Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm

Sabah:
Bir bardak ballı ve ruşeymli süt
1 adet haşlanmış yumurta

Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası

Akşam:
4 kaşık pirinç pilavı
Bir kaşık kadar haşlanmış tavuk

Akşamdan sonra:
Bir bardak boza
Çeyrek avuç leblebi

2 lt su
2 bardak beşli form çay

daha iyiyim sanki bugün, değil mi?

Hayırlı olsun Kbra23 :) güle güle kullan.
afiyet olsun :) o kilo yapmaz bence yaa :) romantik anlarda yenen hiçbir şey kilo yapmaz

öyle birşey varmııı :)))
teşekkür ederm cnmm ..
ama o hayatıma grdiğimden beri sisiyorm dur demem lazm

afiyet olsn bence iyi:)

Evettt cok memnun oldum :)) uluslararası ilişkiler okuyorum ingilizce. 2. Okulum ve 2. Sınıftayım :)
aa bende uluslararası ilişkiler okuyorum ama açık öğretim. 2 yıllığı dış ticaretten mezun oldum 3 ten uluslararası ilişkiler devam ediyorum. hangi okul?

nabdım ki

afiyet olsun. sabah 1 dilim ekmek öğlen çorban tam porsiyon ve ara öğünlerin olsaydı çok daha iyi olurdu bence. ve spor

Merhabalar, bana da yeriniz var mı acaba?
Şöyle kısaca kendimden bahsedeyim. Diyet serüvenim 2 sene önce lahana çorbası diyeti ve ardından dukan diyeti yapmamla başladı. 80 kilodan 69 kiloya indim kısa bir sürede. Daha sonra 50li kilolara inmem gerektiğini düşübdüm ve meyve diyeti yaptım, yine kısa bir sürede 61 kiloya indim. Daha sonrasında tatile gidince iştah açıldı ve yemeye başladım 64 kiloya çıktım, ardındanda daha da fazla yiyip, yağlı ve kalorili besinler tüketip tekrar 70 kiloya çıktım

Şu anda 68.7 kiloyum. Bugün diyetimin 3. günü.

Genel olarak neler yediğimden bahsedeyim. Mesela bugün çok geç kalktım, saat 16:00 gibi.. Malum, gece proje yetiştirmeye çalışıyordum ve sabaha karşı 05:30 gibi uyumuştum. Kalktığımda 1 tane mandalina yedim, ardından 1 litre suyumu içtim. 3 saat sonra 1 elma yedim, üzerine kahve içtim. Akşam eve geldiğimdede 1 küçük dilim börek yedim ve yarım litre daha su içtim, ardından 2 bardak kahve içtim

Arkadaşlar çok az yiyorsun diyip eleştirebilir ama ben başka türlü diyete adapte olamıyorum malesef..

İlk hedefim 65 kiloya inmek. Ama asıl hedefim 60:) Motivasyonuma bağlı olarak 55i de hedefleyebilirim ilerki safhalarda...

Son düzenleme:

Evet biraz daha iyi:128: yumurta ilave etmissin,oglenki corba bencede tam olabilirdi,aksamda bir kasik daha tavuk sotenin hic zarari olmazdi:)) protein ve sebze yemeklerinin sandiginizdan cok cok az kalorileri var..onlari yedigimizde vucud kitlemiyormus kendini..ben pek birebir uygulayamasamda ..uygulayan arkadaslar cok duzenli kilo veriyor..bizler duraklamalar yasarken

Hadi bakalim yeni bi yasla yeni bi gun diyet fln ins bi sure devam eder sonra yeniden buluruz bisey yenilenmek icin :)) bende hep öyle oluyor:)

bende yatıyorum.iyi geceler.yarın kızı dr a götürcem kolun pütür pütür.neymiş öğrenelim bakalım.geç girebilirim.öptüm hepinizi

