Bugünkü menüm :)
Sabah 09.30
6zeytin
Bir tutam maydanoz
Yarım domates ve salatalık
Bir kk peynir
2şekersiz çay
1yumurta
Arada
1türk kahvesi
Öğlen 13.00
Kabak salatası bol yoğurtlu
Arada 16.00gibi
2çay
Küçücük salkım üzüm
1dilim şeftali
1mürdüm eriği
Akşam 17.45
3küçük parça yağsız et
1kase yoğurt içine salatalık bol pulbiber
Az maydanoz yarım domates :)
Akşam 19.00-20.15
Tempolu yürüyüş :):)
Kızlar 66.5 olmam lazım çok taktım kafama :):)
Bugün yalancı tahin baklavası yaptım ilk kez yaptım en küçük dilimimden tatmıştım öğlen yazmayı unuttum
Karnım açıktır gibi şuanda bir şey yemesem lazım ama 12gibi uyuruz ne yapacağım ya
cnm nice birlikte saglikli,mutlu,zayifkızlar bugün evlilik yıldönümümüz.elimden geldiği kadar dikkat edicem. zaten işteyim. akşama da abartmamaya özen gösteririm.
Allah yardımcın olsun canım..ben zaten çocuklu çalışan hanımlara hayranım..:) bide şöyle bişey var ben yıllarca yatılı kurslarda kaldım son üç sene tek başıma yaşadım başka bi memlekette bekar evi haliyle sorumluluk yok çokta acelem varsa bi salata yapıp kendimi idare ediyodum şimdi eşim var kayınvalidem var..eşim neysede annesini henüz tanımıyorum açık vermemeye gayret ediyorum :)Ahh ahh edacım hem çalış hem ev hem de 2 çocuk bir de beni düşün perişan oluyorum inan bazen bir odaya kaoanıp 3 gün dinlenmek istiyorum ama 3 günü bırak 3 saat dinlenemiyorum
neden veremeyecekmişin canımç kapılma öyle düşüncelere. ne kilolardan geldik bu günlere daha da vereceğiz. üzme kendini eski fotolarına bak geç bide aynaya bak. kilo verilebiliyor sende de o azim var. üzme kendini hiç. bebişini al yürüyüşe çık buzdolabından uzak dur. beynin sana oyun oyunuyor. nasılsa zayıflamam diyerek buzdolabına yönelme.Ya kizlar ne oldu birden bire bilmiyorum kilo veremeyecek gibi hissettim az once ve isimi birakip buraya attim kendimi
Birden bire oldu
Kasima kadar 65 falan olsam iyi olurdu:)
2. yılımızı bitirdik canım. herkesi Allah mesut etsin. Darısı tüm bekarların başına.cnm nice birlikte saglikli,mutlu,zayifyillara...
Allah ayirmasin
Kac yil oldu?:)
Kesinlikle katılıyorum sana canım.. Bu oyunlar bizi bu hale getirdi..özlemcim üstünde durmamaya çalış düşünme bunları...zaten hemen kendini buraya atarak en dogru adımı atmışsın :)neden veremeyecekmişin canımç kapılma öyle düşüncelere. ne kilolardan geldik bu günlere daha da vereceğiz. üzme kendini eski fotolarına bak geç bide aynaya bak. kilo verilebiliyor sende de o azim var. üzme kendini hiç. bebişini al yürüyüşe çık buzdolabından uzak dur. beynin sana oyun oyunuyor. nasılsa zayıflamam diyerek buzdolabına yönelme.
neden veremeyecekmişin canımç kapılma öyle düşüncelere. ne kilolardan geldik bu günlere daha da vereceğiz. üzme kendini eski fotolarına bak geç bide aynaya bak. kilo verilebiliyor sende de o azim var. üzme kendini hiç. bebişini al yürüyüşe çık buzdolabından uzak dur. beynin sana oyun oyunuyor. nasılsa zayıflamam diyerek buzdolabına yönelme.
