Bende birde 3 tane abartili bir ilgimde var onlara..ama yinede dusunuyorum ki onlarla ilgisi yok..cunku gercekten vaktim luyo ama o vakitlerde iste biraz yorgun olup uzaniyor oturuyorum..iste gece dinlenme isini tam yapsak gunduzde dengelesek islerimizi aslinda lur..ben biraz tembellik yapiyorum bu aralar ve sucu bebegime atiyorum :)) ayyy bugun bana dankkeeeee dedi durdu
Camasir seriyordum yanima gelip sepettekileri disari atmaya baslayinca bende bana vermesini sagladim o verdikce dankeeee dedim oda dankee diyooooooooo..ay ne cabu buyuyup ögreniyolarrrrr
Oyuzden tadinida cikarmak istiyorum..bu zamanlar gecince gelmiycek geri
Offfff karistirdim yine bisürüüüüü
belki oda çok vermemiştir hem daha 15 gün var
süper olur canım, kolay gelsin sanatamam canım kahve tonuna boyayacam siyah boyuyamam ..
Badem yagı falanda alacam .
Yarında kırıklarımı aldırırm
şimdi boya almaya gidiyorum saat geç olmadan okula geçikecem yoksa
öpüldünz kızlar
bende birde 3 tane abartili bir ilgimde var onlara..ama yinede dusunuyorum ki onlarla ilgisi yok..cunku gercekten vaktim luyo ama o vakitlerde iste biraz yorgun olup uzaniyor oturuyorum..iste gece dinlenme isini tam yapsak gunduzde dengelesek islerimizi aslinda lur..ben biraz tembellik yapiyorum bu aralar ve sucu bebegime atiyorum :)) ayyy bugun bana dankkeeeee dedi durdu
camasir seriyordum yanima gelip sepettekileri disari atmaya baslayinca bende bana vermesini sagladim o verdikce dankeeee dedim oda dankee diyooooooooo..ay ne cabu buyuyup ögreniyolarrrrr
oyuzden tadinida cikarmak istiyorum..bu zamanlar gecince gelmiycek geri
offfff karistirdim yine bisürüüüüü
benim kıyafetlerim boyanmıyordu ama çok yıpratıyor bu gerçekuçlarından kestirebilirsin belki.. Daha önce ben de kırmızı yapmıştım saçlarımı , hem saçlarım hem elbiselrim mahvolmuştu (kırmızı ya sürekli boyun kısımları boyanıyordu elbiselerimin).
kızlar iddaa olayım şöyle oldu, ben bayramda kilo aldım 74 ü gördüm sonra kendime çok kızdım ve gaza geldim. iş yerimden bi abide (40 yaşında) o gün spora ve diyete başlayacaktı bende zaten spor salonuna yazılmayı düşünüyordum ya bayramdan sonra belki hatırlarsınız. dedim hadi bakalım kim daha çok vercek. ayın başında gittik tartıldık kilolarımızı yazdık ayın 30 unda yine tartılıcaz. kaybeden yemek ısmarlıyor lüks bi yerde. işte durum bu.
ben kil maskesi yapıyorummmferhancım senin motive olmaya ihtiyacın var. ben sende birazda kış sendromu görüyorum. bizim gibi gezmeyi seven insanlarda sık görülüyor. gerçi 2-3 aydır diyosun ama önceden bu kadar şikayetçi deildin. belki kafan doludur. şöyle düşün, bi masa başı çalışanı olarak böyle örnek verebiliyorum. örn; bi işte çalışıyorsun tek işin telefonlara bakmak maillere bakma ama masan evraklar faturalar makbuzlar vs vs herşeyle dolu ve karışık o zaman çok işin varmış hissi uyanır ve sürekli kendini çok çalışıyormuş gibi hisseder yorulursun. seninde bence zihnin dolu onu boşaltmanın yolunu ara.
