- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Cnm rengini meyan kökúnden aliyor diye biliyordum.:)C ile başlayan bi böcek ismi vardı , koladan bahsediyorum, aşama aşama resimlerini görmüüştüm, bir yıgın böcek, bunları eZiyorlar filan, rengini vermek içindi yanlış hatırlamıyorsam.. İghhhyyhh
gozun aydin cnm..:)Gunaydın yazmamısım:)
Gunaaayyydıııınn
Bugun havaalanına gidicez kızlarla, esim geliyor, insallah bundan sonra da aynen devam edebilirim diyetime.. Yaptıgım en etkili sey bence akaam 6-7 den sonra bişe yememekti bence, ama simdi esim eve 6:30 da geliyor işten, yemeği hazırlayıp yememi bira zaman alıyor, artık tam hazır ederim gelir gelme yeriZ geç olmadan..
rakibim soyle bir 5 kg daha ver sen o zaman farki gor.:)dahada veresin gelir.Ayy teşekkür ederim. Çok sevindim. İş yerinde de uzun bir süre görmeyeler kilo vermişsin diyorlar. Ama artık hızlandırmam lazım
kızlar dün giremedim ve yine berbat ama bile bile tüketilmiş bir menüm var.. bugün başlıyorum dedim.. o yüzden yazıcam.. öyle ki 3. dilim böreği yerken aklımdan bile bile tüketilmiş diye buraya yazmak geçiyordu düşünün yani ama nedense hiç kendime engel olmak gelmedi içimden.. dün bayağı bunalttı annem beni acaba ondan mı aklıma bile gelmedi engellemek tabi bu bir bahane ama bu kiloları hep bu bahanelerle geldi işte bir gün öncekinden de kötü 30,08,2014 tarihli menüm:
öğlen:2 dilim ekmek, 1 ince dilim salam, 1 üçgen peynir
16,15de: 3 dilim börek (bir tavanın 3 de 1i), 3 yk patlıcan salatası, yarım çay bardağı reçel, şekersiz çay..
19.20de : 1 tabak pirinç pilavı (çok dolu değildi ama bir tabak sayılır yine)
son olarak
21de çeyrek ekmek arası peynir ve limonata
40 dakika yürüdüm su son günlerde ilk defa 1 litre içtim içemiyordum hiç ..
bugünde şimdi kahvaltı yapıcam daha
Yüzde yüz uygulayamasam da karatay uygulamaya çalışıyorum. Az az sık sık olayı bende pek ise yaramıyor. Uc ana Menun muhakkak oluyor aksamlari daha hafif geçiriyorum. Ara ogün yapmıyorum ve bi müddet sonra bünye alışıyor tabağına koyduğumu bitiremiyorum. Ben tatlı ve çikolata hastasıyım hep abur cuburdan aldım kiloları onları bırakıp spor yapmak bile kilo vermeye yetiyor.Mercimeği dayadığım zaman ekmeği o kadar aramıyorum. Gerçi bu aralar rejime yeni başlamanın gazıyla çok ekmek yemiyorum. Günde 3-4 dilimin üstüne çıkmadım daha. Böyle devam edersem bakarsın kahvaltı dışında hiç ekmek yemeyen biri olurum. :) Ama pilavlar ve makarnalar onun yerini tutar herhalde.
Sen karatay mı yapıyorsun? Eğer yapıyorsan, diğer rejimlerden daha büyük bir fayda gördün mü? Çünkü bana eninde sonunda hepsi az yeme ve çok yakmaya çıkıyor gibi geliyor.
Kumpir olmasa daha iyimis ama neyseki yüzme jimnastik var. Sporun harikaIti pazarlar kızlar
30.8 menüm
08:30
1 dikim peynir, 3 dilim ekmek, 2 yumurta
12:30
Izgara tavuk, salata, ayran
16:00
Yarım kumpir (olmamalıydı)
Maden suyu
19:30
2 küçük balık ızgara
Salata
1,5 lt su
1 saat jimnastik
2 saat yüzme
canım düne göre daha iyi olacağını umuyorum ama erken konuşmıyım menüyü toptan yazayım :)Kız ne yaptın sen öyle?
21'i görene kadar normal sayılabirdi (salama ve üçgen peynire rağmen).
Bugün telafi etmeni bekliyorum ben.
Yüzde yüz uygulayamasam da karatay uygulamaya çalışıyorum. Az az sık sık olayı bende pek ise yaramıyor. Uc ana Menun muhakkak oluyor aksamlari daha hafif geçiriyorum. Ara ogün yapmıyorum ve bi müddet sonra bünye alışıyor tabağına koyduğumu bitiremiyorum. Ben tatlı ve çikolata hastasıyım hep abur cuburdan aldım kiloları onları bırakıp spor yapmak bile kilo vermeye yetiyor.
Evet canım ekmek yemiyorum :) reçeli evde yiyen bir ben varım :) çokta seviyorum :)Kız onu yiyen ben değilim zaten.
Ama ben de yiyeceğim öyle... Hem de sabahtan akşama kadar mercimekli menülerim olacak.
Yeğenin çok renkli karakterli biriymiş. :) Kötü olmuş demek de değil he bu, eğlenceli olmuş ne güzel. :)
79 gibi değilsin diyenlere katılıyorum. Çok daha fazla fark var gibi gerçekten... Sporun faydası büyük.
