tubisim cok saol kzlar bu arada yuzdemde
1.98
kilo kaybimin cok olmasinin sebebide bi haftadir hicbiseyyiyememem
İns.canim hadi bskalimyok canım takmıyorum şuan çok sistemligidiyorum zaten böyle gram gram gittimi gelmiyo kolay kolay. Ama şunu itiraf edeyim iyiki burdayım çünkü önceden çok çabuk bozuyodum diyetimi ve bi türlü veremiyodum hep bi ileri iki geri durumlarındaydım. Ama burda olduğumdan beri çok sistemleri veriyorum kaçamak yapamıyorum hep burası ve cuma tartı günü geliyo aklıma çünkü kilo alarak kimsenin kilosunu etkilemek istemiyorum.
Zaten böyle giderse biran önce mezun olurum sonrada korumaya geçerim inş.
canım ben % 2,90 buldum senin yüzdeni benmi yanlış hesapladım acaba
İns.canim hadi bskalim
Ayyy evetya 2.90 mis hastalik basima vurdu benim saol bebegim hatami duzelttigin icin
canım doğru söylüyosun bende hemen uygulayarak bildirmimi tekrarlayayım o zaman.
Geçen hafta 57,2
bu hafta 56,5
fark 0,70
yüzde % 1,22
yardımın için çok sağol canım oldu sanırım.
Yaaa inanmiyorum olamaaaz yas gidemez beril abla vala cok uzgunum su anda
Tubisim cok saol kzlar bu arada yuzdemde
1.98
Kilo kaybimin cok olmasinin sebebide bi haftadir hicbiseyyiyememem
canım ben % 2,90 buldum senin yüzdeni benmi yanlış hesapladım acaba
canım başınız sağolsun eşin polisti sanırım bu aralar çok duyuyorum intihar edenleri Rabbim şeytana uydurmasın hiçbirimizi.
bişey değil canım ayrıca tebrik ederim çok güzel vermişsin mükemmel ötesi devamını diliyorum.
her zamn boyle olmazcanimbu hafta hastaydim bisey yiyemedim
geçmiş olsun canım doğru söylüyosun ilkten hızlı gidiyoda sonra duraklıyo. Ama sen hasta olduğun içinde yiyemedin galiba o yüzden fazla gitti. Gripmiydin canım kaçırmış olabilirim anlattıysanda
***13. TAKIM 297. ETAP ***
Arzu_54 (80.4/79.3/1.1/%1.37)
beril77 (73.1/72/1.1/%1.50) Mezuniyetini istiyor.
betuld (61.7/61.6/0.1/%0.16)
dontpanic (107.4/106.9/0.5/%0.47)
EVSEBU (75.7/75.1/0.6/%0.79)
GUL1978 ( 75/75/0/%0)
lafraise(57.6/57.3/0.3/%0.52) Mezuniyetini istiyor.
niyal (76.5/75.4/1.1/%1.44)
prensesss016 (57.2/56.5/0.7/%1.22)
Sevda_M (76.5/76.3/0.2/%0.26) 5. takıma transfer olmak istiyor.
48to38 (82.6/80.2/2.4/%2,91)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.97
günaydın canlarım acele evden cıkmam lazım bugün gec bile kaldım işe sizleri seviyorum ve kılo bildirimimi yapıyırum.az bile verdim.
gecen hafta cuma 80.400
bu hafta 79.300 geldim
kendimi yerden yere vursam yınede haftada bir kilo kadar gidiyor. neyse sağlık olsun onada çok şükür
79 lu rakamı görmekde mutlu ettı benı allaha emanet olun arkadaslar ben cıktım.