ne maskesi yapıyosunuz? evet bence kızıl yakışmıştı kendi renginde çok güzel. sen hep bu son diyosun yine boyuyosun. o yüzden dinlendireceğine inanamıyorum
benim kıyafetlerim boyanmıyordu ama çok yıpratıyor bu gerçek
30una çok var daha canımmmm
azimlen yapabilirsin :)
ben kil maskesi yapıyorummm
çok süper yaglı cildim var yaglardan arındırıo
gerçekten saçım ilk defa böyle cansız oldu canımm
boyayacam sonra bakarız
altın parıltılı mocca aldımmm
Eki Görüntüle 553415
nasıl birşey çıkacam bilmyrm
boyayıp geliyorum bekleyin
bide koyu saç daha genç gösteriyor nede olsa yaşlandım 20li rakamlardayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yeni yaşında güle güle kullanerkek arkadaşım bana hediye olarak çok güzel bir çanta ( deri)ve güvercinli yüzük almıştı :)
pastayıda o almıştı :)
çok romantik bir kutlama oldu :)
düzelme var.4 kaşık pilav fazla bence ,onun yerine 2 kaşık tavuk yesen daha iyi olur.Bugünkü menüm
Sabah:
Bir bardak ballı ve ruşeymli süt
1 adet haşlanmış yumurta
Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası
Akşam:
4 kaşık pirinç pilavı
Bir kaşık kadar haşlanmış tavuk
Akşamdan sonra:
Bir bardak boza
Çeyrek avuç leblebi
2 lt su
2 bardak beşli form çay
daha iyiyim sanki bugün, değil mi?
bu hafta 3 yeni üye aldık.bu cuma değil haftaya cuma listeye girip girmeyecekleri belli olacak.duruma bakıp senin katılıp katılmamana karar verebilirz.ozamana kadar beklerim dersen misafir olarak yazabilirsin.olmaz dersen sen bilirsin.Merhabalar, bana da yeriniz var mı acaba?
Şöyle kısaca kendimden bahsedeyim. Diyet serüvenim 2 sene önce lahana çorbası diyeti ve ardından dukan diyeti yapmamla başladı. 80 kilodan 69 kiloya indim kısa bir sürede. Daha sonra 50li kilolara inmem gerektiğini düşübdüm ve meyve diyeti yaptım, yine kısa bir sürede 61 kiloya indim. Daha sonrasında tatile gidince iştah açıldı ve yemeye başladım64 kiloya çıktım, ardındanda daha da fazla yiyip, yağlı ve kalorili besinler tüketip tekrar 70 kiloya çıktım
Şu anda 68.7 kiloyum. Bugün diyetimin 3. günü.
Genel olarak neler yediğimden bahsedeyim. Mesela bugün çok geç kalktım, saat 16:00 gibi.. Malum, gece proje yetiştirmeye çalışıyordum ve sabaha karşı 05:30 gibi uyumuştum. Kalktığımda 1 tane mandalina yedim, ardından 1 litre suyumu içtim. 3 saat sonra 1 elma yedim, üzerine kahve içtim. Akşam eve geldiğimdede 1 küçük dilim börek yedim ve yarım litre daha su içtim, ardından 2 bardak kahve içtim
Arkadaşlar çok az yiyorsun diyip eleştirebilir ama ben başka türlü diyete adapte olamıyorum malesef..
İlk hedefim 65 kiloya inmek. Ama asıl hedefim 60:) Motivasyonuma bağlı olarak 55i de hedefleyebilirim ilerki safhalarda...
hadi bakalım,hayırlı olsun.günaydın şekerler bildiğiniz gibi istanbuldayım telaşımız çok bu akşam kız isteme var pazar günüde söz allah nasip ederse.foruma girmeye pek fırsatım olmuyor kardeşimin peşinde koşuşturmaktan sanki gelin olan o hiç bir şey beğenmiyor beyefendi kızı nasıl beğendi bilmiyorumneyse kızlar çok çok öpüldüzün kendizie iyi bakın.
başakcım cadı zeyno ,melek haticeden decraldı kaptanlığıgünaydın kızlar,
geçmişe şöyle bir baktımda bayağı değişiklikler olmuş. kaptanımız bile değişmiş yahu, niye bana kimse bişey demedi yaaaaaaaayokluğum süresince olanları biri bana özet geçebilirmi
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş.
sağol hatice ,yasemin sende.uyarmanız iyi oldu.geçen ay azeri bir arkadaş vardı,gidiyorum bile demeden kaçtı.sonuçta burayı ciddiye almanızı istiyoruz bunuda mesajlarınızla anlayacağız.Cadılık falan değil canım bende sana katılıyorum.Bu yüzden üstüne basa basa cuma gününe kadar olan mesajlarına bakacağız dedim. Birçok kişi gelip bir hafta sonra gidiyor.Listeye girip sonraki hafta kilo bildirimde dahi bulunmadan, habersiz gidenlerde oluyor. O yüzden bu vesile ile tekrar söyleyelim.Yeni arkadaşlar lütfen paylaşımlarınız arttırınız. Mesajlarınız az ise listeye alınmayacaksınız.