Neyseki kendimi yemeye verme gibi bir girisimim olmadi.Kesinlikle katılıyorum sana canım.. Bu oyunlar bizi bu hale getirdi..özlemcim üstünde durmamaya çalış düşünme bunları...zaten hemen kendini buraya atarak en dogru adımı atmışsın :)
Kayinvalidenle beraber mi kalıyosun canımAllah yardımcın olsun canım..ben zaten çocuklu çalışan hanımlara hayranım..:) bide şöyle bişey var ben yıllarca yatılı kurslarda kaldım son üç sene tek başıma yaşadım başka bi memlekette bekar evi haliyle sorumluluk yok çokta acelem varsa bi salata yapıp kendimi idare ediyodum şimdi eşim var kayınvalidem var..eşim neysede annesini henüz tanımıyorum açık vermemeye gayret ediyorum :)
Canım biraz da nasıl oluyor biliyor musun ... Aslında onun arkasını değilde evi toplamak amacıyla işe giriştiğin için çoğunlukla farketmiyorsun :):) eşim sabah lahmacun kıymasının içini hazırlayacaktı sen yere düşür robotu içindeki soğan sarımsak domates pire halinde yerlerde... Temizle desem.... Işe geç kaldı.. Dedim ama :) kızdı banasabah sabah kötü başladık erken kaldırımda böyle oluyor kahvaltı yapalım dedim test yaptım ona patates kızarttın onu yere düşürünce bütün moral gitti kimsede yardım etmedi kâh hazırlamama hala sinirim tepemde oooof....
kızlar bugün evlilik yıldönümümüz.elimden geldiği kadar dikkat edicem. zaten işteyim. akşama da abartmamaya özen gösteririm.
Ya kizlar ne oldu birden bire bilmiyorum kilo veremeyecek gibi hissettim az once ve isimi birakip buraya attim kendimi
Birden bire oldu
eevet :)Kayinvalidenle beraber mi kalıyosun canım
Böyle kazalar da oluyor işte... Ona yapacak bir şey yok tabi... İşe gitmek üzereyken bir şey yapma şansı yok.
Hep mutlu olun Nazmiyecim.:)
Bilinçaltınla bir şey algılamışsındır. Sokakta ya da tv'de ince bir kadın, ya da bir anlık "rejimdeyim, mahkumum" psikolojisi... Sıkma canını karşı atağa geç. İlk günden beri kat ettiğin yola bak.
Benim böyle zamanlar için bilgisayarda bir dosyam var. Hoşuma giden bir sürü kadın var. Sadece fiziksel olarak da değil... Mesela bir fotoğraf var, vücudun inceliğinin yanında macerayı çağrıştırıyor bana... Sanki o kadın karavandaymış da çöllerde geziyormuş gibi... O zaman tüm benliğimle o olmak istiyorum. Sen de böyle bir şey yapabilirsin. Nasıl bir kadının hayatına özenirsen bul öyle birini, bir de güzel olsun, doldur bir dosyaya, kriz anlarında bak.Hatta dediğim fotoğrafı da ekleyeyim, işte bu: Hatta biraz daha ekleyeyim arşivimden.
Eki Görüntüle 1232490 Eki Görüntüle 1232501
Eki Görüntüle 1232510 Eki Görüntüle 1232511
Jillian'ı hepimiz tanıyoruzdur zeten...Fıstık gibi valla...
Eki Görüntüle 1232512
Bu da Gloria Stuart. Titanic'te Rose'un yaşlı halini oynayan kadın, tabi onun gençliği... :) Zamanın ilerlediğini, güzelliğin bir gün yok olacağını ve fazla vaktim olmadığını kendime hatırlatmak için... :)
Eki Görüntüle 1232513
Kaptanım :) Nesfit almamaya karar verdim :) paket ürünler kullanmamaya çalışacağım inşaallah :) yarım paket Müsli kaldı onu da bitireyim :) bu hafta tuz kullanmayacağım :) olur mu? Baharata ağırlık vereceğim
Nasıl alıştırdın buna :):) bizde tavsiyeler veriri misin :)benim canım kocacım yardım eder bana sağolsun. dağıtır ama kendi dağınıklıgını toplar. alışması zaman aldı ama öyle :)
Maşaallah :):) 2yıl oldu :) benim de geçen gün 2yılım bitti :)kızlar bugün evlilik yıldönümümüz.elimden geldiği kadar dikkat edicem. zaten işteyim. akşama da abartmamaya özen gösteririm.
