Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beril ve Ecem in karneleri hazırlanmış kızlar. İkisinide tebrik ediyorum insaallah sizlerinde karnelerini görürüz böyle ayrıca neden kimse yok bugün umarım herkesin geçerli bir sebebi vardır.

merhaba ebrucuum tebrik ederim ikisini deee

sizin takıma da nazar değdi herhalde :26:

Yaaa bazen otomatik atıyor kelimeleri sinir oluyorum yanlış bişey yazarsam anlayın olur mu

merhaba ebrucuum tebrik ederim ikisini deee

sizin takıma da nazar değdi herhalde :26:

Bencede Buse cim haklı olabilirsin nazar konusunda ama inşallah düzelecek herşey bu arada senin takımdan birilerine hesap işini öğret ıstersen dün ben bakmasam sorun çıkacaktı listede. Sende çok ugramaz oldun

hesaplamayı bilenler var ama takımda izinli olanların hesaplanmasını vs. bilmiyorlar, bunu zaten ben de bilmiyorum. ece biliyor. uğramaz oldun derken? seninle özelden son mesajlaşmalarımızı hatırla aynen öyle yapıyorum. zaten takımda benim üslubum sert bulunuyormuş, bundan şikayet edildi geçen gün ve yanlış anlaşıldım maalesef. sonra çözdük gerçi ama bartık daha farklı yaklaşımda bulunuyorum. gerek tavır gerek üslup olarak. açıkcası, kendimi paralamıyorum. böyle çok daha mutlu herkes

bir de ben 13. takımdan yardım isteyin yazacağıma dün aceleden 3. takım diye yazmışım yoksa sağ olsun marti nickli arkadaşım emine ilgilenmiş yani bu hesap işiyle, ama 3. takımdan pek ilgilenen olmamış tabi yardım istediğinde

Ebru ben gezenti olmanin yani dira diyetini de guzel devam ettiren biri degilim takim kaptani o acidan da ornek olmali.
Gerci belki sorumluluk olynca daha da guzel olur ama ben duzgun yapsam 1-2 aya biter zaten. Kalici bir cozum olamam:))
Tugbanin yolu biraz daha uzun hem de cok disiplinli.

Buse bu disiplin ve sert uslup olayi bizim takimda da oldu. Herkesin basina gelebiliyir. Ama halledilmiycek seyler degil yeter ji herkes uzlasmaci olsun.

eweet abarttığımı biliyorum cxanım dün mecburen yürüdüm çok da iyi oldu temiz havada saatlerce yürüyebilirim 50li rakamları görüyüm bende düzenli yapacağım sporu aslında benim sıkılaşmayada çok ihtiyacım var ondan da yükleniyorum

okudum ve anladım zaten cumaya kadar saf protein yaptım mesela bugünkü menüm çok daha sebzeli

ebru biliyorsun bugün cumartesi öğleye kadar burdaydım öğlen eşim geldi kaç gündür görüşemiyoruz vakit geçirdik çocuklarla
menümüde yazıyım da akşam yatmadan yine bakmaya çalışırım
sabah
2 dilim kepek ekmeğe 1 kalın dilim yağsız peynir
öğle
küçük 1 kase tarhana çorbası
3 yk pırasa
bolca soğan marul maydonos
birazda salatalık turşusu

akşam
1 kase yoğurt
3 yk nohut
1 dilim kepek ekmeği
2 yk pırasa
birazd:2:a yeşillik akşam çok oldu gibi ama çok az yedim hepsinden yedim
spor daha yapmadım ama yapacağım bişeyler
su 3 lt olur yatanaca
3 bardak yeşil çay
benden bu kadar
menüme yorum bekliyorum çok göründü gözüme

Canlarım şuan Urfa'da süper bi yağmur yağıyor :) menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Yumurta ayran

Öğlen
1 dilim sütlü tatlı
2 tane mercimek köftesi

Akşam
1 tane armut

Bebek görmeye gittim anca :)

