Ecem aşağıda görüyorum arada bir seni ama yazmıyorsun? Umarım özel bir sebebi yoktur.:26: Mezuniyetin için tebrik ediyorum canım benim. Karneni görmüşsün.Bu arada kızlar ben yazımın rengini değiştiremiyorum sitede mi bir sorun var yoksa benim bilgisayarda mı anlayamadım enter tuşu da çalışmıyor. Yazdıklarımı bu nedenle arka arkaya yazmak zorunda kalıyorum. Bu kadar sorunun arasında derecemizi konuşamadık. Bu hafta ikinci olduk. Ayrıca bireyselde Açelya ikinci oldu. Daha doğrusu bugün fark etmesem ben Açelya'nın ikinciliği gümbürtüye gidecekti çünkü bireysel listesi yanlış hazırlanmış. Açelya gözden kaçmış. Neyse fark edip düzelttim. ::;;
yaprak dökümü gibi bi kaç gündür çok can sıkıcı gel gülcüm özletme kendine ii bak a.e.o
gidecek gülçincim bi kaç kilo daha gidince rahatlar giyersin cnaını sıkma bende trendyoldan bi kaban almıştım buraya girmeden 2 3 gün sonra geldi 3 kg bile farketti düğmeler kollar hafif kasıyordu şimdi rahat dahada ii olcak bizde bu yaz istediğimiz kıyafetleri giyeceğiz canım
afiyet olsun canım güzel menü
tuğbacım afiyet olsun güzel olmuş
güzel olmuş canım biras döner ben burdayım diyor ama tartının ödülü diyelim
ay ecemmm kötü oldum ya son menüm diyince bizde görürür inş o günleri ama şimdi siz buraya gelmeyecekmisiniz ya arada yazın bizi gaza getirin gitmeyin yaaaaaaaaa
menü çok güzel afiyet olsun tugbacım
afiyet olsun nihal
bu kız bişey yemiyor zaten hep aç yaşıyor
günaydın canım ben hiç tahammül edemem öyle şeylere neysen o un işte kimlikte değiştirince belli olmuyormu
bende bu arada 87 liyim erken atıldım hayata 2 çocukda büyüdü artık rahatım gezip tozup çocuklarımı koluma takıp keyfime bakacağım
günaydın ebrucum iyi yapmışsın dinlenmişsindir bugün kursada gidemedim eşim dün nöbetçiydi pazartesi denetleme var hafta sonu da mesaide çocukları dinliyom şimdi babam nerde niye gelmiyo diye şarjıda bitmiş konuşturamıyorum zorda kaldım laf anlamıyorlar.
elektrikler yoktu iyi de oldukitap bitti sessizlik oluyor elektrik yokken
günaydın betül yoğunsun bu aralar
Evet canım anlıyorum. O halde ben memnuniyetle kabul ederim bu teklifi.. Betül de bana destek olur sen yokken. Yani daha doğrusu neler yapmam gerektiği konusunda.. Birazdan yürüyüşe çıkacağım, akşama doğru gelirim yemeğimi yerim. Sonra daha detaylı konuşuruz.
Ve, ah Ecem ve Beril ah...
Beril ve Ecem in karneleri hazırlanmış kızlar. İkisinide tebrik ediyorum insaallah sizlerinde karnelerini görürüz böyle ayrıca neden kimse yok bugün umarım herkesin geçerli bir sebebi vardır.
Kizlar ben aksam pek ugrayamam muhtemelen
Yeni kitaba basliycam bu aralar eskisi gibi bol bol okuyorum cok mutlu oluyorum.
Ecem gelir yine bu arada Tugba Bnce, merak etme
Gündüz biraz gergindim, kızgındım.. Çünkü takımın durumu kötüye gidiyordu paylaşım sıklığı bakımından( ki takımı ayakta tutan şey de zaten budur), bunu farkettim. Tamamen iyi niyetle, doğru bildiğim şeyleri çekinmeden yazdım. Uzun uzun.. Hala da hepsini savunuyorum. Dışarı çıktım sonra, ve şimdi geldim eve. İçimden diyordum ki, baya bi kişi gelmiştir, yazdıklarım üzerine konuşulmuştur, bu akşam hep beraber yine konuşuruz bazı kararlar alırız ve takımı toparlarız.
Ama içimden diyordum işte..
Bi geldim ki, betül ve ebru dışında konuyla ilgilenen cevap veren olmamış. Geçmişi okumadıkları anlamına mı geliyor bu? Okuyup da takmadıkları anlamına mı?
