Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün güzel olmuş Arzu'cum ama böyle ceee deyip gitmek olmamış. Takımla daha fazla kaynaşmanı istiyorum. Sadece menü yazıp bikaç yorum yapıp çıkmak yeterli değil. Sonuçta bu takım hepimizin ve sende bu takımın bir üyesisin. Daha fazla ilgi alaka ve samimiyet görmek istiyorum takımda. Umarım anlatabilmişimdir. Bunu sadece sana yazmıyorum bu yazdıklarım takımın her üyesi için geçerli.

Kizlar ben aksam pek ugrayamam muhtemelen
Yeni kitaba basliycam bu aralar eskisi gibi bol bol okuyorum cok mutlu oluyorum.

Ecem gelir yine bu arada Tugba Bnce, merak etme

Ne güzel çok okumana sevindim bende bugün şubat ayının 5. kitabını bitirdim.

Yazdığın herşeyde sonuna kadar haklısın. Bunları konuşabilmek için kaptan yardımcısı olmanada gerk yoktu çünkü bu takıma emek verip ciddiye alan herkesin böyle konuşmaya hakkı var. Keşke bütün üyeler senin gibi olabilse.

Ne yedin bugün betülcüm? Onu da yaz merak ettim.. Şimdi biraz kafamı dağıtmak için gidicem ben de.. Babaannem oturmaya çağırıyor ona çıkıcam. Yazarsan eğer, gelince okurum.. Öpüyorum seni.

Hadi bakalım sakinleş kafanı rahatlat ama yukarda yazdığın giderim lafını beğenmedim haberin olsun. Burdan gidecel en son kişilerden birisin sen. Kızdırma beni olur mu?

Şahsım adına çok uzun kalamıyorum buaralar ancak 2-3 gündür bir kopukluk herkeste var bir seni görüyorum her girdiğimde

Berilin yokluğunu acaîp hissediyorum anlatamam çok motive ediciydi benim için
Sizin yorumlarınızda önemli tabi yanlış anlaşılmasın hele internet paketim yenilensin faceye bile girmeyeceğim burada olacağım :) 26sından sonra yenileniyor :)

Senin internet paketi olayını biliyoruz zaten canım. Sen zaten mümkün olduğunca buralardasın. Ayın 26 sından sonra daha sık bekliyoruz.

Bu durumlar olunca, ecem ve beril de aklıma gelince.. Oturdum ağladım.. Bildiğin ağladım Ebru'm.. Ve şu an çok başım ağrıyor.
Yine hiç kimse uğramamış. Ama bu sefer şaşırmadım. Mazereti olanlar varsa amenna ama mazeretsizler için konuşuyorum. Böyle yapacaklarsa gelmesinler zaten.. Kimseyi zorla tutmuyoruz. Kendileri kalmak istiyorlarsa da kurallara uysunlar. Yeter artık kimse kırılır falan diye düşünmicem. Yarın görüşürüz inşallah. Seni çok seviyorum iyi ki varsın..

İşte sadece bizlerden beklenen bu.. Bi ufacık mesaj. Biz anlayışsız kişiler değiliz ki. Yeter ki aklınızın bi köşesinde burdaki sorumluluğunuz yer alsın. Teşekkürler nihal..

Sağolasın Ebrucum Tuğba'nın haklı seslenişine sessiz kalamadım ama çünkü sonuna kadar haklı...

Buarada yine sinirim bozuldu kayınvalidemi severim ancak oğlum doğduğunda emzik tutmuyordu tutsun dedi 3 ay uğraştım tutturdum şimdi 15 aylık kescem diyorum diyo yazık emzirmeyi kestin emmeyi keseli 3 ay oldu ve ben bıraktırcam dedikçe karşı çıkıyor eşimde aynı ve bunun gibi meseleler... Danino vermeyin çikolata vermeyin dedikçe benden gizli verildiğine şahit oldum zaten kayınbabam ben çay vermeyin demiştim Demir eksikliği var diye bu lafımı bitirdim kaşığıyla vermeye çalıştı karşımda
Mal yerine mi konuyorum umursanmıyor muyum anlamadım ama bir ara patlayacağım o zaman kötü ben olcam
Buarada kayınvalidem 5 çocuğunada emzik tutturamamış

Hadi bakalım sakinleş kafanı rahatlat ama yukarda yazdığın giderim lafını beğenmedim haberin olsun. Burdan gidecel en son kişilerden birisin sen. Kızdırma beni olur mu?

Onu yazarken ben çok doluydum, dokunsalar ağlayacak gibiydim.. O yüzden öyle oldu. Ecemin dediği gibi, siz beni kovana kadar buralardayım ben de Ebru'm tasan olmasın..

