yasemincim annene geçmiş olsun,
kızlar kilo durumlarınız nasıl verebiliyormusunuz
Evet biraz daha iyi:128: yumurta ilave etmissin,oglenki corba bencede tam olabilirdi,aksamda bir kasik daha tavuk sotenin hic zarari olmazdi:)) protein ve sebze yemeklerinin sandiginizdan cok cok az kalorileri var..onlari yedigimizde vucud kitlemiyormus kendini..ben pek birebir uygulayamasamda ..uygulayan arkadaslar cok duzenli kilo veriyor..bizler duraklamalar yasarken
Hadi bakalim yeni bi yasla yeni bi gun diyet fln ins bi sure devam eder sonra yeniden buluruz bisey yenilenmek icin :)) bende hep öyle oluyor:)
Aaa gecmis olsun hic bahsetmedin..cildimi kuruki ..havalarda buz gibidir orda :/ kaloriferleriniz ne oldu?
Sen biliyosunnnnn böyle minik sevimli sirin kiz ayaklariiii
Hepimiz bi isirik alsak eksi kiloya gecersin :)))
Selam arkadashosgeldin grubumuza yeni arkadaslar katildi ..yer var mi kaptanimiz cevapverir size...yalniz beslenmeniz cok kötü..bu sekilde verir yine alirsiniz verir yine alirsiniz kisir dongu gibi devam eder böYle ..burdaki amacimiz zaten birbirimiz uyararak saglikli kilo vermek,,bazen bildigimiz halde yiyoruz hata yapiyoruz,,arkadaslar basiyor kalayi:) bizde dikkat ediyoruz snra
Amacimizda bu
Kesinlikle
Valla spor konusunda sonuna kadar haklısın .Bu aralar modum bozukAlamnya 10 gün uzun sayılmaz. Samsa kolay bozulmaz zaten.
Geçmiş olsun canım.
Canım sorun yok. Mumu bildirimleri görmeyince yazmış ancak ben durumu belirtem mesajı yazdım. Sorun kalmadı.
Güle güle kullan canımDaha nice mutlu doğumgünleri geçirmen dileğiyle
Merhaba hoşgeldin. Yaptığın hatayı tekrarlaman iyi değil.Aynı şekilde beslenip 50lere inersin sonra yine 70 olursun.Sağlıklı beslenmen şart. Kaptanımız Zeynep yer durumu ile ilgili sana bilgi verir.
Kolay gelsin canım
Canım ben okul başladı başlayalı buraya pek zaman ayıramaz oldum. Akşamlarıda ders çalışmaya başlayacağım.Yine burdayım hedefime ulaşana kadar biryere gittiğim yok ancak Zeynep burda benden daha çok zaman harcıyor.Bu yüzden kaptanlığı ona teklif ettim sağolsun oda kabul etti. Gönül mezun olduBaşka ne değişiklik var hatırladıkça yazarım.
Sağol canım:))
Hehehheeheh ben geçen hafta bir aşkla atak yaptım 1.8 verdiiimm:)) Bu hafta ama aynı olmucak sanırım:))))
Sağol canım:))
Hehehheeheh ben geçen hafta bir aşkla atak yaptım 1.8 verdiiimm:)) Bu hafta ama aynı olmucak sanırım:))))
Maşallah yaseminn bende kendime gaz verdimmmm
bu hafta olmasada pek haftaya süper verecemmm azimliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Face profil resmime bakarmısınz kızlarrrrrrrrrrrrr Montum kalın aslında ama duba gibi olmaya başladımm
spor pek yapmıyormmmm ondanmıdır acaba
çok vicdan azabı çekiyorm koşu bandı yatağımın karşısındaaa
ve ben yürümüyorm
demekki sevdiceğimize kavuşunca gevşememek derekiyormuşyasemine duyurulur
Bencedeeeee ona ayak uydurmamak lazımmışşşş
günaydın şekerler bildiğiniz gibi istanbuldayım telaşımız çok bu akşam kız isteme var pazar günüde söz allah nasip ederse.foruma girmeye pek fırsatım olmuyor kardeşimin peşinde koşuşturmaktan sanki gelin olan o hiç bir şey beğenmiyor beyefendi kızı nasıl beğendi bilmiyorumneyse kızlar çok çok öpüldüzün kendizie iyi bakın.
günaydın kızlar,
geçmişe şöyle bir baktımda bayağı değişiklikler olmuş. kaptanımız bile değişmiş yahu, niye bana kimse bişey demedi yaaaaaaaayokluğum süresince olanları biri bana özet geçebilirmi
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş.
Geçmiş olsun canım. Ama gripte niye kortizon veriyorlar. Ben kavga ederdim doktorla, bu kadar küçücük bir bünyeye kortizon mu yazıyosun diye, hatta başka doktora götürürdüm.
