Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah
Yarım simit

Ogle
Tavuk ızgara yarım porsiuon
1 d ekmek
Ayran

Aksam
Yok

1.5 lt su
200 ip
100 mekik
27 dk plates (toplu)

Bu da sanırım son menumdu artık :)

Son düzenleme:
Ben geldiiimmmm
Menüm
Sabah
1 kase nesfit

Öğlen
Avuç içi kadar kaşarlı tost
Elma

Arada yoğurt

Akşam
Sade döner salata ayran

Afiyet olsun çok güzel..

Buarada Beril nerelerde ya??? Özledim

O artık aramızda olamycak..

Sabah
Yarım simit

Ogle
1 d ekmek
Ayran

Aksam
Yok

1.5 lt su
200 ip
100 mekik
27 dk plates (toplu)

Akşam neden yok meleğim ya..

yaprak dökümü gibi bi kaç gündür çok can sıkıcı gel gülcüm özletme kendine ii bak a.e.o

gidecek gülçincim bi kaç kilo daha gidince rahatlar giyersin cnaını sıkma bende trendyoldan bi kaban almıştım buraya girmeden 2 3 gün sonra geldi 3 kg bile farketti düğmeler kollar hafif kasıyordu şimdi rahat dahada ii olcak bizde bu yaz istediğimiz kıyafetleri giyeceğiz canım

afiyet olsun canım güzel menü
tuğbacım afiyet olsun güzel olmuş

Ben geldiiimmmm
Menüm
Sabah
1 kase nesfit

Öğlen
Elma

Arada yoğurt

Akşam
Sade döner salata ayran
güzel olmuş canım biras döner ben burdayım diyor ama tartının ödülü diyelim

Sabah
Yarım simit

Ogle
1 d ekmek
Ayran

Aksam
Yok

1.5 lt su
200 ip
100 mekik
27 dk plates (toplu)

ay ecemmm kötü oldum ya son menüm diyince bizde görürür inş o günleri ama şimdi siz buraya gelmeyecekmisiniz ya arada yazın bizi gaza getirin gitmeyin yaaaaaaaaa

kızlar herkese ii geceler şu uyku düzenime bir çözüm bulmalıyım bu hafta çok saçma bir uyku düzenim oldu 4 ten önce yatamadım yarasa baykuş ne varsa hepsi uyudu ben onlardan sonra yattım kilo verimini oda etkilemiş olabilir kesinlikle haftaya erken yatmalıyım herkese tatlı rüyalarrr

Günaydınlar Gülçin ve diğer kızlarrrr

Ya neredesiniz??? Beril yok Gül yok herkes mezun Yada uzaktan takip ühüü takım kapanırsa çok üzülürüm

Sevdaaa yarış arkadaşım neredesin:)
Uyanın yaw
Buarada dedikodu vereyim: benim oğlum15 aylık ve benimle aynı dönemde doğuran arkadaşım 2.ye 2 aylık hamileymiş:))
Buarada bu arkadaş kendisinin 86lu olduğunu söylüyor kimlikte yanlışlıkla 83 yazılmışmış kardeşinin kimliği birgün hastaneye gittiğimizde elime geçtiydi sıra için baktım benimle 85 yani ülen tüm ailenin mi yanlış kız ev kızı olduğundan Mış yaşını küçültmeye çalışması bence hiç gerek yoktu yaw :/

bugünün ilk günaydını benden gelsin günaydın arkadaşlar

Günaydın kızlar.. Nihalcim bildiğin gibi sevda 5 .takıma transfer olmak istedi. Yani artık burda olmycak. Özel mesaj atabilrsin ona da..

Günaydın 13. Takımın çıtır hatunları. Herkese güzel mutlu ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum. Bu arada klavyenin enter tuşu çalışmıyor Ben bugün tembellik yaptım bu saate kadar uyudum yeni kalktım. Kahvaltı yapacağım birazdan. Bu arada bu hafta sonu tamamen evdeyim inşallah hiçbir yere çıkmayacağım.

