- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Kuzum bu menü diyet menü olmamış hiçben yine üşendim geçmişin tamamını okumaya düşünün ki bilgisayarda otomatik yaptığım şey bile zor geliyor.. bugün çeşit az ama kaçamaklı oldu yine .. yazayım da aklım başıma gelir belkim hem bende burdanda görmüş olurum..
13,00:azıcık ekmekle bir üçgen peynir
16,30 2 tane kremini
18,30:1,25 tabak bol sarımsaklı yoğurtlu makarna, yarım dilim ekmek, 1 yk salata, 1 bardak şekersiz çay
21,00:1 adet kinder yumurtanın çikolatası
0,5 bile su içmemişim hesapladım şimdi..
75 dk yürüyüş
git gide batırıyorum sanırım şimdi gördüm ne fena olduğunu
Matematik öğretmeniyimhem nane-limon-tarçın faydalarındanda yararlanıyorsun işte :)
ayy geçende de bir tanıdığımın çocuğu yolda görüp nasılsın diye konuşurken arkadaşına gitmiş annem oraya gidiyorum dedimdi.. arkadan gelen arkadaşı ne dese beğenirsin kıza annen mi nedense bi an acayip şoka uğradımo geldi aklıma okuyunca
ne öğretmenisin canım sen ''nedense siz diyesim geldi'' bende inşallah 3 yıl sonra atanırsam bu yolları görücem de heyecanla merak ettim :)
bekliyoruuuuuz :) bu kararlılığı destekliyorum canım :)
maşallahh nedense bi takdir hafiften bi hırs hissettim :) iyi bi örnek oldun
ilk başını okurkene çok eğlendim :)) deee ben spor yaparken çok sıkılıyorum yaa
Dilaracım menün gayet güzelKızlar menüm
Sabah 9,00 iki yumurta(birinin sarısını yemedim),dil peyniri iki dilim
Öğle tavuksuyu çorba yağsız büyük vir tabak,yoğurt (13,00)
Akşam 20,30 patlıcan yemeği bir tabak,domates,biber,iki dilim kepek ekmeği
Spor 45 dk leslie,2,5 lt su
Benim eßim de tosun paşasın der insan çok sinir oluyor ama haksız da değilİnsan sinir oluyor dimi:))gel tombişim diye sarılmalar yok mu bide
Bence menün gayet güzel canımBugun esim evdeydi, yani benim için haftadonu gibiydi, ona ragmen iyiydim bence:)
Sabah 10:30
Ceyrekten az simit
Peynir
Yarım yumurta yagda
2 cay kasıgı bal
13:00
10-12 tane üzüm
15:30 öğlen
1 kase nohut
Yarım kase yogurt
1 lokma ekmek
19:30 aksam
1 tabak (8 tane) çarliston biber
Peynir
Su 2,5 lt civarı, daha içerim
Kızlar evde ceviz dındık donates salatalık bitti, kahvaltıda yiyecek bişe bulamadım, bal olmazdı normalde.. Simit de olmazdı..
Ahh ahh edacım hem çalış hem ev hem de 2 çocuk bir de beni düşün perişan oluyorum inan bazen bir odaya kaoanıp 3 gün dinlenmek istiyorum ama 3 günü bırak 3 saat dinlenemiyorumpek iyi degil kabul ediyorum ama güzelleride olacak kaçamaksız inş..
Kızlar çok işim var menü yorumunda bulunamicam şimdilik..çalışırken ev sorumluluguna pek alışamadım
Ben 8 yılda alışamadımKuzu iki yıl oldu ben hala alışamadım bi yeri toplasan diğer yer bozuluyo. Sen daha iki ayliksin normal yani
ben 25 yasındayım kilom baya bi fazla 96 kiloyum aranıza katılmak istiyorum
Evet canım :):) yok hırs yaptım iyice :) ama zayıfladığımı sadece tartıda fark ediyorum ya belimde inceleme varmı yokmu anlamıyorum bi türlü... Şeker hiç kullanmam canım ben :) çay kahve süt ot çayları vs... Hep şekersizdir :) ekmekte midemi Allak Bulak ediyor... Ekşi mayalı köy ekmeği veya bazlama çok seviyorum :) ama diyetteyim ya almıyorum :):)Gözümden kaçırmışım Yağmurcum...
