- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Beğendim canım :):) su az daha arttır bence :)
pek iyi degil kabul ediyorum ama güzelleride olacak kaçamaksız inş..Afiyet olsun canim güzel olmus
Kuzu iki yıl oldu ben hala alışamadım bi yeri toplasan diğer yer bozuluyo. Sen daha iki ayliksin normal yanipek iyi degil kabul ediyorum ama güzelleride olacak kaçamaksız inş..
Kızlar çok işim var menü yorumunda bulunamicam şimdilik..çalışırken ev sorumluluguna pek alışamadım
Az daha aksami saymazsak süper olmuşBu da benden.
Sabah
1,5 tabak mercimek çorbası
Ara
1 yeşil elma
Öğlen
2 dilim çavdar ekmeği
7 zeytin
Salata (2 domates, 1 soğan, 1 limon, 5-6 yaprak marul, 2 yemek kaşığı da zeytinyağı... Yağ düşündüğümden daha kalorili çıktı, salatanın tadı on numaraydı ama bir dahakine mecburen bir kaşık yağ koyacağım)
Akşam
1 dilim çavdar ekmeği
Az daha akşam
1 dilim ekmek
5 zeytin
(Ah o zeytin ekmeğin cazibesi yok mu...)
1 saat de step çektim.
ben 25 yasındayım kilom baya bi fazla 96 kiloyum aranıza katılmak istiyorum
Anlıyorum seni canım. Eşim de bana KOÇ KARIM diyor. Ben çok alınıyorum ama haksız da sayılmaz.
Kızlar menüm
Sabah 9,00 iki yumurta(birinin sarısını yemedim),dil peyniri iki dilim
Öğle tavuksuyu çorba yağsız büyük vir tabak,yoğurt (13,00)
Akşam 20,30 patlıcan yemeği bir tabak,domates,biber,iki dilim kepek ekmeği
Spor 45 dk leslie,2,5 lt su
Az daha aksami saymazsak süper olmuş
Afiyet olsun cnm gayet guzel.bir menu
Güzel menü. :) Ama ben sabah ya da öğlen takviye edecek karbonhidrat isterim. Sen yine iyi doyuyorsun. :)
Aynen öyle Nazmiyecim.
Evet cnm hap verdiler ama bilmiyorum ne olduysa ben kendimi biraktim.
Ne diyet ne spor.
Ramazandan bir kac gun once kontrole gittim.dr bana senin su an 15 kg falan vermen lazimdi dedi.ben 3 ayda 3-4 vermistim.
Az ye dedicok utandim ama hakliydi.
Spor sart dedi..50 dk hergun tempolu yuruyus.
simdi 2,5 haftadir dikkat ediyorum.ciddi bir sekilde kilo veremezsem dr.un yuzune bakamam sanirim.
Kasmda kontrol var.:)
Hımm :) anladım :) aç karnına içme yeterki :)Evet canim ya. Benim türk kahvem hergün muhakkak bi tane olur. Çay icmiyorum sevmiyorum pek işyerinde de zaman gecmiyo illa arada biseyler istiyor canim genelde şu bardağı oluyo yanımda ama kahveye dayanamıyorum
Ne güzel :):) ben fındık kuru üzüm yedim azıcık bastırdı biraz :)Benim de gözüm buz dolabina gitti kavun üzüm istiyor canim ya da gofretler var bildiğin tatlı geçiyor aklımdan. Hemen siteye attım kendimi bisikletime bindim hem bisiklet hem site hem tv
Bence çok güzel :):)maşallah :)Bugun esim evdeydi, yani benim için haftadonu gibiydi, ona ragmen iyiydim bence:)
Sabah 10:30
Ceyrekten az simit
Peynir
Yarım yumurta yagda
2 cay kasıgı bal
13:00
10-12 tane üzüm
15:30 öğlen
1 kase nohut
Yarım kase yogurt
1 lokma ekmek
19:30 aksam
1 tabak (8 tane) çarliston biber
Peynir
Su 2,5 lt civarı, daha içerim
Kızlar evde ceviz dındık donates salatalık bitti, kahvaltıda yiyecek bişe bulamadım, bal olmazdı normalde.. Simit de olmazdı..