Bu kadar uykuyla baya dinlenmişsindir Ebrum evde olacak olman da çok güzel.. Biraz toparlanmaya ihtiyacımız var

Gunaydin kizlaarr
Dun giremedim kusura bakmayin
Arkadaslarlaydim eve gec geldim sonra da biraz kitap okuyup yattim
Hayvan ciftligini okuyorum, senelerdir aklimdaydi anca nasip oldu guzelmis ya az ve oz

Ecem hayirli olsun mezuniyetinn tekrar ptesi diyet bir seylerle kutlariz artik:))

Acelya bana sormussun evet basortuluym.

Beril icin de hakkinda hayirlisi olsun,

Derya basiniz sagolsun..
Allah ailesine sabir versin

Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Sema sana bir onerim olcak, cuma erkenn tartilamayacagini dusunuyorsan persembe gecesi degil persembe sabahi tartil.

Hatta Ebruu yeni bir duzenleme yapsak herkes persembe gunu tartilip bildirimini yapsa ve listeyi cumaya kadar hazirlasak?
Boyle ben cumalari giremiyorum ve sana yardim edemiyorum
Icim rahat etmiyor, beril de mezun oldu takim yardimcisi yok.
Ben sahsen tugbayi oneririm ama o da okula gidebiliyor. Ne dersin?

Beni bu görev için uygun görmene çok sevindim betül. Teşekkür ederim..
Açıkçası bunu ben de isterim. Ama o sorumluluğu alabilirmyim alamaz mıyım yerine getirebilir miyim hakkıyla bilmiyorum. Çünkü ben telefondan giremiyorum internete. Sadece evde olduğum zamanlarda girebiliyorum. Bu da değişkenlik gösterebilecek bişey. Bilgisayarımda ya da internet bağlantımda zaman zaman sıkıntı yaşanabiliyor. Havalar ısınmaya başladıkça yazlığa gidip gelmeler olabilir 2-3 günlüğüne, orda internet bağlantım yok. Halbuki buranın hiçbi zaman başsız kalmaması lazım.. Sonuçta Ebru doğum yapmaya yakın zamanda ve doğumdan sonra bi süre buralarda olamycak haliyle.. Bilemiyorum ki :44:

günaydın arkadaslar nasılsınız ?güzel bir hafta diliyorum sizlere.

iyi diyelim olsun arzu, sen nasılsın? Bugün iş yok sanırım dimi

Son düzenleme:
menü çok güzel afiyet olsun tugbacım

Ben geldiiimmmm
Menüm
Sabah
1 kase nesfit

Öğlen
Elma

Arada yoğurt

Akşam
Sade döner salata ayran
afiyet olsun nihal

Sabah
Yarım simit

Ogle
1 d ekmek
Ayran

Aksam
Yok

1.5 lt su
200 ip
100 mekik
27 dk plates (toplu)

bu kız bişey yemiyor zaten hep aç yaşıyor

günaydın canım ben hiç tahammül edemem öyle şeylere neysen o un işte kimlikte değiştirince belli olmuyormu
bende bu arada 87 liyim erken atıldım hayata 2 çocukda büyüdü artık rahatım gezip tozup çocuklarımı koluma takıp keyfime bakacağım

günaydın ebrucum iyi yapmışsın dinlenmişsindir bugün kursada gidemedim eşim dün nöbetçiydi pazartesi denetleme var hafta sonu da mesaide çocukları dinliyom şimdi babam nerde niye gelmiyo diye şarjıda bitmiş konuşturamıyorum zorda kaldım laf anlamıyorlar.
elektrikler yoktu iyi de oldukitap bitti sessizlik oluyor elektrik yokken

günaydın betül yoğunsun bu aralar

kızlar tartılıyorum 3 gündür kilom sabit 61.9 neden anlamıyorum vücut direnç mi gösteriyor anlamadım
ama ben onun direncini kırmasını bilirim cumaya kadar tartılmıycam tartıyı aldım kordolabın üstüne kaldırdım moralim bozuluyor yoksa

Gülçin'cim.. Daha önce de söylemiştim ama gözden kaçırmış olmalısın. Aklıma gelmişken yine sorayım, sporu biraz abartmıyor musun sence de? :44: İdeal kilona ulaştıktan sonra da aynı tempoda devam edebilecek misin? Ki etmene de gerek yok da.. Bu seni olumsuz etkilemez mi o zaman da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…