Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yagmur'cugum bugun olmamis.
Ac karnina sabah tatlida yemissin.
Kilo vermen guzel cnm.

Afiyet olsun cnm.krep icin yagsiz,tuzsuz,yumurtasiz demissin ama unsuZ degil dimi:)
Zamanla duzelir cnm bende tekrar baslayana kadar cok bocaladim.
Nazmiye'cigim yine bomba gibi donmussun ama bu yediklerin cook az geldi bana.:)

Afiyet olsun cnm.krep icin yagsiz,tuzsuz,yumurtasiz demissin ama unsuZ degil dimi:)Zamanla duzelir cnm bende tekrar baslayana kadar cok bocaladim.
unsuz değil evet ama diğerleride olunca hepten fazla olcaktı onun da olmadığı günler olacak inşallah.. :)

EkmekLER :) ve makarna aynı gün..?? Olmamış :) ama erken yemişsin makarnayı oradan kurtarır bence :) 9eriği aynı anda yemedin değil mi :):):)

9 unu da aynı anda yedim. Makarnayı çok yemeyeyim diye...

Çok az olmuş diyordum, akşama kadar... Arada bir olur böyle şeyler, çok azımız fire vermeden rejimi bitirir. Ama bu aralar çok çok dikkatli olmalısın. Benzer başka şeyler olmamalı menünde.

Aslında bir güne adam gibi yaysan sorun değil. Ama iki öğüne yığmışsın. O biraz kötü olmuş.

Bugunku menum
07:45
Kucuk 1 parca ekmek
Peynir
10 zeytin
Kucuk 1 bardak sut

13:00
1 parca ekmek
1 parca karpuz
1 ucgen peynir

18:30
Biraz tavuk doner
Ayran

1 sade turk kahvesi
1 sade soda
3 L su

Biraz dansss
Baska spor yok

Miktarlar net değil gerçi ama benim gözüme biraz az geldi. Ama olabilir tabi...

Bayılırsın kız oynarken. Bu kadarcık yemeğe insanda enerji kalır mı? Az daha ye.

Bu da benim menüm

Sabah
2 dilim ekmek
10 zeytin
1 domates

Öğle
2 tabak mercimek çorba

Akşam
2 sarma

Ara
Çeyrek kır pidesi

Biraz daha akşam
1 dilim ekmek
3 zeytin

Eki Görüntüle 1230600 kızlar yegenim yapmış bakın bu benim :))

Eda' cım sonuç mükemmel. Hedefe ulaştığında ise her şey daha mükemmel olacak eminim. İki resim arasında dağlar kadar fark var. Kilo verme düşüncesiyle çok doğru bir karar vermişsin. Düşünsene 93 kiloyla gelinlik giydiğini

Hız konusunu alıntılamadım ama canım yanlış anlamışsın yazdıklarımızı. Ne olursa olsun daha dikkatli ol diye yazdık onca şeyi.

Bu da benim menüm

Sabah
2 dilim ekmek
10 zeytin
1 domates

Öğle
2 tabak mercimek çorba

Akşam
2 sarma

Ara
Çeyrek kır pidesi

Biraz daha akşam
1 dilim ekmek
3 zeytin

Tatlım yaaa nerden geliyor bu veganlık. Daha öncede var mıydı? Yani hiç mi tüketmedin şimdiye kadar hayvansal gıda? Ayrıca bu menü çok az. Doyuyor musun? Bu arada senin menülerde daha çok sebze meyve görmek lazım ama sen genelde ekmek ağırlıklı menüler yazıyorsun.

Kızlar tüm geçmişi okudum. Tek tek alıntı yapamadım genelde menüler kaçamaklı olmuş. Sanırım hafta sonu herkes rahatladı biraz. Yarından itibaren hiç kimsenin menüsünde kaçamak görmek istemiyorum. Buna bende dahilim. Bu arada hafta sonu bende kaçırdım hem de öyle böyle değil bildiğin diyet miyet kalmadı. Uçtu gitti. Ama şuandan itibaren yeniden başlıyorum bu arada sanırım regl olacağım şişmeye başladım. Cumaya takım olarak yine ilk üçte olmamız lazım lütfen herkes bunu düşünsün canı bir şeyler istediği zaman.

Kızlar biz bu haftasonu gezmelere doyamadık :) pek giremedim foruma... Bugün de piknikteydik menümü yazamam
Şuan şu dakika kendime ve size söz veriyorum yarın sabah benim ikinci miladım olacak.. Sıkı bi şekilde karatay ve spora başlıyorum 15 gün sonra yani ikinci cuma ayrıldığım kilodan az bi kiloyla gelip takıma giriyorum inş..sizi seviyorum <3 iyi geceler herkesee...