Oyyyy kuzum benim yaaaa kıyamam lütfen üzme bu kadar kendini. Sonuçta bir gün hepimiz gideceğiz burdan. Ben ikisi adına da çok mutlu oldum. Sonuçta hedeflerine ulaştılar ve mezun oldular. Ecem geldiği zaman başarı hikayesinde de bahsedecektir. Sen gelmeden önce çok daha kötü olaylar yaşadık. Sonra hepsi düzeldi. Dedim yaaa aslında bu şekilde olmazdı ama maalesef benim gün içindeki internet sorunum var. Yoksa burası asla boş kalmazdı inan bana. Beril'de mutlaka gelecektir sorunlarını hallettikten sonra. İnşallah kötü bişeyler yoktur. Gerçi sen konuşmuşsun ama inşallah biran önce herşey düzelir onun adına. Sende şuan bu kadar üzme lütfen kendini. Ben mesela bugün çok ama çok iyiydim. İlk defa çok güzel bir şekilde dinlendim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Biliyorum ki bu takım daha kötülerini atlattı bunu da atlatacak. Bende seni seviyorum canım benim, ama lütfen üzülme artık.

Yazdıklarında sonuna kadar haklısın tugba ama farkındaysanız zor bir dönem geçiriyorum esim yanımda değil takımdan ayrılıyorum diyorum kuru bir kaç söz varsa yoksa ecem beril ben de seni kardeşiö bilmiştim ama kslninde yer etmemişim demek ki su an hiç pişman değilim gittiğime demek ki zaten yokmuşum lsgım sana değil sadece değer verdiğim herkese

Beni haklı bulmana gerçekten çok sevindim nihal'ciğim..

Sinirini bozan konuya gelince, ben hiç bi zaman tartışmadan çatışmadan yana olmam. Her zaman ilk yapılması gereken güzelce konuşup karşındakinden anlayış beklemektir benim için. Ama söz konusu ÇOCUK ise eğer.. Ve hatta onun sağlığı ile ilgili ise, akan sular durur. Dediğim gibi önce onlarla konuşmayı dene, eğer işe yaramazsa, aynı şeyler devam edecek olursa, sessiz kalma daha fazla. Onun annesi sensin, sen taşıdın karnında, sen dünyaya getirdin.. Seni bu konumda önemsemek durumundalar. Ve de sen bilinçli bi insansın.. Görmezlikten gelme bunları canım.

Tatlım yaaaa şimdi sen neden kırıldın bu kadar. Senin yerin ve herkesin yeri bambaşka. Dün çok ama çok yorgundum çok fazla gelemedim takıma bugünde bilgisayarım çöktü mecburen eşimin eve gelmesini bekledim. Farkındaysan geçmişteki hiç bir mesajı alıntılamadım. Sadece kiloları not alıp, listeyi hazırlayabildim. Sonra hem senin hem Beril'in gitmesi çok ani oldu. Şuan farkındaysan takım iyice bocalıyor. Lütfen kırılma sende. Her zaman başımızın üstünde yerin var. Ve seni ne kadar çok idare ettiğimizin de farkındasın dimi? Eğer sen ayrılmasaydın yine aynı şekilde idare edecektik düzene girene kadar. Yeter artık ne olur alınganlık yapmayın.

Açık açık kimler için yazdığımı söylemedim o yazıyı. Eğer söyleseydim, Gül merak etme sen onlar içerisinde kesinlikle yer almayacaktın. Çünkü durumlarını biliyorum. Nasıl bi dönemden geçtiğini biliyorum. Ne zaman bu konuyla ilgili yazsam, ne kadar sert de konuştuysam, farkındasındır ki "anlayışsız kişiler olmadığımızı" belirttim.. Sana karşı anlayışsız olabileceğimi nasıl düşündün? Bu çok üzdü beni.. Yani böyle anlaşılmak üzdü.. Umarım bu sefer doğru anlarsın beni

Neden hep Ecem ve Beril'in adı geçiyor'a gelince.. İkisi de mezun oldu artık ve eskisi gibi aramızda olamayacaklar. Ama sen geri geliceksin inşallah. Sen mezun olacak olsaydın, emin ol senin gidişin de beni üzerdi.. Ya da Ebru gitseydi ya da Betül.. Ya da Nermin, Kadriye, Tuğba..

Sizlerle aramızda kurulan bağı biz diğer arkadaşlarla kuramadık. Bunun için ortada hiç bi engel yokken hem de.. Umarım herşey daha iyi olur bundan sonra.

Ayy gerçekten önemli bir konu Nihal'cim. Sanırım çocuğuna kayınvaliden bakıyor. İnşallah kavgasız gürültüsüz halledersin diyeceğim ama öyle görünmüyor durum. Şuan senin için önemli olan şey bence çocuğun olmalı. Onun annesi sensin ve istediğin gibi yetiştirme hakkına sahipsin. Emzik konusuna gelince küçük yaşta bıraktırman daha kolay olur. Çünkü benim kızım bıraktığında 2,5-3 yaşındaydı ve zorlanmıştı. Hatta ben vicdan azabı bile çekmiştim ama bırakması gerekiyordu. Bence sen kendi bildiğin gibi davran ve gereken neyse onu yap. Çünkü ilerde daha çok sorun yaşayacaksın. Bu arada benim kayınvalide de doğumdan önce gelip temizlikte felan yardım edecekti görümcemle birlikte bir sürü hayal kuruyorlardı. Şimdi görümcem hamile. Uzun zamandır çocuğu olmuyordu. Benim pabuç şimdiden dama atıldı. Doğumun olduğu hafta gelecekmiş. Bende eşime dedim ki madem öyle gelmesine de gerek yok Geçen yıl ayağım kırıldığında gelmemişti ve çocuğumu okuldan başkası alıp getirmişti eve. O içimde kaldı büyük ihtimal bu doğum olayı da öyle olacak. Allaha şükür ona ihtiyacım yok. Kaynanalar hep bir problem çıkartıyor bi şekilde.

