haftada üç gün 50 dk idi ama bazen evde kendimde yapıyodum boş günlerde :)Gunaydin kízlarr.:) iyi pazarlarr.:)
--
Eda'cim ne kadar zaman pilates yapmistin?haftada kac gun? Kac saat? :)
günaydın özlemcimm :)Gunaydin kizlar..
Herkesin az kalorili,bol sporlu,saglikli ve mutlu bir hafta gecirmesi dilegiyle..:)
Kizlar yuruyerek anneme geldim.25 dk. Bebek arabasiyla:)
Birde yokus yukari cok yordu.:)
Birazdan kahvalti edecez.
Sonra yine yuruyerek donerim eve
Peki kac ay devam edebildin cnm?Günaydın kızlar :) haftada üç gün 50 dk idi ama bazen evde kendimde yapıyodum boş günlerde :)
günaydın özlemcimm :)
kızlar karatayt teyzeden dinlediğim kadarıyla yazayım. karatay teyze 3 günde bir 1 elma bile çok diyor zayıflama asamasında. meyvenin içindeki şeker (daha doğrusu her türlü şeker) insülin direnci arttırıyor bu da zayıflamamızı kilo kaybını önlüyor. hele hele akşam biyolojik saati standart olanlar için 7 den sonra bişey önermiyor. midenin uyurken tamamen boş olması çok önemli zayıflamamızı sağlayan hormomnlar biz uyurken ve boş mideyle salgılanıyor.Ebrucum ben gece meyvesini listemden çıkardım çok sıkılırsam yarım tüketiyorum
Sence gece sıkılınca ara yspılacak en güzel alternatic ne dir4
Gunaydin kizlar..
Herkesin az kalorili,bol sporlu,saglikli ve mutlu bir hafta gecirmesi dilegiyle..:)
Günaydın kızlar :) haftada üç gün 50 dk idi ama bazen evde kendimde yapıyodum boş günlerde :)
günaydın özlemcimm :)
herkeslere günaydın çıtır hatunlar kalorisi bol bol giden musmutlu bi gün olsun hepinize
Gönül abla :) çok fark etmiş kilon :)
Bizi uzun zamandır görmeyenler fark ediyor verdiğimizi :)
Daha eşim kilo verdin demedi bana :) tartıda rakamları görünce şaşırıyor :):)
üç ay düzenli devam ettimde ondan sonra düğün telaşı ev eşya telaşı çok tembellik yaptım..bugün yine başliyorum bakalım...Peki kac ay devam edebildin cnm?
Haftasonu nasıl geçti anlamadım. He cumartesi hem pazar iki gün dısarı cıkınca zamanı anlamadım.
Kızlar benim sol dizimde ağrı var. Doktora da gittim. Tahriş olmuş dedi ilaç ve merhem verdi. Kullandım yine ağrıyor. Yürüyüş yapınca buz presi yap dedi.
çok geçmiş olsun canım gereken neyse üşenme yap olur muAğrı çok olunca buz presi de yapıyorum ama her yürüyüş sonrası yapmam gerekiyor sanırım.
Gecmis olsun gonulcugum:)Ağrı çok olunca buz presi de yapıyorum ama her yürüyüş sonrası yapmam gerekiyor sanırım.
Gecmis olsun gonulcugum:)
Dikkat et kendine:)
kızlar karatayt teyzeden dinlediğim kadarıyla yazayım. karatay teyze 3 günde bir 1 elma bile çok diyor zayıflama asamasında. meyvenin içindeki şeker (daha doğrusu her türlü şeker) insülin direnci arttırıyor bu da zayıflamamızı kilo kaybını önlüyor. hele hele akşam biyolojik saati standart olanlar için 7 den sonra bişey önermiyor. midenin uyurken tamamen boş olması çok önemli zayıflamamızı sağlayan hormomnlar biz uyurken ve boş mideyle salgılanıyor.
Evet okadari biraz ucuk olabilir.ancak bunu deneyerek ogrenebiliriz cnm.herkesinde bunyesi bir degil.Günaydın kızlar...
Biraz uçuk değil mi bu ya? Biz meyveyi binlerce yıldır yemiyor muyuz? Eski insanlarda obezlik var mıydı bizim gibi? Çok şekerli meyvelerin dikkatli tüketilmesine katılıyorum ama böyle 3 günde 1 elmanın bile fazla olması deli işi geliyor bana. :)
Evet okadari biraz ucuk olabilir.ancak bunu deneyerek ogrenebiliriz cnm.herkesinde bunyesi bir degil.
Ve asil onemli olan sey eski insanlar cok aktifti.herseylerini kendileri yapardi.
Oglene kadar uyumazlardi.tarla,bag,bahce,ekmek,elde camasir v.b bir suru sey...
simdiki nesil boyle degil..simdi ufacik cocuklar bile bilgisayar,televizyon basina oturdumu saatlerce kalkmak bilmiyorlar..
Hazir gidalarda yoktu.
Avm.lerde bakiyorumda daha ana sinifina gitmeyen 3-4-5 yaslarindaki cocuklarin onunde hamburger,patates,colaa!!! Dondurulmus icinde ne oldugunu bilmedigimiz yiyecekler..
Sanki daha saglikli yiyecekler yokmus gibi
ara ara bende yiyorum ama hamburger v.b. Yiyeceklere karsi tikim var heleki ufacik bebisleri bunlari yerken kola icerken gorunce cok.sinirleniyorum.
Selam kızlar, bugunum bence gayet guzel gecti.. Durun yazayım menumu
Sabah 9:45
1 domates
2 yumurta sarısı (beyazlarını kızlarım yedi)
Peynir
11 tane fındık
15:10
1 kase corba
3-4 lokm
Selam kızlar, bugunum bence gayet guzel gecti.. Durun yazayım menumu
Sabah 9:45
1 domates
2 yumurta sarısı (beyazlarını kızlarım yedi)
Peynir
11 tane fındık
15:10
1 kase corba
3-4 lokma simit ( simiti gorunce kızma hemen ebru, bak kac lokma oldugunu da yazdım:) )
19:30
2 servis kasıgı nohut yemegi
1 kuru patlıcan dolması
21:00
1 kuru patlıcan dolması (anlısalacagı uzere bu dolmaya dayanamıyorum, mutfagı toplarken aksam aksam bi tane yedim, cok gereksiz..)
Su 2.5 lt civarı
a simit ( simiti gorunce kızma hemen ebru, bak kac lokma oldugunu da yazdım:) )
19:30
2 servis kasıgı nohut yemegi
1 kuru patlıcan dolması
21:00
1 kuru patlıcan dolması (anlısalacagı uzere bu dolmaya dayanamıyorum, mutfagı toplarken aksam aksam bi tane yedim, cok gereksiz..)
Su 2.5 lt civarı
Tebrik ederim canım. İçerik olarak örnek bir menü.Bu günkü menümü yazayım
Sabah 9.30
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurts
1 kk peynir
Domates
Öğlen 13.00
1 kase nesfit
Ara 15.30
Türk kahvesi
17.00
Karpuz çok az
Akşam 21.00( geç kaldık evdd)
1 incik ızgarada
4 yemem kaşığı yoğurtlu semizotu
2 dilim ekmek
2 litre su
Böyle devam edersen eğer kesinlikle verebilirsin o 8 kiloyu. Ama kaçamak yapmamak şartıyla. Ne zaman yapacağını hissetsen aklına tatili getir. Eminim bütün iştahın kaçacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?