Teşekkür ederim canım, aylardır uğraşıyoz işte tedavi için.
Amin canım:))
Cadıloz mu:)) ben şimdi sana Başcadıcım da diyemem kiSensin cadıloz
Sağol Zeynepcim
Kaseler küçük yazmana gerek yoktu :)) Tahmin edebiliyoruz hatta o iki kase ancak yarım kase eder bence, tahminimce
Topuk dikeni değil canım, keşke öle olsaydı. Taban kısmında değil, ayakkabının arka kısmının geldiği bileğin arka kısmı 2 büyük portakal kadar şişti, kist oluşmuş.gitgide büyüyor((
günaydıııııııınnn güzel çıtır arkadaşlarım
Semineeeeee sabah ve öğleleer olmuyoooo
Pitttzaaaaaaaaaaaaayulaf kepeğinden güzel oluyo mu peki
ama ama haksızlık buuuuuuuu, bende istiyon baaaaaaaaaaneeeeeeee
Aynı zamanda gevezeyim, cadıyım, çok tatlıyım niye yazmadınKorkutmak istemedin di mi
Canım çantanda bişeyler taşı, sabah kahvaltısı yapamasanda ağzına atarsın 2 dakikada
Aramıza hoşgeldin. Ben Yasemin, birkaçgün sonra 30 oluyorum malesef2.5 yaşında bir kızım var. Aslen öğretmenim ama özel sektörde çalışıyorum .Burçlarıda yazdık madem bende Yay burcuyum :)))
Hheheehhehe başcadılar olarak seni cadı kazanına(dediğim şey çenelerimiz hihihiihihiiihihi geveze kaplumbağalar sizi) atıp topluma kazandırırız Nurgülcüm
Ben yeni üyelerin paylaşımlarını yok kadar az gördüm, doğru mudur? 5 mesaj tamamlayabilen oldu mu. Cadılık yapmayayım diyorum ama çenemi tutamadım yineMuhabbet ettiğimiz kişi hatırlamıyorum
Sanırım bendede öyle oluyor kendimi iyice bozmaya başlamıştım
artık ödül mödülllll yokkkkkkk ... Tekrar azim kazandımmm gerçektennn :)
anladım canım . telden azıcık bakabilmiştim..
teşekkür ederim canım amin
Yaseminncimmmmm geçmişş olsun bilmiyordum girmiyorum pekkkkk ondan göremedim heraldee
Zeynep kızınada geçmiş olsun bişeyi yoktur havalardandır inş canım
bu hafta olmasada pek haftaya süper verecemmm azimliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Face profil resmime bakarmısınz kızlarrrrrrrrrrrrr Montum kalın aslında ama duba gibi olmaya başladımm
ve ben yürümüyorm
eğer erkeklere ayak uydurcak olsaydık yanmıştık zaten. benim kocam bütün gece yiyip duruyor valla ama artık oda almaya başladı
Kolay gelsinn iyi eglenceler
Hosgeldin basakk Hatice yazmis:) detaylarida yazmak cok zoooorrr
Haha bende once grip anladim..ama grip degilmis canim baska bir rahatsizlikmis krup muydu
:44:
Slm cicimm
Benim dnki yedigim normal kendi yaptigimdiydi daa onceki gun dukan kreple yapmistim süppper oldu...oncedende yapiyordum ama begenmiyordum ..bu sefer kepekleri siseseye kadar beklettim..gercekten cok fark oldu tadinda
Bende her regl zamanimda reglim geliyor cokuyorum reglim biterken yeniden diriliorum bi caba sonra regl yaklasiyor omuzlarim dusuyo surati asiliyo :)) ben biraz abartili yasiyorum yaa
O vicdani destekliyorum hehehe
ve ben yürümüyorm
ah ah erkeklerin öyle bir derdi olmuyorrr kilo alsalar bile sorun eetmiyorlarki
ayyy regl dönemi engel olunmuyor pekk :/
benimde olmam lazım bu sıralarda
Gidip kahve boya almayı düşünüyorum kızlar saçlarım çok kötü duurmdaaa ucları iyice sert oldu hep kırmızı yüüznden
Deri mont galiba:)) Deriler kesimlerine göre tombik gösterebiliyo canım
demekki sevdiceğimize kavuşunca gevşememek derekiyormuşyasemine duyurulur
sormaa canım yaaa ben de öyleyim anelik ne kadar çok değiştiriyor insanı... beni bırak eşim de öyle, baba olunca duygusallaştım diyorbak bebeğin olsun ruhun gelecekben anne olmadan önce hiç ağlamazdım nerdeyse.şimdi ne görsem gözlerim sulanıyor,boğazım düğümleniyor.
