senine benim aklım ermiyor bu dietlere.istiyorsan uygula ,sonuçlarını beraber görelimIyi geceler kizlar
Kurtlar vadisini izledim bitmesine az kalmisti ki elektrik gene gitti
Isveç diyetinden sonra gi diyetindeki örnek gibi beslensem kilo verir miyim bana liste çok geldi
Ama önceki kilolarimida boyle vermiştim
Ne dersinizzzz
gulay mesaj konusu 2 gün önce uzun uzun anlatmıştım.geriye dönük mesajları okumuyorsun sanırım.sadece kendi yazdıklarından değil ayrıca bizim yazdıklarımızı okumaktanda sorumlusun.bir kez daha yazıyorum:2 günde bir mesaj sayımızı kaptanın hazırladığı listede adı yazan arkadaşa yolluyoruz.spor yapıp yapmadığımızada belirtiyoruz.13-14 kasım msaj sayıları cumbo ya yollanacak.sonra kaptan1 haftalık listeyi toplu açıklıyor.yeni kaptan benim,benden önceki hatice yani uzayım.Kızlar ben daha deneme süresindeyim ama yine de sormak istiyorum şimdiden. Kilo bildirimini normalde Cuma 11.30'a kadar yapıyoruz. Peki bu mesajlar nasıl oluyor? Ben onları da aynı anda vereceğiz sanıyordum ama bugün (veya dündü) iki günlük mesaj sayıları yazıyordu sanki bir yerde. Bir de şimdi bu bildirimleri aynı arkadaşa mı yoksa 2 farklı kaptana mı yapacağız? Ve bu arkadaşlar kimdi? Eski kaptanlar yeni kaptanlar herkesi karıştırdım, bana bir yardım edin nolur:26:
kocama söylesem keyifle yapar dermişimGecenlerde kilo verdikce sarkmalar luyo dye bahsetmistinyaa..yuzun icin diyorum..cat cat tokatliycakmisn :)
üzülme ama dr işini de erteleme ferhan.Baya erken tartildim ama degisiklik olacagini sanmiyorum
Üzgünüm kizlar regl gunumdeyim ve eksideyim ins listede etkiliycek bir durum olmaz
Gecen hafta 64
Bu hafta 65,2
-1,2
ailende kalıtsal olarak dieabet varsa sende de yatkınlık olabilir.:44:anlattıklarında insanı şüphelendiriyor.Dun okudugum bilgilerde kan sekeri surekli inip cikanlar cok su icerler ve bu yuzden vucutlari hep su toplar odem olur. Fln yaziyordu
Bende daha 2 3 gun once burda bir arkadasa hava atiyordum en soguk gunlerde bile en az 2lt icerim diye
Dunden beri 3 lt ye yakin icmismdir..amaihtiyactan yani diyet modundan degil
Hem regl hem ödem birlesince epey fazla cikti..dun dahada fazlaydi aslinda ama aksam yemegini 4 te yedim..sonra agzima hic bisi koymadim ac ac yattim ..anca bukadar dustu:26:
bu cadılara akıl sır ermiyor.günleri günlerini tutmuyor.en iyisi dediğin gibi istanbul uyuyunca sende yat ki dinlen.Allahim ben dun birde kizima tek uyku yaptirdim ..oyundan geldikten sonra yatirmadim gece uykusu gecikir diye..noldud
Sonuc ayni? Gecen anneme sikayet ediyordum gece cok uyandi sabahta erkenden kalkti diye..gunduz cokmu uyuyor ki demisti..ben biliyorum ..gunduz azda uyutsan gece gecte yatirsan kalkis saati degismiyo..annesi kilikli..oyuzden en azindan erken yatirip aksam dinlenmek
kilo bildirimi
geçen hafta:69.0
bu hafta:68.0
fark:1 kilo
%1.45
artık bu olay bende sıradanlaştı.bir hafta 1 kilo ver ,öbür hafta aynı kal.ne cins vücudum var benim ya:44:
senine benim aklım ermiyor bu dietlere.istiyorsan uygula ,sonuçlarını beraber görelim
gulay mesaj konusu 2 gün önce uzun uzun anlatmıştım.geriye dönük mesajları okumuyorsun sanırım.sadece kendi yazdıklarından değil ayrıca bizim yazdıklarımızı okumaktanda sorumlusun.bir kez daha yazıyorum:2 günde bir mesaj sayımızı kaptanın hazırladığı listede adı yazan arkadaşa yolluyoruz.spor yapıp yapmadığımızada belirtiyoruz.13-14 kasım msaj sayıları cumbo ya yollanacak.sonra kaptan1 haftalık listeyi toplu açıklıyor.yeni kaptan benim,benden önceki hatice yani uzayım.