Kahve, çay benim için ara öğün değil. Çünkü kalorileri yok, tabi şekersiz olduklarını varsayıyorum.
Güzel menü... Yine ekmeksizlikle şaşırtıyor beni.
Yürüyüş ne kadar kız, 1 saat 15 dakika mı? Olursun, takma kafana... Hedefe konsantre ol, sonra da marş marş...
Günaydın :)Günaydın kızlar :)
Günaydııınnnn :):)Gunaydin kizlarrrr
Günaydın tatlım :):)Günaydın takımımın güzel insanları
Canım biraz da nasıl oluyor biliyor musun ... Aslında onun arkasını değilde evi toplamak amacıyla işe giriştiğin için çoğunlukla farketmiyorsun :):) eşim sabah lahmacun kıymasının içini hazırlayacaktı sen yere düşür robotu içindeki soğan sarımsak domates pire halinde yerlerde... Temizle desem.... Işe geç kaldı.. Dedim ama :) kızdı banaValla bekara konuşmak kolay diyeceksiniz ama toplamayın kocalarınızın peşini, niye topluyorsunuz ki? :) Tarihi belli değil ama benim de ufukta var bir şeyler ve benimkine o kadar da derim "Otur kendi işini kendin yap, ilerde ben senin peşini toplamam." diye... İlk günlerimizden yardım olsun diye odasını toparladığım oluyordu sonra baktım iyice dağılmaya başladı, artık hiçbir şeye elimi sürmüyorum. O benim dağınıklığımı toplayacak mı ki ben onun dağınıklığını toplayayım, değil mi ama? O kadar bencil olmasınlar, toplasınlar kendi kıçlarını.
Günaydın canım :)Bir de günaydın.
Ben 8 yılda alışamadım
Eğer eşiniz dağınık bir insan değilse işiniz kolaylaşıyor ama eşiniz benim ki gibi dağınıksa herşey sizi bekliyor
Kızlarım büyüsün onlara ilk nasihatım titiz bir koca bulun olucak çünkü dağıtsn olmayınca toplanmasına gerek kalmıyor
Valla bekara konuşmak kolay diyeceksiniz ama toplamayın kocalarınızın peşini, niye topluyorsunuz ki? :) Tarihi belli değil ama benim de ufukta var bir şeyler ve benimkine o kadar da derim "Otur kendi işini kendin yap, ilerde ben senin peşini toplamam." diye... İlk günlerimizden yardım olsun diye odasını toparladığım oluyordu sonra baktım iyice dağılmaya başladı, artık hiçbir şeye elimi sürmüyorum. O benim dağınıklığımı toplayacak mı ki ben onun dağınıklığını toplayayım, değil mi ama? O kadar bencil olmasınlar, toplasınlar kendi kıçlarını.
canım acilen kendini toparlamalısın. toplamda az yemişsin ama hep zararlı şeyler yemişsin. daha cok şey yiyip daha az kalori alabilirsinben yine üşendim geçmişin tamamını okumaya düşünün ki bilgisayarda otomatik yaptığım şey bile zor geliyor.. bugün çeşit az ama kaçamaklı oldu yine .. yazayım da aklım başıma gelir belkim hem bende burdanda görmüş olurum..
13,00:azıcık ekmekle bir üçgen peynir
16,30 2 tane kremini
18,30:1,25 tabak bol sarımsaklı yoğurtlu makarna, yarım dilim ekmek, 1 yk salata, 1 bardak şekersiz çay
21,00:1 adet kinder yumurtanın çikolatası
0,5 bile su içmemişim hesapladım şimdi..
75 dk yürüyüş
git gide batırıyorum sanırım şimdi gördüm ne fena olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?