o saç seni işkenceden dava edecek haberin olsunGidip kahve boya almayı düşünüyorum kızlar saçlarım çok kötü duurmdaaa ucları iyice sert oldu hep kırmızı yüüznden
3 çocuklu bir anne için muhteşemsin ferhan,haksızlık etme kendineKizlar bugün 21. gunum bugun yada yarin hadi bilemedim cumartesi regl lucam..niye benm reglim hep cumaya hafta sonuna denk geliyo..hani bi kucuk cocugu kizdirirsin basit seyler yaparisn ama o cok kizar ..sanki bazen dusunuyorum allahta bana öyle yapiiyor...olsun :)))) seviyor beni o zaman :)))
Simdi kendimi iyi hissediyorum ama kilom fazla cikar kesin..ins cok olmaz yada etkilemez listeyi
Simdi kan sekeri dusenlerin nasil diyet aapmasi gerektigine yani kan sekerini dusurmeden nasil yapabilirim ..seker hastalari nasil diyet yapmali ona bakicam ..bende yok sukurde..potansiyel seker hastasiyim ama ..ailemde cok var ve hamileliklerimde hep seker cikti..bi yazida okumustm hamileliginde seker olanlarin leride seker olma riski cok yuksekmis..ama dikkat ederse olmayada bilirmis fln ben smdi bu sebele degilde..diyet icin bakicam..cunku. Bazen cok zorlaniyorum
Birde fark ettimki cok uyusuk oldum:) eskiden yatmadan hep kitap okurdum,,2 3 ayda bir bi duzine kitap alirdim..simdi aylardir almyiorum tamam dogum fln ama yinede vaktim olmuyo degil..birkac kez denedim konsantre lamadim diye biraktim
Hafta da bir maske yapardim simdi hatirlamiyorum ( maskemi yaptim simdi,yuzumde :)))
Ya iste bi silkelenmem lazimmmmmmm,
Beni silkeleyiiiinnnnnn
yerim ben o zillinin diliniBende birde 3 tane abartili bir ilgimde var onlara..ama yinede dusunuyorum ki onlarla ilgisi yok..cunku gercekten vaktim luyo ama o vakitlerde iste biraz yorgun olup uzaniyor oturuyorum..iste gece dinlenme isini tam yapsak gunduzde dengelesek islerimizi aslinda lur..ben biraz tembellik yapiyorum bu aralar ve sucu bebegime atiyorum :)) ayyy bugun bana dankkeeeee dedi durdu
Camasir seriyordum yanima gelip sepettekileri disari atmaya baslayinca bende bana vermesini sagladim o verdikce dankeeee dedim oda dankee diyooooooooo..ay ne cabu buyuyup ögreniyolarrrrr
Oyuzden tadinida cikarmak istiyorum..bu zamanlar gecince gelmiycek geri
Offfff karistirdim yine bisürüüüüü
oooo bu gazla yemek yenmez kızkızlar iddaa olayım şöyle oldu, ben bayramda kilo aldım 74 ü gördüm sonra kendime çok kızdım ve gaza geldim. iş yerimden bi abide (40 yaşında) o gün spora ve diyete başlayacaktı bende zaten spor salonuna yazılmayı düşünüyordum ya bayramdan sonra belki hatırlarsınız. dedim hadi bakalım kim daha çok vercek. ayın başında gittik tartıldık kilolarımızı yazdık ayın 30 unda yine tartılıcaz. kaybeden yemek ısmarlıyor lüks bi yerde. işte durum bu.
eneee yaşlandım dio yaaa :))) bizim yanımızda hiç yakışıyomu kübracım. renk süpermiş benimde boyam geldi düşünim bu rengi. zaten hemen hemen bu renklerde saçım.benim kıyafetlerim boyanmıyordu ama çok yıpratıyor bu gerçek
30una çok var daha canımmmm
azimlen yapabilirsin :)
ben kil maskesi yapıyorummm
çok süper yaglı cildim var yaglardan arındırıo
gerçekten saçım ilk defa böyle cansız oldu canımm
boyayacam sonra bakarız
altın parıltılı mocca aldımmm
Eki Görüntüle 553415
nasıl birşey çıkacam bilmyrm
boyayıp geliyorum bekleyin
bide koyu saç daha genç gösteriyor nede olsa yaşlandım 20li rakamlardayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:))))))) hhhaahahaha alemsin yaa.Bu arada oğlum çok iyi, çok şükür
bugün kreşe gitmedi anneannesiyle dedesi evde .
