Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Betül senin Cemileee televizyondaa :))

Cemile kim kız diyecektim ki aşağıdaki mesajı gördüm

Evim Şahanede izledim aksesuar alısverisini ordan yaptılar tophanedeymis merkezi ordan..

Allahım yaaa seyretmedik program bırakmamışlar akşama kadar. Evde oturup toto büyüteceğinize çıkın dışarı yürüyün koşun biraz hareket edin Ben oturamıyorum yaaa evde oturanlar gözüme batıyor

Bencede Betül illaki spor salonuna gitmeye gerek yok. Bence en basiti temiz havada tempolu bir yürüyüş. Evde sizi tutan bişey yok. İstediğiniz zaman çıkabilirsiniz dışarı. Bence bunu değerlendirin. Çünki ben diyet yaparken kızı bırakıp çıkamıyordum dışarı ama her fırsatı değerlendiriyordum.

Bunlar Lesli ye benziyor canım. İkinciside kızların dediği jillianı anımsatıyor. Bence bunlar hedefe yaklaşıldığı zaman yapılmalı. Özellikle kaslara yönelik çalışmalar. Kilo verme döneminde yürümek ve koşmak lazım.

Sen şuan onu yapabilirsin Ecem çünki hedefine çok az kaldı. Ama Tuğba için çok erken. Önce onun yürüyüşle başlaması lazım.

menüm arkadaslar:

sabah:1 dilim köy ekmeği
peynir,zeytin,domates ,bal,1 yumurta

ara:2 hurma

öğlen:1 kase bulgur pilavı

akşam:3 köfte,az yoğurt

45 dakika aletli spor,2.5 lt su,form çay

Afiyet olsun Gül'cüm. Takıma ilk geldiğin günden beri kahvaltında bal var canım. Bu kadar sık yemek ne kadar yiyorsun miktarını bilmiyorum ama kilo vermeni etkiliyor olabilir. Bence balı artık kahvaltından çıkarman lazım. Öğlen bulgur pilavı yemişsin onun yerine daha doyurucu bir sebze yemeği yiyebilirdin. Sporun ve suyun güzel olmuş. Form çaya gelince onun yerine yeşil çay iç daha sağlıklı. Form çayını önermiyorum ben. Bir süre sonra barsak tembelliğine sebep oluyor.

Bezelye haricinde menün çok güzel olmuş. Bezelyeni glisemik indeksi yüksek. Bu nedenle diyette uzak durmamız gereken yiyeceklerden. Su ve spor güzel olmuş. Afiyet olsun.

Menüm

Sabah
Yarım haslanmıs patates

Ögle
Yagsız Tost

Aksam
2 catal tavuk
2 catal makarna

2 lt su

Bugün menünün çoğunluğu karbonhidrat. Farkındasın dimi. Ayrıca patatesin glisemik indeksi yüksek. (Pirinç, patates ve bezelye glisemik indeksi yüksek yiyeceklerden) Tost ve makarna. Sağlıksız ve bol karbonhidratlı bir menü olmuş. Su için tebrik ediyorum 2 litre senin için güzel. Ama yine spor yok

Böyle faydalı bilgiler paylaştığın için teşekkürler Tuğba'cım. Şuan tam olarak okuyamadım. Ama en kısa zamanda bunun tamamını okuyacağım. Ellerine sağlık

süpermiss tugbacım ellerine saglık :)
karnıbahar ve yulaf ezmesi ve süt hiiic sevmemmmmmmmm karnıbahar hiic yemedim müslide hiç yemedim sütüde bebekken içmişimdir ne saglıksızım degil mi :))

Bencede çok sağlıksızsın Ecem. Hele ki süt mutlaka içmen lazım. Gerçi onun yerine yoğurt yiyebilirsin.

yakın görüyorum tabi o yüzden söyledim transfer edelim diye :))
boş ver öbür takımı

o zaman 36 beden hangi kiloda olursan onu koru tamam mı
36 bedenden aşağı düşme benceee :))
hem kıyafette de zorlanırsın sonra

Canlarım bana müsade, bu arada mesaj sayılarını yine ebruya gönderiyoruz sanırım. Öptüm siziiiiii hayırlı gecelrr

o iki dilimi yemeseydim belki suan baska birseyi kemirmis vicdan azabiyla oturuyor olurdum
sen dikkat et kendine
sana karsi bir duskunluk oldu bende merak ediyorum acaba hamisliktenmi ki
guzel gulen hamisimiz
cookk acıktım ama yemicem
yeme yeme bende yemiyecem ulennnnnnnnnn
aslinda aksilik hepimizin ayni anda mazeretinin cikmasindan su an boyleyiz
inaniyorumki bu bir gecis donemi toparlanacaz
sanki dagildikmi ben ne diyom yawwwwwww
yok yok iyice azaltti kacamaklari
op beni sev beni simart beni canim ya
kendimi topigin kedisi ilan ediyorum bugun
balda canım cekti uff :))

zayıflama istegi hastalıgına yakalandımdaa ondan bu irade zayfladıkcaa braz daha braz dha :))

