Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gayet güzel bi menüü

Son düzenleme:
günaydın canlarım :)

misafirimiz var 2 gündür giremiyorum.

kilom 60.9
fark 100 gr
yüzde 0.16

yarım saate tekrar dönücem kızlar öpüyorum hepinizi

günaydın tatlım, özledik walla senii.. çok yalnız kalıyoruuzzz artık emooşş, imdadımıza yetiş kuzuuumm..

ben de 100gr vermişim malesef, ama regl olucaktım dün, olmadım, o yüzden
tabi sen artık 60kg olduğun için , 100gr bile güzel cnm
haftaya 1kgyu çakıcam ben inşallah

ay hatta 1i geçicem ki, 69u göreyim

günaydın canım ben listeyi hazırladım zaten nur ve venüs kaldı bi tek bu arada 100 gr için tebrikler

100gr verebildiğime bile şaşırdım canım eve anne geldi pastalar börekler sarmalar dolmalar havada uçuşuyo yemeyince de kızıyo Allah'tan almamışım bu hafta
venüse bi ulaşabilir misin canım en son tartıldığı kiloyu bari söylesin canım

bende sizi özledim canım artık tamamen dönmek istiyorum foruma :) seni de bomba gibi bekliyorum bu hafta :) malum haziran ayına girdik

***13. TAKIM 312. ETAP ***

burcugncy (65.7/65.4/0.4/%0.61)
limonlubrokoli(61/60.9/0.1/%0.16)
mid_night_sun (71.1/71/0.1/%0.14)
mutedeyyin(80.1/79.8/0.4/%0,50)
ssercecik (72.2///%)
UcukMavi (69.4/69.3/0.3/%0.14) izinli
venuskadini (72.5///)

13.TAKIM ORTALAMASI: %

nur ve venüs kaldı sadece onlar da gelsin tamamdır liste :)

ahahahaha haydi ceren haydi ceren haydiiiiiiiiiiiiiii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiii :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlar ben bi banka market işlerimi halledip geliyorum
zengin hatunun hali başka tabii, banka işleri falan

:18::18::18::18: unutmamışsın Emooşş evet hazirandayız walla.. işlere girişmeye son 1-2 hafta ama daha yolum var 65e... and içtim, tatile 10 kilo verip gidicem... haftaya aç gezebilirim yani ahhahhaa

cnm, Melek 80,1den 79,8e indiyse, 300gr eder, 400 yazmışsınız..
bir de Hilal vardı ama o da izinli... sööliim dedim

cnm, Melek 80,1den 79,8e indiyse, 300gr eder, 400 yazmışsınız..
bir de Hilal vardı ama o da izinli... sööliim dedim

Emoş,
Burcunun kilosu
geçen hafta: 65.7
bu hafta : 65.3
kiloda hata olmuş, fark 400gr o doğru ama , kiloyu düzeltmek lazım cnm...

Melek'in eski kilosunu hatırladım ama :26::26::26:

Emoş,
Burcunun kilosu
geçen hafta: 65.7
bu hafta : 65.3
kiloda hata olmuş, fark 400gr o doğru ama , kiloyu düzeltmek lazım cnm...

Melek'in eski kilosunu hatırladım ama :26::26::26:

tamma canım düzelttim :)

canım ben venüse ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım

tabi ne zengin ne zengin

kızlar ben listeyi geçen haftakine göre yaptım yanlışlık olabilir çünkü uyku sersemiydim hep birlikte düzeltiyoruz işte

bu arada venüs yok ulaşamdım nur un da internetinde sıkıntı var demişti gece belki yine öledir.

bu arada grubumuza girmek isteyenler var canım bi takım dağılmış bide bekleyenler var katılmak istiyorum kısmında emoşşşşşşşşşşş

Zayıflamak istiyorum.....

Bi başıma yapamıyorum olmuyor anlamıyorum nerede hata yapıyorum...
Pis boğaz da değilim irademe hakim olabiliyorum... Çok komik birşey anlatayım sabah kahvaltımı yapıyorum tartılıyorum 70.20 aradan geçiyor 2 saat su dahil hiç birşey yemiyorum tekrar çıkıyorum 70,70 deli oluyorum.

6 ay önce ilk kez anne oldum hamilelikte aldığım kilolar yapıştı gitmiyor 62 kilo ile hamile kaldım 84 ile doğuma girdim 3 aydır uğraşıyorum güç bela 70 oldum (o da sabahları aç karına ) artık veremiyorum

Düşündüm ki siz yardım olursanız bende kurtulurum bu kilolardan.

Beni aranıza kabul ettiğiniz için çok çok teşekkür ederim ...

canımcım öncelikle aramıza hoşgeldin ben burcu hemşirlik öğrencisiyim sözlüyüm 21 yaşındayım bugün 90. günüm 10.7 kilo verdim burada çok eğleniyoruz tabi şu an izinli arkadaşımız çok umrım hemen kilolarından kurtulursun zaten en sağlıklı olan aç karnına tartılmaktır cnm asla yoksa devamlı moralin bozulur. kaç kiloyla başlayıp 70 kiloya düştün.

biz grupça pis boğaz gibiyiz ama zararlı şeyler tüketmiyoruz ve bazı şeyleri saatli yiyoruz mesela meyve akşam yatmaya yakın veya akşam yemeğinden sonra yemiyoruz çünkü direk yağa dönüşüyor sosları kullanmıyoruz beyaz ekmek değlde tahıllı ekmekler yiyoruz ve yağı minimum kullanıyoruz kızartma zaten diyt yapan yememeli yemiyoruz

umarım hemen istediğin kiloya düşersin şimdi bize kaç kilo başladın kaça düşmek istiyosun bide boyunu filan yazar mısın ?

Hoş buldum :)

Maşşallah süphanallah ne güzel kilo vermişsin öyle... Dal gibi bir gelin olucam diyorsun yani. Süper inşallah istediğin kiloya kavuşursun sende bende hepimiz de...

1.65 boyundayım 70 kiloyum. 3 ay önce 76 kiloyla başladım vermeye ama artık daha yavaş veriyorum... günlerdir takipçinizim diyoloklarınız süper aranızda iyi vakit geçireceğimden şüphem yok. Yanınızda olmaktan mutluyum umarım sizde mutlu olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…