Normal hayatında çok neşeli, güleryüzlü, az sinirlenen biri olmama rağmen bugün ben baya sinirlendim. Sabah diyordum ki kendime, acaba abartıyor musun Tuğba? Şimdi gördüm ki hiç de abartmamışım. Bu ne ya! Hiçbişey hiçkimsenin umrunda değil
Ben bu takıma ilk geldiğim günlerde, nasıl yaparım da bu döngüye en kısa zamanda onlar kadar aktif biçimde katılırım diyordum. Ödüm kopuyordu bi görevimi yerine getirememekten. Diğerlerinin yaptıklarını yapamamaktan, boş yere yer işgal etmekten.. Şu gün oldu ve ben hala aynı kaygıyı taşıyorum. Ve zaten olması gereken de bu! Bu yarışmayla ilgili açılmış bazı konuları okursanız işin ciddiyetini zaten anlarsınız.
Sizden, bizden istenen çok fazla bişey yok ki. burayı takip ettiğinizi ve burayı umursadığınızı hissettirmeniz. Ben bi iki kez bikaç gün ist üste giremeyecek oldum da, ecemin numarasını aldım menülerimi ona yazıp gönderdim. Varmı bi gelişme, bilmem gereken bişey diye sordum.. Sporumuz diyetimiz hakkında konuştuk onunla. Yani anlatmaya çalıştığım şey işte; burayı umursadığımızı belli etmek bu. Kusura bakmayın ama gidişat böyle olduğu sürece her zaman bu şekilde konuşmalarıma devam edeceğim, çünkü ben takımının motivasyonunu ve nihayetinde de kendi motivasyonunu düşünen sorumluluk sahibi biri olmaya çalışıyorum. Kesinlikle yazdğım hiçbişeyin, 1 tane harfin bile gereksiz yere söylenmediğini düşünüyorum.
Üzerine düşen vazifeleri eksiksiz yerine getirmeye çalışan biri olarak, ben böyle görmek istemiyorum bu takımı eğer artık kaptan yardımcısı isem. Ya bi an önce herkes kendisine çeki düzen vermeye çalışsın, çünkü vaadde bulunulduğu halde yeterli ilgiyi göstermeyerek, başkalarının motivasyonunu da düşürmek kimsenin hakkı değil. Ya da diyorsanız ki yok arkadaş biz böyle geldik böyle gideriz, başımızda da senin gibi vırvır öten birini istemiyoruz, o zaman ben gideyim başka takımlardan birinde bu işi önemseyenlerle olayım.
Aranızda Beril'i sevenler vardı sevmeyenler vardı. Ecem'i sevenler vardı sevmeyenler vardı.. Size bişey söyleyeyim mi, o ikisi de benim CANIMDI.. Onların yokluğundan ağladım bile ben.. Ama herşeye rağmen yine moralli bi şekilde olmaya çalıştım, burayı toparlamayı gaye edindm kendime. Beril, Ecem, Ebru ve Betül ile aramda çok güzel bi bağ oluştu. Diğerleriyle de oluşmaması için de hiçbir sebep yok ortada benim için. Ne olur bi an önce kendinizi gözden geçirin, ölçün tartın.. Ve bi karar alın. Lütfen!
Bu durumlar olunca, ecem ve beril de aklıma gelince.. Oturdum ağladım.. Bildiğin ağladım Ebru'm.. Ve şu an çok başım ağrıyor.
Yine hiç kimse uğramamış. Ama bu sefer şaşırmadım. Mazereti olanlar varsa amenna ama mazeretsizler için konuşuyorum. Böyle yapacaklarsa gelmesinler zaten.. Kimseyi zorla tutmuyoruz. Kendileri kalmak istiyorlarsa da kurallara uysunlar. Yeter artık kimse kırılır falan diye düşünmicem. Yarın görüşürüz inşallah. Seni çok seviyorum iyi ki varsın..
Oyyyy kuzum benim yaaaa kıyamam lütfen üzme bu kadar kendini. Sonuçta bir gün hepimiz gideceğiz burdan. Ben ikisi adına da çok mutlu oldum. Sonuçta hedeflerine ulaştılar ve mezun oldular. Ecem geldiği zaman başarı hikayesinde de bahsedecektir. Sen gelmeden önce çok daha kötü olaylar yaşadık. Sonra hepsi düzeldi. Dedim yaaa aslında bu şekilde olmazdı ama maalesef benim gün içindeki internet sorunum var. Yoksa burası asla boş kalmazdı inan bana. Beril'de mutlaka gelecektir sorunlarını hallettikten sonra. İnşallah kötü bişeyler yoktur. Gerçi sen konuşmuşsun ama inşallah biran önce herşey düzelir onun adına. Sende şuan bu kadar üzme lütfen kendini. Ben mesela bugün çok ama çok iyiydim. İlk defa çok güzel bir şekilde dinlendim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Biliyorum ki bu takım daha kötülerini atlattı bunu da atlatacak. Bende seni seviyorum canım benim, ama lütfen üzülme artık.
