Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kilo bildirimi
geçen hafta:69.0
bu hafta:68.0
fark:1 kilo
%1.45

artık bu olay bende sıradanlaştı.bir hafta 1 kilo ver ,öbür hafta aynı kal.ne cins vücudum var benim ya:44:

senine benim aklım ermiyor bu dietlere.istiyorsan uygula ,sonuçlarını beraber görelim

gulay mesaj konusu 2 gün önce uzun uzun anlatmıştım.geriye dönük mesajları okumuyorsun sanırım.sadece kendi yazdıklarından değil ayrıca bizim yazdıklarımızı okumaktanda sorumlusun.bir kez daha yazıyorum:2 günde bir mesaj sayımızı kaptanın hazırladığı listede adı yazan arkadaşa yolluyoruz.spor yapıp yapmadığımızada belirtiyoruz.13-14 kasım msaj sayıları cumbo ya yollanacak.sonra kaptan1 haftalık listeyi toplu açıklıyor.yeni kaptan benim,benden önceki hatice yani uzayım.
Gecenlerde kilo verdikce sarkmalar luyo dye bahsetmistinyaa..yuzun icin diyorum..cat cat tokatliycakmisn :)
kocama söylesem keyifle yapar dermişim

Baya erken tartildim ama degisiklik olacagini sanmiyorum

Üzgünüm kizlar regl gunumdeyim ve eksideyim ins listede etkiliycek bir durum olmaz

Gecen hafta 64

Bu hafta 65,2

-1,2
üzülme ama dr işini de erteleme ferhan.

ailende kalıtsal olarak dieabet varsa sende de yatkınlık olabilir.:44:anlattıklarında insanı şüphelendiriyor.

bu cadılara akıl sır ermiyor.günleri günlerini tutmuyor.en iyisi dediğin gibi istanbul uyuyunca sende yat ki dinlen.

Son düzenleme:
kilo bildirimi
%1.45

artık bu olay bende sıradanlaştı.bir hafta 1 kilo ver ,öbür hafta aynı kal.ne cins vücudum var benim ya:44:

Ay o cins vucuttaaaan bende istiyoruuuummmmmm
Ne guzel iste kizim haftada 500 gr gibi dusun müthis bence
Benim cinsimde 300 300 ver sonra hoooop regl zamaninda geri dön regl sonrasindaki haftada bi 1 kilo veriyorum sonra yine 300 400 iste o aradaki verdigim 300 400 grmi vermis olyuorum ..yani nerdeyse ayda ortalama 800 1 kilo arasi oluyor o zamanda

Gidicemde canim testler uzun suruyor istanbul icin babasinin evde olmasi lazim ..cumaya kalicak heralde yada baska bi care dusunucem

Var malesef canim..rahmetli babaannem sekerden vefat etti,,babacimda ve halacimdada var:26:

Ama obur kizmda böyleydi..cok iyi hatirliyorum 2 yasina kadar devam etti sonra bitti..kabuk atti icinden bambaska bi cocuk cikti :)))

kocama söylesem keyifle yapar dermişim
.

Hahahaaa

Biz simdi bizimkiyle seye basladik sac sprayi aldik sabah aksam basini ovuyorum hehe cekistire cekistire:)))
Simdilik kellik yok ama korkuyorum olmadan önlem aliyoruz..ben babamdan biliyorum ben cok kucukken babam minik siselerde serum kullanmisti saci icin..cok iyi gelmisti uzun sure saci dokulmedi ..simdi 60 li yaslarda
Iste önlemi simdiden aliyim diye sparis vermistim ..oturtuyorum onume arada da ihhhi hi hi hi sen var yaaa diye baslayan cumlelerle cekistiriyorum adami :)

Seninkide ahh canim zeynebimmmm catttt guzelmi olmak istiyosunnn cat. Olur canimmmm caaattt :))) ben kendim otururken minik minik vuruslarla yapiyorum..gercekten etkili

