Dünkü menümü paylaşayım ben
sabah (07:30)
1 dilim ekmek
20 gr pınar beyaz krem peynir
1 kutu süt 200 ml
öğle(12:00)
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
ara (16:00)
2 adet hurma
akşam (08:00)
kumpir mayonez ve ketçapsız.
Kızmayın çarşıdaydık canım çok istedi çooooooook uzun zamandır yemiyodum.
Su 11 bardak
2 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı
200 ip atlama
50 mekik
kumpir dışında güzel menüymüş canım
Selam kızlar herkese günaydın....
Geçmişi bi okuyup geliyorum....
Gunaydin kizllarrr,
ne kadar dolu geçmiş günün canım :) yorgun olman çok normal benim eve gittiğimdeki zamanlar gibi olmuş :)
buseee hergün tartılıyomusun sen? tartılma ya moral bozucu olabiliyo bazen :)
hadi bakalım sonucu bekliyorum canım :)
günaydın zelilciğim :) bende geç uyandım bugün Allahtan dersim öğleden sonra
günaydın tatlımmmm :)
günaydın ebrucum hoşgeldin :)
merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın haber veremedim sizlere evime geleli 4 gün oldu
bilen arkadaşlar bilir rahatsız bir kardeşim var benim çok hastalanmış belden aşşağısı tutmayınca yavaş yavaş vucudu tutmamaya başlamış yoğun bakıma kaldırmış annemgil haberim olunca duramadım memlekete gittim oğlumla kız babasıyla evde kaldı
3-4 gün oluyor geleli
şükür şu an iyi eski haline döndü neredeyse eve çıktı
kardeşimin yanında telaşdaydım Allah bu gününü aratmasın başka bişey istemiyorum
sabah konuştum yine sesi iyi geliyordu iştah problemi var onu da bi aşabilse daha iyi olacak sanki
4 gün oldu bugün anca evi temizledim o kadar batırmışlar
kilom hala aynı 63 falan değişiklik olmuyor
sizler nasılsınız
kursada gidiyim diyorum bugün o zamana kadar ara ara uğrarım
hadi canım başlada senden ilham alıp başlayalım bizde
canım yaaa gözümden kaçtı herhalde kusura bakma. boşver takma kafana gidene yol ver gitsin kalan sağlar bizimdir de
süper bi duygu demi busecim. dün akşam bende otobüsten inerken bi teyzeden yer istedim şöyle koltukta yana doğru kaydı kalkmayım şimdi sen zayıfsın geçersin dedimest oldum yaniiiiiiiiiii
canım ekmeklerin diyette olsa fazla geldi bana sanki biremi düşürsen daha iyi olur sanki
yine süpersin
malesef canım ben başlayamadım bugün haftaya kaldı. eşim şehir dışına çıktığı için bu hafta annemlerde kalıcam zor olur yapmam diye başlamadım. bakalım haftaya inş. yapıcam.
canım takibindeyim sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
selammmmm kızlar kahvaltımı ediyorum
Günaydın bebeğimleeer! Yahu takımımı ve kadınlar kulübünü çok seviyorum. :)
Çok geçmiş olsun canım, aramıza için rahat bir şekilde dönmene çok sevindim.
bebişlerim ben derse gidiyorum akşama görüşürüz dikkat edin kendinize öpüldünüz
Dünkü menümü paylaşayım ben
sabah (07:30)
1 dilim ekmek
20 gr pınar beyaz krem peynir
1 kutu süt 200 ml
öğle(12:00)
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
ara (16:00)
2 adet hurma
akşam (08:00)
kumpir mayonez ve ketçapsız.
Kızmayın çarşıdaydık canım çok istedi çooooooook uzun zamandır yemiyodum.
Su 11 bardak
2 kupa yeşil çay
1 kupa bitki çayı
200 ip atlama
50 mekik
tünaydın beybileer
Evet çok yoğundu yaaVee hergün tartılıyorum evet vazgeçeceğimi de sanmam, iyiyim ben böyle. 7 aydır alışkınım bu duruma
Canım çook çook geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşur, iştahı da açılır umarımBiz de iyiyiş işte, aynı terane, kilo verme çabasııı Kaptanın doğumu yaklaştı iyice onun heyecanı sardı bir de bizi biraz
Ay seninki daha da güzelmiş ebruuuMest olunmayacak gibi değiil
Selam ayşeciiim, ben de geldiimAfiyet olsun. Bu geç kahvaltılara alışmamız lazım sanırım Peki acıkmıyor musun, miden kazınmıyor mu o vakite kadar canım ya :26: Ara menün de yok yani :44:
Tünaydın beybiiiBen de ben deeeeeeee
Tamam emoşuum, iyi dersleer
Ebrucuum kumpir olmamış :26: Bir de bence kurufasulyenin yanındaki ekmek olmamışKuru fasulye tek başına yeterli bence, yanında ekmek yerine yoğurt tüketirsen daha doğru olur gibi geliyor Sporun da güzel
Ben kurufasulyeyi tek yiyememki ekmeksiz yiyemem yani. Yoğurt yoktu iş yerinde her öğün çıkartmıyolar. Yani seçenek hiç yok ya yiceksin yada aç kalıcaksın hesabı.Evden getirmeyi çok düşünüyorum ama ayıp olur diye getiremiyorumda evden öyle yani elimden geldiğince çok dikkat ediyorum iş yerinde.
