Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kardeş takım, listemizi bi kontrol edebilir misiniz, teşekkürler

***4. TAKIM 297.ETAP***

zeburus : (62.4/61.5 /0.9/ %1.44 )
topraks : ( 78.8/78.0 /0.8 /1.02 %)
pegasus07 : (63.6/63.3 /0,3 /0,47 % )
quail : (72 / 71,5 / 0,5 / %0,7 )
pokemon51 71.6 /71.0 /0.6 / 0.84% )
_ASLI_ : (67.4 / / / %0 ) izinli
zeynepcer : (60.3 /60.3 /0 / 0% ) baskül arızasından dolayı net kilosu öğrenilemedi
wuwum : ( 81 /81 /0 / %0 )kilosu aynı
ruhefza: (77.5 /0 /0/0 %) hamilelik nedeniyle izinli
eftelya_blue: ( 68.1 /68.6 /-0.37 %)295.etapta izine ayrilan üye geri döndü,kilosu 2 ye bölündü

4.takim ortalamasi : %0.39

İns.canim hadi bskalim

canım ben % 2,90 buldum senin yüzdeni benmi yanlış hesapladım acaba

Ayyy evetya 2.90 mis hastalik basima vurdu benim saol bebegim hatami duzelttigin icin

bende dünkü menümü paylaşayım kızlar.
sabah
yarım simit yine
çay

öğle
yarım porsiyon nohut yemeği
1 dilim ekmek

ara
1 galeta
1 çay

akşam
yarım muz
1 adet tuzlu kurabiye

9 bardak su
60 dakika yüzme

Rica ederim cnm.

Yaaa inanmiyorum olamaaaz yas gidemez beril abla vala cok uzgunum su anda

Ne yazık ki öyle ben de çok üzgünüm, hem de çok....

Tubisim cok saol kzlar bu arada yuzdemde

1.98
Kilo kaybimin cok olmasinin sebebide bi haftadir hicbiseyyiyememem

Ne demek canım her zaman yardıma hazırız. Yeter ki herkes istekli olsun..

canım ben % 2,90 buldum senin yüzdeni benmi yanlış hesapladım acaba

Bi başkasının yüzdesini kontrol etmen ne kadar güzel bişey. Bravo..

Öyle hemen bi uğrayayım dedim 5 dk boşluk buldum da :) Akşam 7-8 gibi görüşürüz kızlar inşallah.. Selâmetle..

***13. TAKIM 297. ETAP ***

Arzu_54 (80.4/79.3/1.1/%1.37)
beril77 (73.1/72/1.1/%1.50) Mezuniyetini istiyor.
betuld (61.7/61.6/0.1/%0.16)
dontpanic (107.4/106.9/0.5/%0.47)
EVSEBU (75.7/75.1/0.6/%0.79)

GUL1978 ( 75/75/0/%0)
lafraise(57.6/57.3/0.3/%0.52)
Mezuniyetini istiyor.
niyal (76.5/75.4/1.1/%1.44)

prensesss016 (57.2/56.5/0.7/%1.22)
Sevda_M (76.5/76.3/0.2/%0.26) 5. takıma transfer olmak istiyor.
48to38 (82.6/80.2/2.4/%2,91)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.97

Aaa birincimi oldum ben simdi haketmedgimbi birincilik bu ama cunu zaten ks kadar yedim

arzucum tebrik ederim yinede ii daha fazlası gelir haftaya inşşş sıkma canını

evet çok etkiliyor akşam yememek en az yarım kilo sabah farkediyorsun ama normal ebrucum zaten çok kilon yok bizlere nazaran vücüduna göre kaybediyorsun sıkma canını haftaya telafisi gelir inş...

tebrikler nihalcim bende en geç haziran 1 diyorum ne güzel ba-şa-ra-ca-ğız belki aynı anda mezun oluruz bakarsın o günleride görmek dileği ile...

canım çok geçmiş olsun dikkat et ayaklarını üşütmemeye bak sıcak tutmak çok faydalı sağlık herşeyin başı iğne batsa keyfin kaçıyor hiçbişi yapmak istemiyosun...

çok üzüldüm inan kuzenimin eşi polis ortanca kardeşim astsubay küçük kardeşim komser olmak istiyor sınava hazırlanıyor ailede asker polis çok nedense bu tür haberler benim kemiklermi sızlatıyor rabbim kimseye vermesin ya böyle acılar allah herkesin yardımcısı olsun kim bilir ne sıkıntısı vardı allah kimseyi şaşırtmasın allah affetsin mekanı cennet olur inşş

çok güzel tebrikler tuğba beril ve ecem

çok üzüldüm gerçekten inanamıyorum ne güzeldi kimse gitmesin yaaaaa umarım geri gelir en yakın zamanda sorunları her ne ise çözülür inş

ellerine sağlık tuğbacım

tebrikler komşummm.. sallamışsın bu hafta kk'nü her hafta böyle olur inş.

tubişim ya kus bakma bildirimimi gece yaptım ben hiç dikkat etmedim atlamışım siz yazınca gördüm bundan sonra olmaz bebeğim

Aaa birincimi oldum ben simdi haketmedgimbi birincilik bu ama cunu zaten ks kadar yedim
niye haketmediğin kız en fazla veren sensin maşallah öyle böyle gitmiş işteee

ebrucummm ellerine yüreğine sağlıkkkk bu halinde şuaraya emek veriyorsun ya allah razı olsun bebeğim

akşam dışarı çıkacağız giremeyebilirim menümü yazayım

sabah
*ceviz kürü
*1 dilim kepek ekmeği
*4 adet zeytin

ara
*1 adet elma

öğle
*2 adet haşlanmış yumurta
*1 kase yoğurt

ara
*2 adet grisini

akşam
*bir tabak bol limonlu bamya yemeği

3 litre su
3 kupa yeşil çay
45 dk plates

herkese ii akşamlar

Kızlar listemizi paylaştım. Şuan çok kötü baş ağrım var yatıp biraz dinlenmek istiyorum. Öpüyorum hepinizi.

selam kızlar ben geldım yemek yıyeyım menümüde yazacam bu hafta hangi takım birinci oldu acaba neyse ben cıktım bye

Kızlar bir sürü alıntı yaptım gitti maalesef kilo veren herkesi tebrik ediyorum Beril e ve ecem e ne oldu anlamadım çok üzüldüm... diğer arkadaslarım istikrarlı gidiyorlar maşallah ...

2,3 haftadır adam gibi kilo veremedim esim istanbul a gittiğinden beri kendimi ıyi hissetmiyorum psikolojik olarak, 10 gün içinde 1 artı 1 ev tutacak arasıra yanına kalmaya gidicem,malum istanbul a gidince paylaşım yapamıyorum esim haftasonu gelince de ona sofralar kuruyor ya da dışarda yiyoruz ona eslik etmek zorunda kalıyorum,takıma haksızlık yapmak istemiyorum...,bu hastalıkta zaten motivasyonu mu düşürdü moralim bozuk.... EBRU'cum özellikle senin hakkını ödeyemem katkın çok büyük ve tabi diğer bütün arkadaslarımın...hakkınızı helal edin...diyetime devam edicem sizi de fırsatım oldukça izleyeceğim insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…