***13. TAKIM 297. ETAP ***
Arzu_54 (80.4/79.3/1.1/%1.37)
beril77 (73.1/72/1.1/%1.50) Mezuniyetini istiyor.
betuld (61.7/61.6/0.1/%0.16)
dontpanic (107.4/106.9/0.5/%0.47)
EVSEBU (75.7/75.1/0.6/%0.79)
GUL1978 ( 75/75/0/%0)
lafraise(57.6/57.3/0.3/%0.52) Mezuniyetini istiyor.
niyal (76.5/75.4/1.1/%1.44)
prensesss016 (57.2/56.5/0.7/%1.22)
Sevda_M (76.5/76.3/0.2/%0.26) 5. takıma transfer olmak istiyor.
48to38 (82.6/80.2/2.4/%2,91)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.97
akşam dışarı çıkacağız giremeyebilirim menümü yazayım
sabah
*ceviz kürü
*1 dilim kepek ekmeği
*4 adet zeytin
ara
*1 adet elma
öğle
*2 adet haşlanmış yumurta
*1 kase yoğurt
ara
*2 adet grisini
akşam
*bir tabak bol limonlu bamya yemeği
3 litre su
3 kupa yeşil çay
45 dk plates
herkese ii akşamlar
Kızlar listemizi paylaştım. Şuan çok kötü baş ağrım var yatıp biraz dinlenmek istiyorum. Öpüyorum hepinizi.
Kızlar bir sürü alıntı yaptım gitti maalesef kilo veren herkesi tebrik ediyorum Beril e ve ecem e ne oldu anlamadım çok üzüldüm... diğer arkadaslarım istikrarlı gidiyorlar maşallah ...
2,3 haftadır adam gibi kilo veremedim esim istanbul a gittiğinden beri kendimi ıyi hissetmiyorum psikolojik olarak, 10 gün içinde 1 artı 1 ev tutacak arasıra yanına kalmaya gidicem,malum istanbul a gidince paylaşım yapamıyorum esim haftasonu gelince de ona sofralar kuruyor ya da dışarda yiyoruz ona eslik etmek zorunda kalıyorum,takıma haksızlık yapmak istemiyorum...,bu hastalıkta zaten motivasyonu mu düşürdü moralim bozuk.... EBRU'cum özellikle senin hakkını ödeyemem katkın çok büyük ve tabi diğer bütün arkadaslarımın...hakkınızı helal edin...diyetime devam edicem sizi de fırsatım oldukça izleyeceğim insallah...
selam kızlar ben geldim bugün cuma ya indirim oluyo marketlerde yarın olmadan alıyım dedim edirneden gelince soba falan yak yemek hazırla iyiki eşim nöbetçi yoksa yanmıştım daha yeni oturdum
doktor canımı sıktı biraz bu önemli bir rahatsızlık dedi ilaç falan verdi birde yasmin aldım düzene koyacakmış ara kanamaları 6 ay bunları kullanacam sonra tekrar kontrole gidecem ama öldüm bittim yani
kendime de 1 bot aldım ender de indirim vardı 40 tl ye dolgu topuk aldım boyum iyce uzadı
bide hiç bilmiyordum cuma pazarı varmış çok meşhur herşey var çok uygun dediler yakındı oarayada gittim gerçekten fiyetlar süper 25 tl ye mont aldım ama 40 beden vücuduma çok güzel olduda kollarımı kaldırınca eski montuma göre biraz sıkıyor gibi geldi 42 bedenini denedim o da çuval gibi oldu bende 40 bedenini aldım
artık eski günlerime incecik hallerime dönmek istiyorumönceden 36 -38 beden giyerdim şimdi 40 nerdeyse dar ya
çoktandır bilgisayar açık oğlum çişyapınca yoldan da geldiniz hadi banyoya dedim bebeleride bir güzel yıkadım yatmadan mutfağı da temizler duş alırım artık
geçmişi de okumadım birazdan okurum
yeşil çayım elimde erisin yağlar erisin
ay canım üzüldüm insan ömründe 1 kez giyiyor gelinliği içine sinmesi önemli ama nasip tabikiCanım ne kadar haklısın biliyor musun :) ben diyordum düz bir gelinlik olacak belden inecek askılı olacak derken kabarıııık dantelli yandan açılan kırılıp popoda toplanan güpür müpür broş taş prenses yaka 2 duvaklı bi gelinlik aldım :)
aslında hepsi güzel ecem en baştaki ve 2. sırada 2 .si daha hoşuma gitti dedimya ömründe 1 kez giyeceksin içine sinmesi önemli sen hangisini beğenirsen artıkBu gelinliklerden begendiginiz var mi?
ebrucum bende haftaya gireceğim listeye diye bu sabah apar topar hazırlandım hemen çıktım tartılmadım diye ama nasip haftaya daha çok kilo verp takımıma faydam olur hem***13. TAKIM 297. ETAP ***
Arzu_54 (80.4///%)
beril77 (73.1///%)
betuld (61.7///%)
dontpanic (107.4///%)
EVSEBU (75.7///%)
GUL1978 ( 75///%)
lafraise(57.6///%) Mezuniyetini istiyor.
niyal (76.5///%)
prensesss016 (57.2///%)
Sevda_M (76.5///%)
48to38 (82.6///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Kızlar yarın ki listemiz bu şekilde.
