Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanırım bendede öyle oluyor kendimi iyice bozmaya başlamıştım
artık ödül mödülllll yokkkkkkk ... Tekrar azim kazandımmm gerçektennn :)

anladım canım . telden azıcık bakabilmiştim..
teşekkür ederim canım amin

Yaseminncimmmmm geçmişş olsun bilmiyordum girmiyorum pekkkkk ondan göremedim heraldee
Zeynep kızınada geçmiş olsun bişeyi yoktur havalardandır inş canım

Sağol canım:))

Hehehheeheh ben geçen hafta bir aşkla atak yaptım 1.8 verdiiimm:)) Bu hafta ama aynı olmucak sanırım:))))

Maşallah yaseminn bende kendime gaz verdimmmm
bu hafta olmasada pek haftaya süper verecemmm azimliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Face profil resmime bakarmısınz kızlarrrrrrrrrrrrr Montum kalın aslında ama duba gibi olmaya başladımm
spor pek yapmıyormmmm ondanmıdır acaba
çok vicdan azabı çekiyorm koşu bandı yatağımın karşısındaaa
ve ben yürümüyorm

demekki sevdiceğimize kavuşunca gevşememek derekiyormuş yasemine duyurulur

Kolay gelsinn iyi eglenceler

Hosgeldin basakk Hatice yazmis:) detaylarida yazmak cok zoooorrr

Haha bende once grip anladim..ama grip degilmis canim baska bir rahatsizlikmis krup muydu
:44:

günaydıııııııınnn güzel çıtır arkadaşlarım

Slm cicimm

Benim dnki yedigim normal kendi yaptigimdiydi daa onceki gun dukan kreple yapmistim süppper oldu...oncedende yapiyordum ama begenmiyordum ..bu sefer kepekleri siseseye kadar beklettim..gercekten cok fark oldu tadinda

Bende her regl zamanimda reglim geliyor cokuyorum reglim biterken yeniden diriliorum bi caba sonra regl yaklasiyor omuzlarim dusuyo surati asiliyo :)) ben biraz abartili yasiyorum yaa

O vicdani destekliyorum hehehe

eğer erkeklere ayak uydurcak olsaydık yanmıştık zaten. benim kocam bütün gece yiyip duruyor valla ama artık oda almaya başladı

ah ah erkeklerin öyle bir derdi olmuyorrr kilo alsalar bile sorun eetmiyorlarki

ayyy regl dönemi engel olunmuyor pekk :/
benimde olmam lazım bu sıralarda

Gidip kahve boya almayı düşünüyorum kızlar saçlarım çok kötü duurmdaaa ucları iyice sert oldu hep kırmızı yüüznden

Deri mont galiba:)) Deriler kesimlerine göre tombik gösterebiliyo canım

ah ah erkeklerin öyle bir derdi olmuyorrr kilo alsalar bile sorun eetmiyorlarki

ayyy regl dönemi engel olunmuyor pekk :/
benimde olmam lazım bu sıralarda

dert eden ediyor güzelim ya, kimiside takmıyor göbek alıp başını gidiyor ama sağlık açısından takmaları lazım

Gidip kahve boya almayı düşünüyorum kızlar saçlarım çok kötü duurmdaaa ucları iyice sert oldu hep kırmızı yüüznden

uçlarından biraz kestirmeyi denesene

dert eden ediyor güzelim ya, kimiside takmıyor göbek alıp başını gidiyor ama sağlık açısından takmaları lazım

uçlarından biraz kestirmeyi denesene

saçlarım okadar sertki uçlarından kestirsem dibim gelince yine boyamak zorunda kalacam .. saç saçlıktan çıktı resmen süpürge gibi bişey
bak resme ..

bak bebeğin olsun ruhun gelecekben anne olmadan önce hiç ağlamazdım nerdeyse.şimdi ne görsem gözlerim sulanıyor,boğazım düğümleniyor.
sormaa canım yaaa ben de öyleyim anelik ne kadar çok değiştiriyor insanı... beni bırak eşim de öyle, baba olunca duygusallaştım diyor
Bugünkü menüm;
Sabah
yarım dilim ekmek
1 ince dilim peynir

Öğle
1 salatalık

Akşam
2 y. kasıgı yogurt
1 kızarmıs biber
yarım dilim ekmek

Su 2 bardak
Egzersiz yok..
yaa çok az yemişsin öğle yemeğini artır biraz, düğünde bayılrsın baaakkkk.. ben de düğünden önce 8 kilo vermiştim ama bu kadar bile yemiyordum, günde sadece 1 tanecik şeftali yediğim oluyordu.. 53e kadar düşmüştüm gelinliğimi bile son provada daraltmaışlardı ( belim 62 olmuştu..), sonra ne oldu, ben TUS sınavına hazırlanmaya başladım günde 11 saat ders çalışıyordum ,aslında normal yiyordum abartmıyordum spor yapmama rağmen 6 ay sonra 72 kilo olmuştum ... diyetisyen bir arkadaşım bunu hızlı ve sağlıksız kilo vermiş olmama bağladı, çünkü vücut gelen her yağı depolamaya başlamış kıtlık olacak diyee..sonra sağlıklı bir diyetle evrmiştim kiloları (tabi 60 kadar düştüm). yani bence hiç değilse proteini arttır, sağlıklı kilo vermek olsun hedefin..
canımm çok sağol... şu annelik testlerinden ben de yapmak istiyorum . ben bazen süper bir anne olduğumu düşünüyorum bazen de berbat bir anne olduğumu..
Birde bu aksam spor salonuna yazılmısım nisanlımla cuma gunu baslıyoruzz :)) bana supriz oldu cokta iyi oldu :))
süper bir sürpriz
bende yatıyorum.iyi geceler.yarın kızı dr a götürcem kolun pütür pütür.neymiş öğrenelim bakalım.geç girebilirim.öptüm hepinizi
geçmiş olsun canımm haberdar et bizi
afiyet olsunnn doğumgünü pastan kaçamak sayılmaz bencee
erkek arkadaşım bana hediye olarak çok güzel bir çanta ( deri )ve güvercinli yüzük almıştı :)
pastayıda o almıştı :)
çok romantik bir kutlama oldu :)
çok duyarlı bir sevgilin varr Allah ayırmasın sizi...
bence de çok iyisinnn:))
o nasıl bir diyet öyleeeeee..çok sağlıksızzz

hayırlı olsun canım ... biz de seni öptük

ruşeymli süt içince ekmek yeme ihtiyacı olmuyor. Sütü de katılaştırıyor zaten.
Spora başlamalıyım en kısa zamanda.
hımm doru ya ben ruşeyminin ne olduğunu unuttum.
Gunaydin KK nin en güzide hatunlari

günaydın ferhaannn ısırın benii ısırrınn hihihihiiiii
nermin kolay gelsin canım çok meşakatli işler bunlar yorucu stresli ve güzel. bişeye ihtiyacın olursa seslen
günaydın başakcım hoşgeldin.
Günaydın Kızlar

Geçmişi okuyup geliyorum
yasemiinn
günaydıııııııınnn güzel çıtır arkadaşlarım

günayydıınnnn ben bugün işe biraz geç geldim. sabah açıköğretim bürosuna uğradım eksik kitaplarımı kimlik kartımı ve int. şifremi almak için. sadece kimlik kartım kaldı oda 15 aralıktan sonra gelecekmiş. dün akşam arkadaşlarda pek bişi yemedim bol bol çay içtim bi avuç kadar çerez yedim yarımda kek hepsi o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…