Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zeynepcim gecen yuzunden bahsetmistin ya
Gecen haberlerde gördüm , belki sende görmussundur..sivazlama yontemi:)) yuzunuir guzel tokatlaya tokatlaya sivazliyorsun :))
Ilk cinler yapiyor diye gösterdi ama osmanlidada varmis diye gösterdi..ben eskiden yapardim cok ise yaradigini dusunuyorum

Annemde yaparmis ..eskiden :)) hafif dokunuslar tokatlarla yanaklarina alin bölgesine dokunuyorsun .. Ben yapiyorum yine 3 gundur tv izlerken fln ..hic zahmetsiz bisey ..hemen dene zeynepcim

ferhancım aslında esas yapmamız gereken diyet bu işte ..sana katılıyorum ben de bunu denemek istiyorum

kendime ton balıklı salata hazırlıyayım
afiyet olsun.ben sevemedim ton balığını.

ben böyle reçetelere güvenemiyorum artık:44:

afiyet olsun.inşallah bu kadar aç kaldığına değer.

afiyet olsun semine.

aleyküm selam söylerimkız evde yenince merak etti başladı zilli.kinde pingui falan yiyor bide.ama artık yok.

Bugünkü menüm

Sabah
Çeyrek simit
Şekersiz çay

Öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 dilim ekmek

Ara öğün
2 y.k yoğurt

Akşam
1 dilim ekmek
1 kk Peynir
çorba hariç hiç sebze yok.bu kilolar inşallah sana geri dönmez.
afitiyet olsun.sporda güzel

afiyet olsun güzel olmuş.

akşam bir ayran ne kız

olaya çok fransız kaldım,anlamadım ferhan

inşallah başarılı olur,istediğine kavuşursun.

menüm:
saba:2 dilim ekmek
2 kaşık lorlu yumurta
zeytin

öğle:1 kase çorba
yarım tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek

ara:1 mandalina

akşam:1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
ayran
salata

su:1 litre
spor yok

***13. TAKIM 283. ETAP ***

cumbo (63.5 / / / % )
_ferdici_ ( 67.2 / / / % )
gurbet_dmr ( 85 / / / % )
Kbra23 ( 69 / / / % )
limpida ( 100/ / / % )Geri dönmek üzere ayrıldı.
mersinli42 ( 69 / / / % )
nurgulguney ( 55.2 / / / % )
pia ( 64/ / / % )
UZAYIM ( 63.6 / / / % )
yasminyaso ( 77/ / / %)

13.TAKIM ORTALAMASI: %

kızlar yarınki liste bu sanırım.yanlış eksik varsa ,söyleyin düzelteyim.

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

Sabah
Çeyrek simit
Şekersiz çay

Öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 dilim ekmek

Ara öğün
2 y.k yoğurt

Akşam
1 dilim ekmek
1 kk Peynir
Az gibi göründü afiyet olsun.

Afiyet şeker olsun.Spor süper
Perşembe günü makarna hiç olmamış. Yarın kilo bildirimi var.Perşembelere özellikle dikkat edelim.

Akşamı yazmaya utanmadın mı kız Afiyet olsun.
menüm:
saba:2 dilim ekmek
2 kaşık lorlu yumurta
zeytin

öğle:1 kase çorba
yarım tabak kabak yemeği
1 dilim ekmek

ara:1 mandalina

akşam:1 tabak kuru fasulye
2 kaşık pilav
ayran
salata

su:1 litre
spor yok
Afiyet olsun canım

Başak geri mi döndü? Listeyi bende kontrol ettim doğru.Ellerine sağlık.

Zeynepçim bir yanlışlık var nerde diyorum buldum.Başak ayrıldığı haftadan itibaren 2 hafta listede olamaz.Onu çıkarman gerekiyor.

Iyi geceler kizlar
Kurtlar vadisini izledim bitmesine az kalmisti ki elektrik gene gitti

Isveç diyetinden sonra gi diyetindeki örnek gibi beslensem kilo verir miyim bana liste çok geldi
Ama önceki kilolarimida boyle vermiştim
Ne dersinizzzz

Kızlar ben daha deneme süresindeyim ama yine de sormak istiyorum şimdiden. Kilo bildirimini normalde Cuma 11.30'a kadar yapıyoruz. Peki bu mesajlar nasıl oluyor? Ben onları da aynı anda vereceğiz sanıyordum ama bugün (veya dündü) iki günlük mesaj sayıları yazıyordu sanki bir yerde. Bir de şimdi bu bildirimleri aynı arkadaşa mı yoksa 2 farklı kaptana mı yapacağız? Ve bu arkadaşlar kimdi? Eski kaptanlar yeni kaptanlar herkesi karıştırdım, bana bir yardım edin nolur:26:

Gecenlerde kilo verdikce sarkmalar luyo dye bahsetmistinyaa..yuzun icin diyorum..cat cat tokatliycakmisn :)

Baya erken tartildim ama degisiklik olacagini sanmiyorum

Üzgünüm kizlar regl gunumdeyim ve eksideyim ins listede etkiliycek bir durum olmaz

Gecen hafta 64

Bu hafta 65,2

-1,2

Dun okudugum bilgilerde kan sekeri surekli inip cikanlar cok su icerler ve bu yuzden vucutlari hep su toplar odem olur. Fln yaziyordu

Bende daha 2 3 gun once burda bir arkadasa hava atiyordum en soguk gunlerde bile en az 2lt icerim diye

Dunden beri 3 lt ye yakin icmismdir..amaihtiyactan yani diyet modundan degil
Hem regl hem ödem birlesince epey fazla cikti..dun dahada fazlaydi aslinda ama aksam yemegini 4 te yedim..sonra agzima hic bisi koymadim ac ac yattim ..anca bukadar dustu:26:

Allahim ben dun birde kizima tek uyku yaptirdim ..oyundan geldikten sonra yatirmadim gece uykusu gecikir diye..noldud
Sonuc ayni? Gecen anneme sikayet ediyordum gece cok uyandi sabahta erkenden kalkti diye..gunduz cokmu uyuyor ki demisti..ben biliyorum ..gunduz azda uyutsan gece gecte yatirsan kalkis saati degismiyo..annesi kilikli..oyuzden en azindan erken yatirip aksam dinlenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…