Ekmek değil de bakliyat ağırlıklı oluyor aslında benim menülerim. Tabi 3-4 dilim ekmek de oluyor. Sebze salata olarak yiyorum, onu da yazmıyorum aslında kalorisi az, lafını etmeye değmez diye... Bundan sonra yazarım. Bugün misafirlikteydim, o yüzden böyle az oldu. Her şeyi kıymalı yapmışlar, anca 2 sarma yiyebildim.

4-5 ay oldu vegan olalı. İnternette bir video izledim. Süt ürünlerinin sağlığa zararlı olduğunu, bebeklik döneminden sonra sindirilemediğini öğrendim. Ayrıca çiftlik hayvanlarına yapılan eziyeti gördüm ve o sütlerin içinde hayvanlara verildiği için bir dolu antibiyotik olduğunu öğrendim. İç güdülerimle tanıştım. Bir ineği ya da tavuğu, içimdeki ilkel insanın yemek olarak görmediğini anladım. Bu yüzden başladım. Çoğu insan hayvanların da bir kimliği olduğundan yola çıkarak başlıyor. Ben tam tersine sağlık için başladım. Ama şimdi benim için de et konusunda hayvanların kimliği ağır basmaya başladı. Benim gibi bir hayatı olmuş, arkadaşları ve ailesi olmuş, sevdiği ve sevmediği şeyler olmuş, bir kişiliği olmuş bir canlıyı yemek istemiyorum. Benim adıma onu markete paket olarak getirsin diye birilerine cinayet parası da ödemek istemiyorum. Et yemememin nedeni artık bu oldu. Süt zararlı olduğu için. Yumurta da tavukların çektiği işkenceler için...

Bir de bir insana kilo aldıran 1 numaralı şey hayvansal proteinmiş. Onları sık tüketmek en kötüsüymüş. Bir de geçenlerde bir makale okudum. Yurt dışında çocukları iki gruba ayırıp şeker hastalığı konusunda bir gözleme tabi tutmuşlar. Araştırmadan çıkan sonuçlar şeker hastalığını tetikleyen en önemli şeyin süt ürünleri olduğunu göstermiş. Tabi bu konuda başka araştırma yapmadım.

Kısaca böyle... Her şey o video ile başladı. Hayvansal ürünleri hayatımdan çıkartmamın pek çok hastalıktan beni uzak tutacağını düşünüyorum. Mesela ben sık sık mide ekşimesi yaşardım. Börek, kek yedikten sonra. Soğana mı yormadım, una mı yormadım. Meğer nedeni yumurta imiş, zamanla gördüm. Artık hiç öyle bir problemim kalmadı. Süt ürünleri de midemi ağrıtıp bulandırıyor. Bir parça peynir bile yapıyor bunu... Bunları bilmemin nedeni de ilk başlarda pat diye kesmemiş olmam. 4-5 aydır hiç hayvansal gıda tüketmiyorum. Ama başlangıçta azaltarak bu yola girdim. Azar azar peynir de yedim, dondurma da... Sadece et yemedim.

Yaģmurcim iskender olmamış
Pidesi yaģı ćok zararlı

Selam kızlar, bugunum bence gayet guzel gecti.. Durun yazayım menumu

Sabah 9:45

1 domates
2 yumurta sarısı (beyazlarını kızlarım yedi)
Peynir
11 tane fındık

15:10
1 kase corba
3-4 lokma simit ( simiti gorunce kızma hemen ebru, bak kac lokma oldugunu da yazdım:) )

19:30
2 servis kasıgı nohut yemegi
1 kuru patlıcan dolması

21:00
1 kuru patlıcan dolması (anlısalacagı uzere bu dolmaya dayanamıyorum, mutfagı toplarken aksam aksam bi tane yedim, cok gereksiz..)

Su 2.5 lt civarı

İşte buldum kızlar, kola böcegi bu işte, google dan aratıp cesit cesit resimlerii orebilirsiniz.. Aman ya rabbim!
İggghhhh

Mesela cilekli gofretlerde filanda kullanılıyormus, dogal renklendirici olarak..

İşte buldum kızlar, kola böcegi bu işte, google dan aratıp cesit cesit resimlerii orebilirsiniz.. Aman ya rabbim!
İggghhhh

Mesela cilekli gofretlerde filanda kullanılıyormus, dogal renklendirici olarak..

Neyse cıkmıyor herhalde... Bu arada kızlar, midem küçüldüüüü:)) cok harika, azıcık bişe yiyince tıka basa doymus hissediyorum:)

Son dolma dışında güzel canım

Memnun oldum gönülcüm.sorma akşam abarttım bu akşamda meyve yedim.akşam meyvesini bırakıyorum ozaman bundan sonra.bende 98 le başladım canım hedefim 65 daha çok yolun var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…