Bol su içsen yatana kadar ve sahurda? Yine belki işine yarar. Bir de salatalık tüketmek daha az susatıyor diyorlar.
Bol tuzlu tüketirsin, vücudun ödem toplar. Hörgüç niyetine kullanırsın bebeğim10 litrede su içsen işe yaramıo bebeğim sonuçta hörgüç yok yani her susadığımızda hörgüçten içelimiçtiğin çıkıo aşağıdan
Bol tuzlu tüketirsin, vücudun ödem toplar. Hörgüç niyetine kullanırsın bebeğimHihihi nefsi kontrol etmek çok saygı duyulası bir şey. Sen yine inancınla başa çıkarsın bir şekilde dayanırsın canım
Hadi bakalım yaz okulu falan mı var tatlım senin?okula gittiğim günler tutmucam evde bi şekilde vakit geçio canım ya
Hadi bakalım yaz okulu falan mı var tatlım senin?
Ay benim de öyle bir şeyler yapmam lazım. Alttan dersim olduğu için üstten alamadım. En azından yaz okulunda alttan kalanları vereyim diyorum. Bakalım bakalım
evet tatlım tatil bayramdan sonraya kalınca bende üst sınıftan ders aldım biraz rahatlarım dedim geçen senede aynı şekilde oldu şu an 4. sınıftan 6 tane dersten 2 dersim kalcak
kolay gelsin canımkızlar ben bi temizlik yapıp geliyorum ev kızı modna geçiyorum
Sen bu aralar sıkıntılısın ya bence ondan kaynaklanıyor bu durum.Bende sinirlendiğim zaman,üzüldüğüm zaman kendi yemeğegünaydın cnmmmm canım eğer evde bişiler yaparsam döner dolaşır akşama kadar yer bitiririm ve canım bi çok şey çekio bu aralar anlamadım gitti hamile gibi aş eriyorum valla
Günaydın kızlaaar! Doktordan randevu aldık bu hafta içi gideceğiz. Sanırım babamdaki gibi ülser çıkacak. Sizler nasılsınız?
Kolay gelsin cnm bende temizlik yaptım.Hazır modumdayken camlarıda silim gelimkızlar ben bi temizlik yapıp geliyorum ev kızı modna geçiyorum
bünyenin değişikliğe ihtiyacı vardır belkidekızlar haftasonu hayvan gibi yememe rağmen sabah tartıda 63.600 çıktım çok şaşkınım
Sen bu aralar sıkıntılısın ya bence ondan kaynaklanıyor bu durum.Bende sinirlendiğim zaman,üzüldüğüm zaman kendi yemeğe
veriyorum.Aklıma türlü türlü yiyecekler geliyor hep.
Geçmiş olsun venüs.Umarım ciddi bir sorun çıkmaz
Kolay gelsin cnm bende temizlik yaptım.Hazır modumdayken camlarıda silim gelim
bünyenin değişikliğe ihtiyacı vardır belkide
Uzmanlarda kendinizi hiç birşeyden mahrum etmeyin.haftada 1 gün kaçamak yapın canınız ne istiyorsa yiyin diyorlarr
Kilo vermek için aç kalmanıza gerek yok zaten öyle olursa çok sağlıklısız oluyor kısa sürede geri alınıyordiyor bazı uzmanlar
temizliğin gözünü seveyimkızlar ben bi temizlik yapıp geliyorum ev kızı modna geçiyorum
Kolay gelsin cnm bende temizlik yaptım.Hazır modumdayken camlarıda silim gelim
bünyenin değişikliğe ihtiyacı vardır belkide
Uzmanlarda kendinizi hiç birşeyden mahrum etmeyin.haftada 1 gün kaçamak yapın canınız ne istiyorsa yiyin diyorlarr
Kilo vermek için aç kalmanıza gerek yok zaten öyle olursa çok sağlıklısız oluyor kısa sürede geri alınıyordiyor bazı uzmanlar
Burcucum menün güzelde yediklerin az geldi sanki gözüme halsizlik falan yapmasın:44::44:sabah(10:45)
1 domates
yarım kk dan az peynir
4 zeytin
1 dilim tam bugday
şekersiz çay
ara(15:00)
1 dilim karpuz
öğle(16:00)
1 porsiyon kuru fasülye
ara(17:30)
1.5 sigara böregi(hamuru un tuz su yumurtadan
oluşuo kızlar içinde peynir mydanoz var fırında yaptım)
akşam yemeği yemicem hiç açlık hissetmiyorum
30 dk egzersiz
(5 dk kardiyo,10 dk basen,10 dk bacak,5 dk karın)
600 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form
3.5 litre su
2 saat ev temzliği
temizliğin gözünü seveyimyeter ki birileri vesile olsun biri bana şu gün geliyorum desin yoksa hiç biişi yapmak içimden gelmiyo
bugünlerde eşimden dolayı çok yiyorum deli oluyorummmmmya diyorum şu şu var yiyelim yok yetmez şunu da yapalım bunu da yapalıımmm off offf
tatlım bence de şok diyet yerine protein al en mantıklısı bu. hem çok sağlıklı
ayy evet burcum ilk 3 te olamasak da 4. lük süper :)
canım jillian kas şişiriyo 1 haftaya anca düzeliyo bende de aynı şey olmuştu çünkü
buralardaysan buyur gel canım :)
seni bu hafta listeye alacaktım ya ben :44:
çok geçmiş olsun burcum. gencayla da hallettiniz sanırım sorunlarınızı ?
nurcum inşallah hakkında hayırlısı olur. sorunlarını da halledersin :) bu haftadan itibaren izinli yazıyorum seni
süpersin tubacım bu hafta listedesin
tebrikleeeeerrrr burcum favorimsin :)
tamam canım :) sonunda 69ları gördü ceren en büyük alkış ona
şerifecim girmeye çalış seni listeye yazıcam bu hafta :)
Bugünkü menüm
08:00
1 haşlanmış yumurta
5 tane siyah zeytin
1 parça beyaz peynir
yarım domates
1 salatalık
1 fincan şekersiz çay
09:00
1 büyük fincan sade türk kahesi
13:00
5 kaşık patlıcan musakka
5 kaşık yoğurt(ev yoğurdu)
18:00
2 parça fırında tavuk pirzola
2 parça ince kebap ekmeği
maydonozlu soğan salatası
400ml ayran
19:00
1 küçük fincan sade türk kahvesi
yatmadan önce 400ml kayısılı form çayı ve yaseminli yeşil çay karışımı içerim
3.5 litre su
Egzersizler
toplam 20dk dışarıda yürüdüm
20:30
35 dakika Jillian Michaels - Ripped In 30 egzersiz programı
21:30
35 dakika Jillian.Michaels.6.Weeks.Six.Pack egzersiz programı
2 saat ev temizliği
temizliğin gözünü seveyimyeter ki birileri vesile olsun biri bana şu gün geliyorum desin yoksa hiç biişi yapmak içimden gelmiyo
bugünlerde eşimden dolayı çok yiyorum deli oluyorummmmmya diyorum şu şu var yiyelim yok yetmez şunu da yapalım bunu da yapalıımmm off offf
Burcucum menün güzelde yediklerin az geldi sanki gözüme halsizlik falan yapmasın:44::44:
ve işte aradığım cevabı buldum :)))
kızlar biraz cevabı geç buldum bir sıkıntı olmayacaksa sizinleyim :))
67 kiloyum,
1 kızım var
hedef kilom 58
uff çok gidecek yolum var:18::18:
en azından eylüle kadar 62 olmalıyım.
kurallar nedir, beklentileriniz nedir :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?