Herkese günaydııııııııınnnnnnnn
bugün benim için güzel bi gün tam 700 gr vermişim. belki az gelebilir size ama bu kilodan sonra malesef gram gram gidiyo.
başlangıç kilom 59
geçen hafta 57,2
veeeee bu hafta 56,5
bu hafta 2 akşam yemek yimememin faydası bu. bence akşam yemek yememek en azından haftada 2 gün bunu yapabilmek bence faydalı.
tebrikler nihalcim bende en geç haziran 1 diyorum ne güzel ba-şa-ra-ca-ğız belki aynı anda mezun oluruz bakarsın o günleride görmek dileği ile...Günaydın lar
Tartıldım74 ü göremedim
Kilo bildirimi 75.4 neyse en azından 1.1 gitti haftaya artık 74
Sevda birşey olmaz regl etkiliyor haftaya 2 mizde 74 ü görürüZ inşallah
Ama üzüldüm ya kendim içinsanki 1 haftada almışım kiloları değil mi? Annemin dediği bol bol yiyen bel bel bakar:))
Zaten Haziran'a kadar süre vermiştim kendime sıkıntı yapmayayım :) 1 Haziran'a 65 inş:)
Merhaba arkadaslar kilom yine 75maalesef anca koruyabildim istanbul da çünkü kaç gümdür rahatsızım söylemiştim doktora gittim rahimde yara varmış üşütmeltrn iltihap yumurtalıklara kadar gelmiş bulantı kusma ondanmış bulandıkça tuzlu elmek arası bişiler yedim ve klo veremedim çok özür dilerm ama haftaya 74 lerde olucam söz
günaydın 13.takım..
geçen hafta :60.9
bu hafta:61 +100 bunuda uykusuzluğuma ve akşamki acı haberden dolayı yorgunluğuma veriyorum..eşimin görev arkadaşı intihar etmiş..akşam haberi geldi..üzüntümüz çok..
aynı zamanda gece boyu oğlum öksürdü yine bölük pörçük bir uykuyla ortalama 10 gündür gece uykum düzensiz..kilo almadığıma şükür diyorum..
çok üzüldüm inan kuzenimin eşi polis ortanca kardeşim astsubay küçük kardeşim komser olmak istiyor sınava hazırlanıyor ailede asker polis çok nedense bu tür haberler benim kemiklermi sızlatıyor rabbim kimseye vermesin ya böyle acılar allah herkesin yardımcısı olsun kim bilir ne sıkıntısı vardı allah kimseyi şaşırtmasın allah affetsin mekanı cennet olur inşşYine de tebriklerr.
İnşallah sizin için şöyle güzeeel, tam çatlatmalık bi fotoğraf çekicez :)
Ah bebeğim ya dediği başına geldi uyanamadı geç kaldı sabah :\ birazdan onun kilo bildirimini de yapıcam.
Kolay gelsin ebru'm
1.1 gayet iyi.. Tebrik ederim.
Tebriklerr
Hiçbişey ilk başladığımız hafta gibi olmuyor, bunu anlayınca ben de çok üzülmüştüm ama sonra arkadaşlarım beni motive ettiler. İlk hafta 2.2 gitti. Sonra 1, bazen 900 gr.. Ama bak toplamda baya yol katettim. Yavaş verilen kilolar, daha kalıcı oluyor bu arada
Canım hem diğer olay için hem de oğlun için çok geçmiş olsun.
çok güzel tebrikler tuğba beril ve ecemEcem'in kilo bildirimi;
Geçen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Fark 0.3
% 0.52
Benim kilo bildirimim;
Geçen hafta 107.4
Bu hafta 106.9
Fark 0.5
% 0.46
(Benim kilo vermem çok sık yavaşlıyor Ebru, ne yapacağımı bilmiyorumGeçen haftadan beri sporuma da çok güzel devam ettim, kaçamak da yapmadım, suyumu da içtim halbuki. 17.30'dan sonra bişey yemiyorum :44: )
Beril'in kilo bildirimi;
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 72
Fark 1.1
% 1.50
çok üzüldüm gerçekten inanamıyorum ne güzeldi kimse gitmesin yaaaaa umarım geri gelir en yakın zamanda sorunları her ne ise çözülür inşOnunla telefonda konuştum, şu an aile içi bi sıkıntı yaşıyor. Ve bu sebepten buaraya artık hiç giremeyeceğini söyledi. Ben onu çok iyi tanıdığım için, şu an karşı karşıya kaldığı durum konusunda gerçekten eli-kolu bağlı olduğunu biliyorum. Yoksa onu hiçbişey tutamazdı buraya gelmek için. Sizlere elveda demek için bile giremeyecek ne yazık ki.. Ufak çaplı kalp kırgınlıklarıyla bi ilgisi yok tekrar gelemeyecek olmasının. Onlarla ilgili olsaydı, onlarla ilgili olduğunu söylerdi, çekinmezdi hepiniz biliyosunuz..
