Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne güzel canım yaa 2 sene yapmışsın maşallah keşke bırakmasaydın. ben 2 ay yaparsam ona şükür bir de 70 dk bu bahsettiğin selülit videosu, çok uzun yani. her gün nasıl yaparım bilmiyorum, yorgunluktan biterim sanırım :18:

ay 6lı rakamları ben de görmek istiyorum biran önceeee.. :)
69,9'a bile razıyım ilk anda...

göreceksin inşallah 1 aya kalmaz cerencim

kızlar ben geldiiiim 1 saat ders işleyen hocam bugün lütfedip de gelmedi bile haftaya mahalleden adam toplayıp dövtürtücem

ben azcık yatıyım kızlar başımda bi ağrı var gözümden kaynaklı sanırım dün gece gözlüksüz bilgisayar kullanmıştım biraz dinleneyim koşarak geliyorum :)

bu senin hoca da cidden sopalık yani

tamam canım dinlen gel, ben hala mailleri girmeye başlamadım, zorum ne benim bilmiyorum, pilates videolarına daldım

buse ben de ekledim resim canım

hemen bakıyorum ayşeciiim

busecim şimdi evim çok küçük müsait değil ama belli hareketleri yapacağım yine

Son düzenleme:
ayşeciim bızıklar da sen de çok güzelsiniz maşallah 71 halin de mont olduğu için pek kilon belli değil ama alt bacaktan anlaşılıyor ki yine balık etlisin, gözüme hiç kötü görünmedi bence sen 60 kg la çok güzel görünürsün çünkü 62 kg halin çok güzeeel

sağol canım biri yeğenim biri kızım.kış ayı olunca montsuz bir halimi bulmadım yakın zamanda bir çekineyim farkı görmek için
hazirana kadar zamana var önümde inş. 50li hanelere dönmek istiyorum

busecim şimdi evim çok küçük müsait değil ama belli hareketleri yapacağım yine

ben de spora yazıldığımda 1 gün yapmıştım pilates 3 gün her yerim kırılacak gibi ağrıdı bir daha da cesaret edemedim. sırtımı doğrultamayacak haldeydim 2 gün yattım :18: ilk günüm olduğundan benim az yapmam gerekirmiş ama ben herkesin yaptığı gibi yaptım, o hale gelmiştim işte. sonra da yaklaşamadım bir daha pilatese tabi

sağol canım biri yeğenim biri kızım.kış ayı olunca montsuz bir halimi bulmadım yakın zamanda bir çekineyim farkı görmek için
hazirana kadar zamana var önümde inş. 50li hanelere dönmek istiyorum

maşallah pek tatlılar ben de ilerde bir kızım olsun istiyorum erkekten çok
inşalah dilediğin rakamlara ulaşırsın canım zorlanmadan

bu arada yarın buralardasın dimi ayşecim, genel listeyi yaparken yardımına ihtiyacım olabilir saat 11.30 a kadar umarım yarın herkes bildirimini yapmış olur da bir an önce hallerim takımın listesini, sonra da genel listeye geçerim yapmak da bir şey yok gerçi onu da, tek tek kontrol edeceğim ve sıralayacağım sanırım, bu yani. dimi :26:

şimdi de birden yüklenme o 20 kere yapıyorsa sen 5 kere yap canım ona ragmen 1 haftaya yakın kas ağrıları yaşarsın çünkü bu zamana kadar çalışmayan tüm kasların çalışacak.sonrasında bişeyin kalmaz

tamam ayşecim ben az yaparım dediğin gibi, çook sağ ol

buradayım canım inş.takımların yüzdesini tek tek kontrol edip sıralmasını yapacaksın, sonrasında takım üyelerini kontrol edeceksin tek ve ilk 3 e girenleri belirleyeceksin.yardımcı olurum zorlanırsan canım.

inş. canım kız evladı bambaşka 2.çocuğu düşünmüyoruz ama olursa yine kız isterim

bnde normalle yapıcam o zaman ama haftasonu yapcam ben bide akşam kaça kadar içilcekti bn şimdi alıştım 7 den sonra birşey yememeye ondan :26:

canım ben en son 8 de içicem iki saatte bir içtiğim için en son o saate denk geliyo benim.

beraberiz canım benim bakalım cuma sonuç nasıl olucak

ayy kıyamam sana kolay gelsin kuzum

canım yaaa ben okurken yoruldum sen nasıl yorulmucaksın yaparken çok zor gözüküyo Allah kolaylık versin canım ama mutlaka faydası olucaktır unutma bunuda

albüm yaptım yine kızlaaar öncesi ve sonrası halimi ayşenin isteği üzerine tekrar yayınladım, arkadaş listemdekiler bakabilir

listemde olmayan varsa eklesin görmek için

yine söylüyorum buseeeee gençleşmişsin resmeeeennn

kızlar ben geldiiiim 1 saat ders işleyen hocam bugün lütfedip de gelmedi bile haftaya mahalleden adam toplayıp dövtürtücem

bende geliyimmi canım belki bi faydam olur.