Aaa gecmis olsun hic bahsetmedin..cildimi kuruki ..havalarda buz gibidir orda :/ kaloriferleriniz ne oldu?

aa bende uluslararası ilişkiler okuyorum ama açık öğretim. 2 yıllığı dış ticaretten mezun oldum 3 ten uluslararası ilişkiler devam ediyorum. hangi okul?

nabdım ki

Sen biliyosunnnnn böyle minik sevimli sirin kiz ayaklariiii
Hepimiz bi isirik alsak eksi kiloya gecersin :)))

Selam arkadas hosgeldin grubumuza yeni arkadaslar katildi ..yer var mi kaptanimiz cevapverir size...yalniz beslenmeniz cok kötü..bu sekilde verir yine alirsiniz verir yine alirsiniz kisir dongu gibi devam eder böYle ..burdaki amacimiz zaten birbirimiz uyararak saglikli kilo vermek,,bazen bildigimiz halde yiyoruz hata yapiyoruz,,arkadaslar basiyor kalayi:) bizde dikkat ediyoruz snra
Amacimizda bu

günaydın şekerler bildiğiniz gibi istanbuldayım telaşımız çok bu akşam kız isteme var pazar günüde söz allah nasip ederse.foruma girmeye pek fırsatım olmuyor kardeşimin peşinde koşuşturmaktan sanki gelin olan o hiç bir şey beğenmiyor beyefendi kızı nasıl beğendi bilmiyorumneyse kızlar çok çok öpüldüzün kendizie iyi bakın.

günaydın kızlar,
geçmişe şöyle bir baktımda bayağı değişiklikler olmuş. kaptanımız bile değişmiş yahu, niye bana kimse bişey demedi yaaaaaaaa yokluğum süresince olanları biri bana özet geçebilirmi
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş.

Geçmiş olsun canım. Ama gripte niye kortizon veriyorlar. Ben kavga ederdim doktorla, bu kadar küçücük bir bünyeye kortizon mu yazıyosun diye, hatta başka doktora götürürdüm.

Teşekkür ederim canım, aylardır uğraşıyoz işte tedavi için.

Amin canım:))
Cadıloz mu:)) ben şimdi sana Başcadıcım da diyemem ki Sensin cadıloz

yasemin kusura bakma yeni uyandım yazdıkları görmemişim.hasta olan annen mi?çok geçmiş olsun
ferhan sende dikkat et kendine,banudan biliyoruz sinüzit geldimi zor gidiyor.
Sağol Zeynepcim

Kaseler küçük yazmana gerek yoktu :)) Tahmin edebiliyoruz hatta o iki kase ancak yarım kase eder bence, tahminimce

Topuk dikeni değil canım, keşke öle olsaydı. Taban kısmında değil, ayakkabının arka kısmının geldiği bileğin arka kısmı 2 büyük portakal kadar şişti, kist oluşmuş.gitgide büyüyor((

evet ,özellikle öğretmenler mutlaka izlemeli.
Kesinlikle

enfazla bir hafta 10 gün :)))

Iyi geceler ama sporunu neden yapmiyosunn:95::95::84::84: neden neden neden canimmmm
Valla spor konusunda sonuna kadar haklısın .Bu aralar modum bozuk Alamnya 10 gün uzun sayılmaz. Samsa kolay bozulmaz zaten.

bende yatıyorum.iyi geceler.yarın kızı dr a götürcem kolun pütür pütür.neymiş öğrenelim bakalım.geç girebilirim.öptüm hepinizi
Geçmiş olsun canım.

Canım sorun yok. Mumu bildirimleri görmeyince yazmış ancak ben durumu belirtem mesajı yazdım. Sorun kalmadı.

erkek arkadaşım bana hediye olarak çok güzel bir çanta ( deri )ve güvercinli yüzük almıştı :)
pastayıda o almıştı :)
çok romantik bir kutlama oldu :)
Güle güle kullan canım Daha nice mutlu doğumgünleri geçirmen dileğiyle
Merhaba hoşgeldin. Yaptığın hatayı tekrarlaman iyi değil.Aynı şekilde beslenip 50lere inersin sonra yine 70 olursun.Sağlıklı beslenmen şart. Kaptanımız Zeynep yer durumu ile ilgili sana bilgi verir.