Bu ne kız?Anaaaam...
Çok yapma böyle...
Ekmekle bağını kesmiş bir menü... :)
Ben duramıyorum valla ekmeksiz.Güzel olmuş menün. Ama benim diyeceğim tek şey reçel... Miktarı az olsa da tatlı bir şeyler yemek, yakın zamanda tekrar tatlı istemek demek. Ama canımız çektiğinde uzak durdukça artık canımız çekmeyi bırakıyor.
Bence o kadar sorunlu değil. Olacak o kadar. Kurabiyeler sorun, o da yine canın çeker diye...
Ekmeksiz bir menü daha...Ama güzel seçimler, güzel dağılım... Doyuyorsan sorun yok.
EkmekLER :) ve makarna aynı gün..?? Olmamış :) ama erken yemişsin makarnayı oradan kurtarır bence :) 9eriği aynı anda yemedin değil mi :):):)Bu da benim menüm, pek sizi standartlarınıza göre değil.
Sabah
2 dilim ekmek
10 zeytin
1/2 domates
Öğlen
1/2 tabak taze fasulye yemeği
1 dilim ekmek
Ara
9 kara erik
Akşam (17:00)
1 tabak makarna
Aslında akşam mercimek çorbası yapacaktım ama dışarı çıkmam gerekti, yemeği de mecburen dışarda yedim, en ucuzundan...
1 saat step + 15 dakika eliptik bisiklet + 1,5 saat de yürüyüşüm var.
Çok beğendim canım:)Kızlar bu günku menümü yazayım
Sabah 9.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates yarım
Ara 11.30
Küçük bir salkım siyah üzüm
Öğle 14.00
Yarım karnıyarık fırında
1 tane kırmızı közlenmiş biber
Salata
2 dilim ekmek
Akşam 19.00
1 porsiyon tavuk haslama
Salata
1 dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok maalesef
Yarından itibaren başlıyacağım
Annemden yeni geldim vaktim kalmadı yürümeye
Sadece kola... Kısır olur biz kadınların karşı koymayacağı bir yiyecek :) ama kola... Hem çok zararlı Zero olanı bile şekerli... Ben soda ve ıce tea dışında hiç bir şey içmiyorum dışarıdan :)Günaydın Hatunlar yine sabahın köründe kalktım. Hafta sonu bari şöyle 10.00'a kadar yatsam ne güzel olur.
Dünkü Menüm
Sabah 09.00
1 tabak menemen
2 salatalık
1kk peynir
5 zeytin
Öğlen 14.00
1 salkım üzüm
Akşam 17.00
1 tabak kısır
1 bardak kola
Akşam olmadı, valla ne deseniz haklısınız. Böyle yapınca kilo verilmiyor tabi. Kızdım kendime.
Bikaç kere tb ekmeği aldım. baktım ekmek olunca 1 dilim 2 dilim derken sayıyı artırıyorum. ben de artık eve ekmek almamaya karar verdim kızlar.
Sabah 3dilim ekmek yerine bir dilim yiyip salatalık maydanoz domates vs ile zenginleştir canım kahvaltını :):)Iti pazarlar kızlar
30.8 menüm
08:30
1 dikim peynir, 3 dilim ekmek, 2 yumurta
12:30
Izgara tavuk, salata, ayran
16:00
Yarım kumpir (olmamalıydı)
Maden suyu
19:30
2 küçük balık ızgara
Salata
1,5 lt su
1 saat jimnastik
2 saat yüzme
Canım sende farkındayız menünün... Zamanla toparlayacağına inanıyorum... Az yedikte miden küçülür.. Yedikçe de büyür.. Sabahları aç karnına ılık sirkeli veya limonlu su içmeni tavsiye ederimkızlar dün giremedim ve yine berbat ama bile bile tüketilmiş bir menüm var.. bugün başlıyorum dedim.. o yüzden yazıcam.. öyle ki 3. dilim böreği yerken aklımdan bile bile tüketilmiş diye buraya yazmak geçiyordu düşünün yani ama nedense hiç kendime engel olmak gelmedi içimden.. dün bayağı bunalttı annem beni acaba ondan mı aklıma bile gelmedi engellemek tabi bu bir bahane ama bu kiloları hep bu bahanelerle geldi işte bir gün öncekinden de kötü 30,08,2014 tarihli menüm:
öğlen:2 dilim ekmek, 1 ince dilim salam, 1 üçgen peynir
16,15de: 3 dilim börek (bir tavanın 3 de 1i), 3 yk patlıcan salatası, yarım çay bardağı reçel, şekersiz çay..
19.20de : 1 tabak pirinç pilavı (çok dolu değildi ama bir tabak sayılır yine)
son olarak
21de çeyrek ekmek arası peynir ve limonata
40 dakika yürüdüm su son günlerde ilk defa 1 litre içtim içemiyordum hiç ..
bugünde şimdi kahvaltı yapıcam daha
Aynen cnm benimkide oyle.Gönül abla :) çok fark etmiş kilon :)
Bizi uzun zamandır görmeyenler fark ediyor verdiğimizi :)
Daha eşim kilo verdin demedi bana :) tartıda rakamları görünce şaşırıyor :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?