Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bol su içsen yatana kadar ve sahurda? Yine belki işine yarar. Bir de salatalık tüketmek daha az susatıyor diyorlar.

10 litrede su içsen işe yaramıo bebeğim sonuçta hörgüç yok yani her susadığımızda hörgüçten içelim içtiğin çıkıo aşağıdan

10 litrede su içsen işe yaramıo bebeğim sonuçta hörgüç yok yani her susadığımızda hörgüçten içelim içtiğin çıkıo aşağıdan
Bol tuzlu tüketirsin, vücudun ödem toplar. Hörgüç niyetine kullanırsın bebeğim Hihihi nefsi kontrol etmek çok saygı duyulası bir şey. Sen yine inancınla başa çıkarsın bir şekilde dayanırsın canım

okula gittiğim günler tutmucam evde bi şekilde vakit geçio canım ya

evet tatlım tatil bayramdan sonraya kalınca bende üst sınıftan ders aldım biraz rahatlarım dedim geçen senede aynı şekilde oldu şu an 4. sınıftan 6 tane dersten 2 dersim kalcak
Ay benim de öyle bir şeyler yapmam lazım. Alttan dersim olduğu için üstten alamadım. En azından yaz okulunda alttan kalanları vereyim diyorum. Bakalım bakalım

günaydın cnmmmm canım eğer evde bişiler yaparsam döner dolaşır akşama kadar yer bitiririm ve canım bi çok şey çekio bu aralar anlamadım gitti hamile gibi aş eriyorum valla
Sen bu aralar sıkıntılısın ya bence ondan kaynaklanıyor bu durum.Bende sinirlendiğim zaman,üzüldüğüm zaman kendi yemeğe
veriyorum.Aklıma türlü türlü yiyecekler geliyor hep.

Günaydın kızlaaar! Doktordan randevu aldık bu hafta içi gideceğiz. Sanırım babamdaki gibi ülser çıkacak. Sizler nasılsınız?

Geçmiş olsun venüs.Umarım ciddi bir sorun çıkmaz

Son düzenleme:
kızlar ben bi temizlik yapıp geliyorum ev kızı modna geçiyorum
Kolay gelsin cnm bende temizlik yaptım.Hazır modumdayken camlarıda silim gelim

kızlar haftasonu hayvan gibi yememe rağmen sabah tartıda 63.600 çıktım çok şaşkınım
bünyenin değişikliğe ihtiyacı vardır belkide
Uzmanlarda kendinizi hiç birşeyden mahrum etmeyin.haftada 1 gün kaçamak yapın canınız ne istiyorsa yiyin diyorlarr
Kilo vermek için aç kalmanıza gerek yok zaten öyle olursa çok sağlıklısız oluyor kısa sürede geri alınıyor diyor bazı uzmanlar

hemde ne sıkıntı özlem ya dün bildiğin bütün bildiğim kek tarifleri tuzlu tatlı kurabiyeler filan aklımdan geçio kilere doğru gidiyorum un çuvalının başında filan düşünüyorum sonra şunu yapıym diorum malzemelere bakıyorum hep eksik sıcakta dışarı çıkmayı göze alsam yapıcaktım yani bende nası bi gaza geldiysem dolapları filan çekip temizlik yapıyorum bugün dip köşe ay camları yeni sildim daha bayramdan önce silerim canım demek ki bünye kaçamak istiyomuş ama bugünden itibaren kaçamak yok bakalım cumaya ne olcak ne bitecek görmek istiyorum evet diyetisyenler öle dio benm arkadaşım diyetisyen eşliğinde veriyo haftada bigün tatlı cips ve kola kaçamağı var genelde haftasonu öle işte ama bugün daha iyiym şükür tek sıkıntım çok fazla susuyorum sanki çölde su arayan ebdeviyim öle bi susuyorum şimdi emoş olsa derdi yağların eriyo burcuuuuuuuuuuuuuuuuu

sabah(10:45)
1 domates
yarım kk dan az peynir
4 zeytin
1 dilim tam bugday
şekersiz çay

ara(15:00)
1 dilim karpuz

öğle(16:00)
1 porsiyon kuru fasülye

ara(17:30)
1.5 sigara böregi(
hamuru un tuz su yumurtadan
oluşuo kızlar içinde peynir mydanoz var fırında yaptım
)

akşam yemeği yemicem hiç açlık hissetmiyorum

30 dk egzersiz
(
5 dk kardiyo,10 dk basen,10 dk bacak,5 dk karın)

600 ml yeşilçay
300 ml kayısılı form
3.5 litre su
2 saat ev temzliği

Bugünkü menüm

08:00
1 haşlanmış yumurta
5 tane siyah zeytin
1 parça beyaz peynir
yarım domates
1 salatalık
1 fincan şekersiz çay

09:00
1 büyük fincan sade türk kahesi

13:00
5 kaşık patlıcan musakka
5 kaşık yoğurt(ev yoğurdu)

18:00
2 parça fırında tavuk pirzola
2 parça ince kebap ekmeği
maydonozlu soğan salatası
400ml ayran

19:00
1 küçük fincan sade türk kahvesi

yatmadan önce 400ml kayısılı form çayı ve yaseminli yeşil çay karışımı içerim

3.5 litre su

Egzersizler

toplam 20dk dışarıda yürüdüm

20:30
35 dakika Jillian Michaels - Ripped In 30 egzersiz programı

21:30
35 dakika Jillian.Michaels.6.Weeks.Six.Pack egzersiz programı

2 saat ev temizliği

Son düzenleme:
kızlar ben bi temizlik yapıp geliyorum ev kızı modna geçiyorum
temizliğin gözünü seveyim yeter ki birileri vesile olsun biri bana şu gün geliyorum desin yoksa hiç biişi yapmak içimden gelmiyo

bugünlerde eşimden dolayı çok yiyorum deli oluyorummmmm ya diyorum şu şu var yiyelim yok yetmez şunu da yapalım bunu da yapalıımmm off offf

Burcucum menün güzelde yediklerin az geldi sanki gözüme halsizlik falan yapmasın:44::44:

ah bu erkekler ahhh ya az önce üşenmeden yine gitti tatlı aldı yaaaa.Bende biraz yedimmmm yarın daha çok spor yapmam lazımm

ve işte aradığım cevabı buldum :)))

kızlar biraz cevabı geç buldum bir sıkıntı olmayacaksa sizinleyim :))

67 kiloyum,
1 kızım var
hedef kilom 58
uff çok gidecek yolum var:18::18:
en azından eylüle kadar 62 olmalıyım.
kurallar nedir, beklentileriniz nedir :26::26:

tek kelimeyle muhteşem yarın bende sporun gözüne vurucam

yeme kız yeme yada az yee

Burcucum menün güzelde yediklerin az geldi sanki gözüme halsizlik falan yapmasın:44::44:

canım ben fazla yediğimi düşünüyorum ya

hoşgeldin canım ben burcu 21 yaşındayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm. fazla bi kilon yokmuş ismini filan kendini biraz tanıtırsan bize çok iyi olacak. canım aktif katılım bekliyoruz herkes izinli topik sinek avlıyor günlük en az 5 mesaj her gün düzenli menü paylaşıyoruz biz yukarda paylaştık örnek olarak bakabilrsin şimdili aklıma gelenler bunlar her hafta hedef koyup %30 a yaklaşamayana diğer topiklere pişmanlık mesajı için yolluyoruz bide kaçamak yapanları ama daha kaptan ve yardımcısı çok aktif katılımda olmadığı için tam faaliyete geçemedik aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…