benimde öylee yakndaa eeeeeeeeeeeeh dicemm hahahah :)
ay o hastalik bulasirsa bana bulastirsana
sen menuyu felan birakta nerdesin bakiyimmmmmmmmmmm
hiiiiiiiiii cimdiririm bak gelirsem
ben seni goremez karsilasamaz oldum tubisim
cocuklar yokya yemek pek yapmiyorum zaten annemde yiyoz genelde
disimde bahane iste evde yapmamak icin
yanliz yemek yemeyi hic sevmiyorum canim ya
ben hic sevmem sebze salata vs.
ben inekmiyim derdim
ben tam etcilimmmmmm
birde hamurcuyum
hele su icmek varya olum gibi anam ic ic 2 lt.olmuyor
sen oyle diyorsan guveniyorum takimima ve kaptanima
Oyyy ben sana kıyamam :))

ama ben sana oyle bir kayarimki kendini ozletirsen

buseeeeeeeeeee
nasilsin bebemmmmmmmmm
transfer edelimmi seni bize
ayrica dukanla zayiflayanlar geri aliyormu arastirdinmi

Ebru valla çok zevkli oluyor evde oturmak :))
tabi tatil olduğu için hep otursak tadı çıkmaz o zaman çok sıkıcı oluyor :)

bu arada menümü yazayım benn
sonra da çıkacağımm

MENÜM

SABAH-ÖĞLE:
beyaz ve kaşar peynirli omlet (yaklaşık 1.5 yumurta)
2 kaşık turşu kavurması

ARA:
1 yeşil elma

AKŞAM:
balık ve salata

SU:2 LT.
spor yok

ama yarın yapacağım, ciddiyim

HEPİNİZE İYİ GECELERRRR :)

tubişim mesela normalde dışarda yürürken bacaklarımız arkaya doğru gidiyor bu sayede basen çalışıyor, ama bu yürüyüşte hep dizimizi kaldırıp yerimizde sayıyoruz. benim basenlerimde ne bi karınccalanma ne bi ağrı hiç olmuyor. :26: o yüzden böyle düşünüyorum ben. ama çalıştırıyor da olabilir tabi :44:

boş vermek olur mu kuzucum yaa kaptan yardımcısıyım orda ben şimdi bi de. bu hafta aktifleşti bir de takımım. bırakamam onları bu durumda

evet 36 beden dedin mi stop betülcüm. zaten daha zayıf formda olmak istemem, kadınsı gelmiyor bana 34 beden falan açıkcası

Canlarım bana müsade, bu arada mesaj sayılarını yine ebruya gönderiyoruz sanırım. Öptüm siziiiiii hayırlı gecelrr

iyi geceler tubiiiş

o iki dilimi yemeseydim belki suan baska birseyi kemirmis vicdan azabiyla oturuyor olurdum

buseeeeeeeeeee
nasilsin bebemmmmmmmmm
transfer edelimmi seni bize
ayrica dukanla zayiflayanlar geri aliyormu arastirdinmi

berilcim o zaman iyiki o 2 ekmeğii yemişsin, kendini bilmen de pek hoş

iyiyim sen nasılsın? ay kendimi bir şey sandım transfer teklifleri alıyorum sizden burası da benim bi takımım zaten artık, görüyorsunuz ama bizim takım toparlanıyor, memnunum ben şuan onlardan. bir de orda kaptan yardımcısı oldum geçen hafta, bırakamam takımımı kızlar çoooooookkkkkk teşekkürler sizeeeeee

kızlar benim bu 4 gün uykuma dikkat etmem lazım. hepinizi öpüyoruum

iyi geceleeer

Kabahat sende niye dinliyorsun ki bırak konuşsun dursun. Deneseydin keşke sen. Çünki sana şu halinle 36 beden pantolon olur.

Beril'cim sanırım senin bu diş olayı bitene kadar menülerin biraz tuhaf olacak. Afiyet olsun. Su az olmuş ama.

bu arada azerikizinin siirrini ogrendim sizede yazayim
az yemis hemde cok az
ve gunde en az 1.5 saat konsollu zumba yapmis
ne derece saglikli kisiye gore degisir

Bence oldukça sağlıksız canım. Çünki bunun sonu tekrar kilo almak. Önemli olan doğru beslenmeyi bütün hayatımıza yaymak. Sadece diyet yaparken değil yaşam tarzı haline getirmemiz lazım beslenme şeklini.

Geç yatıp geç kalkmakta kiloyu çok etkiliyor biliyorsun dimi Ecem'cim. Bence erken yatıp erken kalkmayı dene. Çok işe yaradığını göreceksin.

bir iki gundur tugbada gelmiyor yoksa genelde karsilasirdik
belki ebru bir care bulur
aslinda yenilermi gelse bir iki kisi kilosuda paylasimida cok olan

Bende yeniler gelsin istiyorum ama Betül'de yazmış. Hem bizim takıma uygun birisini göremiyorum katılmak isteyenlerde hemde bu halimizde daha zor olacak takıma adapte olması. İçimden bir ses yakında bu dönemi atlatacağımızı söylüyor. O yüzden içim rahat. Kasmayın sizde kendinizi. Sadece herkes üstüne düşeni yapsın. Gün içinde burda daha çok olmaya çalışalım. Bunu sadece kendimiz için yapalım olur mu? Burası bize çok şey kazandıracak.

