Buarada Beril nerelerde ya??? Özledim
Ben geldiiimmmm
Menüm
Sabah
1 kase nesfit
Öğlen
Avuç içi kadar kaşarlı tost
Elma
Arada yoğurt
Akşam
Sade döner salata ayran
Buarada Beril nerelerde ya??? Özledim
Sabah
Yarım simit
Ogle
Tavuk ızgara yarım porsiuon
1 d ekmek
Ayran
Aksam
Yok
1.5 lt su
200 ip
100 mekik
27 dk plates (toplu)
Bu da sanırım son menumdu artık :)
yaprak dökümü gibi bi kaç gündür çok can sıkıcı gel gülcüm özletme kendine ii bak a.e.oKızlar bir sürü alıntı yaptım gitti maalesef kilo veren herkesi tebrik ediyorum Beril e ve ecem e ne oldu anlamadım çok üzüldüm... diğer arkadaslarım istikrarlı gidiyorlar maşallah ...
2,3 haftadır adam gibi kilo veremedim esim istanbul a gittiğinden beri kendimi ıyi hissetmiyorum psikolojik olarak, 10 gün içinde 1 artı 1 ev tutacak arasıra yanına kalmaya gidicem,malum istanbul a gidince paylaşım yapamıyorum esim haftasonu gelince de ona sofralar kuruyor ya da dışarda yiyoruz ona eslik etmek zorunda kalıyorum,takıma haksızlık yapmak istemiyorum...,bu hastalıkta zaten motivasyonu mu düşürdü moralim bozuk.... EBRU'cum özellikle senin hakkını ödeyemem katkın çok büyük ve tabi diğer bütün arkadaslarımın...hakkınızı helal edin...diyetime devam edicem sizi de fırsatım oldukça izleyeceğim insallah...
gidecek gülçincim bi kaç kilo daha gidince rahatlar giyersin cnaını sıkma bende trendyoldan bi kaban almıştım buraya girmeden 2 3 gün sonra geldi 3 kg bile farketti düğmeler kollar hafif kasıyordu şimdi rahat dahada ii olcak bizde bu yaz istediğimiz kıyafetleri giyeceğiz canımselam kızlar ben geldim bugün cuma ya indirim oluyo marketlerde yarın olmadan alıyım dedim edirneden gelince soba falan yak yemek hazırla iyiki eşim nöbetçi yoksa yanmıştım daha yeni oturdum
doktor canımı sıktı biraz bu önemli bir rahatsızlık dedi ilaç falan verdi birde yasmin aldım düzene koyacakmış ara kanamaları 6 ay bunları kullanacam sonra tekrar kontrole gidecem ama öldüm bittim yani
kendime de 1 bot aldım ender de indirim vardı 40 tl ye dolgu topuk aldım boyum iyce uzadı
bide hiç bilmiyordum cuma pazarı varmış çok meşhur herşey var çok uygun dediler yakındı oarayada gittim gerçekten fiyetlar süper 25 tl ye mont aldım ama 40 beden vücuduma çok güzel olduda kollarımı kaldırınca eski montuma göre biraz sıkıyor gibi geldi 42 bedenini denedim o da çuval gibi oldu bende 40 bedenini aldım
artık eski günlerime incecik hallerime dönmek istiyorumönceden 36 -38 beden giyerdim şimdi 40 nerdeyse dar ya
çoktandır bilgisayar açık oğlum çişyapınca yoldan da geldiniz hadi banyoya dedim bebeleride bir güzel yıkadım yatmadan mutfağı da temizler duş alırım artık
geçmişi de okumadım birazdan okurum
yeşil çayım elimde erisin yağlar erisin
afiyet olsun canım güzel menümenümüde yazıyım sabah tostu yanıma almayı unutmuşum
sabah
2 yumurta
peynir
1 kupa yeşil çay
öğlen
1 bardak ayran
156 cal lik yulaflı ve kepekli bisküvi
akşam
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek arası biraz yağsız peynirle yaptığım tost
