- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
kızlar ben iş yerinden biriyle iddaya girdim ama kaybedeceğim gibi görünüyor
Bi kavuşayımda:)) o zaten düzenli spor yapan biri :)) benide gaza getirir spor yaptırır. Yarın istanbuldayım inşallah buluşabiliriz :))))
sormaa canım yaaa ben de öyleyim anelik ne kadar çok değiştiriyor insanı... beni bırak eşim de öyle, baba olunca duygusallaştım diyor
yaa çok az yemişsin öğle yemeğini artır biraz, düğünde bayılrsın baaakkkk.. ben de düğünden önce 8 kilo vermiştim ama bu kadar bile yemiyordum, günde sadece 1 tanecik şeftali yediğim oluyordu.. 53e kadar düşmüştüm gelinliğimi bile son provada daraltmaışlardı ( belim 62 olmuştu..), sonra ne oldu, ben TUS sınavına hazırlanmaya başladım günde 11 saat ders çalışıyordum ,aslında normal yiyordum abartmıyordum spor yapmama rağmen 6 ay sonra 72 kilo olmuştum ... diyetisyen bir arkadaşım bunu hızlı ve sağlıksız kilo vermiş olmama bağladı, çünkü vücut gelen her yağı depolamaya başlamış kıtlık olacak diyee..sonra sağlıklı bir diyetle evrmiştim kiloları (tabi 60 kadar düştüm). yani bence hiç değilse proteini arttır, sağlıklı kilo vermek olsun hedefin..
canımm çok sağol... şu annelik testlerinden ben de yapmak istiyorum . ben bazen süper bir anne olduğumu düşünüyorum bazen de berbat bir anne olduğumu..
süper bir sürpriz
geçmiş olsun canımm haberdar et bizi
afiyet olsunnn doğumgünü pastan kaçamak sayılmaz bencee
çok duyarlı bir sevgilin varr Allah ayırmasın sizi...
bence de çok iyisinnn:))
o nasıl bir diyet öyleeeeee..çok sağlıksızzz
hayırlı olsun canım ... biz de seni öptük
Bi kavuşayımda:)) o zaten düzenli spor yapan biri :)) benide gaza getirir spor yaptırır. Yarın istanbuldayım inşallah buluşabiliriz :))))
Kizlar bugün 21. gunum bugun yada yarin hadi bilemedim cumartesi regl lucam..niye benm reglim hep cumaya hafta sonuna denk geliyo..hani bi kucuk cocugu kizdirirsin basit seyler yaparisn ama o cok kizar ..sanki bazen dusunuyorum allahta bana öyle yapiiyor...olsun :)))) seviyor beni o zaman :)))
Simdi kendimi iyi hissediyorum ama kilom fazla cikar kesin..ins cok olmaz yada etkilemez listeyi
Simdi kan sekeri dusenlerin nasil diyet aapmasi gerektigine yani kan sekerini dusurmeden nasil yapabilirim ..seker hastalari nasil diyet yapmali ona bakicam ..bende yok sukurde..potansiyel seker hastasiyim ama ..ailemde cok var ve hamileliklerimde hep seker cikti..bi yazida okumustm hamileliginde seker olanlarin leride seker olma riski cok yuksekmis..ama dikkat ederse olmayada bilirmis fln ben smdi bu sebele degilde..diyet icin bakicam..cunku. Bazen cok zorlaniyorum
Birde fark ettimki cok uyusuk oldum:) eskiden yatmadan hep kitap okurdum,,2 3 ayda bir bi duzine kitap alirdim..simdi aylardir almyiorum tamam dogum fln ama yinede vaktim olmuyo degil..birkac kez denedim konsantre lamadim diye biraktim
Hafta da bir maske yapardim simdi hatirlamiyorum ( maskemi yaptim simdi,yuzumde :)))
Ya iste bi silkelenmem lazimmmmmmm,
Beni silkeleyiiiinnnnnn
saçlarım okadar sertki uçlarından kestirsem dibim gelince yine boyamak zorunda kalacam .. saç saçlıktan çıktı resmen süpürge gibi bişey
bak resme ..Eki Görüntüle 553394
saçlarım okadar sertki uçlarından kestirsem dibim gelince yine boyamak zorunda kalacam .. saç saçlıktan çıktı resmen süpürge gibi bişey
bak resme ..Eki Görüntüle 553394
ne iddası canım ?
:
ayagım agrıo yürüyünce canım napacağımı şasırdım bi yarım saat yürüyorm agrısını 2 gün çekiyorm
Çikolata kahve boya Kübraaa:)
bi dönem benimde böyle olmuştu seni anlıyorum ama boyayarak sorunu çözemezsin dinlendirmen lazım. bir den çok kestirmek istemiyorsan her ay biraz aldır uçlarından ve doğal rengine dönmeye çalış 3 ay sonra farkı görürsün bence
kilo verme hemde iddaya girdiğim kişi erkek düşün yani durumum vahim:18::18::18::18:
bence kızıl olduğu için yıpranmadı saçların çok boyadığın için yıprandı.Gidip kahve boya almayı düşünüyorum kızlar saçlarım çok kötü duurmdaaa ucları iyice sert oldu hep kırmızı yüüznden
deri monta bayılıyorum ya. herkese çok yakışıyoDeri mont galiba:)) Deriler kesimlerine göre tombik gösterebiliyo canım
mesela eşim. anaamm ne takıntılı bu konuda yaa. adam üzerini her değiştirdiğinde soru şu benim göbeğim mi çıkmış. bizim tartı nerdeydi. diyorum sana bana çok yedirme diye. hhaahaahahahaaaadert eden ediyor güzelim ya, kimiside takmıyor göbek alıp başını gidiyorama sağlık açısından takmaları lazım
uçlarından biraz kestirmeyi denesene
ne iddiasıkızlar ben iş yerinden biriyle iddaya girdim ama kaybedeceğim gibi görünüyor
Mekik cek ayaga yuk bindirmeden kalca basen hareketleri yap kol gogus hareketleri yap
Vicdaaaaaaannnnnn
bence kızıl olduğu için yıpranmadı saçların çok boyadığın için yıprandı.
