yagmur'cugum bugun olmamis.Nasılasınız kızlar :)
Görümcem geldi demiştim 1hafta bizde inşaallah kilomu etkilemez...
Bugün hep Deniz'in içindeydik :)
Sabah 9dan akşam 17e kadar :)
Sporum bu oldu :)
Tabii yememe çok dikkat edemedim
Tok karnına bile 68çıkmıyorum kızlar :):) 66ya çok yaklaştım :):)
Menüm :)
Sabah 08.00
Yarım dilim sütlü tatlı(süt irmik Hindistan cevizi fındık şeker limon rendesi)
09.30
Bir kaç ısırık börek (elime aldığım her dilimden çooook küçük ısırıp eşime veriyordum o araba kullanıyordu :))
Arada 4kuru kayısı
13.00
2avuç kabuklu fındık
17.00
İskenderpide de vardı ...çok özlemiştim kızlaaaar eşimde kızıyor seni kaptana şikayet edeceğim diyor bana :):)
Başka bir şey yemeyeceğim söz... Çay içeceğim şekersiz..
Afiyet olsun cnm.krep icin yagsiz,tuzsuz,yumurtasiz demissin ama unsuZ degil dimi:)bugün ki menüm:
öğlen:bir küçük tabak (nescafe bardaklarının tabaklarından) menemen, 2 kk kaşar peyniri, 1 üçgen peynir, 2 dilim ekmek, şekersiz çay
akşam:6 tane çiğköfte, 3 krep (yağsız, tuzsuz ve yumurtasız), 1,5 br ayran, 1 küçük haşlanmış patates
acıkacağımı hissedersem yatmadan 2 saat önce süt içerim ama sanmıyorum yine de ..
su sadece 300 ml içtim onu 1 litreye en olmadı 800 mlye tamamlamaya çalışıcam
20 dk yürüyüş yaptım minimum 20 mekik çekmeyi düşünüyorum yarım saatte dans ederim :)
bu arada akşam sofrayı hazırlarken krep yerken yakaladım kendimi hemen bıraktım yoksa daha fazlasını yemiş olacaktım.. vee yediklerim çok göründü gözüme yaa
Nazmiye'cigim yine bomba gibi donmussun ama bu yediklerin cook az geldi bana.:)Slm kızlar şu an arkadaşımın dugununden yazıyorum
Menucum
11:30 1 haşlanmış yumurta salatalik domates maydonoz 1 kk peynir
16:30 1 türk kahvesi 2 hurma
18:00 1 kase çorba 2 çatal makarna
Şu 2 lt 1 saat yürüyüş bol bol oynicam birazdan
unsuz değil evet ama diğerleride olunca hepten fazla olcaktı onun da olmadığı günler olacak inşallah.. :)Afiyet olsun cnm.krep icin yagsiz,tuzsuz,yumurtasiz demissin ama unsuZ degil dimi:)Zamanla duzelir cnm bende tekrar baslayana kadar cok bocaladim.
EkmekLER :) ve makarna aynı gün..?? Olmamış :) ama erken yemişsin makarnayı oradan kurtarır bence :) 9eriği aynı anda yemedin değil mi :):):)
Nasılasınız kızlar :)
Sabah 08.00
09.30
Bir kaç ısırık börek (elime aldığım her dilimden çooook küçük ısırıp eşime veriyordum o araba kullanıyordu :))
Arada 4kuru kayısı
13.00
2avuç kabuklu fındık
17.00
İskenderpide de vardı ...çok özlemiştim kızlaaaar eşimde kızıyor seni kaptana şikayet edeceğim diyor bana :):)
bugün ki menüm:
öğlen:bir küçük tabak (nescafe bardaklarının tabaklarından) menemen, 2 kk kaşar peyniri, 1 üçgen peynir, 2 dilim ekmek, şekersiz çay
akşam:6 tane çiğköfte, 3 krep (yağsız, tuzsuz ve yumurtasız), 1,5 br ayran, 1 küçük haşlanmış patates
acıkacağımı hissedersem yatmadan 2 saat önce süt içerim ama sanmıyorum yine de ..
su sadece 300 ml içtim onu 1 litreye en olmadı 800 mlye tamamlamaya çalışıcam
20 dk yürüyüş yaptım minimum 20 mekik çekmeyi düşünüyorum yarım saatte dans ederim :)
bu arada akşam sofrayı hazırlarken krep yerken yakaladım kendimi hemen bıraktım yoksa daha fazlasını yemiş olacaktım.. vee yediklerim çok göründü gözüme yaa
Bugunku menum
07:45
Kucuk 1 parca ekmek
Peynir
10 zeytin
Kucuk 1 bardak sut
13:00
1 parca ekmek
1 parca karpuz
1 ucgen peynir
18:30
Biraz tavuk doner
Ayran
1 sade turk kahvesi
1 sade soda
3 L su
Biraz dansss
Baska spor yok
Slm kızlar şu an arkadaşımın dugununden yazıyorum
Menucum
11:30 1 haşlanmış yumurta salatalik domates maydonoz 1 kk peynir
16:30 1 türk kahvesi 2 hurma
18:00 1 kase çorba 2 çatal makarna
Şu 2 lt 1 saat yürüyüş bol bol oynicam birazdan
Eki Görüntüle 1230600 kızlar yegenim yapmış bakın bu benim :))
Bu da benim menüm
Sabah
2 dilim ekmek
10 zeytin
1 domates
Öğle
2 tabak mercimek çorba
Akşam
2 sarma
Ara
Çeyrek kır pidesi
Biraz daha akşam
1 dilim ekmek
3 zeytin
Tatlım yaaa nerden geliyor bu veganlık. Daha öncede var mıydı? Yani hiç mi tüketmedin şimdiye kadar hayvansal gıda? Ayrıca bu menü çok az. Doyuyor musun? Bu arada senin menülerde daha çok sebze meyve görmek lazım ama sen genelde ekmek ağırlıklı menüler yazıyorsun.
Yaģmurcim iskender olmamışNasılasınız kızlar :)
Sabah 08.00
09.30
Arada 4kuru kayısı
13.00
2avuç kabuklu fındık
17.00
Son dolma dışında güzel canımSelam kızlar, bugunum bence gayet guzel gecti.. Durun yazayım menumu
Sabah 9:45
1 domates
2 yumurta sarısı (beyazlarını kızlarım yedi)
Peynir
11 tane fındık
15:10
1 kase corba
3-4 lokma simit ( simiti gorunce kızma hemen ebru, bak kac lokma oldugunu da yazdım:) )
19:30
2 servis kasıgı nohut yemegi
1 kuru patlıcan dolması
21:00
1 kuru patlıcan dolması (anlısalacagı uzere bu dolmaya dayanamıyorum, mutfagı toplarken aksam aksam bi tane yedim, cok gereksiz..)
Su 2.5 lt civarı
Ne güzel tuba darısı benim midemin başınaNeyse cıkmıyor herhalde... Bu arada kızlar, midem küçüldüüüü:)) cok harika, azıcık bişe yiyince tıka basa doymus hissediyorum:)
Canım günaydın, tanışmadık sanırım. Ben gönül 33 yaşında, bekarım. Çalışıyorum. Kilom 79.900, 86 ile başlamıştım. hefefim 63. İzinliyim ama kısa sürede takıma girebilieceğim inşallah. Hayatım menün güzel. Sadece meyveleri 3'ten önce yememiz gerekiyor. Ben de akşam üzüm yemiştim ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?