Vaaaaay maşallah canım o halde çok sevindim senin adına. Diyetini merak ile izleyeceğim.venüscüm karatay diyeti hakkında gecen seneden beri bilgi ve ilgim vardı aslında ama uygulama geçmedi bir türlü.şimdi kitabını aldım okudum iyice içime sindi.bugün 4.günüm sabah dayanayıp tartıldım ama söylemeyeyi ama sonuç çok iyiydi 4 günde bile
bu cuma 72 ile listeye girersem hafta rekor gelebilir o kadar söyliyeyim
saol cnm bnmdengeledm ama pişmanım :26:
Hmmm ben de bunu yapmak istiyorum ya:)
Bi bakayim
Ya ben bunu bilmiyordum aksine meyveler de sebzeler gibi yayrarli diye dusunuyordum, tuh yaa
Bence cok guzel, bende boyle yapmak istiyorumm
Pilavi artik bitirme karari aliyorum ozaman, ama bulgur pilavi olabilir diki? Karatayda oyle yazitordu
Vaaaaay maşallah canım o halde çok sevindim senin adına. Diyetini merak ile izleyeceğim.
26.3.13
Sabah (09:00 - 09:30)
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
4 yemek kaşığı k-flex
Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
3 fındık
1 kutu süt (%0,1 yağlı)
Öğle (13:00 - 13:30)
80 gr ton balığı (light)
1 kase hazır domates çorbası
1 kutu yoğurt (%0,1 yağlı)
Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
3 fındık
Akşam (20:00 - 20:30)
1 porsiyon zeytinyağlı yeşil salata
1 porsiyon yeşil fasulye yemeği
1 kutu yoğurt (%0,1 yağlı)
1 dilim kepekli etimek
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
kizlaar bugun magazada tezgahtar bana siz biraz kilo alin bunlar size buyuk. gelir dedii cook mutlu oldum yaaa
arkadaşlar,
ben hamileymişim , teşekkür ederim şimdiye kadarki yorumlarınız desteğiniz için,
doğumdan sonra gelirim artık
inşallah hepiniz hedeflerinize en kısa zamanda ulaşırsınız
ben kısayım ya :S 160
Hmmm ben de bunu yapmak istiyorum ya:)
Bi bakayim
Ya ben bunu bilmiyordum aksine meyveler de sebzeler gibi yayrarli diye dusunuyordum, tuh yaa
Bence cok guzel, bende boyle yapmak istiyorumm
Pilavi artik bitirme karari aliyorum ozaman, ama bulgur pilavi olabilir diki? Karatayda oyle yazitordu
kizlaar bugun magazada tezgahtar bana siz biraz kilo alin bunlar size buyuk. gelir dedii cook mutlu oldum yaaa
bugünkü menüm:
Sabah(08:00)
2dilim çaydar ekmeği + labne peyniri
Ara(11:00)
2 ceviz
Öğle(12:00)
4 köfte+1 top kepekli ekmek (2 dilim eder heralde) + yoğurt
1/2 kase tavuk suyuna çorba
Ara(15:00)
1 light sütlü neskafe
Ara(16:30)
1 elma + 1 ceviz
Akşam(19:45)
ızgara et + yoğurt
1lt su , spor yok malesef.. (su az biliyoruuum, yatmadan 1 lt daha içmeye çalışıyorum)[/QUOT]
afiyet olsun :):)
kızlaaarrr, ayran detoksu için hazırlık yapıyorum, yrn sabah başlayacağım, son durumu bildiririm... kaçıyorum ben... son olarak mesaj sayımı yazıcam.. öpücükler herkeseeeeee... byeeezzzzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?