Kolay gelsin canım

Canım ben okul başladı başlayalı buraya pek zaman ayıramaz oldum. Akşamlarıda ders çalışmaya başlayacağım.Yine burdayım hedefime ulaşana kadar biryere gittiğim yok ancak Zeynep burda benden daha çok zaman harcıyor.Bu yüzden kaptanlığı ona teklif ettim sağolsun oda kabul etti. Gönül mezun oldu Başka ne değişiklik var hatırladıkça yazarım.

Semineeeeee sabah ve öğleleer olmuyoooo

~~~~~~ menum~~~~~

Sabah
2 dilim kepekli tost ekmegi 2 kk peynir

Ara
1 bardak kefir

Ara
2 murdüm, 2 günkurusu,1 incir

Aksam(16:00)
Avuc ici buyuklugunde 3 dilim pizza

Pitttzaaaaaaaaaaaaa yulaf kepeğinden güzel oluyo mu peki

ama ama haksızlık buuuuuuuu, bende istiyon baaaaaaaaaaneeeeeeee

selam canım aramıza hoşgeldin.bende nurgül 28 yaşında kova burcuyum :))) ist. yaşıyorum. 6 yıllık evliyim muhasebeciyim. peki senin adın ne göremedim

Aynı zamanda gevezeyim, cadıyım, çok tatlıyım niye yazmadın Korkutmak istemedin di mi

bugünkü menüm:
kahvaltı: yok
öğle: 1 kepçe nohut yemeği, 2 sigara böreği, nescafe
ara: 2 mandalina
akşam: 1 dilim ekmek 1 yumurta
spor yok
su bilmiyorum ne kadar içtiğimi
Canım çantanda bişeyler taşı, sabah kahvaltısı yapamasanda ağzına atarsın 2 dakikada

bütün kuralları okudum ve anladım tesekkürler :)
Aramıza hoşgeldin. Ben Yasemin, birkaçgün sonra 30 oluyorum malesef 2.5 yaşında bir kızım var. Aslen öğretmenim ama özel sektörde çalışıyorum .Burçlarıda yazdık madem bende Yay burcuyum :)))

Canım sen gel biz Yasemin ve Banu ile seni topluma kazandırırız
Hheheehhehe başcadılar olarak seni cadı kazanına(dediğim şey çenelerimiz hihihiihihiiihihi geveze kaplumbağalar sizi) atıp topluma kazandırırız Nurgülcüm
Ben yeni üyelerin paylaşımlarını yok kadar az gördüm, doğru mudur? 5 mesaj tamamlayabilen oldu mu. Cadılık yapmayayım diyorum ama çenemi tutamadım yine Muhabbet ettiğimiz kişi hatırlamıyorum

Son düzenleme:

hayırlısı olsun canım, gönül için sevindim darısı hepimizin başına

Ben yeni üyelerin paylaşımlarını yok kadar az gördüm, doğru mudur? 5 mesaj tamamlayabilen oldu mu. Cadılık yapmayayım diyorum ama çenemi tutamadım yine Muhabbet ettiğimiz kişi hatırlamıyorum
Cadılık falan değil canım bende sana katılıyorum.Bu yüzden üstüne basa basa cuma gününe kadar olan mesajlarına bakacağız dedim. Birçok kişi gelip bir hafta sonra gidiyor.Listeye girip sonraki hafta kilo bildirimde dahi bulunmadan, habersiz gidenlerde oluyor. O yüzden bu vesile ile tekrar söyleyelim.Yeni arkadaşlar lütfen paylaşımlarınız arttırınız. Mesajlarınız az ise listeye alınmayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…