Yazdıklarında sonuna kadar haklısın tugba ama farkındaysanız zor bir dönem geçiriyorum esim yanımda değil takımdan ayrılıyorum diyorum kuru bir kaç söz varsa yoksa ecem beril ben de seni kardeşiö bilmiştim ama kslninde yer etmemişim demek ki su an hiç pişman değilim gittiğime demek ki zaten yokmuşum lsgım sana değil sadece değer verdiğim herkese
Açık açık kimler için yazdığımı söylemedim o yazıyı. Eğer söyleseydim, Gül merak etme sen onlar içerisinde kesinlikle yer almayacaktın. Çünkü durumlarını biliyorum. Nasıl bi dönemden geçtiğini biliyorum. Ne zaman bu konuyla ilgili yazsam, ne kadar sert de konuştuysam, farkındasındır ki "anlayışsız kişiler olmadığımızı" belirttim.. Sana karşı anlayışsız olabileceğimi nasıl düşündün? Bu çok üzdü beni..Yani böyle anlaşılmak üzdü.. Umarım bu sefer doğru anlarsın beni
Neden hep Ecem ve Beril'in adı geçiyor'a gelince.. İkisi de mezun oldu artık ve eskisi gibi aramızda olamayacaklar. Ama sen geri geliceksin inşallah. Sen mezun olacak olsaydın, emin ol senin gidişin de beni üzerdi.. Ya da Ebru gitseydi ya da Betül.. Ya da Nermin, Kadriye, Tuğba..
Sizlerle aramızda kurulan bağı biz diğer arkadaşlarla kuramadık. Bunun için ortada hiç bi engel yokken hem de.. Umarım herşey daha iyi olur bundan sonra.
+lafraise yazıyor aşağıda. Rüyada mıyım neyim :)
Ne yedin bugün betülcüm? Onu da yaz merak ettim.. Şimdi biraz kafamı dağıtmak için gidicem ben de.. Babaannem oturmaya çağırıyor ona çıkıcam. Yazarsan eğer, gelince okurum.. Öpüyorum seni.
Yok yok ozel bir nedeni yok bugun saat 8 den beri catalca corlu tekirdag merkez ve cerkezkoy yaptik :) keremin komutanlari ve esleriyle kahvaltidan aksam yemegine kadar beraberdik ara ara yokladim burayi neler oluyor dye ama tam hakim olamadim onlarin yaninda telefonla ugrasmam hos olmayacakti
Karnemi gordum yarin gelip yorumlarimi yapicam her bir konuyla ilgili Tugbam uzulmek ve aglamak yok mezun olmus olabilirim ama burada 10 kiloya yakin verdim ve aramizdaki bag acik sekilde goruluyor
Sunu soylemeden gecemicem burada biz bu bagi kurduk ama hepimizde ayni anda gelmedik eski olanlar sonradan gelenler oldu ama birbirimizi anladik her sozun altinda art niyet aramadik cocuk gibi naz yapip trip atip kendimizi tatmin etmek icin triplere girmedik sorumluluk tasidik burada oldugum son gune kadar ustume dusenden fazlasini yaptim cunku biz ciddiye aldik birbirimizi anladik kim ne derse desin umrumda degil en onemlisi biz birbirimize saygiliydik!!!
