en fazla 72 çıktım canım ama uzun süre kalmadım hoppp nolıyoruz dedim ve cuma 69 lu bir rakam göreceğim inş. yalnz 2 sene plates yaptığımdan mıdır bilmiyorum kg aldığımı kimse fark etmiyor 10 kg yakın aldım deyince herkes şok oluyor.dur bakayım canım resimlere eklerim şimdi.aslında hiç bir zaman kglu olmadım balık etli oldu sadece .
ay 6lı rakamları ben de görmek istiyorum biran önceeee.. :)
69,9'a bile razıyım ilk anda...
kızlar ben geldiiiim 1 saat ders işleyen hocam bugün lütfedip de gelmedi bilehaftaya mahalleden adam toplayıp dövtürtücem
ben azcık yatıyım kızlar başımda bi ağrı var gözümden kaynaklı sanırım dün gece gözlüksüz bilgisayar kullanmıştım biraz dinleneyim koşarak geliyorum :)
buse ben de ekledim resim canım
ayşeciim bızıklar da sen de çok güzelsiniz maşallah71 halin de mont olduğu için pek kilon belli değil ama alt bacaktan anlaşılıyor ki yine balık etlisin, gözüme hiç kötü görünmedi bence sen 60 kg la çok güzel görünürsün çünkü 62 kg halin çok güzeeel
busecim şimdi evim çok küçük müsait değil ama belli hareketleri yapacağım yine
sağol canım biri yeğenim biri kızım.kış ayı olunca montsuz bir halimi bulmadım yakın zamanda bir çekineyim farkı görmek için
hazirana kadar zamana var önümde inş. 50li hanelere dönmek istiyorum
ben de spora yazıldığımda 1 gün yapmıştım pilates 3 gün her yerim kırılacak gibi ağrıdı bir daha da cesaret edemedim. sırtımı doğrultamayacak haldeydim 2 gün yattım :18: ilk günüm olduğundan benim az yapmam gerekirmiş ama ben herkesin yaptığı gibi yaptım, o hale gelmiştim işte. sonra da yaklaşamadım bir daha pilatese tabi
şimdi de birden yüklenme o 20 kere yapıyorsa sen 5 kere yap canım ona ragmen 1 haftaya yakın kas ağrıları yaşarsın çünkü bu zamana kadar çalışmayan tüm kasların çalışacak.sonrasında bişeyin kalmaz
maşallah pek tatlılarben de ilerde bir kızım olsun istiyorum erkekten çok
inşalah dilediğin rakamlara ulaşırsın canım zorlanmadan
bu arada yarın buralardasın dimi ayşecim, genel listeyi yaparken yardımına ihtiyacım olabilirsaat 11.30 a kadar umarım yarın herkes bildirimini yapmış olur da bir an önce hallerim takımın listesini, sonra da genel listeye geçerim yapmak da bir şey yok gerçi onu da, tek tek kontrol edeceğim ve sıralayacağım sanırım, bu yani. dimi :26:
bnde normalle yapıcam o zaman ama haftasonu yapcam ben bide akşam kaça kadar içilcekti bn şimdi alıştım 7 den sonra birşey yememeye ondan :26:
kızlarrrrr köyden teyzem geldi bi sürü ot filan getirmiş yememe izin var mı yapılışını anlatayım hem az yağ ile ben kendime daha az yağ ilede yaparım soğan ve otu kavuruosun isteğe göre üzerine az biraz fırında pişmiş mısır ekmeği doğruosun hepsi böle yapılıo :26:
beraberiz canım benim bakalım cuma sonuç nasıl olucakay sen kursun bitti diye üzüldüüün kıyamaamumarım bir şey olmaz şu ayran detoksu yüzünden sana emoş :18:
bir dee ben hiç tost makinasında tavuk balık yapmadım, yanar dedim ondan. nasıl yapılıyor bilmiyorum ki
günaydın tubacım. mesaj sayıların çok problemli, venüs de bir çok arkadaş da sürekli sınavlara girip çıkıyor senin gibi. ama 5 katılımları çok az da olsa sürüyor tubacım. :26: bu hafta katılımın yok, mesaj sayılarını sayıp göndermiyorsun, geçmişi zaten okumuyorsun onu anlıyorum sınav haftan olduğu için. ama bütün bunların üzerine umarım kilo alıp listeyi etkilemezsin.
