Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pek iyi degil kabul ediyorum ama güzelleride olacak kaçamaksız inş..

Kızlar çok işim var menü yorumunda bulunamicam şimdilik..çalışırken ev sorumluluguna pek alışamadım
Kuzu iki yıl oldu ben hala alışamadım bi yeri toplasan diğer yer bozuluyo. Sen daha iki ayliksin normal yani

Kızlar menüm

Sabah 9,00 iki yumurta(birinin sarısını yemedim),dil peyniri iki dilim

Öğle tavuksuyu çorba yağsız büyük vir tabak,yoğurt (13,00)

Akşam 20,30 patlıcan yemeği bir tabak,domates,biber,iki dilim kepek ekmeği

Spor 45 dk leslie,2,5 lt su

Az daha aksami saymazsak süper olmuş

Güzel menü. :) Ama ben sabah ya da öğlen takviye edecek karbonhidrat isterim. Sen yine iyi doyuyorsun. :)

Az daha aksami saymazsak süper olmuş

Aynen öyle Nazmiyecim.

Güzel menü. :) Ama ben sabah ya da öğlen takviye edecek karbonhidrat isterim. Sen yine iyi doyuyorsun. :)

Aynen öyle Nazmiyecim.

Fundacım bilerek yemedim protein ağırlıklı beslendim akşamda ekmek yemicektim ama dayanamadım:)sen karşısın gerçi proteine ama ben proteine ağırlık verdiğimde daha çabuk kilo veriyorum..gel gör ki daha önce yaptığım dukan yüzünden tavuktan tiksindim zor geçiyo boğazımdan artık

Benimde insülin direncim çok yüksek işaclaeı kullanmadım bıraktım birsüre sonra.asıl önemlisi kilo verip özellikle karın ve bel bölgesini inceltmekmiş inş başarırsam gerek kalmıcak.doktorada gitmiyorum diyetisyene gidersem kontrol altına alıcam..babamda şeker hastası korkuyorum..tatlıyada hiç dayanamıyorum napıcam bilemiyorum kızlar..

Kızlar bu gün uğrayamadım kızımın okul alışverişi vardı onunla uğraştım
Gecenin ilerrleyen saatlerinde geçmişi okuyacağım

Evet canim ya. Benim türk kahvem hergün muhakkak bi tane olur. Çay icmiyorum sevmiyorum pek işyerinde de zaman gecmiyo illa arada biseyler istiyor canim genelde şu bardağı oluyo yanımda ama kahveye dayanamıyorum
Hımm :) anladım :) aç karnına içme yeterki :)
Benim de gözüm buz dolabina gitti kavun üzüm istiyor canim ya da gofretler var bildiğin tatlı geçiyor aklımdan. Hemen siteye attım kendimi bisikletime bindim hem bisiklet hem site hem tv
Ne güzel :):) ben fındık kuru üzüm yedim azıcık bastırdı biraz :)

Bence çok güzel :):)maşallah :)
Zeytin ek ek seviyorsun:):) salataya ben hiç yağ koymam daha güzel oluyor öyle :) bi dene derim :) yağda pörsiyo sanki marul falan yağsız katır kutur çok güzel oluryor :):)

Akşam çok geç yemişsin... Ekmeğimde sadece sabah yesen daha güzel olur bence

Şimdi peynir ve zeytinimi suya koyacağım:) bu hafta tızkullanmıyorum:)

Cnm sütü tam yağlı mı içiyorsun ben hiç tüketmiyorum süt ama istiyorum içmeyi kalorisi yüksek diye korkuyorum
Aylardan.beri benimde 2.icisim cnm.
Evt tam yagli.:)
Eskiden yarim yagli alirdim artik kizimda iciyor.genelde tam yagli aliyoruz cnm.

2,5 yil once dr insulin direncin var,kilo vermen zor.ilac yazacam dedi.
Bende emziriyorum dedim.sutten kesince gel dedi.gecen yil 16 kilo verdim.ama kendimi birakinca 4 ayda 16 kilo aldim herneyse bu yil tekrar dikkat etmeye basladim.
3 ay okadar diyet spor ama kilo veremiyorum.
Megerse ozamanki degerlerin cok coook ustune cikmis.
degerlerim normal olunca birakacam.
Diyet,spor,ilac sart...
Tansiyonumda yasima gore yuksek cikiyor.
B12 eksikligi var.
Dikkat etmem sarttttt!!!!

Bir zamanlar 50kg bile degildim.

Guzel gorunuYor.
Bende cok severim zeytin ekmek

simdi gordum aksam atistirmasi olmamis ama

hem nane-limon-tarçın faydalarındanda yararlanıyorsun işte :)
ayy geçende de bir tanıdığımın çocuğu yolda görüp nasılsın diye konuşurken arkadaşına gitmiş annem oraya gidiyorum dedimdi.. arkadan gelen arkadaşı ne dese beğenirsin kıza annen mi nedense bi an acayip şoka uğradım o geldi aklıma okuyunca
ne öğretmenisin canım sen ''nedense siz diyesim geldi '' bende inşallah 3 yıl sonra atanırsam bu yolları görücem de heyecanla merak ettim :)
bekliyoruuuuuz :) bu kararlılığı destekliyorum canım :)

heh oldu sanırım:)) sen ne zaman başladın diyete?
maşallahh nedense bi takdir hafiften bi hırs hissettim :) iyi bi örnek oldun
ilk başını okurkene çok eğlendim :)) deee ben spor yaparken çok sıkılıyorum yaa

ben yine üşendim geçmişin tamamını okumaya düşünün ki bilgisayarda otomatik yaptığım şey bile zor geliyor.. bugün çeşit az ama kaçamaklı oldu yine .. yazayım da aklım başıma gelir belkim hem bende burdanda görmüş olurum..
13,00:azıcık ekmekle bir üçgen peynir
16,30 2 tane kremini
18,30:1,25 tabak bol sarımsaklı yoğurtlu makarna, yarım dilim ekmek, 1 yk salata, 1 bardak şekersiz çay
21,00:1 adet kinder yumurtanın çikolatası
0,5 bile su içmemişim hesapladım şimdi..
75 dk yürüyüş

git gide batırıyorum sanırım şimdi gördüm ne fena olduğunu

Yok kız, ben karşı değilim proteine, benim menüler de protein dolu zaten.

Zeytin ek ek seviyorsun:):) salataya ben hiç yağ koymam daha güzel oluyor öyle :) bi dene derim :) yağda pörsiyo sanki marul falan yağsız katır kutur çok güzel oluryor :):)

Eskiden yağsız yerdim diyet namına. Ama zeytinyağlısının tadını aldım bir kere, şimdi tatsız gelir. Zaten gün içinde de pek yağ yemiyorum.

Özlem vermiş zaten cevabı... Diyet, spor, ilaç... Maalesef bunlar olmadan çoğu hastada kilolar gitmiyormuş. Benim de babam şeker hastası, anlıyorum seni... Gizli şekere çevirmeden insülin direncini yok etmekten başka çare yok.

Gözümden kaçırmışım Yağmurcum...
Kahve, çay benim için ara öğün değil. Çünkü kalorileri yok, tabi şekersiz olduklarını varsayıyorum.
Güzel menü... Yine ekmeksizlikle şaşırtıyor beni.
Yürüyüş ne kadar kız, 1 saat 15 dakika mı? Olursun, takma kafana... Hedefe konsantre ol, sonra da marş marş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…