Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu gün okulda herkes incecik
Yok ben artık kesin zayıflıycam
Benden sonra doğum yapanlar bile incecik moralim bozuldu valla
Yok yok kesinlikle bırakmıyacağım bu sefer

slm herkese ben geldim bgn bende başladım tekrar kızlar:)
Hoşgeldiin canım :):)

Evet :) canım eşim sadece pazar günleri doğru düzgün evde yemek yiyebiliyor.. Tabii bende sadece pazar günü başnaşa onunla yiyebildiğim için özlüyorum eşimi onun sevdiği şeyler olsun sofrada diyorum.. Çok kızmak veya eşimizde kısıtlamak istemiyorum aslında ne bileyim.. Dolapta abur cubur var şuanda yemiyorum canımda istemiyor kesin akşam film izleyip yiyecekler inşaallah bir ısırdık dahi yemem... Bilmiyorum çok kararsızım oooof

Çok güzel canım :):) vereceğiz bu kiloları merak etme sen kaçamak pek yapmıyorsun nasıl başarıyorsun ya :)

benim evde koşu bandım var canım akşamları yapmaya çalışıyorum ya da leslie fln yapıyorum..ofis evime çok uzak yürümeme imkan yok anca duraklara kdr yürüyorum..artık yapabildiğimiz kadar spor.bende çok üşeniyorum yorgun eve gidince spor yapmak çok zor geliyor.

Selam kızlar, ay bir saattir gecmiş okuyorum, ne cok kaynatmıssınız:)
Bugun esim evde, yollamadım okula cok yorgun adamcagız.. Dinlensn biraz..
Tartıda hergun daha da mutlu luorum, ya alıntılayamadım ama ebrudan yine bi aferin alamadım, ne yesem kızıyor yaa!! :) goruceksin ebru, bak bu cuma nasıl kiloyla geliyorum:) ben bu sefer hiç olmadıgım kadar kararlıyım arkadaslar, siz bakmayın ufacık tefecik kacamaklarıma, onların o kadar ufak olması benim kararımı gosteriyor aslında, normalde ben baya baya abur cubur seven biriyim:) hiç dayanamam, artık öyle degil, gayet iyi dayanıyorum:) önümde hedefim var..

Zaten diyorum sunun surasında vermem gereken toplam 10 kilo bile değil, 7-8 kg verdiğimde harika olucak.. 2 ayda verip kurtulayım. Korumaya geceyim.. İnsallah hadi:)

diyetisyenler meyve veriyor akşamları evet..ama bende kararsız kaldım açıkçası..
cnm ogun saatlerini yazsan menulerin daha iyi yorumlanir.:)
aksam gec saatte uyumadan hemn once yemediyden sıkıntı olmaz bence.
slm herkese ben geldim bgn bende başladım tekrar kızlar:)
Hosgeldin cnm..:)
Insallahh cnm.:)
Sinif ogretmenimisin?:)

teşekkürler cnm hoşbuldum

hoşgeldin havvacım :) hadi hayırlı olsun bu yeni başlangıç :)

hoşbuldummmm inşallahhh:))

Hadi Tuba'cim insallah:)

Valla Tubacım tam da görmek istediğim cümleler. :)
Motivasyonumuz hep yüksek kalsın, hiç inmesin. Ben şahsen cumayı görmek için sabırsızlanıyorum.
Biraz dikkat etsen dediğin gibi 2 ayda verirsin.

turtle merhaba. :)
Ben Funda, 27 yaşımdayım. Sen eski üyelerden misin? İzinde miydin?
mrb funda memnun oldum bende havva 25 yaşındayım bende evet eskilerdendim ben sınav döneminde izne ayrılmıştım bu gün tekrar başladım diyete :)) ya birde sen tickerini nasıl yaptın ben uğraştım ama olmadı

Havvacım gösterilmesini nasıl yaptığımı soruyorsan imza bölümüne yazdım linki. Ama eskisi gibi sadece grafik bölümünü değil, komple linki (yani url'den yine url'ye kadar) kopyalayıp yapıştırdım. :)

heh oldu sanırım:)) sen ne zaman başladın diyete?