Zeytin ek ek seviyorsun:):) salataya ben hiç yağ koymam daha güzel oluyor öyle :) bi dene derim :) yağda pörsiyo sanki marul falan yağsız katır kutur çok güzel oluryor :):)Bu da benden.
Sabah
Ara
1 yeşil elma
Öğlen
2 dilim çavdar ekmeği
7 zeytin
Salata (2 domates, 1 soğan, 1 limon, 5-6 yaprak marul, 2 yemek kaşığı da zeytinyağı... Yağ düşündüğümden daha kalorili çıktı, salatanın tadı on numaraydı ama bir dahakine mecburen bir kaşık yağ koyacağım)
Akşam
1 dilim çavdar ekmeği
Az daha akşam
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 saat de step çektim.
Akşam çok geç yemişsin... Ekmeğimde sadece sabah yesen daha güzel olur benceKızlar menüm
Sabah 9,00 iki yumurta(birinin sarısını yemedim),dil peyniri iki dilim
Öğle tavuksuyu çorba yağsız büyük vir tabak,yoğurt (13,00)
Akşam 20,30 patlıcan yemeği bir tabak,domates,biber,iki dilim kepek ekmeği
Spor 45 dk leslie,2,5 lt su
Aylardan.beri benimde 2.icisim cnm.Cnm sütü tam yağlı mı içiyorsun ben hiç tüketmiyorum süt ama istiyorum içmeyi kalorisi yüksek diye korkuyorum
2,5 yil once dr insulin direncin var,kilo vermen zor.ilac yazacam dedi.Benimde insülin direncim çok yüksek işaclaeı kullanmadım bıraktım birsüre sonra.asıl önemlisi kilo verip özellikle karın ve bel bölgesini inceltmekmiş inş başarırsam gerek kalmıcak.doktorada gitmiyorum diyetisyene gidersem kontrol altına alıcam..babamda şeker hastası korkuyorum..tatlıyada hiç dayanamıyorum napıcam bilemiyorum kızlar..
Bu da benden.
Sabah
Ara
1 yeşil elma
Öğlen
2 dilim çavdar ekmeği
7 zeytin
Akşam
1 dilim çavdar ekmeği
Az daha akşam
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 saat de step çektim.
hem nane-limon-tarçın faydalarındanda yararlanıyorsun işte :)kızlar ofis ortamında çalıştığım için sabah 9 akşam 6 oturuyorum masa başında..arada hareket etmek için aşağı in çık yapıyorum...akşamları spor yapmaya çalışsamda rahatsız oluyorum..ayrıca suyumuda nane-limon-tarçınla içmeye başladım..tadı gayet başarılı.
ayy geçende de bir tanıdığımın çocuğu yolda görüp nasılsın diye konuşurken arkadaşına gitmiş annem oraya gidiyorum dedimdi.. arkadan gelen arkadaşı ne dese beğenirsin kıza annen mi nedense bi an acayip şoka uğradımDün akşam misafirlikte hayatımda daha önce hiç görmediğim bir kadın kollarımı sıka sıka beni "toroman kızım" diye sevdi sevdi durdu.Oturup ağlamam gerekirdi belki ama nedense hala gülesim geliyor, bilmiyorum bende mi bir problem var.
Az öncede belki de benden daha büyük bir kız bana "abla" dedi. Sanırım buna ağlayabilirim.
Motivasyon olsun diye daha kiloluyken aldığımız kötü yorumlarla, kilo vermişken aldığımız güzel yorumları yazalım mı kızlar, ne dersiniz? Tabi benim güzel yorumlarım yok henüz, ama belki sizlerin vardır. :) Ya da sadece kötü yorumlardan konuşup o yorumları yapanlara intikam yemini de edebiliriz.Bence hepimizin arada bu tarz şeylere ihtiyacı oluyor.
ne öğretmenisin canım sen ''nedense siz diyesim geldiKızlar selam
Sabahtan beri gelemedim
Okullar başladı öğlene kadar okuldaydım sonra kızımı dişçiye götürdüm şjmdi de çıkıp ona okul formasü alıcaz akşama ancak burda olurum ben
Sakın kaçamak yapmayın sonra çok pişman olursunuz
bekliyoruuuuuz :) bu kararlılığı destekliyorum canım :)Selam kızlar, ay bir saattir gecmiş okuyorum, ne cok kaynatmıssınız:)
Bugun esim evde, yollamadım okula cok yorgun adamcagız.. Dinlensn biraz..