biraz da ıspanak
su 3 lt olur yatana kadar
spor
yürümekten ayaklarım şişti tüm gün incecik yağmur yağdı altında yürüdüm tam 4 saat fazlası var eksiği yok gerçekten
karalıyım yasak olan hiçbirşeyi yemeyeceğim şu koca göbeğim ve totomu o pantolon ve hırkalara kazaklara sığdıracağım
moralim çok bozuldu ya sanki herkes 36-38 beden büyüğünü bulması ne zor ya herkes incemide standart beden diye söylüyorlar bide
tuğbacım afiyet olsun güzel olmuşBUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
2 cherry domates
1 kk beyaz peynir
Öğle
Tavuk ızgara + Salata
Ayran
Akşam
1 kâse sütlü mısır gevreği
+ 2,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 1 saat spor (aerobik + egzersiz)
güzel olmuş canım biras döner ben burdayım diyor ama tartının ödülü diyelimBen geldiiimmmm
Menüm
Sabah
1 kase nesfit
Öğlen
Elma
Arada yoğurt
Akşam
Sade döner salata ayran
ay ecemmm kötü oldum ya son menüm diyince bizde görürür inş o günleri ama şimdi siz buraya gelmeyecekmisiniz ya arada yazın bizi gaza getirin gitmeyin yaaaaaaaaaSabah
Yarım simit
Ogle
1 d ekmek
Ayran
Aksam
Yok
1.5 lt su
200 ip
100 mekik
27 dk plates (toplu)
bugünün ilk günaydını benden gelsin günaydın arkadaşlar
Günaydınlar Gülçin ve diğer kızlarrrr
Ya neredesiniz??? Beril yok Gül yok herkes mezun Yada uzaktan takipühüü takım kapanırsa çok üzülürüm
Sevdaaa yarış arkadaşım neredesin:)
Uyanın yaw
Buarada dedikodu vereyim: benim oğlum15 aylık ve benimle aynı dönemde doğuran arkadaşım 2.ye 2 aylık hamileymiş:))
Buarada bu arkadaş kendisinin 86lu olduğunu söylüyor kimlikte yanlışlıkla 83 yazılmışmış kardeşinin kimliği birgün hastaneye gittiğimizde elime geçtiydi sıra için baktım benimle 85 yani ülen tüm ailenin mi yanlış kız ev kızı olduğundan Mış yaşını küçültmeye çalışması bence hiç gerek yoktu yaw :/
Günaydın 13. Takımın çıtır hatunları. Herkese güzel mutlu ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum.Bu arada klavyenin enter tuşu çalışmıyor Ben bugün tembellik yaptım bu saate kadar uyudum yeni kalktım. Kahvaltı yapacağım birazdan. Bu arada bu hafta sonu tamamen evdeyim inşallah hiçbir yere çıkmayacağım.
Gunaydin kizlaarr
Dun giremedim kusura bakmayin
Arkadaslarlaydim eve gec geldim sonra da biraz kitap okuyup yattim
Hayvan ciftligini okuyorum, senelerdir aklimdaydi anca nasip oldu guzelmis ya az ve oz
Ecem hayirli olsun mezuniyetinn tekrar ptesi diyet bir seylerle kutlariz artik:))
Acelya bana sormussun evet basortuluym.
Beril icin de hakkinda hayirlisi olsun,
Derya basiniz sagolsun..
Allah ailesine sabir versin
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Sema sana bir onerim olcak, cuma erkenn tartilamayacagini dusunuyorsan persembe gecesi degil persembe sabahi tartil.
Hatta Ebruu yeni bir duzenleme yapsak herkes persembe gunu tartilip bildirimini yapsa ve listeyi cumaya kadar hazirlasak?
Boyle ben cumalari giremiyorum ve sana yardim edemiyorum
Icim rahat etmiyor, beril de mezun oldu takim yardimcisi yok.
