Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öğlen küçücük bir kaçak yapmışsın ama gazyet güzerl gözüküyor menün afiyetler olsun canım

kızlar bugün evlilik yıldönümümüz. elimden geldiği kadar dikkat edicem. zaten işteyim. akşama da abartmamaya özen gösteririm.
cnm nice birlikte saglikli,mutlu,zayif yillara...
Allah ayirmasin
Kac yil oldu?:)

Ahh ahh edacım hem çalış hem ev hem de 2 çocuk bir de beni düşün perişan oluyorum inan bazen bir odaya kaoanıp 3 gün dinlenmek istiyorum ama 3 günü bırak 3 saat dinlenemiyorum
Allah yardımcın olsun canım..ben zaten çocuklu çalışan hanımlara hayranım..:) bide şöyle bişey var ben yıllarca yatılı kurslarda kaldım son üç sene tek başıma yaşadım başka bi memlekette bekar evi haliyle sorumluluk yok çokta acelem varsa bi salata yapıp kendimi idare ediyodum şimdi eşim var kayınvalidem var..eşim neysede annesini henüz tanımıyorum açık vermemeye gayret ediyorum :)

Ya kizlar ne oldu birden bire bilmiyorum kilo veremeyecek gibi hissettim az once ve isimi birakip buraya attim kendimi
Birden bire oldu
Kasima kadar 65 falan olsam iyi olurdu:)
neden veremeyecekmişin canımç kapılma öyle düşüncelere. ne kilolardan geldik bu günlere daha da vereceğiz. üzme kendini eski fotolarına bak geç bide aynaya bak. kilo verilebiliyor sende de o azim var. üzme kendini hiç. bebişini al yürüyüşe çık buzdolabından uzak dur. beynin sana oyun oyunuyor. nasılsa zayıflamam diyerek buzdolabına yönelme.

Kesinlikle katılıyorum sana canım.. Bu oyunlar bizi bu hale getirdi..özlemcim üstünde durmamaya çalış düşünme bunları...zaten hemen kendini buraya atarak en dogru adımı atmışsın :)

Kesinlikle katılıyorum sana canım.. Bu oyunlar bizi bu hale getirdi..özlemcim üstünde durmamaya çalış düşünme bunları...zaten hemen kendini buraya atarak en dogru adımı atmışsın :)
Neyseki kendimi yemeye verme gibi bir girisimim olmadi.
Sadece umutsuzluk oldu birden bire
Hersey 4 4 luk olsa bile boyle kalacagimi hissettim.
ev isini bitirimde spor yapim.
Yarin misafirim var.pastalarlada sabah ugrasirim.
Merak etmeyin kisir disinda bisey yemiyecegim.:)
Ilginiz icin tesekkurler kizlar..:)

Kayinvalidenle beraber mi kalıyosun canım

Böyle kazalar da oluyor işte... Ona yapacak bir şey yok tabi... İşe gitmek üzereyken bir şey yapma şansı yok.

kızlar bugün evlilik yıldönümümüz. elimden geldiği kadar dikkat edicem. zaten işteyim. akşama da abartmamaya özen gösteririm.

Hep mutlu olun Nazmiyecim. :)

Ya kizlar ne oldu birden bire bilmiyorum kilo veremeyecek gibi hissettim az once ve isimi birakip buraya attim kendimi
Birden bire oldu

Bilinçaltınla bir şey algılamışsındır. Sokakta ya da tv'de ince bir kadın, ya da bir anlık "rejimdeyim, mahkumum" psikolojisi... Sıkma canını karşı atağa geç. İlk günden beri kat ettiğin yola bak.

Benim böyle zamanlar için bilgisayarda bir dosyam var. Hoşuma giden bir sürü kadın var. Sadece fiziksel olarak da değil... Mesela bir fotoğraf var, vücudun inceliğinin yanında macerayı çağrıştırıyor bana... Sanki o kadın karavandaymış da çöllerde geziyormuş gibi... O zaman tüm benliğimle o olmak istiyorum. Sen de böyle bir şey yapabilirsin. Nasıl bir kadının hayatına özenirsen bul öyle birini, bir de güzel olsun, doldur bir dosyaya, kriz anlarında bak. Hatta dediğim fotoğrafı da ekleyeyim, işte bu: Hatta biraz daha ekleyeyim arşivimden.

