Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah09:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek

ara10:30)

2 kuru kayısı

öğle12:30)

1 kase mantar çorbası
1 kase salata
1 bardak yoğurt

ara15:00)

1 activia sade

akşam17:30)

4 ızgara köfte
1 ayran
1 kase salata

3 lt su, 3 fincan yeşil çay,2 fincan sade nescafe,2 bardak şekersiz çay

30 dk yürüyüş 30 dk egzersiz​

kızlaar hiç geçmişi okuyacak halim yoook çook yorgunum :26:

sabah kahvaltımı ettim evden çıktım, bizimkilerle işe gittim orda yapmam gereken birkaç şey vardı. kahvaltıda haber verdiler, apar topar çıktım size de haber veremedim. bir de gittik ki iş yerinin tel bağlantısında sorun var, internette yoktu tabi sonra çıktım ordan biraz dışarda gezindim mağazaları, pantolon aldım kızlar kendime dayanamadım. pantolonsuz olmuyor. elzem bir ihtiyaçtı yani 34 beden olmak istemiyorum şuan 36 yım tam. ne yapcam kilo vermesem mi artık bilemedim vallahi :26: neysee sonra direkt eve gelmeden duaya geçtim oradan, ve oradan da başka bir komşuya geçtik, sohbet, çay, kahvee derkeeen yarım sa önce eve geldiik çılgınlar gibi gezdim yani.

bu aradaaaaaaaaa bugün tardı 52.500 gösterdi :26: vee dışarda öğle yemeğim bugün hiç iyi olmadı. yakınlarda yengemin evi diye ona geçtim orda hemen kendime yumurta yaptım, birazda peynir yedim. 2 yumurta yeyince iyice doydum ama dışarda ne suyum düzgün oldu ne de yemeğim sabah apar topar çıkınca tabi yemeğimi hazırlayıp yanıma alamadığım için böyle geçti günüm. ama akşam yemeğiyle telafi ettim gibi :26: fakat yeşil çayı 1 kupa içebildim bugün yarına Allah kerim

Dünkü Menüm

sabah 10.30
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme

ara 12.00
yoğurt

öğle 14.30
soya soslu tavuk
yoğurt

akşam 18.30
soya soslu tavuk
yoğurt

ara 21.30
2 yk yoğurt

3 kupa yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri 15 dk

Bugünkü Menüm

sabah 10:00
dukan krep
1 bardak süt
1 çeri domates
1 tatlı kaşığı biber salçalı sos
1 dilim hindi füme

ara 15.00
100 gr danone light yoğurt

öğle 17.00 (yengemlerdeydim)
2 yumurtadan peynirli maydonozlu omlet
2 çeri domates

akşam 19.15
tavuk
yoğurt

ara 22:00
2 yk yoğurt

1 kupa yeşil çay
2 lt su
spor yok, tüm gün ayaktaydım, bacaklarım ağrıyor hatta

harikasın canım. ben de z.yağı ve az miktarda tuz kullanıyorum. zaten her gün 1 tatlı kaşığı z. yağı öneriliyor dukanda.

Buse önerilerini dikkate alıcam yumurta erken uyanırsam haşliyorum tok tutuyor suyu sevmiyorum ya onuda zamanla arttırıcam :)

su olmadan asla olmaz, derhal arttır zeliş

ne sandın busiiiii menüler düzeliyor

bende vize çaışıyorum ya bayılcam artık kamburum çıktı

sağol canım bnm

sağol canım

yaa yaa düzeliyor kaçamak yapmışsın okumadım sanmaa kuru hava yapmaaaa

karamsar olur muyum hiç olurum tabi de şu sıra değilim emoş

ay canım benim burnum zaten ortasonda basket topu yedi ve kendini şaştıı zayıfladım iyice kötü görünüyor artık yüzüm küçüldüğü için yaptırcam zaten yakında burnumu inşallah cesaret edebilirsem. çok kötü değil şuan ama kemik var işte.

bu spor konusunu da özel bir şey bilmiyorum işte bacak açma hareketleri falan düşünüyorum :26: ama kendime yüklenip yoramam yani, ağır ama kararlı olmayı düşünüyorum. hergün düzenli bir şeyler yapmalıyız, yoksa bacaktan kurtulamayız ve tabi göbüşten dee

busecim bu hafta mesaj sayılarını sana mı atıyoruz yoksa ebruya mı yine?