Gunaydin kizlar

Sabahin kör saatinde kizimla ayaktayiz:26:
Günaydın sabah kuşu

Baya erken tartildim ama degisiklik olacagini sanmiyorum

Üzgünüm kizlar regl gunumdeyim ve eksideyim ins listede etkiliycek bir durum olmaz

Gecen hafta 64

Bu hafta 65,2

-1,2

Ah şu regle yok mu.Nedir bu kadınların çektiği.En azından sebebini biliyoruz. Haftaya hepsi gider
kilo bildirimi
%1.45

Ayıp kız cins denir mi hiç Maşallah denir

Sbah sabah güldürdünüz beni Aynı muhabbeti eşimlede yaptık. Haberlerde tokatlayarak gençleştiren Çinli kadını gösterdiler. Bende eşimin yüzüne krem sürerken hafiften tokat attım Eşim gençleştirmek istiyorsun değil mi dedi

Geçen hafta : 63.6
Bu hafta: 63.3
Giden :0.3
Yüzde : %47
Geçen haftada 0.3 tü. Ne diyeyim az olsun temiz olsun

Günaydın Kızla,

Kilom sabit bu hafta, sanırım neden sabitlendiğini biliyorum, haftanın yarısında okula giderken akşam yemeği yiyemeyip gece 10 dan sonra yemek yedim. Birde kurubaklagil tükettim 2 gün, çok seviyom ama kilo vermemi engelliyo bu kurucuklar:))

Geçen hafta:77
Bu hafta:77
Aradaki fark ve yüzde:%0 (sınıfta kaldın yerine otur çoccuuuuuğummm hihihiihhiihhihiih)

Geçen hafta verdiğin kilo çok güzeldi. Bu hafta dediğin sebeplerde olabilir hem bu hafta dinlensin.Aynı çıkması bile güzel Sınıfta kaldın hihihi tembel seni

Gel biz en arka siraya oturalim

Haticemin dedigi gibi geri almaman bile süper..cunku cok vermistin

aynen dediğin gibi zevle dağıtır yüzümü,sebeb gençleşmek istedi:111:sabah sabah güldürdün beni ferhan

ben nasıl görmedim o haberi ya.sıcağı sıcağına denerdik

Geçen hafta : 63.6
Bu hafta: 63.3
Giden :0.3
Yüzde : %47
Geçen haftada 0.3 tü. Ne diyeyim az olsun temiz olsun
darısı diğer haftalara inşallah

geçen hafta 2 kilo verdin,müsade ette vüt alışsın ,dinlensin

Geçen hafta verdiğin kilo çok güzeldi. Bu hafta dediğin sebeplerde olabilir hem bu hafta dinlensin.Aynı çıkması bile güzel Sınıfta kaldın hihihi tembel seni

Gel biz en arka siraya oturalim

Haticemin dedigi gibi geri almaman bile süper..cunku cok vermistin

Teşekkür ederim kızlar harika moral verdiniz.

Ferhan gel kuşum yeşilçaylarımızı alıp en arka sıraya oturalım

Hafta arası tartıldığımda vermiş görünüyodum, sonra işte son 2 gün gece geç yedim, kurubaklagil, geri sardırmış. 76 yı görmüştüm halbuki:)) Zeynep, cins olan vücut bende, 76 yı niye geri sarıyo dimi :)))))))

Son düzenleme:

Böööhhh yesilcay miiii bari kahve alalim
Arka siradan ön siralarakilere satalim

Siiiissssss naptin bakam kac kilo verin?. Ariza cikaralim

Hos zeynep bizi bir kükremede oturtur:)

Selam kızlar ..
Kılo bıldırımım:
Gecen hafta :69
Bu hafta : 68.2
Fark : 0.8
%1.16
Şiştim şiştim dedin bizde kilo aldın zanettik. Seni gidi küçük cadı seni Tebrikler canım

Böööhhh yesilcay miiii bari kahve alalim
Arka siradan ön siralarakilere satalim

Siiiissssss naptin bakam kac kilo verin?. Ariza cikaralim

Hos zeynep bizi bir kükremede oturtur:)
Yeni kaptan dan korkuyorlar,yeni kaptandan korkuyorlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…