Bence cok degil gulcin
Cesitli oldugu icin oyle gozukmus

Yok akşamın çok olmamış ama nohutu ya da ekmeği çıkarsan daha güzel olurmuş canım :)

allahım yaaa yazdığım herşey gitti yine betül cüm bence sende disiplinli bir insansın ama yeterince önem vermiyorsun diyet işine dediğin gibi ıstersen yaparsın tuğba içinde haklısın yolu herkesten uzun kararlı ve istekli inşallah bundan sonra herşey daha iyi olacak alınmadin umarım gezenti dememe gerçi hep diyorumda

nihal cim kaçamak konusunu konuşmuştuk canım ama menünün hiç alakası yok daha dikkatli ol lütfen

Menünün çok olmamış canım afiyet olsun. Paylaşım konusunda artık daha çok dikkat istiyorum yoksa takım ne hale geliyor hepimiz biliyoruz bu saate kadar hala uğramayanlar var

hayırlı akşamlar arkadaşım.sormamın bir masuru yoksa eğer neden iyi değilsiniz arkadşım hayırdır.ALLAH hep iyilikler versin herkese. evet buğün iş yokdu akraba oturmamız vardı yine evde yokdum

bu arada yardımın için çok teşekkür ederiz ebrucum

Ne demek canım seve seve yaptım bende neden bizden yardım istemedinde 3. Takımdan istedin diye düşünmüştüm

bir ara boş vaktim olursa sana hesap işini anlatayım uğramıyorsun derken arada bir gelirdin takıma demek istemiştim ozletme kendini gel arada bir

çok tşkler bende okudum çok faydalı bilgiler öğrenmiş oldum.bende uygulayacam

selam arkadaslar benımde bugünkü

MENÜM

SABAH:
bir dilim kepekli ekmek
cok az peynir
salatalık
domates
bir yumurtanın beyazı

ARA ÖĞÜN:
bır bardak ayran

ÖĞLEN:
bir tabak corba
üç yemek kaşığı ıspanak
salata

AKŞAM:bir dilim kepekli ekmek
bir tabak kuru fasulye

gün içinde 2 litre su

birazdan dizimi seyrederken spor yaparım.

Aman bari sen benim yanımda ol betülcüm..

Beril ve Ecem in karneleri hazırlanmış kızlar. İkisinide tebrik ediyorum insaallah sizlerinde karnelerini görürüz böyle ayrıca neden kimse yok bugün umarım herkesin geçerli bir sebebi vardır.

Ben onları çok özledim Tebrik ediyorum ikisini de..

Gülçin'cim aslında ben sporu abartmaktan dünkü 4 saatlik yürüyüşünü kastetmemiştim. Alışveriş falan yaptın sonuçta gezdin dolaştın o güzel de.. Hani şu diğer günlerde yaptığın 5 mil, plates vs var ya.. Hepsini aynı gün yapıyorsun. Onları kastetmiştim..

Betül ve ebru'nun da dediği gibi çok olmamış canım, çeşit varmış sadece.. Kaçamk bşy yok sonuçta, ölçüyü de kaçırmamışsın hepsinden yerken. Her gün böyle olmaz zaten, arada olur..

Canlarım şuan Urfa'da süper bi yağmur yağıyor :) menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Yumurta ayran

Öğlen
1 dilim sütlü tatlı
2 tane mercimek köftesi

Akşam
1 tane armut

Bebek görmeye gittim anca :)

Afiyet olsun.

hayırlı akşamlar arkadaşım.sormamın bir masuru yoksa eğer neden iyi değilsiniz arkadşım hayırdır.ALLAH hep iyilikler versin herkese. evet buğün iş yokdu akraba oturmamız vardı yine evde yokdum

Tabi ki bi mahsuru yok. Biraz moralim bozuktu nedenini bilmiyorum. Şimdi iyiyim şükür..

Afiyet olsun.

Kizlar ben aksam pek ugrayamam muhtemelen
Yeni kitaba basliycam bu aralar eskisi gibi bol bol okuyorum cok mutlu oluyorum.

Ecem gelir yine bu arada Tugba Bnce, merak etme

Gündüz biraz gergindim, kızgındım.. Çünkü takımın durumu kötüye gidiyordu paylaşım sıklığı bakımından( ki takımı ayakta tutan şey de zaten budur), bunu farkettim. Tamamen iyi niyetle, doğru bildiğim şeyleri çekinmeden yazdım. Uzun uzun.. Hala da hepsini savunuyorum. Dışarı çıktım sonra, ve şimdi geldim eve. İçimden diyordum ki, baya bi kişi gelmiştir, yazdıklarım üzerine konuşulmuştur, bu akşam hep beraber yine konuşuruz bazı kararlar alırız ve takımı toparlarız.
Ama içimden diyordum işte..

