Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

seninkiler kendilerini kurtardı sayılır canım bu yüzden vaktin kalıyordur doğru diyosun. ama benim oğlan daha çok küçük olduğu için uyanıkken devamlı yanımda zaten odada 5 dak bile yanlız kalamıyor kapıdan çıktığım anda çığlıklar başlıyor. gündüz zaten işteyim akşam uyuyuncada aman ses olmasın diye çünkü her tıkırtıyı duyuyor, özellikle son hastalığından beri uykuları iyice hafifledi her yarım saat ağlayarak uyanıyor dalana kadar saat 2 oluyo o sürede hiç bişey yapamıyorum malesef sonrada bende yatıyorum zaten. offf hastalanınca neden böyle oldu bu çocuk ne zaman düzelicek acaba.

ay ne kadar çok şikayet ettim oğlumdan, halbuki iyileşsin hiçbir şeyinden şikayet etmeyeceğim demiştim. kızdım kendime

tamam canım kahve tonuna boyayacam siyah boyuyamam ..
Badem yagı falanda alacam .
Yarında kırıklarımı aldırırm
şimdi boya almaya gidiyorum saat geç olmadan okula geçikecem yoksa
öpüldünz kızlar
süper olur canım, kolay gelsin sana

bence de geri gelmiyor o günler olabildiğince çok vakit geçirmeli insan çocuklarıyla..

benim kıyafetlerim boyanmıyordu ama çok yıpratıyor bu gerçek

30una çok var daha canımmmm
azimlen yapabilirsin :)

ben kil maskesi yapıyorummm
çok süper yaglı cildim var yaglardan arındırıo
gerçekten saçım ilk defa böyle cansız oldu canımm
boyayacam sonra bakarız

altın parıltılı mocca aldımmm

nasıl birşey çıkacam bilmyrm
boyayıp geliyorum bekleyin
bide koyu saç daha genç gösteriyor nede olsa yaşlandım 20li rakamlardayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu arada oğlum çok iyi, çok şükür
bugün kreşe gitmedi anneannesiyle dedesi evde .
Bugün hastam az yaaa ara ara geliyorlar ,40 hasta falan gelirdi , 20 hasta ancak baktım, nerdeler acaba ? Başalrına bişey gelmiş olmasın?

Tunaydin fistiklarrrrr
Gec kalktım bugün
Kahvaltı yaptim şimdide Carrefour a gidicem
Hamsi tavasi gordumm cok güzel onu alicamm bide sac boyası bakicam

amaçta zaten gaza gelmek kilo vermek yemek işi bende çok sonralarda. bide şöyle iyi oldu rezil olmayayım diye dikkat ediyorum.

bence güzel renk, boyada bakalım

erkek arkadaşım bana hediye olarak çok güzel bir çanta ( deri )ve güvercinli yüzük almıştı :)
pastayıda o almıştı :)
çok romantik bir kutlama oldu :)
yeni yaşında güle güle kullan
düzelme var.4 kaşık pilav fazla bence ,onun yerine 2 kaşık tavuk yesen daha iyi olur.

bu hafta 3 yeni üye aldık.bu cuma değil haftaya cuma listeye girip girmeyecekleri belli olacak.duruma bakıp senin katılıp katılmamana karar verebilirz.ozamana kadar beklerim dersen misafir olarak yazabilirsin.olmaz dersen sen bilirsin.

hadi bakalım,hayırlı olsun.

başakcım cadı zeyno ,melek haticeden decraldı kaptanlığısen bu hafta listeye girmeyi düşünüyor musun?birde ne zaman ayrılmıştın izne?

sağol hatice ,yasemin sende.uyarmanız iyi oldu.geçen ay azeri bir arkadaş vardı,gidiyorum bile demeden kaçtı.sonuçta burayı ciddiye almanızı istiyoruz bunuda mesajlarınızla anlayacağız.