Sevda yarın hangi takıma transfer olmak istediğini ve kilo bilirimini yaz lütfen. Yoksa kurallar gereği transfer olamazsın.
Gülçin'cim senin listeye girip girmeme konusunuda yarın ki bildirimine göre değerlendirelim olur mu? Gerçi sen listeye girmediğin zaman daha iyi kilo veriyorsun ama seni liste dışı tutmaya içim elvermiyor
afiyet olsun canım güzel olmuşbugünkü menüm
sabah
*1 dilim kepek ekmeği
*çok az peynir
ara
*1 adet portakal
öğle
*bir adet bulgur ile doldurulmuş biber dolma
*1 kase yoğurt
ara yok
akşam
*1 kase yoğurt çorba
*salata
3 kupa yeşil çay
3 litre su
tebrik ederim daha ne olsun değil migünaydın canlarım acele evden cıkmam lazım bugün gec bile kaldım işe sizleri seviyorum ve kılo bildirimimi yapıyırum.az bile verdim.
gecen hafta cuma 80.400
bu hafta 79.300 geldim
kendimi yerden yere vursam yınede haftada bir kilo kadar gidiyor. neyse sağlık olsun onada çok şükür
79 lu rakamı görmekde mutlu ettı benı allaha emanet olun arkadaslar ben cıktım.
çok tebrik ederim bende o kilolarımı istiyorum imrendim sanaHerkese günaydııııııııınnnnnnnn
bugün benim için güzel bi gün tam 700 gr vermişim. belki az gelebilir size ama bu kilodan sonra malesef gram gram gidiyo.
başlangıç kilom 59
geçen hafta 57,2
veeeee bu hafta 56,5
bu hafta 2 akşam yemek yimememin faydası bu. bence akşam yemek yememek en azından haftada 2 gün bunu yapabilmek bence faydalı.
tebrik ederim annenin lafını tuttum valla bi yere yazdım bol bol yiyen bel bel bakar çok manalı bir söz müşGünaydın lar
Tartıldım74 ü göremedim
Kilo bildirimi 75.4 neyse en azından 1.1 gitti haftaya artık 74
Sevda birşey olmaz regl etkiliyor haftaya 2 mizde 74 ü görürüZ inşallah
Ama üzüldüm ya kendim içinsanki 1 haftada almışım kiloları değil mi? Annemin dediği bol bol yiyen bel bel bakar:))
Zaten Haziran'a kadar süre vermiştim kendime sıkıntı yapmayayım :) 1 Haziran'a 65 inş:)
üzülme canım korumakda önemliMerhaba arkadaslar kilom yine 75maalesef anca koruyabildim istanbul da çünkü kaç gümdür rahatsızım söylemiştim doktora gittim rahimde yara varmış üşütmeltrn iltihap yumurtalıklara kadar gelmiş bulantı kusma ondanmış bulandıkça tuzlu elmek arası bişiler yedim ve klo veremedim çok özür dilerm ama haftaya 74 lerde olucam söz
başınız saolsun deryacım kötü bir durum sabır diliyorum ailesinegünaydın 13.takım..
geçen hafta :60.9
bu hafta:61 +100 bunuda uykusuzluğuma ve akşamki acı haberden dolayı yorgunluğuma veriyorum..eşimin görev arkadaşı intihar etmiş..akşam haberi geldi..üzüntümüz çok..
aynı zamanda gece boyu oğlum öksürdü yine bölük pörçük bir uykuyla ortalama 10 gündür gece uykum düzensiz..kilo almadığıma şükür diyorum..
kilo verenleri tebrik ederim berilede çok üzüldüm neşemizdi ya o bizimEcem'in kilo bildirimi;
Geçen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Fark 0.3
% 0.52
Benim kilo bildirimim;
Geçen hafta 107.4
Bu hafta 106.9
Fark 0.5
% 0.46
(Benim kilo vermem çok sık yavaşlıyor Ebru, ne yapacağımı bilmiyorumGeçen haftadan beri sporuma da çok güzel devam ettim, kaçamak da yapmadım, suyumu da içtim halbuki. 17.30'dan sonra bişey yemiyorum :44: )
Beril'in kilo bildirimi;
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 72
Fark 1.1
% 1.50
önemli bişey olmalı sanırım keşke ayrılmak zorunda kalmasaydıOnunla telefonda konuştum, şu an aile içi bi sıkıntı yaşıyor. Ve bu sebepten buaraya artık hiç giremeyeceğini söyledi. Ben onu çok iyi tanıdığım için, şu an karşı karşıya kaldığı durum konusunda gerçekten eli-kolu bağlı olduğunu biliyorum. Yoksa onu hiçbişey tutamazdı buraya gelmek için. Sizlere elveda demek için bile giremeyecek ne yazık ki.. Ufak çaplı kalp kırgınlıklarıyla bi ilgisi yok tekrar gelemeyecek olmasının. Onlarla ilgili olsaydı, onlarla ilgili olduğunu söylerdi, çekinmezdi hepiniz biliyosunuz..