Daha fazlasini yarin yazicam.. Tugbam uzulme sinir yapma buradaki kurallar konusunda Ebru nun ciddiyetini biliyoruz
Bak tugbisim senin o güzel kalbini o ince düsüncelerini o naif halini kim anlar bizim anladıgımız gibi cünkü biz böyle mi yaptık sen geldgnde ya da sen böyle mi yaptın en ufak sıkınta sstt bakın giderim ha! Biz anladık birbirimizi art niyet varsa dahi art niyet aramadık altında belki kızdık sinirlendik zaman zaman ama yinede alttan almayı bildik cünkü buna ermistik biz hepimizin amacı bir takımın amacı belli burada sen zayıflamıssın banane ben zayıflamısım sanane düsüncesi olsaydı buraya girmeye karar vermezdk bütün olduk sen cok kilo verdn hepimiz sevndk ben mezun oldum yine hepimiz sevindik hos kursagımızda kaldı yaaa
Ben ne dedim gitmem dedim gitmemde buradayım basta senin yanında olmak icin sonra bu takımın emegi bunu unutabilir miyim Kadriye Nermin Tugba Gul Gulcin Derya Betul Ebru Beril Sen bizz neler paylastık benim özel hayatımdaki sorunumuda dinlediniz kilo verme serüvenimide sevincimide paylastınız üzüntümüde Nermin benm sorunumla hepimizi güldürdü hoss sonra bana ay parcam dedi durdu yaaa Kadriye o keskin tavrıyla akıllar verdi iste bizim bagımız böyle olustu hakkımız var birbirimizin üstünde bunları nasıl unutabilirim ve hic bilmediginiz bisey daha var hayatımın en en en en en zor günlerinden 10 gününde sizin sohbetinizle motivenizle burada gecirdigm vakitlerde uzaklastırdınız beni tüm skıntılardan bunu unutmam. 10 kiloya yakın kilo verdim burda ya hayalimi gerceklestirdim hedefime ulastım ne demek istedigimi bunu yasadıgınızda anlicaksınız o yüzden sen mezuna olana kadar elimden geldigince burda ve yanındayım hoss 7 - 8 ay sonra burdayım yeniden kilo veriyorum dye hahaha evlilik bana neler yapıcak km blir
Bir daha agladım dye birsey okursam konusma benmle burda olmasam demek ki iletisimimiz kopucak oyle mi bal kız yazdımmmmm bunuuuuuu naptın Tugbis yaaaa whatsapp bizii bekler :)))
Mezuniyetin 1. Günü menüsü :))
Sabah
Yarım yumurta
1 dilim domates soslu patates
1 d peynir
Yarım simit
1 hamur kızartma
Ogle
1 d. Bi tatlı baklava gibi adını blmiyorum
Aksam
1 ızgara köfte
Yarım sucuk ızgara
1 d. Ekmek
2 lt su
Bol oksijen ve cay :)
Sabah antik köy diye bir yere gittik bi sık sık gideriz köy kahvaltısınaa süper orasıı yaa
Ögle evlerine gittik ikram ettiler pek bi ısrar mecburen 1 d tatlı yedm
Vee ac yasayan ecem bu hale geldi :))))
Tabiki bunu dengeleyecegimi hepimiz biliyoruzzzz :))
Bu arada LAFRAISE ın anlamını soran 3. Kisiden sonra buraya yazmaya karar verdim LAFRAISE fransızcada ÇİLEK anlamına gelmektedir
Benm bugun yedikleim ic acici degil
Daha dogrusu miktari ayarlayamadimm
tuğba üzülme insan sevdiğine kırılırmış ben de seni çok sevdiğim için kırıldım hayatım boyunca sivri olmadım ağzıma geleni konuşmadım aslında anormallik bendeydi insan hem kırılır hem sevinir hem gücenir ama hep güler yüzlü olamaz ama ben normal hayatımda hep böyle oldum ve bunun ceremesini çok çektim naz yapmaya surat asmaya bile hakkım olmadı hayatta baskaları için yasadım bir ablan olarak söylüyorum sen benim gibi olma hakkını yerde bırakma kötü olmazsın dürüst ve dobra olursun ve üzülmezsim.Dün yazdıklarını zaten üstüme alınmadım yeni arkadaslar anlasın diye haklı olduğunu söyledim.Asla naz kapris te yapmadım ama bazı arkadaslarım ne oldu bile demeden mesaj yazmamayı tercih etmiş olsun önemli değil demel samimi gelmemişm onlara...Allaha emanet ol sen çok büyük kalpli birisin bu son mesajım canım...
