Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burcucum ekmek adedini 1 yapmalıyım haklısın . Dikkat edicem

Sporumu da yaptım,
3 mil leslie
50 squats
100 mekik
40 bacak egzersizi
100 kol egzersiz hareketi

Bu kadar :)

Harikasin.:thumbup:
Durmak yok!!

Göbekte yok canım allahtan bacaklarimda var fazlasıyla. Oyun da farklıymış ilk defa duydum bunu.

Eneeemmm kaptan naptın sen. Patates, kola...Tabi vermişsin kiloları. İstediğini yersin...İnşallah ben de 60'ları görebilirim...
Aynen canım menüler çok kötüydü. Zaten kilo verince onun rahatlığıyla yiyorsun. Yoksa eski menülerim süper ötesiydi. Yine o günlerime dönmem lazım. İnşallah sende biran önce görürsün 60 lı kiloları.

Diyet boyunca uyku düzeni de çok önemli. Sürekli tekrarlama bence sabaha kadar oturma işini. Dün gece bende öyle yaptım. Hatta uykum gelmediği için sabaha kadar bir kitap bitirdim ama bugün perişan oldum. Tüm dengem şaştı. Menün gayet güzel. Sadece o saatte kabak çekirdeği olmamış.

Naptın canım yaaaa hadi çiğköfte dürüm bir yere kadar idare edilirde o kornet olmamış. Sana da güzel bir ceza geliyor. Burcu' cum sen ilgilenir misin cezayla. Ayrıca su az olmuş. Sporun gayet güzel tebrikler.

Menün çok güzel olmuş Sevgi' cim afiyet olsun. Sporun da öyle.

Yaptım bile....

Menümmm

Sabah 07.15
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
1 etimek

Ara 10.00
1 incir

Öğlen 13.00
q kase ezogelin çorbası
1 kase cacık

Akşammmmmm
akşammm berbattt, istemediğiniz ne kadar şey varsa yedimmmm...

yürüyüş 1 saat ama ney fayda nappcam bennn bana bı yok gösteriinnnn nolurrr

Kızlar siz de bilin istedim. şu ana kadar olan mesaj sayılarınızı yazıyorum. Ebru'ya da mail atıcam....

Burcu: 19
Özlem: 16
Argleton: 14
Eloisee: 11
Kelebekcim: 10
Edahafız: 6
Özllemmm: 5
Jessie: 3
Ladydline: 2
Kernaz: 2
Alsimi: 2
Elifsuyum: 1

Burcu ben izne mi ayrılsam. Bu hafta da hiç umutlu değilim. Hala misafirlikteyiz. Daha mesajları sayacağım.

Kendi kararin cnm ama cuma bildirim ypmk zrundasin + olsan bike az olursa iyi olur cunaya kadar dsun cnm

Silkelen ve kndine gl iradeli ol bk bna cnm 2. Kez yarisiyorum veya arkadaslarina hrks kilo icin ugrasio salma kndini

Günaydınlar kızlar....
Yaptım bile....

Allahım ben hep böyle şişman mı oluacam,,, hep kendımden rahatsız mı olucammmmm

Gönül izni falan boşver daha çok düşüyo motive ve kendine kilo olarak yakın gördüklerinin kilo verdiklerini görünce daha çok pişman olup o karamsarlıga girince daha beter umutsuz oluyosun..bu kısırdöngü böyle sürüp gidiyo..tamam insanız bi an gözümüz dönebiliyo sen onu unut yürüyüşüne sporuna ağırlık ver akşamları hafif ye daha kocaman 3 gün var..hadi izni falan unut bence...

Adrian'ımm benim. Çok teşekkür ederim canım. Tamam vazgeçmek yok. Cumaya yetişmeyebilir ama

Canım sen yanımda oldukca, neler yapmam ki ben )

Günaydın kızlaar 😍 hepimiz için kaçamaksız süper bir gün olsunn 😀 geçmişe gidip menülere yorum yapacağım

günydın kızlar çok şişim bu hafta ya yüzük filan olmuyo elime o kadar da yeşilçay filan içiyorum ya

Allahım ben hep böyle şişman mı oluacam,,, hep kendımden rahatsız mı olucammmmm
Hayır olmıcaksın gönül bu tamamen senin tercihin kader değil... Kendini asla bu şekilde şartlandırmaa
Ah be güzelimm akşama kadar süpermiş ama üzülme bu hatayı arada hepimiz yapıyoruz yılların alışkanlığı var hemen umutsuzluğa kapılma her doğan günes yeni bir başlangıç unutma😉
Burcucum ekmek adedini 1 yapmalıyım haklısın . Dikkat edicem

Sporumu da yaptım,
3 mil leslie
50 squats
100 mekik
40 bacak egzersizi
100 kol egzersiz hareketi

Bu kadar :)
Eminee ya süpersin seni gördükçe bende hırslanıyorum spor konusunda😀
Harikasın burcu maşallah😀
Huhhhuu olaaa laaa bende cok mutluyummm.
Kacamak yoook,spor varr..
Bir sure kendimi zorlayip,boyle devam etsem 10 numara olur.
:)
Kizlarr oyle soyle boyle derken yaz geldi bile.
Dikkat dikkatt!!
Aynen oyle cnm sağlıklı beslenince içimiz de rahat ediyor 😀
Fazlasıyla hafif bir menüü😊
Menü de spor da güzel 😊
Omg 😀 süpersin edaa aynen devam

Cok teşekkür ederim. Doğru söylüyor. Allah yüzümüzeee güler inşalaahh.

Cok teşekkür ederim. Doğru söylüyor. Allah yüzümüzeee güler inşalaahh.

Bak cnm en iyi ornek benim senin icin 8-9 ay once 67 kilo ile bir anlik bir piskolojiyle kendimi birakip takimdan ayrildim.
Ve Ocak ayinda 16 kilo alarak geri dondum.ve hâlâ yerimde sayiyorum.
Kendimi birakmasaydim simdi hedefimin kat kat altinda olacaktim belki.
Lutfen kendine gel Kelebekcim...

Son düzenleme:
Günaydın kuzucumm napıyosun ? Niye şişsin acabaa inş gecer

bilmiyorumm bestecim çok şişim ya perşembe gelinlik alcam ya onun stresi mi bastı ne yaptı anlamdım ki bide gece babam geldi geç yattım erken kalktım oda olabilir cnm

Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Gerçekten hiç iyi olmamış özlemcim. İnşallah 60 ları birliktr görürüz. Kaç kilodan 67 ye düşmüştün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…