burada bir takımız, ve cerenin kaçamaklarından sonra kendini toparlayıp gösterdiği hassasiyeti hepinizden bekliyorum.
günaydın zelişim yaa, geç oldu bugün kahvaltım falan. dün 3 te yattım yine şaştı benim uyku düzeni
eveet danslaaryonca evcimik in şarkılarında makarina falaan 1,5 da verirsin canım yaa iyisin bu haftaa
ebruuuuuuuuu ben de bugün yapacağım, beraberiz bu yoldaaaaaaa
günaydın emoşumm
aferin zelişimeeeeeeee
ay benim adamımı ne etmişler, ne yapmışlaaaaaaarrrrrrvah başıma gelenler tüh tüh tüüühhh
çok isabetli olmuş yaaaa, ben de öyleyim yalnız şu sıralar. annem yiyor, ben de yeme annem yeme gülüm diyorumhocama çekmişim demekk
günaydınn ayşeciim
tamam canım hemen koyuyorum öyleyseeeeeeesenin boyun kaç amaa? benimki 1.58
canım bu kadar aklın kalacaksa 1 tatlı kaşığı yağla kendine az bir şey yapabilirsin, mümkünse z.yağı olsunve geçe kalmadan ye bitir, öncesinde de yeşil çay içmiş ol ekmekleri de dikkatli ye
ayy kıyamam sana kolay gelsin kuzumbugün 500 mail listesini girmeliyim sistemimize3 gün gezmenin iş yapmamanın sonu bu. bittim mahvoldum. 350 yapmak zorundayım en az, yoksa bu hafta azar yiyeceğim :18: söz verdim yapmalıyım bugün aktif olamayacağım kızlar, akşama burdayım anca
bu aradaaaaaaaaaa
herkese günaydııınnnnnnnnnnnnn
walla Buse, bugün biraz daha fazla ağrım var ama asıl yrn çıkar diyor arkadaşlar.. bakalım görcez.. yüklendi hoca walla napıyım, verdik o kadar para, katlanıcaz artık :)
rica ederim cnm bu arada, ne demek, yerde yan yatarak bacak açıp kapama makas ama bir de yerde yan yatarken, bacaklar kapalı, hafif yukarı kaldırıyorsun , yerden 1 karış, sonra yaylanıyorsun 3-5cm yukarı aşağı leklinde, yere değmiyor bu arada onu diyorum...
dumble yok kollar için evet, şişirir dedi...
bu arada itiraf ediyorum, cuma günü 76.0ı gördükten sonra ptesi 77,6 gördüm, yuh oha falan dedim kendime.. 3 günün sonucu... neyse, bu sabah 76,1 gördüm yine de toparladım,, yrna kesin -ye inerim...
ya önce 20dk yürüme bandında yürüttü. 6km saat, ve eğim %3.. bu ısınma için, ,zaten beni bayaa terletti... sonra bir odaya aldı..
3 farklı set var. her sette 4-5 hareket.
mesela 1. sette , 20sn şnav,20sn zıplama,20sn kettledumble çalışma(bacak arasından tepeye kaldırma, bacaklar açık çömelmiş halde),sonra ağırlık topuyla(5kg) tependen yere atıyorsun tüm gücünle, yakala yine..sonra yine 20sn şınav benzeri bi şey ama bu sefer sabit durarak
bu 1.setin ilk tekrarı 2-3dk sürüyor.. arada durduryor saati şekil değiştirirken falan..
neyse işte bunları 3 kez tekrarlıyorsun.. arada 1-2dk dinlenme o da ayakta olacak...