biraz bisiklete bineyim dedim 5 dk binebildim regl den dolayı bacaklarım, belim ağrıdı akşama eğzersiz yaparım inş.

dünkü menüm

sabah (07:30)

1 kase k-fleks

öğle (12:00)

bakla yemeği
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt (pul biberli)

ara (16:00)

2 adet hurma

akşam (07:30)

2 dilim kızarmış kepek ekmeği
k.k. peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
5 adet zeytin
1 bardak ayran

10 bardak su
2 bardak yeşil çay

50 adet mekik

biraz bisiklete bineyim dedim 5 dk binebildim regl den dolayı bacaklarım, belim ağrıdı akşama eğzersiz yaparım inş.

Ayşe'cim resimler süper.. her halinle çok hoşsun bence, abartı bir şey yok ama dediğin gibi 50ler sana çok yakışır.. 52 çok az olabilir gibi geldi ama en iyi sen bilirsin tabii.. bence 55-56 iyi gibi sana..
bu arada ben de hep kızım olsun istiyorum, çok tatlılar ama hep oğlum olacakmış gibi gelir bana nedense

Kızlar ben bugün itibariyle başladım ayran detoksuna çok iyi gidiyo şimdilik.
Sabah normal kahvaltımı yaptım.
şimdide 2 saatte bi karışımdan yiyorum çok hoşuma gitti çok doyurucu zorlanıcamı zannetmiyorum.
Baharatlarlada süper oldu sonucu merak ediyorum.
Yalnız felaket şişlik yapıyo umarım geçicidir ve iner.

Bengöremedim resimlerinizi arkadaş olmadığımız için sanırsam. Ama nasıl arkadaşlık isteği gönderiliyo bilmiyo yardımcı olurmusun canım yada sen gönder ben kabul edeyim. :13:

afiyet olsun canım
teşekkür ederim canım.inş. 55-56 yeter.Allah gönlüne göre versin canım en önemlisi sağlıklı,haırlı evlat nasip etsin.

Bengöremedim resimlerinizi arkadaş olmadığımız için sanırsam. Ama nasıl arkadaşlık isteği gönderiliyo bilmiyo yardımcı olurmusun canım yada sen gönder ben kabul edeyim. :13:

hadi bakalım canım cuma günü nasıl etki decek bu ayran detoksu.arkadaşlık gönderdim canım

tamam canım çok sağ ol ay evet yaa kız evladı bana da bir ayrı güzel geliyor, anneye arkadaş işte, harika bir şey

ben başlayamadı bugün yaa :26: brokoli çekti canım, brokoli ve bir kase yoğurt yedim

canım kendini zorlamadan yap aman dikkatt

ebruuuuuuuu kızıyorum artık sanaaaaaa bu su ne hee bu akşamki ekmekler ne heeeeee kızarmış diye deme sakın bana, yine zeytini de 5 lemişsin, hiç beğenmedim bu menüyü haberin olsun. ayrıca baklada nişastalı olduğundan bu süreçte biraz uzak durman gerek baklagillerden bir süre uzak dur ebruuuuu, kendine gel bakayım ya, diyette misin yoksa keyifte mi, kızıyorum baak

suyu bile az içmişsin küstüm

ben de içcem şimdi cacıık ama bugün sanki geçti artık. en iyisi yarın yapayım, cünkü geçen yaptığımda da ben 300 gr vermiştim, bu kez pek olmadı, onu da veremem geç oldu. en iyisi yarın güzelce cacık günü yapayım, hem yarın perşembee

Son düzenleme:
Kaptancığım, sağlıklı ve sorunsuz bir doğum diliyorum sanaa.. Sana ve bebişe koskocaman öpücükleeer
Canım benim sonunda döndün, hoşgeldinnn

venüsüm ya kolay gelsin canım inşallah çok iyi sonuçlar alıırsın

venüüüüüs iyi uykular canımcım gece gelirsen laflarız
Canım benim çok teşekkür ederim, gece gelemedim zamanım olmadı ama şimdi buralardayım.. Biraz dinleneceğim nete döneceğim hihih

ben de merak etmeye başlamıştım seni kolay gelsin tatlım işin zor, sık gelemesen de mutlaka menülerini burda paylaş venüscüm, başarılar sana
Çok teşekkür ederim Buseciğim yaaa! Menülerimi diyetisyen çizelgeme yazıyorum, eksik olanları toplu atacağım canım az sonra.

Eki Görüntüle 675204

hahahaa ne güldüm yaaaa buseee bak senin adama napmışlar
hahahhahahahahah çok eğlendim bununla yahuuu
[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
ben şu mail işime başlıyorum artık kızlar, halim duman sabahtan beri başlayamadıım

hepinizi öpüyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…