şimdilik çıkıyorum bacaklarım baldırlarım ayaklarım o kadar ağrıyorki senmisin 4-5 saat yürüyen diyor
Gulcine biz hep soyluyoruz ama o her seferinde ayni sekilde yapiyor.
Ay allahım yaaa telf çalınca yazdıklarımın hepsi gitti pc bozuldu netboomta tamirde bi telefo kaldı bana tam evdeyken canım sıkıldı şimdi mecburen akşam eşimin gelmesini bekleyeceğim(
Burdan bakarim ama bilgisayar gibi olmuyor tuğba cım bilgiler için tsk okuyacağım mutlaka
Tuğba cim sen sıkma canını moralini bozma halledeceğiz burayi mutlaka benim gün içinde takımda olma şansım olsa sorun kalmayacak ama maalesef olmuyor üç hafta var izne ayrilmama o zaman daha iyi olacak herşey
Senin otoriteni, o sıkı günlerimizi gerçekten özledim. Ve buna da oldukça ihtiyacımız var.
Takıma girildi diye günlük 5 mesaj sayısını biraz da üzerine ekleyerek doldurup sonra hiç umursamamak olmaz.
Buranın motivasyonundan istifade edip, takım motivasyonuna katkı sağlamamak, hiç olmaz.
Verilen sözler çok çabuk unutuldu. Ben ilk geldiğimden beri (ki aylar da geçmedi yani 4 ocakta katıldım) buranın ne kadar ciddi bi yer olduğunun farkındayım ve ona göre davranmaya çalıştım hep. Herkes göstermeli aynı özveriyi.
Bu özveriyi elinden geldiğince göstermeye çalışan biri olarak, bunları söylemeye hakkım olduğunu düşünüyorum ben.
Sen döndüğün zaman bunları çok daha uygun bi dille anlatırsın Ebru'cum biliyorum..
Sen yeniden aktif biçimde aramıza dönene kadar ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarla takımı canlı tutmaya çalışırız her zaman..
Haklısın tugbacim sizde olmasanız zaten daha beter olur buralar önemli olan sizlerin kendinizi bırakmamış olmanız senin burdan mezun olduğunu görmek istiyorum ne olursa olsun lütfen birakma kendini betül kaptan yardımcısı için senden bahsetmiş bende aynı fikirdeyim sen ne dersin bu konuda ?
Betül'ün o mesajını okudum canım ben, şöyle de bi cevap vermiştim, yine aynı şekilde ifade edemeyebilirm diye aynısını yazayım dedim Ebru'm.
"Beni bu görev için uygun görmene çok sevindim betül. Teşekkür ederim..
Açıkçası bunu ben de isterim. Ama o sorumluluğu alabilirmyim alamaz mıyım yerine getirebilir miyim hakkıyla bilmiyorum. Çünkü ben telefondan giremiyorum internete. Sadece evde olduğum zamanlarda girebiliyorum. Bu da değişkenlik gösterebilecek bişey. Bilgisayarımda ya da internet bağlantımda zaman zaman sıkıntı yaşanabiliyor. Havalar ısınmaya başladıkça yazlığa gidip gelmeler olabilir 2-3 günlüğüne, orda internet bağlantım yok. Halbuki buranın hiçbi zaman başsız kalmaması lazım.. Sonuçta Ebru doğum yapmaya yakın zamanda ve doğumdan sonra bi süre buralarda olamycak haliyle.. Bilemiyorum ki :44:"
Dezavantajlarıma rağmen beni kaptan yardımcısı yapmak istersen, -daha önce, yaşanabilecek eksiklikleri anlattığım için- vicdanım rahat bi şekilde kabul ederim Ebru'cum.
tatlım bence önemli olan buraya göstermiş olduğun özveri oda sende fazlasıyla var zaten ben zaten senin yapamayacağını bilmesem teklif bile etmezdim takıma geldiğinden bu yana gözüm üstünde hatta kaptanlik için bile çok doğru bir kişisin ama söylediğin gibi onun sorumluluğu daha çok sen ve Betül buralarda oldugunuz sürece gözüm soksa kalmaz Ecem ve BEril gitmeseydi daha iyi olacaktı ama maalesef olmadı uzun uzun yazamıyorum telden ama umarım anlatabildim düşüncelerimi
Tugba anlattiklarin dgier mesajlarla daha da cok anlasilmis
Cok haklisin
Mesela 5 mesaji dolduran ama ge takımı cmisi okymadigini hissetigim arkadaslar oluyor zaman zaman :))
Yazdikalrindan anlasiliyor.
Ama duzelecktir. Ben sana yardimci olmaya calisirim hep beraber hallderiz
Ben de ceptn girsem de dedigin gibi her zaman vakit ayiramiyorum eve gelmeye bile zorlaniyorum aksamlari oraya buraya gezmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?