Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok yok ozel bir nedeni yok bugun saat 8 den beri catalca corlu tekirdag merkez ve cerkezkoy yaptik :) keremin komutanlari ve esleriyle kahvaltidan aksam yemegine kadar beraberdik ara ara yokladim burayi neler oluyor dye ama tam hakim olamadim onlarin yaninda telefonla ugrasmam hos olmayacakti
Karnemi gordum yarin gelip yorumlarimi yapicam her bir konuyla ilgili Tugbam uzulmek ve aglamak yok mezun olmus olabilirim ama burada 10 kiloya yakin verdim ve aramizdaki bag acik sekilde goruluyor

Sunu soylemeden gecemicem burada biz bu bagi kurduk ama hepimizde ayni anda gelmedik eski olanlar sonradan gelenler oldu ama birbirimizi anladik her sozun altinda art niyet aramadik cocuk gibi naz yapip trip atip kendimizi tatmin etmek icin triplere girmedik sorumluluk tasidik burada oldugum son gune kadar ustume dusenden fazlasini yaptim cunku biz ciddiye aldik birbirimizi anladik kim ne derse desin umrumda degil en onemlisi biz birbirimize saygiliydik!!!

Daha fazlasini yarin yazicam.. Tugbam uzulme sinir yapma buradaki kurallar konusunda Ebru nun ciddiyetini biliyoruz

Ebrum evet bir kriz daha yasamistik toparlamistik ama sonradan gelenler ve eskiler bunun icin caba gostermisti fakat su anki durumda yapilanlar bizim yaptigimiz fedakarliklar gibi degil kimse kusura bakmasin biz cabaladik ama simdi moda oldu gidiyorum istemiyorum kisacasi soyleyemedikleri kaciyorum ben bi kac kisiyi tenzih ediyorum yok sorunlarim var yok suyum buyum var diyenlere inanmiyorum kacmak icin bahane oldugunu savunuyorum

İnsalllahh göreceksinnn canım o günleri inan insan cok mutlu oluyorr

Ahhh bugün yediklerimi duysann aaaaaaa sen Ecem misin dersin su haftasonu mecburiyetleri hic hos olmuyor yaa neyse hadi

Bence dogru karar canım Berilimde hakediyordu ama sende hakediyordun hatta Ebrucum Berili söylemeden sen olursun diye düsünüyordum tabiki Beriliskom burada olsaydı o da layıkıyla yapardı o dobralıgıyla

Beril ve Ecem in karneleri hazırlanmış kızlar. İkisinide tebrik ediyorum insaallah sizlerinde karnelerini görürüz böyle ayrıca neden kimse yok bugün umarım herkesin geçerli bir sebebi vardır.

Karnemi gördüm gün icerisinde kontrol ettim bir tesekkür yazısı yazacaktım icimden gelenleri paylasacaktım ve ben karnemi gördügümde cok mutlu olacaktım fakat sevinemedim ve hic icimden gelmiyor bu ne böyle 2 hafta güzel 3. Hafta sorun 3 hafta güzel 4. Hafta sorun cok mu zor devamlılıgı saglamak anlayamıyorum

Kizlar ben aksam pek ugrayamam muhtemelen
Yeni kitaba basliycam bu aralar eskisi gibi bol bol okuyorum cok mutlu oluyorum.

Ecem gelir yine bu arada Tugba Bnce, merak etme

Ben geldim bugünkü yogun durumdan ugrayamadım :)