Ve beril bu hafta mezun olmak istiyor. Onu bile takip edemeyecek sanırım..
Ben de çok üzgünüm ama, durum bu..
tebrikler bunada şükür betülFark 100 gr
Yuzde 0.16
Gecn hafta 61.7
Bu haft 61.6
Aceleyle yazdim cikiyrum hmn
emeğine sağlık tugbacımMESAJ SAYILARI (20 / 21 Şubat)
Arzu_ 54 -----> 7 / 6
betuld --------> 9 / 21
lafraise ------> 15 / 35
niyal ----------> 10 / 15
prensesss016-> 7 / 5
Gul1978 -----> -
beril77 ------> 22 / 16
EVSEBU -----> 3 / 21
dontpanic ---> 8 / 41
aysecig ------> 23 / 15
48to38 ------> - / 13
masallah ne güzel kilo vermişsin canımKizlar gunaydin ne dun nede bu sabahgremedim tugbam kusura bakma msj sayimida atamadim balim fena hastayim ya kafami yastiktan kaldiramiyorum nyse ben kilo bildirimimi yapayim biraz gec kalim ama
Baslangic:86
Gecen hafta:82.6
Bu hafta:80.2.
Fark:2.4
Kizlar yalniz yuzdemizin nasil hesaplandgini unuttum
spor çok güzel tebrikler akşam biraz daha yemek tarzı takıl çok az olmuşbende dünkü menümü paylaşayım kızlar.
sabah
yarım simit yine
çay
öğle
yarım porsiyon nohut yemeği
1 dilim ekmek
ara
1 galeta
1 çay
akşam
yarım muz
1 adet tuzlu kurabiye
9 bardak su
60 dakika yüzme
tebrikler çok güzel olmuş afiyet olsunakşam dışarı çıkacağız giremeyebilirim menümü yazayım
sabah
*ceviz kürü
*1 dilim kepek ekmeği
*4 adet zeytin
ara
*1 adet elma
öğle
*2 adet haşlanmış yumurta
*1 kase yoğurt
ara
*2 adet grisini
akşam
*bir tabak bol limonlu bamya yemeği
3 litre su
3 kupa yeşil çay
45 dk plates
herkese ii akşamlar
saol canım hastalığım biraz canımı sıktı ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum bide 6 ay kullanmam lazım[COLOR=
[B]Süüppper bi alışveriş olmuş[/B]
saol canım hastalığım biraz canımı sıktı ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum bide 6 ay kullanmam lazım
alışverişde fena geçmedi aslında kadife pantolonda alacaktım da bütçe meselesi vazgeçtim ama kendime yağsız peynir aldım çok seviyorum
kızıma davul oğlumada araba aldım
aslında çok güzel kaşe mont vardı enderde fakat eşim yanımda yoktu artık seneye alırız dedi arayınca tamam dedim ben sporşeyler çok seviyorum
menümüde yazıyım sabah tostu yanıma almayı unutmuşum
sabah
2 yumurta
peynir
1 kupa yeşil çay
öğlen
1 bardak ayran
156 cal lik yulaflı ve kepekli bisküvi
akşam
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek arası biraz yağsız peynirle yaptığım tost
biraz da ıspanak
su 3 lt olur yatana kadar
spor
yürümekten ayaklarım şişti tüm gün incecik yağmur yağdı altında yürüdüm tam 4 saat fazlası var eksiği yok gerçekten
karalıyım yasak olan hiçbirşeyi yemeyeceğim şu koca göbeğim ve totomu o pantolon ve hırkalara kazaklara sığdıracağım
moralim çok bozuldu ya sanki herkes 36-38 beden büyüğünü bulması ne zor ya herkes incemide standart beden diye söylüyorlar bide
kızlar mesajlar nermineydi nerminde yok biz kime mesaj atacaz şimdi:26:
çıkıyorum artık yatmadan uğruyacağım ama uğruyamazsam malum yarın cumartesi pek giremem herhalde sağlıcakla kalın
Buğünkü menüm
[sıze=3]sabah:ıkı büyük bardak su
bir tane portakal
ara öğün: Bir elma
öğlen:kücük kase corba
iki tane izgara köfte
iki kaşık bulgur pilavı
salata (ekmek yok)
akşam:bir tabak yeşil mercimek
(ekmek yok)[/sıze]
Alıntı yapamadım şimdilik tuğbacim çok teşekkürle bugün çok durgunmmmus burası
afiyet olsun gayet güzel olmuşBuğünkü menüm
[sıze=3]sabah:ıkı büyük bardak su
bir tane portakal
öğlen:kücük kase corba
iki tane izgara köfte
iki kaşık bulgur pilavı
salata (ekmek yok)
akşam:bir tabak yeşil mercimek
(ekmek yok)[/sıze]
Kızlar mesajlari bana yollayın olurmu cepten yaziyorum yanlışlar için kusura bakmayın n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?