Ve beril bu hafta mezun olmak istiyor. Onu bile takip edemeyecek sanırım..
Ben de çok üzgünüm ama, durum bu..
ellerine sağlık tuğbacımMESAJ SAYILARI (20 / 21 Şubat)
Arzu_ 54 -----> 7 / 6
betuld --------> 9 / 21
lafraise ------> 15 / 35
niyal ----------> 10 / 15
prensesss016-> 7 / 5
Gul1978 -----> -
beril77 ------> 22 / 16
EVSEBU -----> 3 / 21
dontpanic ---> 8 / 41
aysecig ------> 23 / 15
48to38 ------> - / 13
Kizlar gunaydin ne dun nede bu sabahgremedim tugbam kusura bakma msj sayimida atamadim balim fena hastayim ya kafami yastiktan kaldiramiyorum nyse ben kilo bildirimimi yapayim biraz gec kalim ama
Baslangic:86
Gecen hafta:82.6
Bu hafta:80.2.
Fark:2.4
Kizlar yalniz yuzdemizin nasil hesaplandgini unuttum
tubişim ya kus bakma bildirimimi gece yaptım ben hiç dikkat etmedim atlamışım siz yazınca gördüm bundan sonra olmaz bebeğimHarikasın ya bravo
Bu arada.. Yüzde hesaplama işini de bi tek sen önemsemişsin açelya'cım. Bunun için tebrik ediyorum seni ve teşekkür ediyorum. Daha önce hem nasıl hesaplandığını detaylı olarak anlattım, hem de mutlaka hesaplanması gerektiğini de söyledim.. Yine anlatırım defalarca anlatırım problem değil ama, neden kimsenin umrunda değil onu anlamadım. Sonuçta günlük en az 5 mesaj yazmak gibi, her cuma 11.30 a kadar bildirim yapmak gibi, her akşam mesaj sayılarını ilgili kişiye göndermek gibi, yüzde hesaplamak da, bilmiyorsak öğrenmek de hepimizin sorumluluğu.
Canım geçen hafta ile bu hafta arasındaki farkı (yani 2.4'ü), bi önceki haftanın kilosuna (yani 82.6'ya) bölüp, çıkan sonucu 100 ile çarpıyorsun.
niye haketmediğin kız en fazla veren sensin maşallah öyle böyle gitmiş işteeeAaa birincimi oldum ben simdi haketmedgimbi birincilik bu ama cunu zaten ks kadar yedim
ebrucummm ellerine yüreğine sağlıkkkk bu halinde şuaraya emek veriyorsun ya allah razı olsun bebeğim***13. TAKIM 297. ETAP ***
Arzu_54 (80.4/79.3/1.1/%1.37)
beril77 (73.1/72/1.1/%1.50) Mezuniyetini istiyor.
betuld (61.7/61.6/0.1/%0.16)
dontpanic (107.4/106.9/0.5/%0.47)
EVSEBU (75.7/75.1/0.6/%0.79)
GUL1978 ( 75/75/0/%0)
lafraise(57.6/57.3/0.3/%0.52) Mezuniyetini istiyor.
niyal (76.5/75.4/1.1/%1.44)
prensesss016 (57.2/56.5/0.7/%1.22)
Sevda_M (76.5/76.3/0.2/%0.26) 5. takıma transfer olmak istiyor.
48to38 (82.6/80.2/2.4/%2,91)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.97
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?