleştirebilir ama ben başka türlü diyete adapte olamıyorum malesef..
İlk hedefim 65 kiloya inmek. Ama asıl hedefim 60:) Motivasyonuma bağlı olarak 55i de hedefleyebilirim ilerki safhalarda...
Kolay gelsin canımgünaydın şekerler bildiğiniz gibi istanbuldayım telaşımız çok bu akşam kız isteme var pazar günüde söz allah nasip ederse.foruma girmeye pek fırsatım olmuyor kardeşimin peşinde koşuşturmaktan sanki gelin olan o hiç bir şey beğenmiyor beyefendi kızı nasıl beğendi bilmiyorumneyse kızlar çok çok öpüldüzün kendizie iyi bakın.
Canım ben okul başladı başlayalı buraya pek zaman ayıramaz oldum. Akşamlarıda ders çalışmaya başlayacağım.Yine burdayım hedefime ulaşana kadar biryere gittiğim yok ancak Zeynep burda benden daha çok zaman harcıyor.Bu yüzden kaptanlığı ona teklif ettim sağolsun oda kabul etti. Gönül mezun oldugünaydın kızlar,
geçmişe şöyle bir baktımda bayağı değişiklikler olmuş. kaptanımız bile değişmiş yahu, niye bana kimse bişey demedi yaaaaaaaayokluğum süresince olanları biri bana özet geçebilirmi
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş.
Bugünkü menum
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
2çatal lor peynir
1 bardak tek şekerli türk kahvesi
Öğlen 1fincan tek şekerli kahve
6-7 kabuklu fistik
2yk karnibahar
Akşam
2 yumurta
1yk pirasa
3 yk karnibahar
Salata
2lt su
80 dk yürüyüş
~~~~~~ menum~~~~~
Sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi 2 kk peynir
Ara
1 bardak kefir
Ara
2 murdüm, 2 günkurusu,1 incir
Aksam(16:00)
Avuc ici buyuklugunde 3 dilim pizza
Lafreise hosgeldin nickinin anlami nedir? Adin ne? Keske basinda gelseydin ne guel herhafta verirdin 1. olurduk :))
Bende iyete basladigimda buraya geligimde bi 8 kilo vermstim ..simdi bi ileri bi geri
Yasemin bana cola var sana yok dimi nurgülcümmmm
selam canım aramıza hoşgeldin.bende nurgül 28 yaşında kova burcuyum :))) ist. yaşıyorum. 6 yıllık evliyim muhasebeciyim. peki senin adın ne göremedim
Canım çantanda bişeyler taşı, sabah kahvaltısı yapamasanda ağzına atarsın 2 dakikadabugünkü menüm:
kahvaltı: yok
öğle: 1 kepçe nohut yemeği, 2 sigara böreği, nescafe
ara: 2 mandalina
akşam: 1 dilim ekmek 1 yumurta
spor yok
su bilmiyorum ne kadar içtiğimi
Aramıza hoşgeldin. Ben Yasemin, birkaçgün sonra 30 oluyorum malesefbütün kuralları okudum ve anladım tesekkürler :)
Hheheehhehe başcadılar olarak seni cadı kazanına(dediğim şey çenelerimiz hihihiihihiiihihi geveze kaplumbağalar siziCanım sen gel biz Yasemin ve Banu ile seni topluma kazandırırız
Ben yeni üyelerin paylaşımlarını yok kadar az gördüm, doğru mudur? 5 mesaj tamamlayabilen oldu mu. Cadılık yapmayayım diyorum ama çenemi tutamadım yinehatice 3 üye olmadımı
tatlı patates,gulayg,afraise.başlangıç kilolarını ve hedeflerini listeye gireceklerinde özel mesajla bildireceğiz püsküüte değil mi?
ben sana dedim öğreninceye kadar ekşirim diye
Kesinlikle
Valla spor konusunda sonuna kadar haklısın .Bu aralar modum bozukAlamnya 10 gün uzun sayılmaz. Samsa kolay bozulmaz zaten.
Geçmiş olsun canım.
Canım sorun yok. Mumu bildirimleri görmeyince yazmış ancak ben durumu belirtem mesajı yazdım. Sorun kalmadı.
Güle güle kullan canımDaha nice mutlu doğumgünleri geçirmen dileğiyle
Merhaba hoşgeldin. Yaptığın hatayı tekrarlaman iyi değil.Aynı şekilde beslenip 50lere inersin sonra yine 70 olursun.Sağlıklı beslenmen şart. Kaptanımız Zeynep yer durumu ile ilgili sana bilgi verir.
Kolay gelsin canım
Canım ben okul başladı başlayalı buraya pek zaman ayıramaz oldum. Akşamlarıda ders çalışmaya başlayacağım.Yine burdayım hedefime ulaşana kadar biryere gittiğim yok ancak Zeynep burda benden daha çok zaman harcıyor.Bu yüzden kaptanlığı ona teklif ettim sağolsun oda kabul etti. Gönül mezun olduBaşka ne değişiklik var hatırladıkça yazarım.
Cadılık falan değil canım bende sana katılıyorum.Bu yüzden üstüne basa basa cuma gününe kadar olan mesajlarına bakacağız dedim. Birçok kişi gelip bir hafta sonra gidiyor.Listeye girip sonraki hafta kilo bildirimde dahi bulunmadan, habersiz gidenlerde oluyor. O yüzden bu vesile ile tekrar söyleyelim.Yeni arkadaşlar lütfen paylaşımlarınız arttırınız. Mesajlarınız az ise listeye alınmayacaksınız.Ben yeni üyelerin paylaşımlarını yok kadar az gördüm, doğru mudur? 5 mesaj tamamlayabilen oldu mu. Cadılık yapmayayım diyorum ama çenemi tutamadım yineMuhabbet ettiğimiz kişi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?