Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün tatilimin 4.günü ve ben malesef dün kendimi tutamadım ve 1 dilim ıslak kek ve 2 poğaça yedim. Menüyü yazıcım daha sonra. Ama kahvaltıda ekmek yenemiştim. Tam doymadığım için mi oldu bilmiyorum. Bugün kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum. Biraz kıZın bana lütfen

kızlar ofis ortamında çalıştığım için sabah 9 akşam 6 oturuyorum masa başında..arada hareket etmek için aşağı in çık yapıyorum...akşamları spor yapmaya çalışsamda rahatsız oluyorum..ayrıca suyumuda nane-limon-tarçınla içmeye başladım..tadı gayet başarılı.

bende akşama kadar masa basındayım ya işe yürüyerek gidip geliyorum ama yine de yetersiz kalıyor. akşam da hiç spor yapasım gelmiyor. bugun bisikletimi götürüp salonun ortasına koyucam aklıma geldikçe binerim bari

bol bol yüzüp o yediklerini eritmen lazım tatili avantaja çevirmelisin yüzmek o kadar çok kalori yaktırıyor ki. hadi daha hafta başındayız telafisi mümkün.

et yumurta süt TAŞDEVRİ BESİNLERİ.... tabi doğalını bulmak lazım. bu zamanda o ayrı mesele.

Ağrı çok olunca buz presi de yapıyorum ama her yürüyüş sonrası yapmam gerekiyor sanırım.
yürüyüşe bi anda mı başladın. yada bu ara cok mu yüklendin canım. geçmiş olsun bende ilk yürümeye basladıgım zamanlar ayaklarımın ağrısından duramıyordum. tabi benimki hamlıktan :)

hepsi tmm da son dk ki dolma ne oluyor Tubacım kendine hakim olman lazım.

akşam yemeği geç kalmış farkındasın ama menün güzel afiyet olsun.

Gayet güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. meyve konusunda pek yorum yapmak istemiyorum.

evet Özlem az oldu ama sabah geç kahvaltı yapınca iki öğün yapmak zorunda kaldım pazar tembelliği diyelim

Aynen cnm benimkide oyle.
İnşaallah farkedecekler :) azaldı :) ben tanıştığımız günkü eteği gidince anlayacak :):)
Maşallah :):)

Yaģmurcim iskender olmamış
Pidesi yaģı ćok zararlı
Evet :) bizim diyetler hafta sonu mola verip Pazartesi başlıyor :) pazarları eşim evde ya hep bir şeyler kaçıyor :)
Ne çorbası içtin canım ? Akşam yemeğini 6,5-7 ye Çek bence :) gecede dolma yemeliydi
N kendinde farkındasın :) inşaallah kalmamıştır dolman :)

Akşam ekmek yemeseydin keşke canım inciği 2-3olsaydı dolardın.. Spor yok galiba?

Su çok az canım ...menün çok güzel ama :)

Hayatım günaydın. Abla dememe gerek yok canım. Direkt gönül, gönğlcüm de desen de olur.
Peki canım :)

Cumaya kadar ekmek un makarna şeker tuz... Hepsi yasak olsun sana :)

Geçmiş olsun gönül bu arada...argleton ismin neydi? Ayağınızın altına bi su şişesi alıp çevirebilirsiniz azlıkta olsa spor olur... İşe yürüyerek gidip gelmen de çok güzel bence...Nazmiye miydi?

Kızlar Akdeniz diyeti var bi araştırın çok sağlıklıyiyecekler yazmışlar... Bizim menülere benziyor aslında sadece üst üste 2gün öğlen hep aynı şeyi yemiş...her sabah kahvaltısı aynı... Ben birebir uygulayamam da sadece bu hafta tuzu tamamen kesiyorum zeytini peyniri geceden suda bektelipyiyeceğim...

Teşekkürler özlemcim :) veriyorum yavaş yavaş.. Ama şunu farkettim zar zor verdiğim gramları hiç geri almıyorum..71le başladım diyete şuran o rakam çok uçuk geliyor gözüme tekrar 71olmak için hergün. Hamur vs yemem lazım tıka basa... Ama Buda olmayacak inşaallah :):) giden yağ oldu yani:) ölçtüm bende belimi ama kemerler mezuram yoktu :) bakalım bir ay sonra ne olacak :):)

Fatmacım kızmamızın fayda edeceğini sanmıyorum. :)
Ama yediklerini yakmaya dikkat etmen lazım. Mideye girdikten sonra çok büyük suçluluk hissedersen daha çok yemenin önünü açabilirsin. Bu yüzden o yediklerini kendin affetmek için onları yakmaya bak.

Evet :) bizim diyetler hafta sonu mola verip Pazartesi başlıyor :) pazarları eşim evde ya hep bir şeyler kaçıyor :)

Yağmurcum o aradaki bir şeyleri kaçırmasan daha çabuk kilo verebilirsin. :)
Eşine de sağlıklı beslenmede ön ayak olmayı denesen, ya da en azından rejimin süresince sana destek olması için kaçamağa giren şeyleri gözünün önünde yememesini ya da sana yaptırmamasını istesen nasıl olur?
Üstelik hala çok gençsin, hepimizden hızlı kilo verebilirsin. Ne kadar az çile, o kadar iyi... :)

Dün akşam misafirlikte hayatımda daha önce hiç görmediğim bir kadın kollarımı sıka sıka beni "toroman kızım" diye sevdi sevdi durdu. Oturup ağlamam gerekirdi belki ama nedense hala gülesim geliyor, bilmiyorum bende mi bir problem var.

Az öncede belki de benden daha büyük bir kız bana "abla" dedi. Sanırım buna ağlayabilirim.

Motivasyon olsun diye daha kiloluyken aldığımız kötü yorumlarla, kilo vermişken aldığımız güzel yorumları yazalım mı kızlar, ne dersiniz? Tabi benim güzel yorumlarım yok henüz, ama belki sizlerin vardır. :) Ya da sadece kötü yorumlardan konuşup o yorumları yapanlara intikam yemini de edebiliriz. Bence hepimizin arada bu tarz şeylere ihtiyacı oluyor.

Kızlar selam
Sabahtan beri gelemedim
Okullar başladı öğlene kadar okuldaydım sonra kızımı dişçiye götürdüm şjmdi de çıkıp ona okul formasü alıcaz akşama ancak burda olurum ben
Sakın kaçamak yapmayın sonra çok pişman olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…