Maşallah güzel bir gün geçirmişsin. Bende sandım ki sen gelmeyince acaba Ecem'demi bişeylere kırıldı, öyle bakıp bakıp gidiyor diye. Çünkü bu aralar kimin ne yapacağı pek belli olmuyor.Yok yok ozel bir nedeni yok bugun saat 8 den beri catalca corlu tekirdag merkez ve cerkezkoy yaptik :) keremin komutanlari ve esleriyle kahvaltidan aksam yemegine kadar beraberdik ara ara yokladim burayi neler oluyor dye ama tam hakim olamadim onlarin yaninda telefonla ugrasmam hos olmayacakti
Karnemi gordum yarin gelip yorumlarimi yapicam her bir konuyla ilgili Tugbam uzulmek ve aglamak yok mezun olmus olabilirim ama burada 10 kiloya yakin verdim ve aramizdaki bag acik sekilde goruluyor
Sunu soylemeden gecemicem burada biz bu bagi kurduk ama hepimizde ayni anda gelmedik eski olanlar sonradan gelenler oldu ama birbirimizi anladik her sozun altinda art niyet aramadik cocuk gibi naz yapip trip atip kendimizi tatmin etmek icin triplere girmedik sorumluluk tasidik burada oldugum son gune kadar ustume dusenden fazlasini yaptim cunku biz ciddiye aldik birbirimizi anladik kim ne derse desin umrumda degil en onemlisi biz birbirimize saygiliydik!!!
Daha fazlasini yarin yazicam.. Tugbam uzulme sinir yapma buradaki kurallar konusunda Ebru nun ciddiyetini biliyoruz
Emin ol o daha büyük bir krizdi Ecem'cim çünki takımda beni tanıyan çok az kişi vardı. Kendimi ifade etmem ve eskiyi anlatmam daha zordu. Şimdi hiç olmazsa daha kalabalığız. Daha kolay atlatacağız inşallah. Birde ben izne çıkarsam herşey daha güzel olacak.Ebrum evet bir kriz daha yasamistik toparlamistik ama sonradan gelenler ve eskiler bunun icin caba gostermisti fakat su anki durumda yapilanlar bizim yaptigimiz fedakarliklar gibi degil kimse kusura bakmasin biz cabaladik ama simdi moda oldu gidiyorum istemiyorum kisacasi soyleyemedikleri kaciyorum ben bi kac kisiyi tenzih ediyorum yok sorunlarim var yok suyum buyum var diyenlere inanmiyorum kacmak icin bahane oldugunu savunuyorum
Menün öyle çok kötü değil Ecem'cim gayet normal ve sağlıklı. Sen zaten bol oksijenle yakmışsındır hepsini. Hadi bakalım mezun oldun ama 55 i görmek istiyoruz senden.Mezuniyetin 1. Günü menüsü :))
Sabah
Yarım yumurta
1 dilim domates soslu patates
1 d peynir
Yarım simit
1 hamur kızartma
Ogle
1 d. Bi tatlı baklava gibi adını blmiyorum
Aksam
1 ızgara köfte
Yarım sucuk ızgara
1 d. Ekmek
2 lt su
Bol oksijen ve cay :)
Sabah antik köy diye bir yere gittik bi sık sık gideriz köy kahvaltısınaa süper orasıı yaa
Ögle evlerine gittik ikram ettiler pek bi ısrar mecburen 1 d tatlı yedm
Vee ac yasayan ecem bu hale geldi :))))
Tabiki bunu dengeleyecegimi hepimiz biliyoruzzzz :))
Günaydın canım. Aslında saat 8:00 de kalktım ama azcık daha yatayım derken saat 10:00 oldu. Sonra makinaya çamaşır attım ufak tefek işler derken bu saat oldu. Kahvaltı hazırlayacağım birazdan evde herkes uyuyor hala.GÜNAYDINNN.. Burda olan olmayan herkese.
"O, geceyi sizin için bir elbise, uykuyu bir dinlenme ve gündüzü de yayılıp-çalışma (zamanı) kılandır."
(Furkan Suresi, 47)
Uyuduk dinlendik kendimize geldik moralimizi düzelttik yolumuza da devam ediyoruz çok şükür..
Ebru'm yarın sabah erken kalkmayı planlıyorum demişti ama uyku tatlı geldi kesin
Günaydın canım. Aslında saat 8:00 de kalktım ama azcık daha yatayım derken saat 10:00 oldu. Sonra makinaya çamaşır attım ufak tefek işler derken bu saat oldu. Kahvaltı hazırlayacağım birazdan evde herkes uyuyor hala.
Kızlar yaaa bişey sormuştum kimse cevap yazmamış. Benim enter tuşum çalışmıyor, site dışında çalışıyor normalde burda mı bir sorun var acaba? Renklendiremiyorum da.