bunun gibi 3 seti 3er kez yaptırıyor...ilk set tamamlanınca (3kez yapınca) 2. sete geçmeden 5 dk dinlenme veriyor... böyle hareketler ama inan alışık olmadığımız şeyler... ben pilates yapıyordum, yürüyordum falan ama bunlar başka.. bunların bir üst versiyonunu askeri ağitim olrak veriyorlarmış yurtdışında
hepsi bitince yine 15 dk yürüme bandı var... felaket bi şey yani
mısır ekmeği bence de olmaz Burcuuuuuu...
albüm yaptım yine kızlaaaröncesi ve sonrası halimi ayşenin isteği üzerine tekrar yayınladım, arkadaş listemdekiler bakabilir
listemde olmayan varsa eklesin görmek için
kızlar ben geldiiiim 1 saat ders işleyen hocam bugün lütfedip de gelmedi bilehaftaya mahalleden adam toplayıp dövtürtücem
inş. canım benimkide öyle bişey olabilir.cuma 70,7 idim.
biraz bisiklete bineyim dedim 5 dk binebildim regl den dolayı bacaklarım, belim ağrıdı akşama eğzersiz yaparım inş.
afiyet olsun canımdünkü menüm
sabah (07:30)
1 kase k-fleks
öğle (12:00)
bakla yemeği
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt (pul biberli)
ara (16:00)
2 adet hurma
akşam (07:30)
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
k.k. peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
5 adet zeytin
1 bardak ayran
10 bardak su
2 bardak yeşil çay
50 adet mekik
teşekkür ederim canım.inş. 55-56 yeter.Allah gönlüne göre versin canım en önemlisi sağlıklı,haırlı evlat nasip etsin.Ayşe'cim resimler süper.. her halinle çok hoşsun bence, abartı bir şey yok ama dediğin gibi 50ler sana çok yakışır.. 52 çok az olabilir gibi geldi ama en iyi sen bilirsin tabii.. bence 55-56 iyi gibi sana..
bu arada ben de hep kızım olsun istiyorum, çok tatlılar ama hep oğlum olacakmış gibi gelir bana nedense
Kızlar ben bugün itibariyle başladım ayran detoksuna çok iyi gidiyo şimdilik.
Sabah normal kahvaltımı yaptım.
şimdide 2 saatte bi karışımdan yiyorum çok hoşuma gitti çok doyurucu zorlanıcamı zannetmiyorum.
Baharatlarlada süper oldu sonucu merak ediyorum.
Yalnız felaket şişlik yapıyo umarım geçicidir ve iner.
Bengöremedim resimlerinizi arkadaş olmadığımız için sanırsam. Ama nasıl arkadaşlık isteği gönderiliyo bilmiyo yardımcı olurmusun canım yada sen gönder ben kabul edeyim. :13:
buradayım canım inş.takımların yüzdesini tek tek kontrol edip sıralmasını yapacaksın, sonrasında takım üyelerini kontrol edeceksin tek ve ilk 3 e girenleri belirleyeceksin.yardımcı olurum zorlanırsan canım.
inş. canım kız evladı bambaşka 2.çocuğu düşünmüyoruz ama olursa yine kız isterim
canım ben en son 8 de içicem iki saatte bir içtiğim için en son o saate denk geliyo benim.
beraberiz canım benim bakalım cuma sonuç nasıl olucak
ayy kıyamam sana kolay gelsin kuzum
canım yaaa ben okurken yoruldum sen nasıl yorulmucaksın yaparken çok zor gözüküyo Allah kolaylık versin canım ama mutlaka faydası olucaktır unutma bunuda
yine söylüyorum buseeeee gençleşmişsin resmeeeennn
bende geliyimmi canım belki bi faydam olur.
biraz bisiklete bineyim dedim 5 dk binebildim regl den dolayı bacaklarım, belim ağrıdı akşama eğzersiz yaparım inş.
dünkü menüm
sabah (07:30)
1 kase k-fleks
öğle (12:00)
bakla yemeği
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt (pul biberli)
ara (16:00)
2 adet hurma
akşam (07:30)
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
k.k. peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
5 adet zeytin
1 bardak ayran
10 bardak su
2 bardak yeşil çay
50 adet mekik
Kızlar ben bugün itibariyle başladım ayran detoksuna çok iyi gidiyo şimdilik.