Bi geldim ki, betül ve ebru dışında konuyla ilgilenen cevap veren olmamış. Geçmişi okumadıkları anlamına mı geliyor bu? Okuyup da takmadıkları anlamına mı?

Normal hayatında çok neşeli, güleryüzlü, az sinirlenen biri olmama rağmen bugün ben baya sinirlendim. Sabah diyordum ki kendime, acaba abartıyor musun Tuğba? Şimdi gördüm ki hiç de abartmamışım. Bu ne ya! Hiçbişey hiçkimsenin umrunda değil

Ben bu takıma ilk geldiğim günlerde, nasıl yaparım da bu döngüye en kısa zamanda onlar kadar aktif biçimde katılırım diyordum. Ödüm kopuyordu bi görevimi yerine getirememekten. Diğerlerinin yaptıklarını yapamamaktan, boş yere yer işgal etmekten.. Şu gün oldu ve ben hala aynı kaygıyı taşıyorum. Ve zaten olması gereken de bu! Bu yarışmayla ilgili açılmış bazı konuları okursanız işin ciddiyetini zaten anlarsınız.

Sizden, bizden istenen çok fazla bişey yok ki. burayı takip ettiğinizi ve burayı umursadığınızı hissettirmeniz. Ben bi iki kez bikaç gün ist üste giremeyecek oldum da, ecemin numarasını aldım menülerimi ona yazıp gönderdim. Varmı bi gelişme, bilmem gereken bişey diye sordum.. Sporumuz diyetimiz hakkında konuştuk onunla. Yani anlatmaya çalıştığım şey işte; burayı umursadığımızı belli etmek bu. Kusura bakmayın ama gidişat böyle olduğu sürece her zaman bu şekilde konuşmalarıma devam edeceğim, çünkü ben takımının motivasyonunu ve nihayetinde de kendi motivasyonunu düşünen sorumluluk sahibi biri olmaya çalışıyorum. Kesinlikle yazdğım hiçbişeyin, 1 tane harfin bile gereksiz yere söylenmediğini düşünüyorum.

Üzerine düşen vazifeleri eksiksiz yerine getirmeye çalışan biri olarak, ben böyle görmek istemiyorum bu takımı eğer artık kaptan yardımcısı isem. Ya bi an önce herkes kendisine çeki düzen vermeye çalışsın, çünkü vaadde bulunulduğu halde yeterli ilgiyi göstermeyerek, başkalarının motivasyonunu da düşürmek kimsenin hakkı değil. Ya da diyorsanız ki yok arkadaş biz böyle geldik böyle gideriz, başımızda da senin gibi vırvır öten birini istemiyoruz, o zaman ben gideyim başka takımlardan birinde bu işi önemseyenlerle olayım.

Aranızda Beril'i sevenler vardı sevmeyenler vardı. Ecem'i sevenler vardı sevmeyenler vardı.. Size bişey söyleyeyim mi, o ikisi de benim CANIMDI.. Onların yokluğundan ağladım bile ben.. Ama herşeye rağmen yine moralli bi şekilde olmaya çalıştım, burayı toparlamayı gaye edindm kendime. Beril, Ecem, Ebru ve Betül ile aramda çok güzel bi bağ oluştu. Diğerleriyle de oluşmaması için de hiçbir sebep yok ortada benim için. Ne olur bi an önce kendinizi gözden geçirin, ölçün tartın.. Ve bi karar alın. Lütfen!

Son düzenleme:
Kizlar ben aksam pek ugrayamam muhtemelen
Yeni kitaba basliycam bu aralar eskisi gibi bol bol okuyorum cok mutlu oluyorum.

Ecem gelir yine bu arada Tugba Bnce, merak etme

Ne yedin bugün betülcüm? Onu da yaz merak ettim.. Şimdi biraz kafamı dağıtmak için gidicem ben de.. Babaannem oturmaya çağırıyor ona çıkıcam. Yazarsan eğer, gelince okurum.. Öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…