Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kuzum bu menü diyet menü olmamış hiç
Ebru görmesin

Matematik öğretmeniyim

Dilaracım menün gayet güzel

Bence menün gayet güzel canım

pek iyi degil kabul ediyorum ama güzelleride olacak kaçamaksız inş..

Kızlar çok işim var menü yorumunda bulunamicam şimdilik..çalışırken ev sorumluluguna pek alışamadım
Ahh ahh edacım hem çalış hem ev hem de 2 çocuk bir de beni düşün perişan oluyorum inan bazen bir odaya kaoanıp 3 gün dinlenmek istiyorum ama 3 günü bırak 3 saat dinlenemiyorum

Kuzu iki yıl oldu ben hala alışamadım bi yeri toplasan diğer yer bozuluyo. Sen daha iki ayliksin normal yani
Ben 8 yılda alışamadım
Eğer eşiniz dağınık bir insan değilse işiniz kolaylaşıyor ama eşiniz benim ki gibi dağınıksa herşey sizi bekliyor
Kızlarım büyüsün onlara ilk nasihatım titiz bir koca bulun olucak çünkü dağıtsn olmayınca toplanmasına gerek kalmıyor

Günaydın Kızlar Dün gelemedim hiç. Daha doğrusu çok az bakabildim. Çok fazla geçmiş birikmiş okuyamadım bile. Menüler genelde çok iyi. Umarım cumaya kadar böyle gider.

Valla bekara konuşmak kolay diyeceksiniz ama toplamayın kocalarınızın peşini, niye topluyorsunuz ki? :) Tarihi belli değil ama benim de ufukta var bir şeyler ve benimkine o kadar da derim "Otur kendi işini kendin yap, ilerde ben senin peşini toplamam." diye... İlk günlerimizden yardım olsun diye odasını toparladığım oluyordu sonra baktım iyice dağılmaya başladı, artık hiçbir şeye elimi sürmüyorum. O benim dağınıklığımı toplayacak mı ki ben onun dağınıklığını toplayayım, değil mi ama? O kadar bencil olmasınlar, toplasınlar kendi kıçlarını.

ben 25 yasındayım kilom baya bi fazla 96 kiloyum aranıza katılmak istiyorum

Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında kurallarımız yazılı. Onu okuduktan sonra okudum anladım ve kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekiyor takıma girmek için.

Evet canım :):) yok hırs yaptım iyice :) ama zayıfladığımı sadece tartıda fark ediyorum ya belimde inceleme varmı yokmu anlamıyorum bi türlü... Şeker hiç kullanmam canım ben :) çay kahve süt ot çayları vs... Hep şekersizdir :) ekmekte midemi Allak Bulak ediyor... Ekşi mayalı köy ekmeği veya bazlama çok seviyorum :) ama diyetteyim ya almıyorum :):)

Günaydın kızlar :)
Günaydın :)

Gunaydin kizlarrrr
Günaydııınnnn :):)
Günaydın takımımın güzel insanları
Günaydın tatlım :):)
Canım biraz da nasıl oluyor biliyor musun ... Aslında onun arkasını değilde evi toplamak amacıyla işe giriştiğin için çoğunlukla farketmiyorsun :):) eşim sabah lahmacun kıymasının içini hazırlayacaktı sen yere düşür robotu içindeki soğan sarımsak domates pire halinde yerlerde... Temizle desem.... Işe geç kaldı.. Dedim ama :) kızdı bana sabah sabah kötü başladık erken kaldırımda böyle oluyor kahvaltı yapalım dedim test yaptım ona patates kızarttın onu yere düşürünce bütün moral gitti kimsede yardım etmedi kâh hazırlamama hala sinirim tepemde oooof....

Bir de günaydın.
Günaydın canım :)

Kaptanım :) Nesfit almamaya karar verdim :) paket ürünler kullanmamaya çalışacağım inşaallah :) yarım paket Müsli kaldı onu da bitireyim :) bu hafta tuz kullanmayacağım :) olur mu? Baharata ağırlık vereceğim

benim canım kocacım yardım eder bana sağolsun. dağıtır ama kendi dağınıklıgını toplar. alışması zaman aldı ama öyle :)

kızlar bugün evlilik yıldönümümüz. elimden geldiği kadar dikkat edicem. zaten işteyim. akşama da abartmamaya özen gösteririm.

canım acilen kendini toparlamalısın. toplamda az yemişsin ama hep zararlı şeyler yemişsin. daha cok şey yiyip daha az kalori alabilirsin

Ya kizlar ne oldu birden bire bilmiyorum kilo veremeyecek gibi hissettim az once ve isimi birakip buraya attim kendimi
Birden bire oldu
Kasima kadar 65 falan olsam iyi olurdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…