Bugün mesela çorba ve fırın makarna vardı sadece çorba yedim makarna almadım iş te böyle yapmaya çalışıyorum canım.
Yaaaa varya ben bi evde olsam süper diyet ve spor yaparım.........
hayır busebcim açıkmıyorum.amaçta o zaten yediklerimi yavaş sindiriyorum ve beynime hep tokluk sinyali gidiyor ve leptin hormonum çalışmaya başlıyor.
kızlar sizde tanıtın kendinizi bana
ebrucum nerdesin canım yok doğum mu yaptın
ben geldiiiiim :) yine 1 saat ders için okula gittimhocayı dövmek geliyo içimden bazen 1 saatten fazla zamnım okula gidip gelirken geçiyo 1buçukta başlayan dersi 2buçukta bititriyo gitmişken değsin dimi ama çok dolmuşum ben
ay vallahi ben de şimdi telaş oldumdoğum mu yaptı ki ebru. 4 nisan da doğum yapcam diyordu ama erken olmasından korkuyorduu aaayyyyyyy
ben tanıtmıştım kendimi sanırım. yine tanıtayım mı ayşecim?
bende farkettim ebru ablanın yokluğunu ya bu arada ebru bende okula götürüyorum yanımda dönerler lahmacunlar yeniyor ben kepek ekmekli sandıvicimi yiyorum hiç utanma bence yanında götür :)
zeliş i görüyoruuum, hoş geldin tatlımdikkat et telefonunu kaptırma okulda
hoşbulduk 36 beden takım arkadaşımokulu astım bu gün ama birazdan çıkıcam alışveriş bahanesiyle yürüyüş yapıcam :)
ben geldiiiiim :) yine 1 saat ders için okula gittimhocayı dövmek geliyo içimden bazen 1 saatten fazla zamnım okula gidip gelirken geçiyo 1buçukta başlayan dersi 2buçukta bititriyo gitmişken değsin dimi ama çok dolmuşum ben
hayır busebcim açıkmıyorum.amaçta o zaten yediklerimi yavaş sindiriyorum ve beynime hep tokluk sinyali gidiyor ve leptin hormonum çalışmaya başlıyor.
Kızlar sizde tanıtın kendinizi bana
Ebrucum nerdesin canım yok doğum mu yaptın
anaa sen böylw yapıyorsan bu 3 kg mı bile iyi vermişsin ebruubence hiç utanma yanında yeşil elma, 4 lü pakette satılan küçük light yoğurtlar var onlardan götür. Komple yemek götür hatta benim yaptığım gibi gittiğin yerlere diyeceğim ama yapamam diyorsun :26: Aslında bence yapabilirsin ne var ki yani, sonuçta şuan kilolu değilsin. Insanlar sana sadece aa ebru ne gereği var zaten iyisin der o kadar yani. Hem utanılacak bir şey yok bunda. Ben aylardır göğsümü gere gere yanımda taşıyorum. Arkadaşlarım da biliyor, annemin arkadaşları da hatta çok takdir ediyorlar beni azmimden dolayı, kiloları da verdiğimi görüyorlar tabi çok hoşlarına gidiyor hatta nazarları değiyor Sen de yap da bir an önce kurtul bence azıcık kilondan da ebruu, sonra koruma da zaten şuan yaptığın gibi devam edersin
Kumpir de bir daha yeme, kaptan bu konudan bahsetmişti hatta. Onu kaşarla ve margarinle yapıyorlarKetçap mayonez olmasa bile içinde hiçbir şey olmasa da hatta acayip kalorili oo
Bu arada unuttum ben sen diyete kaç kg ile başladın, toplam kaç kg verdin canım :26:
ay doğruuu bugün evdeyim demiştinevet valla dün kendime kot pantolon aldım. kotum yoktu giymek için, pek vaktim de yoktu alırken. denemeden aldım geldi eve. giydim, cuk oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?