Gerçekten çok zor oluyor Ecem'cim ama buranın kötü olmasıda beni çok üzüyor. İş yerinde internet sorunu olmasa gün içinde de burası daha güzel olacak eminim ama maalesef gelemiyorum. Benim yerimi sizler aratmayacaksınız artık.

Çok teşekkürler canım benim Saçlarım gitti canım. Betül gördü son halini. Birden bire karar verdim gittim kısacık kestirdim Şimdi yine uzuyor yavaş yavaş. Rengide değişti. Önce karamel boyattırdım. Arkasından denize gidince çok ilginç bir saç rengim oldu. Sonra hamile olduğumu öğrendim ve boyatmadım o günden beri. Bir ara son halimin fotosunu eklerim.

Kiloya gelince takıma başladığımda 83 küsür kiloydum. İlk diyete başladığımda 85,5 tum. Yaklaşık 6 ay sonra 61,8 kiloyla mezun oldum takımdan. Birazdan ekleyeceğim son 61,8 lik fotolarımıda.

Arkadaşım olarak ekli olanların yanında + işareti çıkıyor canım. O yüzden işaretlisiniz

Aynen katılıyorum sana katılım bugün diğer günlere oranla çok daha iyi olmuş.

Eeee artık tanıyoruz az çok birbirimizi seninle zaten bir yılı geçti tanışıklığımız. Normal olarak birbirimizin hareketlerini sözlerini tahmin edebiliyoruz. Mesela ben akşam senin bişeyler yiyeceğini biliyordum. O yüzden bir sürü uyarı yapmaya çalıştım ama sonucunu bile bile yaptım

Hadi bakalım gözün aydın. Onun stresi daha kötü oluyor. Ödem yapmıştır bide. Rahatlarsın inşallah en kısa sürede.

Ayyy canım benim çok teşekkürler. Ne güzel konuşuyorsun sen öyle. Dün mesajında da yazmışsın. Çok hoşuma gitti ama cevap yazamadım. O senin bakan gözlerinin güzelliği. Takım içinde lütfen endişelenmeyin artık. Dediğim gibi siz diyetinize konsantre olun. Burası daha iyi olacak en kısa zamanda.

Menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Şu turşu kavurması son hafta nerdeyse hergün var menülerinde dikkat et tartıyı etkilemesin. Turşu sonuçta.

Ben demiştim dimi canım takım toparlanır sen merak etme diye. Bak inşallah düzeliyor sizin takımda. Ama daha önceden de söylediğim gibi kapımız sana hep açık. Ne zaman istersen burda başköşede yerin hazır unutma bunu olur mu

kızlar benim bu 4 gün uykuma dikkat etmem lazım. hepinizi öpüyoruum

iyi geceleeer

İyi geceler Buse'cim bence 4 gün değil. Sürekli dikkat et uykuna. Diyette uykuda çok önemli çünki.

Kızlar bende kaçıyorum artık. Geç oldu dinlenemedim bugün. Yarın ve perşembe günüde mesajları bana atın. Gülçin yok.

Yarında hepimiz için güzel bir gün olur inşallah. Lütfen bırakmayın kendinizi. Öpüyorum herkesi yarın görüşmek üzere iyi geceler herkese

koltuk cekiyor diyorsun
ben sana bir yardimcilik
birde zayiflarsan pantolon veriyom
varmi artiran
buse bizemi sizemi?

sende en guzel seylere layiksin
hepimiz oyleyiz aslinda
iatersen bende mesajlari sayarim kizlarda yok
bu hafta guzel bir sonuc alacam gr.lardan biktim beeeee
demin tartildim hem uzerimdekiler hem dolu mide bu bile guzel

gulcin beni orti spor yapacaz diye gaza getirdi kuzumun bu seferde esi hasta
ozledim yawwww

iyi geceler tombul kelebeklerimmmmmmmmm
yazan =en tombul geveze kart kelebek

Ya evet benm de aklimda o tursu
Bugun yemeyeyim dedim annem masaya koyunca yedim yine az da olsa
Neyse ki bugun bitti sanirimm:)
Evde iki kisiyiz, az az yiyince kac gundur bitmiyordu:)

simdi vakit
senli bir şiirdir doğan günde…
bayram sabahı telaşlarımdır
sana gelen yollarda…
toplayıp en çocuksu yanlarımı
mavi patiskalar içinde
uzak hayaller kurmaktır
gözlerine dair..

şimdi vakit…
yeniden başlamak gibidir hayata
neresinden başlarsan orasından kâr…
günaydın…
günün aydın olsun..

en romantik haliyle yatak odasi sesimle gunaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr

yazan=tombul romantik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…