Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun tartıda yine cok mutluydum.. Bu sefer hedefe hızla gidiyorum, gecdn seneki kıvamı tutturdum sonunda:) bir an önce mezun olayım da ben de kurtulayım ebru da:))
Kaç kilo kaldı vermen gereken? Bende şu mezuniyet tadını tatmak istiyorum :)

Bugun tartıda yine cok mutluydum.. Bu sefer hedefe hızla gidiyorum, gecdn seneki kıvamı tutturdum sonunda:) bir an önce mezun olayım da ben de kurtulayım ebru da:))

Senden kurtuluş var mı ki bilemedim şimdi Sen üç gün sonra gelirsin yine koruyamadım kilo alıyorum diye ( şaka bi yana inşallah öyle bişey olmaz )

Kaç kilo kaldı vermen gereken? Bende şu mezuniyet tadını tatmak istiyorum :)

Ben iki kez mezun oldum. Hatta ilkinde şampiyon olarak. Hatta karneme bakın örnek alın kaptanınızı

Yagmurcum bugun hava kapalı istanbulda rahatız yani:)
Kucuk kızım 3,5 buyugu 7 yasında

Özlemcim bu arada ümitsizilğe düşme, çok iyi gidiyorsun, at kötü düşünceleri kafandan:)

Ebru bak bu yıl bitmeden mezun oluyorum yaz bi kenara, sonra arkamdan ah tuba canım tuba özledim tuba dersiniz karısmam:) gelicem tabiki ama koruyamadım aldım diye değil korumak için gelicem:)
Bu arada ben hedef kilomu kaç yazdırmıstım 62 mi?

Evet canım 62 yazmışız. Geçen gün defteri karıştırırken gördüm

Evet ben
Allah bir ömür mutlu etsin inşallah

Olursun Özlem olursun. Kasıma çok var. Yeter ki bırakma diyeti. Funda nın fotoğraflar harika. Ara ara bakmak lazım.
evet bende bayildim.
Bir ara size 45-50 kgluk fotomuda koyarim.:)
Ah ah essek kafa hic uyaranda olmadi

Ben iki kez mezun oldum. Hatta ilkinde şampiyon olarak. Hatta karneme bakın örnek alın kaptanınızı

Oooo :):) kaptan sen daha kaç kilo vereceksin? Bende isterim öyle karne :) bakalım ne olacak...
Ye benim bi sorunum var... 71gösteran yarım artık 66larda geziyor fakat benim göbeğim hala aynı yerde gibi?

Yagmurcum bugun hava kapalı istanbulda rahatız yani:)
Kucuk kızım 3,5 buyugu 7 yasında

Özlemcim bu arada ümitsizilğe düşme, çok iyi gidiyorsun, at kötü düşünceleri kafandan:)
Hıımmm:) evet buradada esiyor azıcık :) kış geliyor :) yaşasıııın :):) maşallah canım :) bende ilk bebeğim kız olsun diye düşünüyorum nasip artık :)

Kızlar herkese merhaba nasılsınız ? bizimkilerden pek kimse kalmamış galiba.bende hayırsızlık yapıp 3 aydır falan hiç uğramadım takıma

Bişe sorcam simdi ben hefef kiloma ulasınca ne zamandan itibaren yazıcak bu katnede, malum benimki yılan hilayeaine döndü, 1,5 yıllık seruvenim mi yazıcak? Yoksa izin sonrası kısmı mı?

Kızlar herkese merhaba nasılsınız ? bizimkilerden pek kimse kalmamış galiba.bende hayırsızlık yapıp 3 aydır falan hiç uğramadım takıma
Hosgeldin özlem, hatırladım ben seni, 3 ayın hesabını ver bakalım, kilon ne alemde , aldın mı verdin mi ne yaptın?

Hosgeldin özlem, hatırladım ben seni, 3 ayın hesabını ver bakalım, kilon ne alemde , aldın mı verdin mi ne yaptın?
malesef 3 kilo aldım bu hafta itibariyle kendimi düzene soktum 3 kiloyu geri vericem tekrar.mezun olduğum için takıma giremiyorum ama bende buralarda olsam menülerimi paylaşsam diyorum.destek olmadan kilo verme işi çok zor

hos geldin ozlemm neyseki fazla almamissin cnm.
Biraz dikkat etmeyle gider onlarda.

hos geldin ozlemm neyseki fazla almamissin cnm.
Biraz dikkat etmeyle gider onlarda.
hoşbulduk özlem.. gidecek inşallah.neler neler yedim nasıl abarttım bi bilseniz bu 3 kilo ne ki dersiniz :) sen nasılsın canım?nasıl gidiyor, ne durumdasın ?

Kızlar ya
Üstümde bir halsizlik bir haldizlik sormayın..
Kolumu kaldırcak halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…