deri monta bayılıyorum ya. herkese çok yakışıyo
mesela eşim. anaamm ne takıntılı bu konuda yaa. adam üzerini her değiştirdiğinde soru şu benim göbeğim mi çıkmış. bizim tartı nerdeydi. diyorum sana bana çok yedirme diye. hhaahaahahahaaaa
ne iddiası
ne kadar kalacaksın?
Kizlar bugün 21. gunum bugun yada yarin hadi bilemedim cumartesi regl lucam..niye benm reglim hep cumaya hafta sonuna denk geliyo..hani bi kucuk cocugu kizdirirsin basit seyler yaparisn ama o cok kizar ..sanki bazen dusunuyorum allahta bana öyle yapiiyor...olsun :)))) seviyor beni o zaman :)))
Simdi kendimi iyi hissediyorum ama kilom fazla cikar kesin..ins cok olmaz yada etkilemez listeyi
Simdi kan sekeri dusenlerin nasil diyet aapmasi gerektigine yani kan sekerini dusurmeden nasil yapabilirim ..seker hastalari nasil diyet yapmali ona bakicam ..bende yok sukurde..potansiyel seker hastasiyim ama ..ailemde cok var ve hamileliklerimde hep seker cikti..bi yazida okumustm hamileliginde seker olanlarin leride seker olma riski cok yuksekmis..ama dikkat ederse olmayada bilirmis fln ben smdi bu sebele degilde..diyet icin bakicam..cunku. Bazen cok zorlaniyorum
Birde fark ettimki cok uyusuk oldum:) eskiden yatmadan hep kitap okurdum,,2 3 ayda bir bi duzine kitap alirdim..simdi aylardir almyiorum tamam dogum fln ama yinede vaktim olmuyo degil..birkac kez denedim konsantre lamadim diye biraktim
Hafta da bir maske yapardim simdi hatirlamiyorum ( maskemi yaptim simdi,yuzumde :)))
Beni silkeleyiiiinnnnnn
haydi gel beraber silkelenelim bende gidip maske yapayımm güzelleşelimmm :)
evet bencede çok tatlı durabilir :)
evet canım bende boyarak çözemeyeceğimi düşündüm ama dibim çıktı ve dikkat çekiyor yani kahve tonuna boyayıp saçımı dinlendirmek istiyorum hani dip problemi olmasın dedim :)
çikolata kahve alacam sonra bakım yapacm kestiririm bencede
Erkekseeee durum vahimmiş :)
ama başarırsın canımm bence
evet canım bende öyle demek istedim önce doğal tolarında boya sanrada bakım onarım işlerine giriş.
inanki ferhan incili bi maske aldım 1 ay oldu lavabonun önünde duruyor, her akşam yapacağım emiri uyutunca diyorum ama olmuyo ya uyanıyor ya biri geliyo bişey çıkıyor. kaldırmıyorumda unutmayım diye ama olmuyo işte anlamadım. çocuk insanın çok zamanını alıyormuş gerçekten önceden bende her hafta düzenli yapardım maskemi
gidip kahve boya almayı düşünüyorum kızlar saçlarım çok kötü duurmdaaa ucları iyice sert oldu hep kırmızı yüüznden
ferhancım senin motive olmaya ihtiyacın var. ben sende birazda kış sendromu görüyorum. bizim gibi gezmeyi seven insanlarda sık görülüyor. gerçi 2-3 aydır diyosun ama önceden bu kadar şikayetçi deildin. belki kafan doludur. şöyle düşün, bi masa başı çalışanı olarak böyle örnek verebiliyorum. örn; bi işte çalışıyorsun tek işin telefonlara bakmak maillere bakma ama masan evraklar faturalar makbuzlar vs vs herşeyle dolu ve karışık o zaman çok işin varmış hissi uyanır ve sürekli kendini çok çalışıyormuş gibi hisseder yorulursun. seninde bence zihnin dolu onu boşaltmanın yolunu ara.Kizlar bugün 21. gunum bugun yada yarin hadi bilemedim cumartesi regl lucam..niye benm reglim hep cumaya hafta sonuna denk geliyo..hani bi kucuk cocugu kizdirirsin basit seyler yaparisn ama o cok kizar ..sanki bazen dusunuyorum allahta bana öyle yapiiyor...olsun :)))) seviyor beni o zaman :)))
Beni silkeleyiiiinnnnnn
haydi gel beraber silkelenelim bende gidip maske yapayımm güzelleşelimmm :)
boyamayacam bir daha doğal saçlarıma kavuşmak istiyorummm
bana yakışmış mı ?
kızlar iddaa olayım şöyle oldu, ben bayramda kilo aldım 74 ü gördüm sonra kendime çok kızdım ve gaza geldim. iş yerimden bi abide (40 yaşında) o gün spora ve diyete başlayacaktı bende zaten spor salonuna yazılmayı düşünüyordum ya bayramdan sonra belki hatırlarsınız. dedim hadi bakalım kim daha çok vercek. ayın başında gittik tartıldık kilolarımızı yazdık ayın 30 unda yine tartılıcaz. kaybeden yemek ısmarlıyor lüks bi yerde. işte durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?