Bak tugbisim senin o güzel kalbini o ince düsüncelerini o naif halini kim anlar bizim anladıgımız gibi cünkü biz böyle mi yaptık sen geldgnde ya da sen böyle mi yaptın en ufak sıkınta sstt bakın giderim ha! Biz anladık birbirimizi art niyet varsa dahi art niyet aramadık altında belki kızdık sinirlendik zaman zaman ama yinede alttan almayı bildik cünkü buna ermistik biz hepimizin amacı bir takımın amacı belli burada sen zayıflamıssın banane ben zayıflamısım sanane düsüncesi olsaydı buraya girmeye karar vermezdk bütün olduk sen cok kilo verdn hepimiz sevndk ben mezun oldum yine hepimiz sevindik hos kursagımızda kaldı yaaa
Ben ne dedim gitmem dedim gitmemde buradayım basta senin yanında olmak icin sonra bu takımın emegi bunu unutabilir miyim Kadriye Nermin Tugba Gul Gulcin Derya Betul Ebru Beril Sen bizz neler paylastık benim özel hayatımdaki sorunumuda dinlediniz kilo verme serüvenimide sevincimide paylastınız üzüntümüde Nermin benm sorunumla hepimizi güldürdü hoss sonra bana ay parcam dedi durdu yaaa Kadriye o keskin tavrıyla akıllar verdi iste bizim bagımız böyle olustu hakkımız var birbirimizin üstünde bunları nasıl unutabilirim ve hic bilmediginiz bisey daha var hayatımın en en en en en zor günlerinden 10 gününde sizin sohbetinizle motivenizle burada gecirdigm vakitlerde uzaklastırdınız beni tüm skıntılardan bunu unutmam. 10 kiloya yakın kilo verdim burda ya hayalimi gerceklestirdim hedefime ulastım ne demek istedigimi bunu yasadıgınızda anlicaksınız o yüzden sen mezuna olana kadar elimden geldigince burda ve yanındayım hoss 7 - 8 ay sonra burdayım yeniden kilo veriyorum dye hahaha evlilik bana neler yapıcak km blir

Bir daha agladım dye birsey okursam konusma benmle burda olmasam demek ki iletisimimiz kopucak oyle mi bal kız yazdımmmmm bunuuuuuu naptın Tugbis yaaaa whatsapp bizii bekler :)))

Uzun bir tesekkür yazım olacak fakat hazır hissettigmde su takım bi düzelsin.. Hepimizin moral
Yerne gelsin bi...

Gül cüm yok yere kırılmıssın cok üzüldüm biz kendii icimizde böyle olmayalım hep aramızdaki bagdan söz ederken böyle yapma hem ben seni İstanbul turuna davet etmistim bak seninde göznden o kactı hemde 2 kere yazmıstım :)

Bizim grup baskaayydı baskaa

+lafraise yazıyor aşağıda. Rüyada mıyım neyim :)

Yk kuzum yaa dedim yaa bugün kerosun komutanları ve esleriyle sabah 9 dan aksam 22.10 a kadar yogun bir gün gecirdik hemde tekirdag cerkezköy catalca corlu turladk öyle keros askerligini cerkezköyde yapmıstıda :)) komutanlar hep ordalar dolayısıyla sagolsunlar asker komutan iliskisinden ziyade arkads gibi oldular keremde seytan tüyü var inanıyorum bi o öyle :) baska askerlerle görüsmüyolar bugün komutanıda diyor keremin o dili varya diye :)) seytan tüyü var diyor :)

Son düzenleme:
Mezuniyetin 1. Günü menüsü :))

Sabah
Yarım yumurta
1 dilim domates soslu patates
1 d peynir
Yarım simit
1 hamur kızartma

Ogle
1 d. Bi tatlı baklava gibi adını blmiyorum

Aksam
1 ızgara köfte
Yarım sucuk ızgara
1 d. Ekmek

2 lt su
Bol oksijen ve cay :)

Sabah antik köy diye bir yere gittik bi sık sık gideriz köy kahvaltısınaa süper orasıı yaa
Ögle evlerine gittik ikram ettiler pek bi ısrar mecburen 1 d tatlı yedm
Vee ac yasayan ecem bu hale geldi :))))
Tabiki bunu dengeleyecegimi hepimiz biliyoruzzzz :))

Bu arada LAFRAISE ın anlamını soran 3. Kisiden sonra buraya yazmaya karar verdim LAFRAISE fransızcada ÇİLEK anlamına gelmektedir

Son düzenleme:
Haydii banada iyi geceler sabah yada muhtemeelen öglen uyanırım iste gün icinde görüsürüz kısacasıı öptüümm :)

Ne yedin bugün betülcüm? Onu da yaz merak ettim.. Şimdi biraz kafamı dağıtmak için gidicem ben de.. Babaannem oturmaya çağırıyor ona çıkıcam. Yazarsan eğer, gelince okurum.. Öpüyorum seni.