Onu yazarken ben çok doluydum, dokunsalar ağlayacak gibiydim.. O yüzden öyle oldu. Ecemin dediği gibi, siz beni kovana kadar buralardayım ben de Ebru'm tasan olmasın..
Biz kovsak da gitme zaten Tuğba'cım senin birinci amacın hedef kilona ulaşmak. Buna kimsenin engel olmasına izin verme. Daha çok gençsin önünde çok güzel günler var ve bu günleri kendiyle barışık, kendine güvenen ve mutlu bir kadın olarak yaşa.

Zaten ben de alışkın değilim böyle üzgün ve tartışmalı ruh hallerine. Beni biliyosunuz.. Hiç iyi gelmedi bana böyle olmak. Başım ağrıdan çatlıyor.. Eminim ben de bişeylerin değişeceğine. Hepimiz insanız, hata da yaparız, kalp de kırarız, kırılırız, ama toparlanırız da.. Hayata, herşeye olumlu bakmak oldu benim ilacım hep. Bundan sonra da öyle olucak. Kızlar herkes bu durumla ilgili fikirlerini, varsa çözüm önerilerini yazsın. Herşey normal seyrinde devam edicek yine, hatta isteyen yorum yapsın istemeyen yapmasın. Ama herkes, ricalarımızdan aldığı dersi davranışlarına yansıtsın lütfen.. Sessiz sedasız kapanmasını isterim bu konunun. Bu konu neden bu kadar önemliydi? Sadece benim değil, HEPİMİZİN İYİLİĞİ İÇİN..

Herşeye rağmen Allah hepinizden razı olsun. Hepimizin yâr ve yardımcısı olsun..

Ecem aşağıda görüyorum arada bir seni ama yazmıyorsun? Umarım özel bir sebebi yoktur.:26: Mezuniyetin için tebrik ediyorum canım benim. Karneni görmüşsün. Bu arada kızlar ben yazımın rengini değiştiremiyorum sitede mi bir sorun var yoksa benim bilgisayarda mı anlayamadım enter tuşu da çalışmıyor. Yazdıklarımı bu nedenle arka arkaya yazmak zorunda kalıyorum. Bu kadar sorunun arasında derecemizi konuşamadık. Bu hafta ikinci olduk. Ayrıca bireyselde Açelya ikinci oldu. Daha doğrusu bugün fark etmesem ben Açelya'nın ikinciliği gümbürtüye gidecekti çünkü bireysel listesi yanlış hazırlanmış. Açelya gözden kaçmış. Neyse fark edip düzelttim. ::;;

Ben gül'ü istemeden de olsa üzdüğüm için çok kötü hissediyorum kendimi. Ben onu izinli ve geri dönecek diye biliyorum. Hatta mesaj sayılarını yazdığım zaman da sormuştum sanırım. Takımdan ayrıldığını bilmiyordum. Ya da ayrılacağını.. Onun gönlünü mutlaka almam lazım

İnşallaahhh canım benim..

Son düzenleme:
Tuğba'cım bende kaçıyorum artık canım iyice uykum geldi aslında geç kalktım ama sanırım hamilelikten kaynaklanan bir durum güzel güzel dinlenmişken bugün devamını da getireyim. Kocaman öpüyorum seni. Sende güzelce yat uyu dinlen yarın sabah güzel ve mutlu bir güne uyan. Ben yarın erken kalkmayı planlıyorum inşallah öyle olur. İyi geceler

Yazdığı mesajdan ben ayrılmak istediğini anladım. Açık açık yazmamış ama izin almak istiyorum dememiş. Zaten listeler yayınlandıktan sonra böyle bişey yazdığı için zar zor listeye ayrılmak istediğini ekledim. Eklemeseydim eğer haftaya yine listede olmak zorundaydı. Oda takım ortalamasını etkileyecekti. Umarım ben yanlış anlamamışımdır.

İyi geceler meleğim.. Merak etme Allah'ın izniyle yarın herşey çok güzel olucak. Her halimize binlerce kez şükürler olsun.

Umarım yarın yada en kısa zamanda yine gelir ve konuşuruz onunla....

GÜL (ABLAM) ;

Sana özelden mesaj da attım.. Görüşelim muhakkak olur mu? Allah'a emanet ol..

Herkese iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…