Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen öyle. :)
Önce güzel menü yazmaya heves, ardından spor eklemeye heves, sonra %1'lik kilo kaybı yakalamaya heves...
Takım birinciliği, bireysel birincilikler derken, bir dolu bahanemiz oluyor.

Evet cnm hap verdiler ama bilmiyorum ne olduysa ben kendimi biraktim.
Ne diyet ne spor.
Ramazandan bir kac gun once kontrole gittim.dr bana senin su an 15 kg falan vermen lazimdi dedi.ben 3 ayda 3-4 vermistim.
Az ye dedi cok utandim ama hakliydi.
Spor sart dedi..50 dk hergun tempolu yuruyus.
simdi 2,5 haftadir dikkat ediyorum.ciddi bir sekilde kilo veremezsem dr.un yuzune bakamam sanirim.
Kasmda kontrol var.:)

İnsülin direnci genelde hem ilaç hem sporla düzeliyor. Sporu atlamaman lazım. Ama gereğini yaparsan rahat rahat gidersin doktorun yanına. :)

ben diyete 91 le başladım. bu sabah tartıldığımda 79 dum. dün akşam düğündeydim herkez kızkardeşimi ablam sandı. kardeşim bozuldu ama ben mutluyum neticede. geçenlerde de arkadaşlarımla buluştum baya olmuştu görüşmeyeli beni tanıyamadılar:)

koşu bandı bende almak istiyorum ya. bisiklet de çok işe yarıyor ama pedal cevirmek çok çabuk yoruyor. ilk bindiğimde sadece iki dk sürebilmiştim. şimdi sonu yok sıkılana kadar. bir saat aralıksız sürebiliyorum.

kızlar napıyonuz bu kadar ya maşallah oku oku bitiremedim ki gün içinde de kaç kere gelip bakıyorum. Nazar değmesin takımımıza

Hoşgeldiin Havvacım :) ben yağmur :) vermem gereken 7kilo kaldı :) 21yaşındayım

Kızlar spora gidiyorum şimdi :):) akşam gelip menümü yazacağım :)

İnsan yaşayamaz da mutluluğunu kardeşinin önünde. Belki ona gençleşme ilhamı verirsin... :)
Ben de çok istiyorum tanıyamamalarını. İstikrarlı gidersem birkaç aya akrabalardan duyarım belki.

Ben koşulları kendime uyduruyorum. Çamaşır ipini örüp ip atlıyorum. Banyo yüksek zeminli, orda step çekiyorum falan... Eliptik bisiklet de var, başlarda iyiydi ama ayarını bozdum, bir daha da düzeltemedim. Şimdi 15 dakikalık anca binebiliyorum. Twister var, kardiyo değil gerçi ama beli çok güzel inceltiyor, twister da yapıyorum. Kilo verince kollarım sarkıyor diye dambıl çalışıyorum. 60'ları görünce de tekrar pilatese başlamak istiyorumi tüm malzemeler yatıyor şu an. Ama bence de en güzeli ve zevklisi koşu bandı. İmkanım olsa ben de ondan alacağım hemen. Biraz uzattım galiba ama spor yapmak istedikten sonra yapacak şey bulunuyor. :)

süpersin :) istek varsa inanç varsa imkanda vardır sözünü dogruluyosun :)

aleyküm selam canım :)

bu gün ki menüm

kahvaltı 7:30
2 dilim çavdar ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 kutu süt

öğlen 12:30
1 kase çorba
1 porsiyon nohut yemeği( suyunu yemedim)
1 kase yoğurt

ara 15:30
1 kase salata

akşam 19:30
1 tavuk şiş
yarım köz domates 1köz biber
ayran

Bugunku menum
09:15
1 yumurta
3 yk yesil zeytin
Cook az krem peynir
Ceyrek ekmek ve cay

14:45
1 kase nesfit+sut

19:00
5 yk bol mercimekli patlican yemegi
3,5 yk yogurt

3 L su
1 soda
1 kahve

Spor
50 dk bebek arabasiyla yuruyus

Güzel menü canım

Bugunku menum
09:15
1 yumurta
3 yk yesil zeytin
Cook az krem peynir
Ceyrek ekmek ve cay

14:45
1 kase nesfit+sut

19:00
5 yk bol mercimekli patlican yemegi
3,5 yk yogurt

3 L su
1 soda
1 kahve

Spor
50 dk bebek arabasiyla yuruyus
Süper. Özeniyorum sana Özlemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…