Tartıda hergun daha da mutlu luorum, ya alıntılayamadım ama ebrudan yine bi aferin alamadım, ne yesem kızıyor yaa!! :) goruceksin ebru, bak bu cuma nasıl kiloyla geliyorum:) ben bu sefer hiç olmadıgım kadar kararlıyım arkadaslar, siz bakmayın ufacık tefecik kacamaklarıma, onların o kadar ufak olması benim kararımı gosteriyor aslında, normalde ben baya baya abur cubur seven biriyim:) hiç dayanamam, artık öyle degil, gayet iyi dayanıyorum:) önümde hedefim var..
Zaten diyorum sunun surasında vermem gereken toplam 10 kilo bile değil, 7-8 kg verdiğimde harika olucak.. 2 ayda verip kurtulayım. Korumaya geceyim.. İnsallah hadi:)
maşallahh nedense bi takdir hafiften bi hırs hissettim :) iyi bi örnek oldunheh oldu sanırım:)) sen ne zaman başladın diyete?
ilk başını okurkene çok eğlendim :)) deee ben spor yaparken çok sıkılıyorum yaaBen koşulları kendime uyduruyorum. Çamaşır ipini örüp ip atlıyorum. Banyo yüksek zeminli, orda step çekiyorum falan...Eliptik bisiklet de var, başlarda iyiydi ama ayarını bozdum, bir daha da düzeltemedim. Şimdi 15 dakikalık anca binebiliyorum. Twister var, kardiyo değil gerçi ama beli çok güzel inceltiyor, twister da yapıyorum. Kilo verince kollarım sarkıyor diye dambıl çalışıyorum. 60'ları görünce de tekrar pilatese başlamak istiyorumi tüm malzemeler yatıyor şu an. Ama bence de en güzeli ve zevklisi koşu bandı. İmkanım olsa ben de ondan alacağım hemen. Biraz uzattım galiba ama spor yapmak istedikten sonra yapacak şey bulunuyor. :)
Fundacım bilerek yemedim protein ağırlıklı beslendim akşamda ekmek yemicektim ama dayanamadım:)sen karşısın gerçi proteine ama ben proteine ağırlık verdiğimde daha çabuk kilo veriyorum..gel gör ki daha önce yaptığım dukan yüzünden tavuktan tiksindim zor geçiyo boğazımdan artık
Zeytin ek ek seviyorsun:):) salataya ben hiç yağ koymam daha güzel oluyor öyle :) bi dene derim :) yağda pörsiyo sanki marul falan yağsız katır kutur çok güzel oluryor :):)
Benimde insülin direncim çok yüksek işaclaeı kullanmadım bıraktım birsüre sonra.asıl önemlisi kilo verip özellikle karın ve bel bölgesini inceltmekmiş inş başarırsam gerek kalmıcak.doktorada gitmiyorum diyetisyene gidersem kontrol altına alıcam..babamda şeker hastası korkuyorum..tatlıyada hiç dayanamıyorum napıcam bilemiyorum kızlar..
Bugünkü menüm :)
Sabah 09.30
6zeytin
Bir tutam maydanoz
Yarım domates ve salatalık
Bir kk peynir
2şekersiz çay
1yumurta
Arada
1türk kahvesi
Öğlen 13.00
Kabak salatası bol yoğurtlu
Arada 16.00gibi
2çay
Küçücük salkım üzüm
1dilim şeftali
1mürdüm eriği
Akşam 17.45
3küçük parça yağsız et
1kase yoğurt içine salatalık bol pulbiber
Az maydanoz yarım domates :)
Akşam 19.00-20.15
Tempolu yürüyüş :):)
Kızlar 66.5 olmam lazım çok taktım kafama :):)
Bugün yalancı tahin baklavası yaptım ilk kez yaptım en küçük dilimimden tatmıştım öğlen yazmayı unuttum
Karnım açıktır gibi şuanda bir şey yemesem lazım ama 12gibi uyuruz ne yapacağım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?