Oldu vallahi.
Dibim düştü kız, ne güzel kilo vermişsin. Bunu yazmak bile çok komik geliyor bana şu an. Harikasın Havvacım. Takdir ettim ve imrendim sana... Ben 12 yıldır dur-kalk rejimdeyim. Ama son 2 aydır yine radikal kararlar aldım ve spora başladım. Aslında bir ay önce 3 haftalığına her gün en az 3 saat yürüdüm, bir yandan yüzdüm, az da yedim. Ama kilo veremedim. Kendimden o kadar şüphe duyuyordum ki, sanırım bu yüzden öyle oldu.

5 gün önce şeytan dürttü ve tekrar kadınlar kulübüne dönmeye karar verdim. İşte şimdi burdayım.
Benim de iki kere 88'e çıkmışlığım var. Birkaç ay önce de yine 84'ü görmüştüm. En düşük 68,5 oldum. Son yıllarda da genelde 74 falandım ama ne olduysa oldu son bir yılda 10 kilo alıverdim. Artık vermeye geldim işte.

Sen neler yaptın? Nasıl verdin bu kadar kiloyu ayıptır sorması?

Funda'cigim doktora gorundun mu hic?
Bende 5-6 ay once gunde 2-3 saat yurur,k.bisikletine biner, şu jillian egzersiz programini yapar ve yediklerime cok dikkat ederdim.
Ama kilo veremiyordum.
Aclik derecesinde bile beslendigim oldu.ama kilo veremedim.3 ay bosu bosuna ugrastim.
Meger insulin direnci varmis.degerlerim cok yukselmis.:)

Canım insülin direncinden bir aralar çok şüphelenmiştim ben de... Bir de benim babam şeker hastası, yani 1. dereceden adayım. Son yıllarda şekerimi ne zaman ölçsem altsınırda, 80 çıkardı, tabi bunun hiçbir önemi yok insülin konusunda. Neyse, gitmedim doktora sanırım korktum ya da cesaret edemedim bilmiyorum.

Şimdi kalori sayımı yapan bir siteye üye oldum, bir yandan da mutlaka en az iki günde bir spor yapmaya çalışıyorum. Bu sabah dayanamayıp tartıldım, sonuçlar iyi, ama yine de kesin bir şey demek için cumayı bekliyorum. :) Sanırım ben psikolojimle kendimi çok engelliyorum. Geçmişe bir bakınca başarılı ve başarısız rejim girişimlerim arasında tek fark inanç gibi görünüyor. Bakalım, şu aralar iyi gibi... :)

Sen neler yaptın peki? Hap verdiler mi? Şu an durumun nasıl?

26ya çıkmıştı verdiğim kilo da sınav dönemi 6 kilo aldım. burası sayesinde verdim akşam gelip menü yazma korkusu yüzünden elime bile alamıyordum yasaklı şeyleri menülerimi paylaşcam zaten artık görürsün elimden geldiğince yürümeye çalıştım asansör kullanamdım hiç bol bol su içtim patates pirinç ekmek şeker kızartma tüketmemeye çalıştım yani aslında herkesin bildiği şeyler ama insan uygulamaya gelince biraz bocalıyor çok istemek ve azmetmek yetiyor

Gerçekten uygulamakla uyguladığını sanmak ne kadar farklı değil mi? Ben aylardır az yediğimi sanıyordum.
Yediklerini görünce anlıyor insan... :) Burası çok faydalı, iyi ki zamanında bu kadar büyüyüp de cuma yarışmasına dönüşmüş, yoksa halimiz ne olurdu, düşünmek bile istemem.

kesinlikle canım yazdığın için biliyorsun akşam yazdıktan sonra gelen eleştiriler kendi gözünün önünde olması bi sonraki gün daha da dikkatlı olmanı sağlıyor iyiki de var burası:) şu an 28 kilo vercem bende nerdeyse aynı vermemiz gereken kilolar takıma da alınınca daha bi heves ediyor insan cuma az çıkmak için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…