Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşbulduk özlem.. gidecek inşallah.neler neler yedim nasıl abarttım bi bilseniz bu 3 kilo ne ki dersiniz :) sen nasılsın canım?nasıl gidiyor, ne durumdasın ?
Bende senin gibiydim cnm neler yedim neler
ama 3 hafta falan ishal sorunum vardi neyseki kilo almadim.
Bende 2,5 haftadir tekrar buralardayim.2 kg gitti 2 haftada.76 kiloyum.
Bakakim bu hafta ne olacak.:)

masaallah benden cok cok cok sonra gelmistin takima acik ara farkla ben yerimde sayarken sen mezun oldun.tebrikler..
insallah hayatinin her alaninda boyle iradeli ve basarili olursun cnm.

sağol canım.sen de ısrarla bırakmıyorsun bu da güzel bişey kesinlikle sonucunu alıcaksındır.İnsan her zaman iradeli olamıyor ben bundan önce 1 kilo bile veremiyordum bi gün başlayıp akşamına bozuyodum diyeti :))

Niye ölelim Yağmur taş gibi olucaz hele ben iki çocukla kaya gibi olmayı planlıyorum

Hahahaha.
Sevdim ben bu lafı.

Ben iki kez mezun oldum. Hatta ilkinde şampiyon olarak. Hatta karneme bakın örnek alın kaptanınızı

Şampiyon olarak nasıl mezun olunuyor kız?
3. mezuniyetinde nasıl kutlasak acaba? Kaç kilo kaldı?

açıkçası eşim çok direndi ama en son bende bıraktım tam üç hafta ne temizlik ne çamaşır ne ütü hiç birşey yapmadım onun yaptığı gibi davrandım. ben de dağınık bıraktım. giyecek elbise oturacak yer kalmayınca hadi evi temizleyeli dedi. o gün bu gündür yapıyor herşeyi. tabi üç hafta zor sabrettim ama inada bindirmiştim. söylenince olmuyo. Sen ne yapıyorsun ki diyordu bu kadar söylencek. bende hiç birsey yapmamaya başladım. bari yapmayayım da öyle sen ne yapıyorsun ki olsun dedim. Adam şükür düzeldi :)

Dört dörtlük taktikmiş. Oh olsun.

Ahahah iyi yöntem:)

Kızlar ya
Üstümde bir halsizlik bir haldizlik sormayın..
Kolumu kaldırcak halim yok
Neden canım?? Kız Park'ta yordu mu seni?
Maşallah :):) nasıl dayandın kız o kadar :):) yani evi 3hafta ellemediğimi düşündüm ııııyyyk yapamam ben ya

kızlar bunları gördünüz mü

Yagmurcum bende oyle zannesiyordum ama sok oldum elbiseyi giyinince degilde ozellikle mezuradaki 10 cm.lik incelmeyi gorunce.
Ve su anda uzun Zamandir giyinmedigim bir pantolonu giyindim en son giyindigimde oluyordu ama cok dar oluyordu.dugme kapaninca gobis one daha cok pirtliyordu.
simdi ise pantolon popomdan asagi kayiyor resmen.
Hatta biraz zorlayinca dugme ve fermuari acmadan pantolunu uzerimden cikarabiliyorum.:)

Aaayyy maşallah :):) ben de öylemiyim ki... 40beden eteğim. Hiç yok ayda kışın bana dar gelen .. Bir tane var oda 38o hiç olmaz zaten..

Kızlar annemle konuştum işte her kilo verişim de tartıdaki rakamı fotolayıp atıyorum anneme :) annemin komşuları demiş ki :) hiç hiç saklama senin kızın göbeği var hamile de mi demiş :):) Ay dedim ki bende kurbanda o göbek olmayınca doğurdu artık kız dersin anne dedim... :)

Edacım karnemiz berbat durumda, ama herhalde agustos ayınınki hesaplandıgında cok daha iyi olacaktır, cunku bir kac haftador ataga gectik neyseki..
Bu ay da öyle devam edelim birinci bile olabiliriz:)

Mezura alsana cnm.ayda 1 olcersin
Dene belki olur.olmasa daha cok hirslanirsin onun icine girebilmek icin.:)
Aaayyy maşallah :):) ben de öylemiyim ki... 40beden eteğim. Hiç yok ayda kışın bana dar gelen .. Bir tane var oda 38o hiç olmaz zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…