Ben sahsen tugbayi oneririm ama o da okula gidebiliyor. Ne dersin?
günaydın arkadaslar nasılsınız ?güzel bir hafta diliyorum sizlere.
menü çok güzel afiyet olsun tugbacımBUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yeşil zeytin
2 cherry domates
1 kk beyaz peynir
Öğle
Tavuk ızgara + Salata
Ayran
Akşam
1 kâse sütlü mısır gevreği
+ 2,5 Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ 1 saat spor (aerobik + egzersiz)
afiyet olsun nihalBen geldiiimmmm
Menüm
Sabah
1 kase nesfit
Öğlen
Elma
Arada yoğurt
Akşam
Sade döner salata ayran
bu kız bişey yemiyor zaten hep aç yaşıyorSabah
Yarım simit
Ogle
1 d ekmek
Ayran
Aksam
Yok
1.5 lt su
200 ip
100 mekik
27 dk plates (toplu)
günaydın canım ben hiç tahammül edemem öyle şeylere neysen o un işte kimlikte değiştirince belli olmuyormuGünaydınlar Gülçin ve diğer kızlarrrr
Ya neredesiniz??? Beril yok Gül yok herkes mezun Yada uzaktan takipühüü takım kapanırsa çok üzülürüm
Sevdaaa yarış arkadaşım neredesin:)
Uyanın yaw
Buarada dedikodu vereyim: benim oğlum15 aylık ve benimle aynı dönemde doğuran arkadaşım 2.ye 2 aylık hamileymiş:))
Buarada bu arkadaş kendisinin 86lu olduğunu söylüyor kimlikte yanlışlıkla 83 yazılmışmış kardeşinin kimliği birgün hastaneye gittiğimizde elime geçtiydi sıra için baktım benimle 85 yani ülen tüm ailenin mi yanlış kız ev kızı olduğundan Mış yaşını küçültmeye çalışması bence hiç gerek yoktu yaw :/
günaydın ebrucum iyi yapmışsın dinlenmişsindir bugün kursada gidemedim eşim dün nöbetçiydi pazartesi denetleme var hafta sonu da mesaide çocukları dinliyom şimdi babam nerde niye gelmiyo diye şarjıda bitmiş konuşturamıyorum zorda kaldım laf anlamıyorlar.Günaydın 13. Takımın çıtır hatunları. Herkese güzel mutlu ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum.Bu arada klavyenin enter tuşu çalışmıyor Ben bugün tembellik yaptım bu saate kadar uyudum yeni kalktım. Kahvaltı yapacağım birazdan. Bu arada bu hafta sonu tamamen evdeyim inşallah hiçbir yere çıkmayacağım.
günaydın betül yoğunsun bu aralarGunaydin kizlaarr
Dun giremedim kusura bakmayin
Arkadaslarlaydim eve gec geldim sonra da biraz kitap okuyup yattim
Hayvan ciftligini okuyorum, senelerdir aklimdaydi anca nasip oldu guzelmis ya az ve oz
Ecem hayirli olsun mezuniyetinn tekrar ptesi diyet bir seylerle kutlariz artik:))
Acelya bana sormussun evet basortuluym.
Beril icin de hakkinda hayirlisi olsun,
Derya basiniz sagolsun..
Allah ailesine sabir versin
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Sema sana bir onerim olcak, cuma erkenn tartilamayacagini dusunuyorsan persembe gecesi degil persembe sabahi tartil.
Hatta Ebruu yeni bir duzenleme yapsak herkes persembe gunu tartilip bildirimini yapsa ve listeyi cumaya kadar hazirlasak?
Boyle ben cumalari giremiyorum ve sana yardim edemiyorum
Icim rahat etmiyor, beril de mezun oldu takim yardimcisi yok.
Ben sahsen tugbayi oneririm ama o da okula gidebiliyor. Ne dersin?
günaydın canım iyiyiz şükür erken yatıp erken kalkıyorum mutluyum seni sormalıgünaydın arkadaslar nasılsınız ?güzel bir hafta diliyorum sizlere.
kızlar tartılıyorum 3 gündür kilom sabit 61.9 neden anlamıyorum vücut direnç mi gösteriyor anlamadım
ama ben onun direncini kırmasını bilirim cumaya kadar tartılmıycam tartıyı aldım kordolabın üstüne kaldırdım moralim bozuluyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?