- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Dilaracım menün gayet güzel
Ebru akşam meyve önermiyor
Bir çok diyetisyenin listelerinde de akşam muhakkak meyve oluyor
Bu konuda kafam benim çok karışık açıkcası
sağol canımm günaydınnnherkeslere günaydın çıtır hatunlar kalorisi bol bol giden musmutlu bi gün olsun hepinize
bende akşama kadar masa basındayım ya işe yürüyerek gidip geliyorum ama yine de yetersiz kalıyor. akşam da hiç spor yapasım gelmiyor. bugun bisikletimi götürüp salonun ortasına koyucam aklıma geldikçe binerim barikızlar ofis ortamında çalıştığım için sabah 9 akşam 6 oturuyorum masa başında..arada hareket etmek için aşağı in çık yapıyorum...akşamları spor yapmaya çalışsamda rahatsız oluyorum..ayrıca suyumuda nane-limon-tarçınla içmeye başladım..tadı gayet başarılı.
bol bol yüzüp o yediklerini eritmen lazım tatili avantaja çevirmelisin yüzmek o kadar çok kalori yaktırıyor ki. hadi daha hafta başındayız telafisi mümkün.Kızlar bugün tatilimin 4.günü ve ben malesef dün kendimi tutamadım ve 1 dilim ıslak kek ve 2 poğaça yedim. Menüyü yazıcım daha sonra. Ama kahvaltıda ekmek yenemiştim. Tam doymadığım için mi oldu bilmiyorum. Bugün kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum. Biraz kıZın bana lütfen
İşte o çocuklar o hamburger yerine elmaları yese sorun kalmayacak bence. Hazır gıdalardan, beyaz undan uzak durduktan sonra sebze ve meyvenin günümüz insanı için problem olacağını sanmıyorum.
Peki bir şey soracağım sizlere... Bu Canan Karatay taş devri diyetini savunan kişi, değil mi? Yani ekmek de yasak mesela... Peki meyve de yasak olunca ne yenmesini tavsiye ediyor? Yoksa taş devri diyetini savunan başka biri miydi?
yürüyüşe bi anda mı başladın. yada bu ara cok mu yüklendin canım. geçmiş olsun bende ilk yürümeye basladıgım zamanlar ayaklarımın ağrısından duramıyordum. tabi benimki hamlıktan :)Ağrı çok olunca buz presi de yapıyorum ama her yürüyüş sonrası yapmam gerekiyor sanırım.
Selam kızlar, bugunum bence gayet guzel gecti.. Durun yazayım menumu
Sabah 9:45
1 domates
2 yumurta sarısı (beyazlarını kızlarım yedi)
Peynir
11 tane fındık
15:10
1 kase corba
3-4 lokma simit ( simiti gorunce kızma hemen ebru, bak kac lokma oldugunu da yazdım:) )
19:30
2 servis kasıgı nohut yemegi
1 kuru patlıcan dolması
21:00
1 kuru patlıcan dolması (anlısalacagı uzere bu dolmaya dayanamıyorum, mutfagı toplarken aksam aksam bi tane yedim, cok gereksiz..)
Su 2.5 lt civarı
Bu günkü menümü yazayım
Sabah 9.30
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurts
1 kk peynir
Domates
Öğlen 13.00
1 kase nesfit
Ara 15.30
Türk kahvesi
17.00
Karpuz çok az
Akşam 21.00( geç kaldık evdd)
1 incik ızgarada
4 yemem kaşığı yoğurtlu semizotu
2 dilim ekmek
2 litre su
Kızlar menüm
Sabah az yağla tavada yumurta kırdım yanına bir dilim peynir,2 dilim kepek ekmeği
Öğle ızgara tavuk ve köfte bir porsiyon kadar yanına salata ve ayran,2 dilim kepek ekmeği
Ara bir avuç ceviz,1 armut
Akşam bir tabak türlü,1 kase cacık,1 dilim ekmek
Yine gece meyvem oldu koca bi şeftali yedim
Spor yapamadım su 1 lt
yagmur'cugum bugun olmamis.
Ac karnina sabah tatlida yemissin.
Kilo vermen guzel cnm.
Afiyet olsun cnm.krep icin yagsiz,tuzsuz,yumurtasiz demissin ama unsuZ degil dimi:)
Zamanla duzelir cnm bende tekrar baslayana kadar cok bocaladim.
