Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar ben geldim bugün cuma ya indirim oluyo marketlerde yarın olmadan alıyım dedim edirneden gelince soba falan yak yemek hazırla iyiki eşim nöbetçi yoksa yanmıştım daha yeni oturdum
doktor canımı sıktı biraz bu önemli bir rahatsızlık dedi ilaç falan verdi birde yasmin aldım düzene koyacakmış ara kanamaları 6 ay bunları kullanacam sonra tekrar kontrole gidecem ama öldüm bittim yani
kendime de 1 bot aldım ender de indirim vardı 40 tl ye dolgu topuk aldım boyum iyce uzadı
bide hiç bilmiyordum cuma pazarı varmış çok meşhur herşey var çok uygun dediler yakındı oarayada gittim gerçekten fiyetlar süper 25 tl ye mont aldım ama 40 beden vücuduma çok güzel olduda kollarımı kaldırınca eski montuma göre biraz sıkıyor gibi geldi 42 bedenini denedim o da çuval gibi oldu bende 40 bedenini aldım
artık eski günlerime incecik hallerime dönmek istiyorumönceden 36 -38 beden giyerdim şimdi 40 nerdeyse dar ya
çoktandır bilgisayar açık oğlum çişyapınca yoldan da geldiniz hadi banyoya dedim bebeleride bir güzel yıkadım yatmadan mutfağı da temizler duş alırım artık
geçmişi de okumadım birazdan okurum
yeşil çayım elimde erisin yağlar erisin

Ellerine sağlık Ebru'm Takım ortalaması da iyi bence

Menü, su ve spor çok güzel. Tebrik ederim

Kızlar listemizi paylaştım. Şuan çok kötü baş ağrım var yatıp biraz dinlenmek istiyorum. Öpüyorum hepinizi.

Geçmiş olsun meleğim.. İyi dinlen.

Helal olsun ne hakkımız var ki canım benim.. Senin içinde bulunduğun durumu biz senin kadar iyi bilemeyiz, yaşayan sensin sonuçta. Allah yardımcın olsun, sıkma canını fazla sen. İzne ayrılmak hepimize verilmiş bi hak neticede. Önemli olan senin durumun. Motivasyonunu korumaya çalış elinden geldiğince.
Ecem zaten hedefine çok yaklaştı artık. Her hafta gram gram gittiği için artık takımın yüzdesini düşürmeyeyim diye mezuniyetini istedi.
Beril'in ise aile içi bi sıkıntısı vardı ve ondan kaynaklandı gidişi.. Öyle işte canım..

Süüppper bi alışveriş olmuş

ay canım üzüldüm insan ömründe 1 kez giyiyor gelinliği içine sinmesi önemli ama nasip tabiki
benim gelinliğim çok içime sinmişti heryeri papatya omuzdan askılıydı çok beğenirim baktıkça

Bu gelinliklerden begendiginiz var mi?
aslında hepsi güzel ecem en baştaki ve 2. sırada 2 .si daha hoşuma gitti dedimya ömründe 1 kez giyeceksin içine sinmesi önemli sen hangisini beğenirsen artık

ebrucum bende haftaya gireceğim listeye diye bu sabah apar topar hazırlandım hemen çıktım tartılmadım diye ama nasip haftaya daha çok kilo verp takımıma faydam olur hem

afiyet olsun canım güzel olmuş

tebrik ederim daha ne olsun değil mi

çok tebrik ederim bende o kilolarımı istiyorum imrendim sana

tebrik ederim annenin lafını tuttum valla bi yere yazdım bol bol yiyen bel bel bakar çok manalı bir söz müş

üzülme canım korumakda önemli

başınız saolsun deryacım kötü bir durum sabır diliyorum ailesine

kilo verenleri tebrik ederim berilede çok üzüldüm neşemizdi ya o bizim

önemli bişey olmalı sanırım keşke ayrılmak zorunda kalmasaydı

Fark 100 gr
Yuzde 0.16
Gecn hafta 61.7
Bu haft 61.6

Aceleyle yazdim cikiyrum hmn
tebrikler bunada şükür betül
emeğine sağlık tugbacım

masallah ne güzel kilo vermişsin canım
spor çok güzel tebrikler akşam biraz daha yemek tarzı takıl çok az olmuş

tebrikler çok güzel olmuş afiyet olsun

[COLOR=

[B]Süüppper bi alışveriş olmuş [/B]
saol canım hastalığım biraz canımı sıktı ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum bide 6 ay kullanmam lazım
alışverişde fena geçmedi aslında kadife pantolonda alacaktım da bütçe meselesi vazgeçtim ama kendime yağsız peynir aldım çok seviyorum
kızıma davul oğlumada araba aldım
aslında çok güzel kaşe mont vardı enderde fakat eşim yanımda yoktu artık seneye alırız dedi arayınca tamam dedim ben sporşeyler çok seviyorum

menümüde yazıyım sabah tostu yanıma almayı unutmuşum
sabah
2 yumurta
peynir
1 kupa yeşil çay
öğlen
1 bardak ayran
156 cal lik yulaflı ve kepekli bisküvi
akşam
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek arası biraz yağsız peynirle yaptığım tost
biraz da ıspanak

su 3 lt olur yatana kadar
spor
yürümekten ayaklarım şişti tüm gün incecik yağmur yağdı altında yürüdüm tam 4 saat fazlası var eksiği yok gerçekten
karalıyım yasak olan hiçbirşeyi yemeyeceğim şu koca göbeğim ve totomu o pantolon ve hırkalara kazaklara sığdıracağım
moralim çok bozuldu ya sanki herkes 36-38 beden büyüğünü bulması ne zor ya herkes incemide standart beden diye söylüyorlar bide

kızlar mesajlar nermineydi nerminde yok biz kime mesaj atacaz şimdi:26:
çıkıyorum artık yatmadan uğruyacağım ama uğruyamazsam malum yarın cumartesi pek giremem herhalde sağlıcakla kalın

Ben de çok seviyorum spor giyinmeyii

Buğünkü menüm

[sıze=3]sabah:ıkı büyük bardak su
bir tane portakal

ara öğün: Bir elma

öğlen:kücük kase corba
iki tane izgara köfte
iki kaşık bulgur pilavı
salata (ekmek yok)

ara öğün: Bir elma

akşam:bir tabak yeşil mercimek
(ekmek yok)
[/sıze]

Kızlar mesajlari bana yollayın olurmu cepten yaziyorum yanlışlar için kusura bakmayın n

Alıntı yapamadım şimdilik tuğbacim çok teşekkürle bugün çok durgunmmmus burası

Menü de spor da harika..
kızlar mesajlar nermineydi nerminde yok biz kime mesaj atacaz şimdi:26:
çıkıyorum artık yatmadan uğruyacağım ama uğruyamazsam malum yarın cumartesi pek giremem herhalde sağlıcakla kalın

Mesajları ebru'ya göndeririz canım heralde.. Gelirse o da söyler napıcamızı.

Afiyet olsun güzel.

afiyet olsun gayet güzel olmuş

Kızlar mesajlari bana yollayın olurmu cepten yaziyorum yanlışlar için kusura bakmayın n

tamam ebrucum

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
2 cherry domates
1 kk beyaz peynir

Öğle

Tavuk ızgara + Salata
Ayran

Akşam

1 kâse sütlü mısır gevreği

+ 2,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 1 saat spor (aerobik + egzersiz)

Son düzenleme:
Ben de çıkıyorum. Kimsenin uğrayacağı yok gibi.. Yatmadan bidaha bakarım. Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…