Benm bugun yedikleim ic acici degil
Daha dogrusu miktari ayarlayamadimm

Gul alinmissin bize ama acikcasi ben de senin o ayrilma mesajina biraz bozulmustum
Ki takimdaki herkes durumunu biliyordu ve kimsenin senden hemen geri gelmen gibi bir beklentisi yoktu
Izne ayrilmak isteyebilrdin
Belki acelen vardi o yuzden oyle yazmistin ama kizlar soyle boyle ben giremiyorum gidiyorum eyvallah tarsinda bir mesjdi biraz
Burdan ayrilmak umurunda degilmia gibi. Zaten o aralar takim gergindi
Gergin olan hic bir mesaja birebir cevap yazmadigim gibi bu da bir gerginlik yamlia anlasilma olmasin diye bir sey dememiatim
Ama madem alindin acikcasi ben de boyle hissettim.

Ecem afiyet olsun
Menu senin dengeleyemyecegin bir sey degil
Bir de ben demistim ECem gelir diyee :))

Beni ne kadar iyi anladığını biliyorum Ecem'im.. İyi ki geldin..

Bidaha demesin kimse nolur ya neden ecem ecem diyosun diye.. Laflara baksanıza.. Kendime getirdi beni kız 2 satırla.. :)

Bebeğm benim telefonumun üzerine su döküldü, yarın tamire gidicek, ve tamir olana kadar whatsapp'a gelemicem malesef. Senin hala mesaj hakkın yok dmi

Desene aylardır ilk defa karnım doydu

Bu arada LAFRAISE ın anlamını soran 3. Kisiden sonra buraya yazmaya karar verdim LAFRAISE fransızcada ÇİLEK anlamına gelmektedir

Çilek diyince.. Aklıma bizim çilekler geldi Sneijder Drogba

Tebrikler yeniden canıma

Benm bugun yedikleim ic acici degil
Daha dogrusu miktari ayarlayamadimm

Kaçamak olmasın da betüşüm.. Miktarı fazla olduysa, bugün çok rahat dengeleyebilirsn afiyet olsun yine de :)

GÜNAYDINNN.. Burda olan olmayan herkese.

"O, geceyi sizin için bir elbise, uykuyu bir dinlenme ve gündüzü de yayılıp-çalışma (zamanı) kılandır."

(Furkan Suresi, 47)

Uyuduk dinlendik kendimize geldik moralimizi düzelttik yolumuza da devam ediyoruz çok şükür..
Ebru'm yarın sabah erken kalkmayı planlıyorum demişti ama uyku tatlı geldi kesin

tuğba üzülme insan sevdiğine kırılırmış ben de seni çok sevdiğim için kırıldım hayatım boyunca sivri olmadım ağzıma geleni konuşmadım aslında anormallik bendeydi insan hem kırılır hem sevinir hem gücenir ama hep güler yüzlü olamaz ama ben normal hayatımda hep böyle oldum ve bunun ceremesini çok çektim naz yapmaya surat asmaya bile hakkım olmadı hayatta baskaları için yasadım bir ablan olarak söylüyorum sen benim gibi olma hakkını yerde bırakma kötü olmazsın dürüst ve dobra olursun ve üzülmezsim.Dün yazdıklarını zaten üstüme alınmadım yeni arkadaslar anlasın diye haklı olduğunu söyledim.Asla naz kapris te yapmadım ama bazı arkadaslarım ne oldu bile demeden mesaj yazmamayı tercih etmiş olsun önemli değil demel samimi gelmemişm onlara...Allaha emanet ol sen çok büyük kalpli birisin bu son mesajım canım...

Özelden mesaj göndercektim mesaj kutun doluymuş o yüzden gitmedi :\ Eski mesajlarını sil ve benim gönderceğim mesajı oku tamam mı? Ara sıra bakacağım yollayabiliyor muyum diye. Hadi ablacım kırma beni..