Nazmiye'cigim yine bomba gibi donmussun ama bu yediklerin cook az geldi bana.:)
İnşaallah farkedecekler :) azaldı :) ben tanıştığımız günkü eteği gidince anlayacak :):)Aynen cnm benimkide oyle.
Maşallah :):)9 unu da aynı anda yedim.Makarnayı çok yemeyeyim diye...
Çok az olmuş diyordum, akşama kadar...Arada bir olur böyle şeyler, çok azımız fire vermeden rejimi bitirir. Ama bu aralar çok çok dikkatli olmalısın. Benzer başka şeyler olmamalı menünde.
Aslında bir güne adam gibi yaysan sorun değil. Ama iki öğüne yığmışsın. O biraz kötü olmuş.
Miktarlar net değil gerçi ama benim gözüme biraz az geldi. Ama olabilir tabi...
Bayılırsın kız oynarken.Bu kadarcık yemeğe insanda enerji kalır mı? Az daha ye.
Evet :) bizim diyetler hafta sonu mola verip Pazartesi başlıyor :) pazarları eşim evde ya hep bir şeyler kaçıyor :)Yaģmurcim iskender olmamış
Pidesi yaģı ćok zararlı
Ne çorbası içtin canım ? Akşam yemeğini 6,5-7 ye Çek bence :) gecede dolma yemeliydiSelam kızlar, bugunum bence gayet guzel gecti.. Durun yazayım menumu
Sabah 9:45
1 domates
2 yumurta sarısı (beyazlarını kızlarım yedi)
Peynir
11 tane fındık
15:10
1 kase corba
3-4 lokma simit ( simiti gorunce kızma hemen ebru, bak kac lokma oldugunu da yazdım:) )
19:30
2 servis kasıgı nohut yemegi
1 kuru patlıcan dolması
21:00
1 kuru patlıcan dolması (anlısalacagı uzere bu dolmaya dayanamıyorum, mutfagı toplarken aksam aksam bi tane yedim, cok gereksiz..)
Su 2.5 lt civarı
Akşam ekmek yemeseydin keşke canım inciği 2-3olsaydı dolardın.. Spor yok galiba?Bu günkü menümü yazayım
Sabah 9.30
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurts
1 kk peynir
Domates
Öğlen 13.00
1 kase nesfit
Ara 15.30
Türk kahvesi
17.00
Karpuz çok az
Akşam 21.00( geç kaldık evdd)
1 incik ızgarada
4 yemem kaşığı yoğurtlu semizotu
2 dilim ekmek
2 litre su
Su çok az canım ...menün çok güzel ama :)Kızlar menüm
Sabah az yağla tavada yumurta kırdım yanına bir dilim peynir,2 dilim kepek ekmeği
Öğle ızgara tavuk ve köfte bir porsiyon kadar yanına salata ve ayran,2 dilim kepek ekmeği
Ara bir avuç ceviz,1 armut
Akşam bir tabak türlü,1 kase cacık,1 dilim ekmek
Yine gece meyvem oldu koca bi şeftali yedim
Spor yapamadım su 1 lt
Peki canım :)Hayatım günaydın. Abla dememe gerek yok canım. Direkt gönül, gönğlcüm de desen de olur.
Cumaya kadar ekmek un makarna şeker tuz... Hepsi yasak olsun sana :)Kızlar bugün tatilimin 4.günü ve ben malesef dün kendimi tutamadım ve 1 dilim ıslak kek ve 2 poğaça yedim. Menüyü yazıcım daha sonra. Ama kahvaltıda ekmek yenemiştim. Tam doymadığım için mi oldu bilmiyorum. Bugün kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum. Biraz kıZın bana lütfen
Kızlar bugün tatilimin 4.günü ve ben malesef dün kendimi tutamadım ve 1 dilim ıslak kek ve 2 poğaça yedim. Menüyü yazıcım daha sonra. Ama kahvaltıda ekmek yenemiştim. Tam doymadığım için mi oldu bilmiyorum. Bugün kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum. Biraz kıZın bana lütfen
Evet :) bizim diyetler hafta sonu mola verip Pazartesi başlıyor :) pazarları eşim evde ya hep bir şeyler kaçıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?