Bugün hastam az yaaa ara ara geliyorlar ,40 hasta falan gelirdi , 20 hasta ancak baktım, nerdeler acaba ? Başalrına bişey gelmiş olmasın?
Tunaydin fistiklarrrrr
Gec kalktım bugün
Kahvaltı yaptim şimdide Carrefour a gidicem
Hamsi tavasi gordumm cok güzel onu alicamm bide sac boyası bakicam
eneee yaşlandım dio yaaa :))) bizim yanımızda hiç yakışıyomu kübracım. renk süpermiş benimde boyam geldi düşünim bu rengi. zaten hemen hemen bu renklerde saçım.
:))))))) hhhaahahaha alemsin yaa.
enee herkes saçını boyuyo bende yarın akşam kestirim diyodum bide boyatim bari :)) semine seni guruba ekledim girebildinmi?
yeni yaşında güle güle kullan
düzelme var.4 kaşık pilav fazla bence ,onun yerine 2 kaşık tavuk yesen daha iyi olur.
bu hafta 3 yeni üye aldık.bu cuma değil haftaya cuma listeye girip girmeyecekleri belli olacak.duruma bakıp senin katılıp katılmamana karar verebilirz.ozamana kadar beklerim dersen misafir olarak yazabilirsin.olmaz dersen sen bilirsin.
hadi bakalım,hayırlı olsun.
başakcım cadı zeyno ,melek haticeden decraldı kaptanlığısen bu hafta listeye girmeyi düşünüyor musun?birde ne zaman ayrılmıştın izne?
sağol hatice ,yasemin sende.uyarmanız iyi oldu.geçen ay azeri bir arkadaş vardı,gidiyorum bile demeden kaçtı.sonuçta burayı ciddiye almanızı istiyoruz bunuda mesajlarınızla anlayacağız.
o saç seni işkenceden dava edecek haberin olsun
3 çocuklu bir anne için muhteşemsin ferhan,haksızlık etme kendine
yerim ben o zillinin diliniAllahım bende başlasammı ingilizceye ufak ufak.
oooo bu gazla yemek yenmez kızsana pahalıya patlayacak
kızlar hepinize kızımla ilgili yazdıklarınız için teşekkür ederim.cildi kurumuş,yediği bişey alerji yapmış.bebe yağını sürekli kullanacağım artık.bide çikolata yasak zilliye.
başak şimdi baktım 281. etapta ayrılmışsın.bu hafta girersen listeye 283. etapta dönmüş olacaksın.
Topuk dikeni değil canım, keşke öle olsaydı. Taban kısmında değil, ayakkabının arka kısmının geldiği bileğin arka kısmı 2 büyük portakal kadar şişti, kist oluşmuş.gitgide büyüyor((
Gidip kahve boya almayı düşünüyorum kızlar saçlarım çok kötü duurmdaaa ucları iyice sert oldu hep kırmızı yüüznden
Kizlar bugün 21. gunum bugun yada yarin hadi bilemedim cumartesi regl lucam..niye benm reglim hep cumaya hafta sonuna denk geliyo..hani bi kucuk cocugu kizdirirsin basit seyler yaparisn ama o cok kizar ..sanki bazen dusunuyorum allahta bana öyle yapiiyor...olsun :)))) seviyor beni o zaman :)))
Simdi kendimi iyi hissediyorum ama kilom fazla cikar kesin..ins cok olmaz yada etkilemez listeyi
Simdi kan sekeri dusenlerin nasil diyet aapmasi gerektigine yani kan sekerini dusurmeden nasil yapabilirim ..seker hastalari nasil diyet yapmali ona bakicam ..bende yok sukurde..potansiyel seker hastasiyim ama ..ailemde cok var ve hamileliklerimde hep seker cikti..bi yazida okumustm hamileliginde seker olanlarin leride seker olma riski cok yuksekmis..ama dikkat ederse olmayada bilirmis fln ben smdi bu sebele degilde..diyet icin bakicam..cunku. Bazen cok zorlaniyorum
Birde fark ettimki cok uyusuk oldum:) eskiden yatmadan hep kitap okurdum,,2 3 ayda bir bi duzine kitap alirdim..simdi aylardir almyiorum tamam dogum fln ama yinede vaktim olmuyo degil..birkac kez denedim konsantre lamadim diye biraktim
Hafta da bir maske yapardim simdi hatirlamiyorum ( maskemi yaptim simdi,yuzumde :)))
Ya iste bi silkelenmem lazimmmmmmm,
Beni silkeleyiiiinnnnnn
Bu arada oğlum çok iyi, çok şükür
Bugün hastam az yaaa ara ara geliyorlar ,40 hasta falan gelirdi , 20 hasta ancak baktım, nerdeler acaba ? Başalrına bişey gelmiş olmasın?