Gidip kahve boya almayı düşünüyorum kızlar saçlarım çok kötü duurmdaaa ucları iyice sert oldu hep kırmızı yüüznden
o saç seni işkenceden dava edecek haberin olsun

3 çocuklu bir anne için muhteşemsin ferhan,haksızlık etme kendine

yerim ben o zillinin diliniAllahım bende başlasammı ingilizceye ufak ufak.

oooo bu gazla yemek yenmez kızsana pahalıya patlayacak

kızlar hepinize kızımla ilgili yazdıklarınız için teşekkür ederim.cildi kurumuş,yediği bişey alerji yapmış.bebe yağını sürekli kullanacağım artık.bide çikolata yasak zilliye.

eneee yaşlandım dio yaaa :))) bizim yanımızda hiç yakışıyomu kübracım. renk süpermiş benimde boyam geldi düşünim bu rengi. zaten hemen hemen bu renklerde saçım.
:))))))) hhhaahahaha alemsin yaa.
Tunaydin fistiklarrrrr
Gec kalktım bugün
Kahvaltı yaptim şimdide Carrefour a gidicem
Hamsi tavasi gordumm cok güzel onu alicamm bide sac boyası bakicam

enee herkes saçını boyuyo bende yarın akşam kestirim diyodum bide boyatim bari :)) semine seni guruba ekledim girebildinmi?

evet bende rengi begendimm şimdi yıkamaya gidiyorummm saçımııı :)
Şaka yapıyorum cnım fıstık gibisin sen gençsin

boyadımmmm geldim kuruması bekliyorm ama yansımalı oldu sanrım kırmızılar kapanmadı güzel duruyor yinede
akşama foto eklerim. saçlarımı kurutup hazırlanp okula gidecem öptüm sizi

başak şimdi baktım 281. etapta ayrılmışsın.bu hafta girersen listeye 283. etapta dönmüş olacaksın.

hayırlı olsun zeynepçim yeni görevinde başarılar dilerim ben bayramdan sonra hemen ayrılmıştım, senin içinde uygunsa girebilirim listeye

Tünaydın kızlarrrrrr... Bugün erken girecektim ancak fırsat bulabildim. En son baktığımdan bu yana son 3 saatte 7 sayfa dolmuş bile Maş maş Okuyup şimdi geliyorum....

Of of of, Allah sabır versin canım inşallah tez zamanda iyileşir annen. İnsanın kendi canı da tatlı ama sevdiklerinin canı yanınca çok fena üzülüyor insan

Gidip kahve boya almayı düşünüyorum kızlar saçlarım çok kötü duurmdaaa ucları iyice sert oldu hep kırmızı yüüznden

Kübra ne marka boya idi son kullandığın canım? Acaba renginden memnunsan, rengini değil de boyanın markasını mı değiştirsen?
Sonraki mesajlarda gördüm, güzel bir renk almışsın bakalım ne renk olacak Boyadıktan sonra zaten biraz kendine gelir kalınlaşır. Sonra da iyice bir bakıma alırsın mis gibi olur

Canım annem birkaç yıldır Tip 2 diyabet hastası. Sonradan olunan tür yani. Ben de kilo alınca acayip tablolar sergilemeye baaşladım; çok acıkmalar, aç kalıp yiyince uyku hali, yorgunluk... Kan şekerini dengelemeleri için şekeri olabildiğince meyveden almaları gerekiyor şeker hastalarının. Ve en önemlisi meyveyi süt veya yoğurtla tüketmeleri. Bu kan şekerinin birden fırlamasını engelliyor. Ben çok denedim, gerçekten etkiliyor. 1 çay bardağı sütle içsen bile yetiyor.
Bakım konusunu ben de yenmeye çalışıyorum ya. O kadar çok şeyde üşengeçleşmişim ki, birden eskiye dönüşün imkansız olduuğunu anladım. Herşeyi teker teker öğrenmek gerekiyor. Bugün maske günü, yarın su içecem filan gibi

Çok iyi haber canım sevindim valla...

Eve dönüyorum kizlar
Yine bi sürü şey aldım eve
Bitmiyor eksikler yaaaa
Karnimda acikti
Saç boyasida baktım ama karar veremedim
Kızıl mi siyah mı diye
Siyaha boyarsatm kaslarimida siyahh yapicamm

Ay mantikli nurgulüm benimmmm valla dogru soyluyorsun ayyyni verdigin örnek gibi olabilir..hatta olsun dimi gercek olmasin yasadiklarim. :)))
Önerilerin var mi? Benim aklima yeni filmler kitaplar ve yeni programlar geldi

Olurmu kizim 15 aylik dahhaaa

Hahahhaa

Evet okudum tip 2 diyebet hastaligini sayilan belirtilerden 4 du var..derhal doktora gidicem..ve beslenmemi gözden geciricem
Imkansiz mi? Yapmaaaa degiiilll
Dahada yenilenicezzzzzzzz insssssss :13::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…