Maşallah güzel bir gün geçirmişsin. Bende sandım ki sen gelmeyince acaba Ecem'demi bişeylere kırıldı, öyle bakıp bakıp gidiyor diye. Çünkü bu aralar kimin ne yapacağı pek belli olmuyor. Ben şimdiye kadar ortam gerilmesin diye fark ettiysen az çok tanıyorsun beni ses çıkarmadım kimseye. Bir de günlerdir söyleyip duruyorum, kimsenin başına kalkmakta istemiyorum karnı burnunda bir hamileyim, evde bir çocuğum var ve gerçekten çok yoğun bir tempoda çalışıyorum. Ayrıca takım içinde olmamama rağmen her gün buraya gelebiliyorsam hiç kimseden mazeret kabul etmem. Ama istiyorum ki bunu kendileri fark etsinler. Fark eden çok az kişi var. Sürekli süreklide söyleyip insanlar üzerinde kötü etki yapmak istemiyorum. Ben buraya isteyerek ve gönüllü olarak geliyorum karşılığında da kilo veren ve birbirini seven bir takım görmek istiyorum. Nedense bu bir türlü başarılamadı gitti. Ama bundan sonra gidene asla ve asla dur demeyeceğim. Sessizliğimden anlaşılmıştır bu. Giden gider, kalan kalır. Kimse kimseyi burda zorla tutmuyor. Kızlar yaaa bişey sormuştum kimse cevap yazmamış. Benim enter tuşum çalışmıyor, site dışında çalışıyor normalde burda mı bir sorun var acaba? Renklendiremiyorum da.

Emin ol o daha büyük bir krizdi Ecem'cim çünki takımda beni tanıyan çok az kişi vardı. Kendimi ifade etmem ve eskiyi anlatmam daha zordu. Şimdi hiç olmazsa daha kalabalığız. Daha kolay atlatacağız inşallah. Birde ben izne çıkarsam herşey daha güzel olacak.

Menün öyle çok kötü değil Ecem'cim gayet normal ve sağlıklı. Sen zaten bol oksijenle yakmışsındır hepsini. Hadi bakalım mezun oldun ama 55 i görmek istiyoruz senden.

Günaydın canım. Aslında saat 8:00 de kalktım ama azcık daha yatayım derken saat 10:00 oldu. Sonra makinaya çamaşır attım ufak tefek işler derken bu saat oldu. Kahvaltı hazırlayacağım birazdan evde herkes uyuyor hala.

Pazar uykusu pek bi tatlı olur ama ya :) Hadi bakalım kolay gelsin

Gul neden hala izne ayrilmak yerine birakip gittigini anlamiyorum
Ve bazi arkadaslar soyle yapti vs diye bahsetmissin neyse ya hic tartisma adami degilimdir sanak alem iin ozellikle
Allah a emanet ol, yolun acik olsun

Ben yeni kalktim ama sabah 5:30ta yattim:))

Kizlar annem kagvaltida patates bugulamasi yapmis
Kokulari geliyor
Ekmeksiz yiycem biraz aksama telai edderim

Pazar uykusu pek bi tatlı olur ama ya :) Hadi bakalım kolay gelsin

Teşekkürler canım ama eşim hazırladı kahvaltıyı
Allah Allah neden ki acaba :44:Hiç de anlamam ki meleğim bu işlerden :\

Bende anlamadım nedendir :44:

Az ye ama olur mu? Bu hafta güzel kilo vermeye şartla kendini. Senide mezun edelim artık

selamün aleyküm arkadaşım baştan sona kadar haklısınız. başkan yardımcısı olmanızada çok sevindim.inanınki ben bazen yorum yapmaya bişeyler yazmaya çok ama çokkkkk cekiniyorum.sebebini sorarsanız yeni geldiğim zamanlarda hep arkadaslara yorum yazarken hemde kendimi tanıtmaya calışırken benı yanlış anlayan arkadaslar oldu.beni üzecek geri yorumlar aldım.bu nedenle konulara fazla karışmama kararı almıştım.ama diyetimde de kararlıydım ve iki gündür gelip gidiyorum kimseciklerde yok zaten.burda sevdam diye arkadasımız vardı oda cıktı zaten yanlış anlaşılıyor herşey diye ben yinede sabır ederek diyetime devam edip, sizleri birakamadım.Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…