Kaç kilo kaldı vermen gereken? Bende şu mezuniyet tadını tatmak istiyorum :)Bugun tartıda yine cok mutluydum.. Bu sefer hedefe hızla gidiyorum, gecdn seneki kıvamı tutturdum sonunda:) bir an önce mezun olayım da ben de kurtulayım ebru da:))
Bugun tartıda yine cok mutluydum.. Bu sefer hedefe hızla gidiyorum, gecdn seneki kıvamı tutturdum sonunda:) bir an önce mezun olayım da ben de kurtulayım ebru da:))
:):):) Allah iyiliğini versin kaptan :) uykumu açtın he :) ben balık evliyim öyle olamam yaaaa :) az ele gelecek :) hehehehehe :)Niye ölelim Yağmur taş gibi olucaz hele ben iki çocukla kaya gibi olmayı planlıyorum
Kaç kilo kaldı vermen gereken? Bende şu mezuniyet tadını tatmak istiyorum :)
LAydLiNe' nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Ocak / 1,6
Şubat / 3,4
Mart / 4,6
Nisan / 2,5
Mayıs / 2,6
Haziran / 2,4
Temmuz / 3,4
2012 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 20,5 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (241. Etap) ( 82,3 )
Bitiş Kilosu (267. Etap) ( 61,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 20,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 24,91% )
Toplam Süre ( 27 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,92% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 759 )
Yorum : Sevgili LAydLiNe, 20 Ocak 2012 tarihinde (241.Etap) ve 82,3 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 27 Temmuz 2012 (267. Etap) tarihinde toplam 20,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 63 dür. Hedefini %106 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 13.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Ebru bak bu yıl bitmeden mezun oluyorum yaz bi kenara, sonra arkamdan ah tuba canım tuba özledim tuba dersiniz karısmam:) gelicem tabiki ama koruyamadım aldım diye değil korumak için gelicem:)
Bu arada ben hedef kilomu kaç yazdırmıstım 62 mi?
evet bende bayildim.Allah bir ömür mutlu etsin inşallah
Olursun Özlem olursun. Kasıma çok var. Yeter ki bırakma diyeti. Funda nın fotoğraflar harika. Ara ara bakmak lazım.
Oooo :):) kaptan sen daha kaç kilo vereceksin? Bende isterim öyle karne :) bakalım ne olacak...Ben iki kez mezun oldum. Hatta ilkinde şampiyon olarak. Hatta karneme bakın örnek alın kaptanınızı
Hıımmm:) evet buradada esiyor azıcık :) kış geliyor :) yaşasıııın :):) maşallah canım :) bende ilk bebeğim kız olsun diye düşünüyorum nasip artık :)Yagmurcum bugun hava kapalı istanbulda rahatız yani:)
Kucuk kızım 3,5 buyugu 7 yasında
Özlemcim bu arada ümitsizilğe düşme, çok iyi gidiyorsun, at kötü düşünceleri kafandan:)
Karneni gormek daha da etkileyici oldu ebrucum, her ay kararlılıkla nasıl kilo verdiğini gormek daha etkileyici.. Ümit veriyor:)Ben iki kez mezun oldum. Hatta ilkinde şampiyon olarak. Hatta karneme bakın örnek alın kaptanınızı
Hosgeldin özlem, hatırladım ben seni, 3 ayın hesabını ver bakalım, kilon ne alemde , aldın mı verdin mi ne yaptın?Kızlar herkese merhaba nasılsınız ? bizimkilerden pek kimse kalmamış galiba.bende hayırsızlık yapıp 3 aydır falan hiç uğramadım takıma
malesef 3 kilo aldımHosgeldin özlem, hatırladım ben seni, 3 ayın hesabını ver bakalım, kilon ne alemde , aldın mı verdin mi ne yaptın?
bende seni hatırlıyorum canım ama ismini hatırlayamadım bi türlüHosgeldin özlem, hatırladım ben seni, 3 ayın hesabını ver bakalım, kilon ne alemde , aldın mı verdin mi ne yaptın?
haziran başında mezun oldumTuba ben, herhalde ben izindeyimdir sen mezun olurken..
hoşbulduk özlem.. gidecek inşallah.neler neler yedim nasıl abarttım bi bilseniz bu 3 kilo ne ki dersiniz :) sen nasılsın canım?nasıl gidiyor, ne durumdasın ?hos geldin ozlemm neyseki fazla almamissin cnm.
Biraz dikkat etmeyle gider onlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?