yaa çok az yemişsin öğle yemeğini artır biraz, düğünde bayılrsın baaakkkk.. ben de düğünden önce 8 kilo vermiştim ama bu kadar bile yemiyordum, günde sadece 1 tanecik şeftali yediğim oluyordu.. 53e kadar düşmüştüm gelinliğimi bile son provada daraltmaışlardı ( belim 62 olmuştu..), sonra ne oldu, ben TUS sınavına hazırlanmaya başladım günde 11 saat ders çalışıyordum ,aslında normal yiyordum abartmıyordum spor yapmama rağmen 6 ay sonra 72 kilo olmuştum ... diyetisyen bir arkadaşım bunu hızlı ve sağlıksız kilo vermiş olmama bağladı, çünkü vücut gelen her yağı depolamaya başlamış kıtlık olacak diyee..sonra sağlıklı bir diyetle evrmiştim kiloları (tabi 60 kadar düştüm). yani bence hiç değilse proteini arttır, sağlıklı kilo vermek olsun hedefin..Bugünkü menüm;
Sabah
yarım dilim ekmek
1 ince dilim peynir
Öğle
1 salatalık
Akşam
2 y. kasıgı yogurt
1 kızarmıs biber
yarım dilim ekmek
Su 2 bardak
Egzersiz yok..
canımm çok sağol... şu annelik testlerinden ben de yapmak istiyorum . ben bazen süper bir anne olduğumu düşünüyorum bazen de berbat bir anne olduğumu..Ya aksami erken yiycem diye..pizza yiycem diyeeee
Cok gecmis lsun canimilk defa duydummmm
Änäääää ben kovalarla cok iyi anlasirimmmm
Benim butun kansler kova..iyi anlasicazolsun artik gerisini burda veririz
Canim gecen sormustum..cok yenisnde siirtte cok haklisin özlem cekmekte zorlanmakta..ins kolay ve guzel olur hersey senin ve oglun icin
Hahahaa pardon hahahahah ups pardonnn aaahahaha yerim ben ya mantikli ruhsuz nurgulu..eminim bende öyle cikarim..cunku o tur testlerde hep dusundugmun tersi cikarim..bikere bende bi cocuk yetistirmeyle ilgili bi kitap okuyodm..orda bi test vardi..tabi ben cok iddialiyim..sonuc geveze anne ciktim hahaha..hic ummadigim daha rahat daha olgun anne arkadaslarim cok guzel cikti:))
Filmin adi black canim hind filmi..tokat gibi bir film..izledigim ilk hint filmiydi..yargilarimdan utandimizleeeee
Yinede iyi canim
Öyleydi zeynebim ama hazir degil kendim yaptim...aynen öyle oldu canim
Duymustum o filmi..ama izlama firsati olmadi..simdi izlerim film skintisi yasiyoruz bazen..tskler agamm
Abuuuuu bende istiyorummmmm
süper bir sürprizBirde bu aksam spor salonuna yazılmısım nisanlımla cuma gunu baslıyoruzz :)) bana supriz oldu cokta iyi oldu :))
geçmiş olsun canımm haberdar et bizibende yatıyorum.iyi geceler.yarın kızı dr a götürcem kolun pütür pütür.neymiş öğrenelim bakalım.geç girebilirim.öptüm hepinizi
afiyet olsunnn doğumgünü pastan kaçamak sayılmaz benceeYeni gelebildim
Telefondan okumştum dersteyken azıcık ..
paylaşım alanındaki sorunuda okudum sinirlerim bozuldu ben direk takım kaptanına msj atınca netede giremeynce tekrar yazmadm kilomu yani çok uyuz oldmm
bugün güzel bir gündü :)
Yeni gelenler hoşgeldnz :)
Ben doğum günüme istediğim kiloda giremedim
buda benim hatam ..
çok yavaşladım
bugün pasta yedim
ve son kaçamaktı .
hep son diyorum ama gerçekten yarın güzel birgün olck benim için ..
çok duyarlı bir sevgilin varr Allah ayırmasın sizi...erkek arkadaşım bana hediye olarak çok güzel bir çanta ( deri)ve güvercinli yüzük almıştı :)
pastayıda o almıştı :)
çok romantik bir kutlama oldu :)
bence de çok iyisinnn:))Bugünkü menüm
Sabah:
Bir bardak ballı ve ruşeymli süt
1 adet haşlanmış yumurta
Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası
Akşam:
4 kaşık pirinç pilavı
Bir kaşık kadar haşlanmış tavuk
Akşamdan sonra:
Bir bardak boza
Çeyrek avuç leblebi
2 lt su
2 bardak beşli form çay
daha iyiyim sanki bugün, değil mi?
o nasıl bir diyet öyleeeeee..çok sağlıksızzzMerhabalar, bana da yeriniz var mı acaba?