kocama söylesem keyifle yapar dermişim
üzülme ama dr işini de erteleme ferhan.
ailende kalıtsal olarak dieabet varsa sende de yatkınlık olabilir.:44:anlattıklarında insanı şüphelendiriyor.
bu cadılara akıl sır ermiyor.günleri günlerini tutmuyor.en iyisi dediğin gibi istanbul uyuyunca sende yat ki dinlen.
kocama söylesem keyifle yapar dermişim
.
Günaydın sabah kuşuGunaydin kizlar
Sabahin kör saatinde kizimla ayaktayiz:26:
Baya erken tartildim ama degisiklik olacagini sanmiyorum
Üzgünüm kizlar regl gunumdeyim ve eksideyim ins listede etkiliycek bir durum olmaz
Gecen hafta 64
Bu hafta 65,2
-1,2
Ayıp kız cins denir mi hiçkilo bildirimi
geçen hafta:69.0
bu hafta:68.0
fark:1 kilo
%1.45
artık bu olay bende sıradanlaştı.bir hafta 1 kilo ver ,öbür hafta aynı kal.ne cins vücudum var benim ya:44:
Sbah sabah güldürdünüz beniHahahaaa
Biz simdi bizimkiyle seye basladik sac sprayi aldik sabah aksam basini ovuyorum hehe cekistire cekistire:)))
Simdilik kellik yok ama korkuyorum olmadan önlem aliyoruz..ben babamdan biliyorum ben cok kucukken babam minik siselerde serum kullanmisti saci icin..cok iyi gelmisti uzun sure saci dokulmedi ..simdi 60 li yaslarda
Iste önlemi simdiden aliyim diye sparis vermistim ..oturtuyorum onume arada da ihhhi hi hi hi sen var yaaa diye baslayan cumlelerle cekistiriyorum adami :)
Seninkide ahh canim zeynebimmmm catttt guzelmi olmak istiyosunnn cat. Olur canimmmm caaattt :))) ben kendim otururken minik minik vuruslarla yapiyorum..gercekten etkili
Geçen hafta verdiğin kilo çok güzeldi. Bu hafta dediğin sebeplerde olabilir hem bu hafta dinlensin.Aynı çıkması bile güzelGünaydın Kızla,
Kilom sabit bu hafta, sanırım neden sabitlendiğini biliyorum, haftanın yarısında okula giderken akşam yemeği yiyemeyip gece 10 dan sonra yemek yedim. Birde kurubaklagil tükettim 2 gün, çok seviyom ama kilo vermemi engelliyo bu kurucuklar:))
Geçen hafta:77
Bu hafta:77
Aradaki fark ve yüzde:%0 (sınıfta kaldın yerine otur çoccuuuuuğummm hihihiihhiihhihiih)
Günaydın Kızla,
Kilom sabit bu hafta, sanırım neden sabitlendiğini biliyorum, haftanın yarısında okula giderken akşam yemeği yiyemeyip gece 10 dan sonra yemek yedim. Birde kurubaklagil tükettim 2 gün, çok seviyom ama kilo vermemi engelliyo bu kurucuklar:))
Aradaki fark ve yüzde:%0 (sınıfta kaldın yerine otur çoccuuuuuğummm hihihiihhiihhihiih)
aynen dediğin gibi zevle dağıtır yüzümü,sebeb gençleşmek istedi:111:sabah sabah güldürdün beni ferhanHahahaaa
Biz simdi bizimkiyle seye basladik sac sprayi aldik sabah aksam basini ovuyorum hehe cekistire cekistire:)))