kaptanımıza gibi görünüyor şuan

Emossss cıkma dur resimlerime bak :)

ya ben göremedim

sporu dert etmiyorum aslında. yürüyüş yapamıyorum ama zaten yürümeyi de sevmem. ben kardiyo çalışıyordum hoplama zıplama asıl derdim bunlar açıkcası. gitmem gerek doktora ama çok ihmal ettim cidden :26:

evet canım vücudu şekle sokmak en güzeli

peki tubacım seni izliyoruz

kızlar öksürük şuruplarından bazılarına bakanlıktan uyarı gelmiş topik bu bi bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/genel...uruk-suruplarini-icmeyin-bakanlik-uyardi.html

zaten kullanmıyordum neyse ki sağ ol emooş

eveet yoğuurrttttt 50 de durcam evet ebrucum

iyimiiş

ben dukana uygun şekilde 1 gün yapcam canım. perşembe yapcam. sen başla yarıın ben sana yetişiriim

çok güzel açıklamışsın ayşecim, ellerine sağlık

5km mi

ebruda başlıyor, perşembe ben de yapcam. başlayın kızlaar

herkesin faydası var takımda bu arada verdiğin 500 gr için tebrik ederim canım :)

ben de tebrik ederim cerencim, gördüm ama alıntılamayı unutmuşum

Lafraise senin resimlerini goremiyorum benn arkadas olduk ama

ben de göremedim tuba yaa, kaldırmış sanırım

Son düzenleme:
tüm geçmişi okudum ve cevaplarımı da verdim kızlar

ben yatıyorum artık.

herkese günaydııın

bu arada bacaklarım üşüdü bugün soğuktan, bir de çok yürüdüm bugün dışarda o yüzden sağ bacağım çekiliyor resmen çok ağrıyor alt kısım soğuğa hiç gelmiyor benim bacaklar, onu da bir göstermeliyim hastahaneye gidince :26:

öpüldünüz

Son düzenleme:

şimdi hatırladım sabah krep değil 1 haşlanmış yumurta yemiştim

canım ya, arada minik çıkışlar oluyor, ben de dün 76,5 idim, bu sabah 76,7 çıktım.

Kızlar, ayran detoksuna başladım.

sabah 76,7 çıktım, cuma son durumu bildiricem artık.

Sabah(08:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim light beyaz peynir
2dilim kepek ekmeği (küçük dilimlerdi)
salatalık-maydonoz-taze nane
2 kuru kayısı

gün içinde light ayran ve bulgur-nohut-mercimek karışımını içeceğim..

arada başka bi şey yoktu sanırım...

o gada kusur kadı kızında da olur

Hepinize günaydın bu gün okula gitmedim evdeyim daha yeni uyanıyorum

dışarda olmana rağmen güzel bir menü olmuş afiyet olsun

izleme katıl canım
Diyetiayenime bir sorayım canım. Dukan da çok mantıklı geliyor. Bütün gün peynir yumurta yada köfte yiyerek beslenebilirim mesela... Araştıracağım bakalım :)
afiyet olsun canım güzel olmuş
Teşekkür ederim Ayşeciğim
kizlaar bugun magazada tezgahtar bana siz biraz kilo alin bunlar size buyuk. gelir dedii cook mutlu oldum yaaa
Ay maşallah Buseeeeeeeğ
Venüs burun ısırmasını hakettim bencede fırında tavuk patates yemeğindeki patateslerden biraz aşırdim okula yürüyerek gidip gelmeye başladım ya o yüzden sporum hep böyle 1:30 saat :)
Tempolu yürüyorsan çok iyi canım :)
Ben her yemekten önce 2 bardak içiyorum canım. Bu taktikle belki sen de suyunu düzenlersin :)
venüzzzzzzz tuttum bu lafı
Hihihih slogan sayılır değil mi
Afiyet olsun Emoşumm

Aslında düşününce Dukan çok da zor gelmemeye başladı gözüme yahu. Menü sınırı yok ve hepsi keyifle yenilebilecek şeyler. Afiyet olsun canımmm
Tok tutuyor mu canım bu karışım?
Hepinize günaydın bu gün okula gitmedim evdeyim daha yeni uyanıyorum

Günaydın tatlımmm ben de ofisteyim şimdi az sonra işe başlayacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…