Olursun bebeğim :) her hafta cumaları ne güzel kilolar veriyorsun :) sana dar gelen elbisen bol duruyor :) geçen gün yazdın ya daha tatlım :) ben de sinin gibi olsam keşke bi incelesem.... Kilo düşüyor ama göbek yerinde anlamıyorum yaYa kizlar ne oldu birden bire bilmiyorum kilo veremeyecek gibi hissettim az once ve isimi birakip buraya attim kendimi
Birden bire oldu
Evet canım :) ilk kez yaptım tatlıyı tadını merak ettim :) ama sonucunu bu sabah çok güzel aldım :) inşaallah bu hafta böyle ilerleyecek :)öğlen küçücük bir kaçak yapmışsın ama gazyet güzerl gözüküyor menün afiyetler olsun canım
Evet canım :) dışarıdan bir şey yemem ben :) tanımadığım yerden et falan yemem :) cola vs... Alışkanlık yok bide gofret yemiştim taaaa geçenleri ya bi yağ var içinde damağımda dondu kaldı iğrenç bir şey oldu ya... Kendi çukalatamı kendim yapayım :)Olur canım sen bilirsin. Zaten sağlıklı olanı da o. Mümkün olduğunca dışardan bişeyler yememek lazım.
Allah bir ömür mutlu etsin inşallahkızlar bugün evlilik yıldönümümüz.elimden geldiği kadar dikkat edicem. zaten işteyim. akşama da abartmamaya özen gösteririm.
Olursun Özlem olursun. Kasıma çok var. Yeter ki bırakma diyeti. Funda nın fotoğraflar harika. Ara ara bakmak lazım.Ya kizlar ne oldu birden bire bilmiyorum kilo veremeyecek gibi hissettim az once ve isimi birakip buraya attim kendimi
Birden bire oldu
Bu hatunlar gibi mi olucuğuk şimdi :):) kız ölür gideriz böyle vücut yapalım derken :):)Böyle kazalar da oluyor işte... Ona yapacak bir şey yok tabi... İşe gitmek üzereyken bir şey yapma şansı yok.
Hep mutlu olun Nazmiyecim.:)
Bilinçaltınla bir şey algılamışsındır. Sokakta ya da tv'de ince bir kadın, ya da bir anlık "rejimdeyim, mahkumum" psikolojisi... Sıkma canını karşı atağa geç. İlk günden beri kat ettiğin yola bak.
Benim böyle zamanlar için bilgisayarda bir dosyam var. Hoşuma giden bir sürü kadın var. Sadece fiziksel olarak da değil... Mesela bir fotoğraf var, vücudun inceliğinin yanında macerayı çağrıştırıyor bana... Sanki o kadın karavandaymış da çöllerde geziyormuş gibi... O zaman tüm benliğimle o olmak istiyorum. Sen de böyle bir şey yapabilirsin. Nasıl bir kadının hayatına özenirsen bul öyle birini, bir de güzel olsun, doldur bir dosyaya, kriz anlarında bak.Hatta dediğim fotoğrafı da ekleyeyim, işte bu: Hatta biraz daha ekleyeyim arşivimden.
Eki Görüntüle 1232490 Eki Görüntüle 1232501
Eki Görüntüle 1232510 Eki Görüntüle 1232511
Jillian'ı hepimiz tanıyoruzdur zeten...Fıstık gibi valla...
Eki Görüntüle 1232512
Bu da Gloria Stuart. Titanic'te Rose'un yaşlı halini oynayan kadın, tabi onun gençliği... :) Zamanın ilerlediğini, güzelliğin bir gün yok olacağını ve fazla vaktim olmadığını kendime hatırlatmak için... :)
Eki Görüntüle 1232513
Aleykümselam canım :):)Selamlar hanımlar
Nazmiyecim nice mutlu yıllara eşinleninsallah
Fundacım yöntemin cok iyi, ben de aynı yontemle diyeti ve sporu ayakta tutmaya calısıyorum:)
Kızlar gecmişi okudum ama aklımda kalmıyor hersey, alıntı yapmak da ğroblem oluyor..
Kızımla parktayız simdi, buyuk kızımı da babannesi antalyaya goturdu 1 haftalıgına
Bu hatunlar gibi mi olucuğuk şimdi :):) kız ölür gideriz böyle vücut yapalım derken :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?