kesinlikle canım yazdığın için biliyorsun akşam yazdıktan sonra gelen eleştiriler kendi gözünün önünde olması bi sonraki gün daha da dikkatlı olmanı sağlıyor iyiki de var burası:) şu an 28 kilo vercem bende nerdeyse aynı vermemiz gereken kilolar takıma da alınınca daha bi heves ediyor insan cuma az çıkmak için:)
evet evet :)) inşalalh hepimiz kurtulcaz hiç bize ait olmayan emanetlerdenAynen öyle. :)
Önce güzel menü yazmaya heves, ardından spor eklemeye heves, sonra %1'lik kilo kaybı yakalamaya heves...
Takım birinciliği, bireysel birincilikler derken, bir dolu bahanemiz oluyor.
Havvacım hoşgeldin :)slm herkese ben geldim bgn bende başladım tekrar kızlar:)
Evet cnm hap verdiler ama bilmiyorum ne olduysa ben kendimi biraktim.Canım insülin direncinden bir aralar çok şüphelenmiştim ben de... Bir de benim babam şeker hastası, yani 1. dereceden adayım. Son yıllarda şekerimi ne zaman ölçsem altsınırda, 80 çıkardı, tabi bunun hiçbir önemi yok insülin konusunda. Neyse, gitmedim doktora sanırım korktum ya da cesaret edemedim bilmiyorum.
Şimdi kalori sayımı yapan bir siteye üye oldum, bir yandan da mutlaka en az iki günde bir spor yapmaya çalışıyorum. Bu sabah dayanamayıp tartıldım, sonuçlar iyi, ama yine de kesin bir şey demek için cumayı bekliyorum. :) Sanırım ben psikolojimle kendimi çok engelliyorum. Geçmişe bir bakınca başarılı ve başarısız rejim girişimlerim arasında tek fark inanç gibi görünüyor. Bakalım, şu aralar iyi gibi... :)
Sen neler yaptın peki? Hap verdiler mi? Şu an durumun nasıl?
Evet cnm hap verdiler ama bilmiyorum ne olduysa ben kendimi biraktim.
Ne diyet ne spor.
Ramazandan bir kac gun once kontrole gittim.dr bana senin su an 15 kg falan vermen lazimdi dedi.ben 3 ayda 3-4 vermistim.
Az ye dedicok utandim ama hakliydi.
Spor sart dedi..50 dk hergun tempolu yuruyus.
simdi 2,5 haftadir dikkat ediyorum.ciddi bir sekilde kilo veremezsem dr.un yuzune bakamam sanirim.
Kasmda kontrol var.:)
Geçmiş olsun gönül bu arada...argleton ismin neydi? Ayağınızın altına bi su şişesi alıp çevirebilirsiniz azlıkta olsa spor olur... İşe yürüyerek gidip gelmen de çok güzel bence...Nazmiye miydi?
Dün akşam misafirlikte hayatımda daha önce hiç görmediğim bir kadın kollarımı sıka sıka beni "toroman kızım" diye sevdi sevdi durdu.Oturup ağlamam gerekirdi belki ama nedense hala gülesim geliyor, bilmiyorum bende mi bir problem var.
Az öncede belki de benden daha büyük bir kız bana "abla" dedi. Sanırım buna ağlayabilirim.
Motivasyon olsun diye daha kiloluyken aldığımız kötü yorumlarla, kilo vermişken aldığımız güzel yorumları yazalım mı kızlar, ne dersiniz? Tabi benim güzel yorumlarım yok henüz, ama belki sizlerin vardır. :) Ya da sadece kötü yorumlardan konuşup o yorumları yapanlara intikam yemini de edebiliriz.Bence hepimizin arada bu tarz şeylere ihtiyacı oluyor.
koşu bandı bende almak istiyorum ya. bisiklet de çok işe yarıyor ama pedal cevirmek çok çabuk yoruyor. ilk bindiğimde sadece iki dk sürebilmiştim. şimdi sonu yok sıkılana kadar. bir saat aralıksız sürebiliyorum.benim evde koşu bandım var canım akşamları yapmaya çalışıyorum ya da leslie fln yapıyorum..ofis evime çok uzak yürümeme imkan yok anca duraklara kdr yürüyorum..artık yapabildiğimiz kadar spor.bende çok üşeniyorum yorgun eve gidince spor yapmak çok zor geliyor.
ben diyete 91 le başladım. bu sabah tartıldığımda 79 dum. dün akşam düğündeydim herkez kızkardeşimi ablam sandı. kardeşim bozuldu ama ben mutluyum neticede. geçenlerde de arkadaşlarımla buluştum baya olmuştu görüşmeyeli beni tanıyamadılar:)
koşu bandı bende almak istiyorum ya. bisiklet de çok işe yarıyor ama pedal cevirmek çok çabuk yoruyor. ilk bindiğimde sadece iki dk sürebilmiştim. şimdi sonu yok sıkılana kadar. bir saat aralıksız sürebiliyorum.
süpersin :) istek varsa inanç varsa imkanda vardır sözünü dogruluyosun :)İnsan yaşayamaz da mutluluğunu kardeşinin önünde.Belki ona gençleşme ilhamı verirsin... :)
Ben de çok istiyorum tanıyamamalarını.İstikrarlı gidersem birkaç aya akrabalardan duyarım belki.
Ben koşulları kendime uyduruyorum. Çamaşır ipini örüp ip atlıyorum. Banyo yüksek zeminli, orda step çekiyorum falan...Eliptik bisiklet de var, başlarda iyiydi ama ayarını bozdum, bir daha da düzeltemedim. Şimdi 15 dakikalık anca binebiliyorum. Twister var, kardiyo değil gerçi ama beli çok güzel inceltiyor, twister da yapıyorum. Kilo verince kollarım sarkıyor diye dambıl çalışıyorum. 60'ları görünce de tekrar pilatese başlamak istiyorumi tüm malzemeler yatıyor şu an. Ama bence de en güzeli ve zevklisi koşu bandı. İmkanım olsa ben de ondan alacağım hemen. Biraz uzattım galiba ama spor yapmak istedikten sonra yapacak şey bulunuyor. :)
aleyküm selam canım :)
hoşbuldum canımHavvacım hoşgeldin :)
memnun oldum canım bende 25 yaşındayım benm daha çokk varrHoşgeldiin Havvacım :) ben yağmur :) vermem gereken 7kilo kaldı :) 21yaşındayım
Güzel menü canımbu gün ki menüm
kahvaltı 7:30
2 dilim çavdar ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 kutu süt
öğlen 12:30
1 kase çorba
1 porsiyon nohut yemeği( suyunu yemedim)
1 kase yoğurt
ara 15:30
1 kase salata
akşam 19:30
1 tavuk şiş
yarım köz domates 1köz biber
ayran
Süper. Özeniyorum sana ÖzlemcimBugunku menum
09:15
1 yumurta
3 yk yesil zeytin
Cook az krem peynir
Ceyrek ekmek ve cay
14:45
1 kase nesfit+sut
19:00
5 yk bol mercimekli patlican yemegi
3,5 yk yogurt
3 L su
1 soda
1 kahve
Spor
50 dk bebek arabasiyla yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?