Pazar uykusu pek bi tatlı olur ama ya :) Hadi bakalım kolay gelsin
Allah Allah neden ki acaba :44:Hiç de anlamam ki meleğim bu işlerden :\
Gul neden hala izne ayrilmak yerine birakip gittigini anlamiyorum
Ve bazi arkadaslar soyle yapti vs diye bahsetmissin neyse ya hic tartisma adami degilimdir sanak alem iin ozellikle
Allah a emanet ol, yolun acik olsun
Ben yeni kalktim ama sabah 5:30ta yattim:))
Kizlar annem kagvaltida patates bugulamasi yapmis
Kokulari geliyor
Ekmeksiz yiycem biraz aksama telai edderim
Gündüz biraz gergindim, kızgındım.. Çünkü takımın durumu kötüye gidiyordu paylaşım sıklığı bakımından( ki takımı ayakta tutan şey de zaten budur), bunu farkettim. Tamamen iyi niyetle, doğru bildiğim şeyleri çekinmeden yazdım. Uzun uzun.. Hala da hepsini savunuyorum. Dışarı çıktım sonra, ve şimdi geldim eve. İçimden diyordum ki, baya bi kişi gelmiştir, yazdıklarım üzerine konuşulmuştur, bu akşam hep beraber yine konuşuruz bazı kararlar alırız ve takımı toparlarız.
Ama içimden diyordum işte..
Bi geldim ki, betül ve ebru dışında konuyla ilgilenen cevap veren olmamış. Geçmişi okumadıkları anlamına mı geliyor bu? Okuyup da takmadıkları anlamına mı?
Normal hayatında çok neşeli, güleryüzlü, az sinirlenen biri olmama rağmen bugün ben baya sinirlendim. Sabah diyordum ki kendime, acaba abartıyor musun Tuğba? Şimdi gördüm ki hiç de abartmamışım. Bu ne ya! Hiçbişey hiçkimsenin umrunda değil
Ben bu takıma ilk geldiğim günlerde, nasıl yaparım da bu döngüye en kısa zamanda onlar kadar aktif biçimde katılırım diyordum. Ödüm kopuyordu bi görevimi yerine getirememekten. Diğerlerinin yaptıklarını yapamamaktan, boş yere yer işgal etmekten.. Şu gün oldu ve ben hala aynı kaygıyı taşıyorum. Ve zaten olması gereken de bu! Bu yarışmayla ilgili açılmış bazı konuları okursanız işin ciddiyetini zaten anlarsınız.
Sizden, bizden istenen çok fazla bişey yok ki. burayı takip ettiğinizi ve burayı umursadığınızı hissettirmeniz. Ben bi iki kez bikaç gün ist üste giremeyecek oldum da, ecemin numarasını aldım menülerimi ona yazıp gönderdim. Varmı bi gelişme, bilmem gereken bişey diye sordum.. Sporumuz diyetimiz hakkında konuştuk onunla. Yani anlatmaya çalıştığım şey işte; burayı umursadığımızı belli etmek bu. Kusura bakmayın ama gidişat böyle olduğu sürece her zaman bu şekilde konuşmalarıma devam edeceğim, çünkü ben takımının motivasyonunu ve nihayetinde de kendi motivasyonunu düşünen sorumluluk sahibi biri olmaya çalışıyorum. Kesinlikle yazdğım hiçbişeyin, 1 tane harfin bile gereksiz yere söylenmediğini düşünüyorum.
Üzerine düşen vazifeleri eksiksiz yerine getirmeye çalışan biri olarak, ben böyle görmek istemiyorum bu takımı eğer artık kaptan yardımcısı isem. Ya bi an önce herkes kendisine çeki düzen vermeye çalışsın, çünkü vaadde bulunulduğu halde yeterli ilgiyi göstermeyerek, başkalarının motivasyonunu da düşürmek kimsenin hakkı değil. Ya da diyorsanız ki yok arkadaş biz böyle geldik böyle gideriz, başımızda da senin gibi vırvır öten birini istemiyoruz, o zaman ben gideyim başka takımlardan birinde bu işi önemseyenlerle olayım.
Aranızda Beril'i sevenler vardı sevmeyenler vardı. Ecem'i sevenler vardı sevmeyenler vardı.. Size bişey söyleyeyim mi, o ikisi de benim CANIMDI.. Onların yokluğundan ağladım bile ben.. Ama herşeye rağmen yine moralli bi şekilde olmaya çalıştım, burayı toparlamayı gaye edindm kendime. Beril, Ecem, Ebru ve Betül ile aramda çok güzel bi bağ oluştu. Diğerleriyle de oluşmaması için de hiçbir sebep yok ortada benim için. Ne olur bi an önce kendinizi gözden geçirin, ölçün tartın.. Ve bi karar alın. Lütfen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?