Sabah normal kahvaltımı yaptım.
şimdide 2 saatte bi karışımdan yiyorum çok hoşuma gitti çok doyurucu zorlanıcamı zannetmiyorum.
Baharatlarlada süper oldu sonucu merak ediyorum.
Yalnız felaket şişlik yapıyo umarım geçicidir ve iner.
Kaptancığım, sağlıklı ve sorunsuz bir doğum diliyorum sanaa.. Sana ve bebişe koskocaman öpücükleeerBeni gören olmadı sanırımBen kaçıyorum şimdilik. Henüz doğum olmadı. İnşallah planlanan gibi 4 ünde olacak. Ama ben artık kendimi kötü hissediyorum. O yüzden duramıyorum burda uzun süre. Öpüyorum hepinizi
Canım benim sonunda döndün, hoşgeldinnnKızlar çok şükür evime geldim bu akşam. Ebru’m naptı ya onu da aramak istiyorum ama hastanededir telefonla konuşması pek mümkün olmaz doğru olmaz diye arayamıyorum, hep dualarımdaydı.. Hayırlısıyla Gülce’mizi kucağına alsın inşallah.
Kızlar ben eve geldim.. Geldim ama hesaba katmadığım bişey vardı o da misafirler :\ Birileri geliyooor birileri gidiyor. Her gelene tabak hazırlıyorum, 2 demlikçay kaynattım, çayları tazeleyip duruyorum, hurmalarını zemzemlerini poşetliyorum. Annem babam anılarını anlatıyorlar tabi tüm yük benim üzerimde. İşin diğer bi kötü kısmı da, sınav haftamdayım. Yarına 2 tane ödev teslimim bitane de bol ezber gerektiren bi sınavım var. Daha ne ödevlerimi yapabildim ne kapak açıp çalışmaya başlayabildim L Şu 2-3 gün misafirlerimiz böyle eksik olmaz, Cuma gününe kadar sınavlarım da devam ediyor. Benim şu durumda topiğe uğramam hiç mümkün gibi görünmüyor çünkü geldiğimde baya bi kalmam lazım geçmşte neler oldu az çok bakmam öğrenmem lazım, yeni gelen çok arkadaş olduğunu biliyorum onlarla tanışmam lazım kendmi tanıtmam lazım baya zamana ihtiyacım olacak :\ Gerçekten ben bu misafir olayını hiç hesaba katmamıştım, çok kötü oldu :\ Hakkınızı helal edin ne olur.. İnanın elimde olmayan bişey. Salı günü döneceğim demiştim sözümde duramadığım için çok mahcubum L Cuma günü yine bildirimimi yapacağım muhakkak.. Şimdi hemen çıkmam gerekiyor bugün bana uyku yok.. Bikaç gün sonra yeniden eskisi gibi görüşmek dileğiyle.
Hepiniz Allah’a emanet olun….
Canım benim çok teşekkür ederim, gece gelemedim zamanım olmadı ama şimdi buralardayım.. Biraz dinleneceğim nete döneceğim hihihvenüsüm ya kolay gelsin canım inşallah çok iyi sonuçlar alıırsın
venüüüüüs iyi uykular canımcım gece gelirsen laflarız
Çok teşekkür ederim Buseciğim yaaa! Menülerimi diyetisyen çizelgeme yazıyorum, eksik olanları toplu atacağım canım az sonra.ben de merak etmeye başlamıştım senikolay gelsin tatlım işin zor, sık gelemesen de mutlaka menülerini burda paylaş venüscüm, başarılar sana
hahahhahahahahah çok eğlendim bununla yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?