Simdilik kellik yok ama korkuyorum olmadan önlem aliyoruz..ben babamdan biliyorum ben cok kucukken babam minik siselerde serum kullanmisti saci icin..cok iyi gelmisti uzun sure saci dokulmedi ..simdi 60 li yaslarda
Iste önlemi simdiden aliyim diye sparis vermistim ..oturtuyorum onume arada da ihhhi hi hi hi sen var yaaa diye baslayan cumlelerle cekistiriyorum adami :)
Seninkide ahh canim zeynebimmmm catttt guzelmi olmak istiyosunnn cat. Olur canimmmm caaattt :))) ben kendim otururken minik minik vuruslarla yapiyorum..gercekten etkili
ben nasıl görmedim o haberi ya.sıcağı sıcağına denerdikGünaydın sabah kuşu
Ah şu regle yok mu.Nedir bu kadınların çektiği.En azından sebebini biliyoruz. Haftaya hepsi gider
Ayıp kız cins denir mi hiçMaşallah denir
Sbah sabah güldürdünüz beniAynı muhabbeti eşimlede yaptık. Haberlerde tokatlayarak gençleştiren Çinli kadını gösterdiler. Bende eşimin yüzüne krem sürerken hafiften tokat attım Eşim gençleştirmek istiyorsun değil mi dedi
Geçen hafta : 63.6
Bu hafta: 63.3
Giden :0.3
Yüzde : %47
Geçen haftada 0.3 tü. Ne diyeyim az olsun temiz olsun
geçen hafta 2 kilo verdin,müsade ette vüt alışsın ,dinlensinGünaydın Kızla,
Geçen hafta verdiğin kilo çok güzeldi. Bu hafta dediğin sebeplerde olabilir hem bu hafta dinlensin.Aynı çıkması bile güzelSınıfta kaldın hihihi tembel seni
Gel biz en arka siraya oturalim
Haticemin dedigi gibi geri almaman bile süper..cunku cok vermistin
Teşekkür ederim kızlar harika moral verdiniz.
Ferhan gel kuşum yeşilçaylarımızı alıp en arka sıraya oturalım
Hafta arası tartıldığımda vermiş görünüyodum, sonra işte son 2 gün gece geç yedim, kurubaklagil, geri sardırmış. 76 yı görmüştüm halbuki:)) Zeynep, cins olan vücut bende, 76 yı niye geri sarıyo dimi :)))))))
Selam kızlar ..
Kılo bıldırımım:
Gecen hafta :69
Bu hafta : 68.2
Fark : 0.8
%1.16
Şiştim şiştim dedin bizde kilo aldın zanettik. Seni gidi küçük cadı seniSelam kızlar ..
Kılo bıldırımım:
Gecen hafta :69
Bu hafta : 68.2
Fark : 0.8
%1.16
Yeni kaptan dan korkuyorlar,yeni kaptandan korkuyorlarrrBöööhhh yesilcay miiii bari kahve alalim
Arka siradan ön siralarakilere satalim
Siiiissssss naptin bakam kac kilo verin?. Ariza cikaralim
Hos zeynep bizi bir kükremede oturtur:)
Geçin arkaya gözüm görmesin sizi
Ben orta sıralardayım. Ama arka daha iyi.Muhabbet olurAferim canim gec bakim en ön siraya zeynebin yanina
Hatice sen nereye? Sende arkaya,, yaseminle zeynebin önüne otur hehehe
Şiştim şiştim dedin bizde kilo aldın zanettik. Seni gidi küçük cadı seniTebrikler canım
Yeni kaptan dan korkuyorlar,yeni kaptandan korkuyorlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?