Şöyle kısaca kendimden bahsedeyim. Diyet serüvenim 2 sene önce lahana çorbası diyeti ve ardından dukan diyeti yapmamla başladı. 80 kilodan 69 kiloya indim kısa bir sürede. Daha sonra 50li kilolara inmem gerektiğini düşübdüm ve meyve diyeti yaptım, yine kısa bir sürede 61 kiloya indim. Daha sonrasında tatile gidince iştah açıldı ve yemeye başladım64 kiloya çıktım, ardındanda daha da fazla yiyip, yağlı ve kalorili besinler tüketip tekrar 70 kiloya çıktım
Şu anda 68.7 kiloyum. Bugün diyetimin 3. günü.
Genel olarak neler yediğimden bahsedeyim. Mesela bugün çok geç kalktım, saat 16:00 gibi.. Malum, gece proje yetiştirmeye çalışıyordum ve sabaha karşı 05:30 gibi uyumuştum. Kalktığımda 1 tane mandalina yedim, ardından 1 litre suyumu içtim. 3 saat sonra 1 elma yedim, üzerine kahve içtim. Akşam eve geldiğimdede 1 küçük dilim börek yedim ve yarım litre daha su içtim, ardından 2 bardak kahve içtim
Arkadaşlar çok az yiyorsun diyip eleştirebilir ama ben başka türlü diyete adapte olamıyorum malesef..
İlk hedefim 65 kiloya inmek. Ama asıl hedefim 60:) Motivasyonuma bağlı olarak 55i de hedefleyebilirim ilerki safhalarda...
günaydın şekerler bildiğiniz gibi istanbuldayım telaşımız çok bu akşam kız isteme var pazar günüde söz allah nasip ederse.foruma girmeye pek fırsatım olmuyor kardeşimin peşinde koşuşturmaktan sanki gelin olan o hiç bir şey beğenmiyor beyefendi kızı nasıl beğendi bilmiyorumneyse kızlar çok çok öpüldüzün kendizie iyi bakın.
hımm doru ya ben ruşeyminin ne olduğunu unuttum.ruşeymli süt içince ekmek yeme ihtiyacı olmuyor. Sütü de katılaştırıyor zaten.
Spora başlamalıyım en kısa zamanda.
Gunaydin KK nin en güzide hatunlari
günaydın ferhaannnEvet biraz daha iyi:128: yumurta ilave etmissin,oglenki corba bencede tam olabilirdi,aksamda bir kasik daha tavuk sotenin hic zarari olmazdi:)) protein ve sebze yemeklerinin sandiginizdan cok cok az kalorileri var..onlari yedigimizde vucud kitlemiyormus kendini..ben pek birebir uygulayamasamda ..uygulayan arkadaslar cok duzenli kilo veriyor..bizler duraklamalar yasarken
Hadi bakalim yeni bi yasla yeni bi gun diyet fln ins bi sure devam eder sonra yeniden buluruz bisey yenilenmek icin :)) bende hep öyle oluyor:)
Aaa gecmis olsun hic bahsetmedin..cildimi kuruki ..havalarda buz gibidir orda :/ kaloriferleriniz ne oldu?
Sen biliyosunnnnn böyle minik sevimli sirin kiz ayaklariiii
Hepimiz bi isirik alsak eksi kiloya gecersin :)))
Selam arkadashosgeldin grubumuza yeni arkadaslar katildi ..yer var mi kaptanimiz cevapverir size...yalniz beslenmeniz cok kötü..bu sekilde verir yine alirsiniz verir yine alirsiniz kisir dongu gibi devam eder böYle ..burdaki amacimiz zaten birbirimiz uyararak saglikli kilo vermek,,bazen bildigimiz halde yiyoruz hata yapiyoruz,,arkadaslar basiyor kalayi:) bizde dikkat ediyoruz snra
Amacimizda bu
nermin kolay gelsin canım çok meşakatli işler bunlar yorucu stresli ve güzel. bişeye ihtiyacın olursa seslengünaydın şekerler bildiğiniz gibi istanbuldayım telaşımız çok bu akşam kız isteme var pazar günüde söz allah nasip ederse.foruma girmeye pek fırsatım olmuyor kardeşimin peşinde koşuşturmaktan sanki gelin olan o hiç bir şey beğenmiyor beyefendi kızı nasıl beğendi bilmiyorumneyse kızlar çok çok öpüldüzün kendizie iyi bakın.
günaydın başakcım hoşgeldin.günaydın kızlar,
geçmişe şöyle bir baktımda bayağı değişiklikler olmuş. kaptanımız bile değişmiş yahu, niye bana kimse bişey demedi yaaaaaaaayokluğum süresince olanları biri bana özet geçebilirmi
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş.
yasemiinnGünaydın Kızlar
Geçmişi okuyup geliyorum
günaydıııııııınnn güzel çıtır arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?