Jillian'ı hepimiz tanıyoruzdur zeten... Fıstık gibi valla...

Bu da Gloria Stuart. Titanic'te Rose'un yaşlı halini oynayan kadın, tabi onun gençliği... :) Zamanın ilerlediğini, güzelliğin bir gün yok olacağını ve fazla vaktim olmadığını kendime hatırlatmak için... :)

Kayinvalidenle beraber mi kalıyosun canım
eevet :)
Yani gibi bişey..pek evde durmaz kızına gider torunlarına bakar ordan ogluna gider onun çocuklarına bakar bazı geceler oralarda kalır..bi zararı yok bana Allah için..ama işte iki kişi olmuyoruz sonuçta birbirimizi iyice tanıma sürecini geciktiriyo..bi hafta sonra adanaya gidip kızında kalacak belirsiz bi süre yeni bebek var ona bakacak kızı hemşire iş başı yapacak..ondan sonra yol haritamızı belirlicez..istanbula dönmek istiyoruz birikim yapalım kira vermeyelim diye ben istedim böyle olmasını şimdi mecbur idare ediyorum..hayırlısı olsun :)

süpersin fundacımmm

Olur canım sen bilirsin. Zaten sağlıklı olanı da o. Mümkün olduğunca dışardan bişeyler yememek lazım.

benim canım kocacım yardım eder bana sağolsun. dağıtır ama kendi dağınıklıgını toplar. alışması zaman aldı ama öyle :)
Nasıl alıştırdın buna :):) bizde tavsiyeler veriri misin :)

Maşaallah :):) 2yıl oldu :) benim de geçen gün 2yılım bitti :)

Birden bire oldu
Olursun bebeğim :) her hafta cumaları ne güzel kilolar veriyorsun :) sana dar gelen elbisen bol duruyor :) geçen gün yazdın ya daha tatlım :) ben de sinin gibi olsam keşke bi incelesem.... Kilo düşüyor ama göbek yerinde anlamıyorum ya

öğlen küçücük bir kaçak yapmışsın ama gazyet güzerl gözüküyor menün afiyetler olsun canım
Evet canım :) ilk kez yaptım tatlıyı tadını merak ettim :) ama sonucunu bu sabah çok güzel aldım :) inşaallah bu hafta böyle ilerleyecek :)
Olur canım sen bilirsin. Zaten sağlıklı olanı da o. Mümkün olduğunca dışardan bişeyler yememek lazım.
Evet canım :) dışarıdan bir şey yemem ben :) tanımadığım yerden et falan yemem :) cola vs... Alışkanlık yok bide gofret yemiştim taaaa geçenleri ya bi yağ var içinde damağımda dondu kaldı iğrenç bir şey oldu ya... Kendi çukalatamı kendim yapayım :)

Allah bir ömür mutlu etsin inşallah

Birden bire oldu
Olursun Özlem olursun. Kasıma çok var. Yeter ki bırakma diyeti. Funda nın fotoğraflar harika. Ara ara bakmak lazım.

Bu hatunlar gibi mi olucuğuk şimdi :):) kız ölür gideriz böyle vücut yapalım derken :):)

Selamlar hanımlar

Nazmiyecim nice mutlu yıllara eşinleninsallah

Fundacım yöntemin cok iyi, ben de aynı yontemle diyeti ve sporu ayakta tutmaya calısıyorum:)

Kızlar gecmişi okudum ama aklımda kalmıyor hersey, alıntı yapmak da ğroblem oluyor..
Kızımla parktayız simdi, buyuk kızımı da babannesi antalyaya goturdu 1 haftalıgına

Bugun tartıda yine cok mutluydum.. Bu sefer hedefe hızla gidiyorum, gecdn seneki kıvamı tutturdum sonunda:) bir an önce mezun olayım da ben de kurtulayım ebru da:))

Aleykümselam canım :):)
Sıcak değil mi dışarısı ? Parka nasıl gittiniz :)
Kızların kaçar yaşında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…