Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar dün giremedim ve yine berbat ama bile bile tüketilmiş bir menüm var.. bugün başlıyorum dedim.. o yüzden yazıcam.. öyle ki 3. dilim böreği yerken aklımdan bile bile tüketilmiş diye buraya yazmak geçiyordu düşünün yani ama nedense hiç kendime engel olmak gelmedi içimden.. dün bayağı bunalttı annem beni acaba ondan mı aklıma bile gelmedi engellemek tabi bu bir bahane ama bu kiloları hep bu bahanelerle geldi işte bir gün öncekinden de kötü 30,08,2014 tarihli menüm:
öğlen:2 dilim ekmek, 1 ince dilim salam, 1 üçgen peynir
16,15de: 3 dilim börek (bir tavanın 3 de 1i), 3 yk patlıcan salatası, yarım çay bardağı reçel, şekersiz çay..
19.20de : 1 tabak pirinç pilavı (çok dolu değildi ama bir tabak sayılır yine)
son olarak
21de çeyrek ekmek arası peynir ve limonata

40 dakika yürüdüm su son günlerde ilk defa 1 litre içtim içemiyordum hiç ..
bugünde şimdi kahvaltı yapıcam daha

Cnm rengini meyan kökúnden aliyor diye biliyordum.:)
Iyyyy bocek bende bir ara duymustum ama arastirmadim.
hamam bocegi olmasin.

gozun aydin cnm..:)

Ayy teşekkür ederim. Çok sevindim. İş yerinde de uzun bir süre görmeyeler kilo vermişsin diyorlar. Ama artık hızlandırmam lazım
rakibim soyle bir 5 kg daha ver sen o zaman farki gor.:)dahada veresin gelir.

Kız ne yaptın sen öyle?
21'i görene kadar normal sayılabirdi (salama ve üçgen peynire rağmen).
Bugün telafi etmeni bekliyorum ben.

Yüzde yüz uygulayamasam da karatay uygulamaya çalışıyorum. Az az sık sık olayı bende pek ise yaramıyor. Uc ana Menun muhakkak oluyor aksamlari daha hafif geçiriyorum. Ara ogün yapmıyorum ve bi müddet sonra bünye alışıyor tabağına koyduğumu bitiremiyorum. Ben tatlı ve çikolata hastasıyım hep abur cuburdan aldım kiloları onları bırakıp spor yapmak bile kilo vermeye yetiyor.

Kumpir olmasa daha iyimis ama neyseki yüzme jimnastik var. Sporun harika

Aynen ya... Zaten patlıcan yiye yiye kilo alan var mı ki? Ya poğaçadan, ya cipsten, ya çikolatadan alıyoruz. Şahsen beni çocukken okul kantininden yediğim tostlar mahfetti. :)

Kızlar ben bugünlük kaçıyorum. Akşama misafire gidiyorum, uzun zamandır da görmediğim biri... Cısssları yemem zaten ama psikolojik işkence çekmemem için bana şans dileyin. Güzel hiçbir şey yapmasınlar. :)

Haydi görüşürüz.

Evet canım ekmek yemiyorum :) reçeli evde yiyen bir ben varım :) çokta seviyorum :)

EkmekLER :) ve makarna aynı gün..?? Olmamış :) ama erken yemişsin makarnayı oradan kurtarır bence :) 9eriği aynı anda yemedin değil mi :):):)

Çok beğendim canım:)

Sadece kola... Kısır olur biz kadınların karşı koymayacağı bir yiyecek :) ama kola... Hem çok zararlı Zero olanı bile şekerli... Ben soda ve ıce tea dışında hiç bir şey içmiyorum dışarıdan :)

Sabah 3dilim ekmek yerine bir dilim yiyip salatalık maydanoz domates vs ile zenginleştir canım kahvaltını :):)
Kumarı kaçamak olmuş :)
Akşamda geç yiyorsun ... Az daha erken ye bence tatlım :)

Canım sende farkındayız menünün... Zamanla toparlayacağına inanıyorum... Az yedikte miden küçülür.. Yedikçe de büyür.. Sabahları aç karnına ılık sirkeli veya limonlu su içmeni tavsiye ederim

Nasılasınız kızlar :)
Görümcem geldi demiştim 1hafta bizde inşaallah kilomu etkilemez...
Bugün hep Deniz'in içindeydik :)
Sabah 9dan akşam 17e kadar :)
Sporum bu oldu :)
Tabii yememe çok dikkat edemedim
Tok karnına bile 68çıkmıyorum kızlar :):) 66ya çok yaklaştım :):)
Menüm :)
Sabah 08.00
Yarım dilim sütlü tatlı(süt irmik Hindistan cevizi fındık şeker limon rendesi)
09.30
Bir kaç ısırık börek (elime aldığım her dilimden çooook küçük ısırıp eşime veriyordum o araba kullanıyordu :))
Arada 4kuru kayısı
13.00
2avuç kabuklu fındık
17.00
İskender pide de vardı ...çok özlemiştim kızlaaaar eşimde kızıyor seni kaptana şikayet edeceğim diyor bana :):)
Başka bir şey yemeyeceğim söz... Çay içeceğim şekersiz..

Gönül abla :) çok fark etmiş kilon :)
Bizi uzun zamandır görmeyenler fark ediyor verdiğimizi :)
Daha eşim kilo verdin demedi bana :) tartıda rakamları görünce şaşırıyor :):)

Kızlar hep suyu yazmayı unutuyorum...
Gece uyuyana kadar 3-3.5lt oluyor her zaman

bugün ki menüm:
öğlen:bir küçük tabak (nescafe bardaklarının tabaklarından) menemen, 2 kk kaşar peyniri, 1 üçgen peynir, 2 dilim ekmek, şekersiz çay
akşam:6 tane çiğköfte, 3 krep (yağsız, tuzsuz ve yumurtasız), 1,5 br ayran, 1 küçük haşlanmış patates
acıkacağımı hissedersem yatmadan 2 saat önce süt içerim ama sanmıyorum yine de ..
su sadece 300 ml içtim onu 1 litreye en olmadı 800 mlye tamamlamaya çalışıcam
20 dk yürüyüş yaptım minimum 20 mekik çekmeyi düşünüyorum yarım saatte dans ederim :)

bu arada akşam sofrayı hazırlarken krep yerken yakaladım kendimi hemen bıraktım yoksa daha fazlasını yemiş olacaktım.. vee yediklerim çok göründü gözüme yaa

Gönül abla :) çok fark etmiş kilon :)
Bizi uzun zamandır görmeyenler fark ediyor verdiğimizi :)
Daha eşim kilo verdin demedi bana :) tartıda rakamları görünce şaşırıyor :):)
Aynen cnm benimkide oyle.

Bugunku menum
07:45
Kucuk 1 parca ekmek
Peynir
10 zeytin
Kucuk 1 bardak sut

13:00
1 parca ekmek
1 parca karpuz
1 ucgen peynir

18:30
Biraz tavuk doner
Ayran

1 sade turk kahvesi
1 sade soda
3 L su

Biraz dansss
Baska spor yok

Slm kızlar şu an arkadaşımın dugununden yazıyorum
Menucum

11:30 1 haşlanmış yumurta salatalik domates maydonoz 1 kk peynir

16:30 1 türk kahvesi 2 hurma

18:00 1 kase çorba 2 çatal makarna

Şu 2 lt 1 saat yürüyüş bol bol oynicam birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…