ferhancım senin motive olmaya ihtiyacın var. ben sende birazda kış sendromu görüyorum. bizim gibi gezmeyi seven insanlarda sık görülüyor. gerçi 2-3 aydır diyosun ama önceden bu kadar şikayetçi deildin. belki kafan doludur. şöyle düşün, bi masa başı çalışanı olarak böyle örnek verebiliyorum. örn; bi işte çalışıyorsun tek işin telefonlara bakmak maillere bakma ama masan evraklar faturalar makbuzlar vs vs herşeyle dolu ve karışık o zaman çok işin varmış hissi uyanır ve sürekli kendini çok çalışıyormuş gibi hisseder yorulursun. seninde bence zihnin dolu onu boşaltmanın yolunu ara.
ne maskesi yapıyosunuz? evet bence kızıl yakışmıştı kendi renginde çok güzel. sen hep bu son diyosun yine boyuyosun. o yüzden dinlendireceğine inanamıyorum
seninkiler kendilerini kurtardı sayılır canım bu yüzden vaktin kalıyordur doğru diyosun. ama benim oğlan daha çok küçük olduğu için uyanıkken devamlı yanımda zaten odada 5 dak bile yanlız kalamıyor kapıdan çıktığım anda çığlıklar başlıyor. gündüz zaten işteyim akşam uyuyuncada aman ses olmasın diye çünkü her tıkırtıyı duyuyor, özellikle son hastalığından beri uykuları iyice hafifledi her yarım saat ağlayarak uyanıyor dalana kadar saat 2 oluyo o sürede hiç bişey yapamıyorum malesef sonrada bende yatıyorum zaten. offf hastalanınca neden böyle oldu bu çocuk ne zaman düzelicek acaba.
ay ne kadar çok şikayet ettim oğlumdan, halbuki iyileşsin hiçbir şeyinden şikayet etmeyeceğim demiştim. kızdım kendime
Bu arada oğlum çok iyi, çok şükür
Of of of, Allah sabır versin canım inşallah tez zamanda iyileşir annen. İnsanın kendi canı da tatlı ama sevdiklerinin canı yanınca çok fena üzülüyor insan
Kübra ne marka boya idi son kullandığın canım? Acaba renginden memnunsan, rengini değil de boyanın markasını mı değiştirsen?
Sonraki mesajlarda gördüm, güzel bir renk almışsın bakalım ne renk olacakBoyadıktan sonra zaten biraz kendine gelir kalınlaşır. Sonra da iyice bir bakıma alırsın mis gibi olur
Canım annem birkaç yıldır Tip 2 diyabet hastası. Sonradan olunan tür yani. Ben de kilo alınca acayip tablolar sergilemeye baaşladım; çok acıkmalar, aç kalıp yiyince uyku hali, yorgunluk... Kan şekerini dengelemeleri için şekeri olabildiğince meyveden almaları gerekiyor şeker hastalarının. Ve en önemlisi meyveyi süt veya yoğurtla tüketmeleri. Bu kan şekerinin birden fırlamasını engelliyor. Ben çok denedim, gerçekten etkiliyor. 1 çay bardağı sütle içsen bile yetiyor.
Bakım konusunu ben de yenmeye çalışıyorum ya. O kadar çok şeyde üşengeçleşmişim ki, birden eskiye dönüşün imkansız olduuğunu anladım. Herşeyi teker teker öğrenmek gerekiyor. Bugün maske günü, yarın su içecem filan gibi
Çok iyi haber canım sevindim valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?