Bende senin gibiydim cnm neler yedim nelerhoşbulduk özlem.. gidecek inşallah.neler neler yedim nasıl abarttım bi bilseniz bu 3 kilo ne ki dersiniz :) sen nasılsın canım?nasıl gidiyor, ne durumdasın ?
sağol canım.sen de ısrarla bırakmıyorsun bu da güzel bişey kesinlikle sonucunu alıcaksındır.İnsan her zaman iradeli olamıyor ben bundan önce 1 kilo bile veremiyordum bi gün başlayıp akşamına bozuyodum diyeti :))Bende senin gibiydim cnm neler yedim neler
ama 3 hafta falan ishal sorunum vardi neyseki kilo almadim.
Bende 2,5 haftadir tekrar buralardayim.2 kg gitti 2 haftada.76 kiloyum.
Bakakim bu hafta ne olacak.:)
masaallah benden cok cok cok sonra gelmistin takima acik ara farkla ben yerimde sayarken sen mezun oldun.tebrikler..
insallah hayatinin her alaninda boyle iradeli ve basarili olursun cnm.
Niye ölelim Yağmur taş gibi olucaz hele ben iki çocukla kaya gibi olmayı planlıyorum
Ben iki kez mezun oldum. Hatta ilkinde şampiyon olarak. Hatta karneme bakın örnek alın kaptanınızı
hoşbulduk funda ..fotograf her şeyi anlatıyor bende çok seviyorum :)Özlem hoş geldin. Profil fotonu sevdim. :)
özlem hoş geldin :)Kızlar herkese merhaba nasılsınız ? bizimkilerden pek kimse kalmamış galiba.bende hayırsızlık yapıp 3 aydır falan hiç uğramadım takıma
Nasıl alıştırdın buna :):) bizde tavsiyeler veriri misin :)
Maşaallah :):) 2yıl oldu :) benim de geçen gün 2yılım bitti :)
Olursun bebeğim :) her hafta cumaları ne güzel kilolar veriyorsun :) sana dar gelen elbisen bol duruyor :) geçen gün yazdın ya daha tatlım :) ben de sinin gibi olsam keşke bi incelesem.... Kilo düşüyor ama göbek yerinde anlamıyorum ya
Evet canım :) ilk kez yaptım tatlıyı tadını merak ettim :) ama sonucunu bu sabah çok güzel aldım :) inşaallah bu hafta böyle ilerleyecek :)
Evet canım :) dışarıdan bir şey yemem ben :) tanımadığım yerden et falan yemem :) cola vs... Alışkanlık yok bide gofret yemiştim taaaa geçenleri ya bi yağ var içinde damağımda dondu kaldı iğrenç bir şey oldu ya... Kendi çukalatamı kendim yapayım :)
hoşbulduk :)özlem hoş geldin :)
açıkçası eşim çok direndi ama en son bende bıraktım tam üç hafta ne temizlik ne çamaşır ne ütü hiç birşey yapmadım onun yaptığı gibi davrandım. ben de dağınık bıraktım. giyecek elbise oturacak yer kalmayınca hadi evi temizleyeli dedi. o gün bu gündür yapıyor herşeyi. tabi üç hafta zor sabrettim ama inada bindirmiştim. söylenince olmuyo. Sen ne yapıyorsun ki diyordu bu kadar söylencek. bende hiç birsey yapmamaya başladım. bari yapmayayım da öyle sen ne yapıyorsun ki olsun dedim. Adam şükür düzeldi :)
Ahahah iyi yöntem:)açıkçası eşim çok direndi ama en son bende bıraktım tam üç hafta ne temizlik ne çamaşır ne ütü hiç birşey yapmadım onun yaptığı gibi davrandım. ben de dağınık bıraktım. giyecek elbise oturacak yer kalmayınca hadi evi temizleyeli dedi. o gün bu gündür yapıyor herşeyi. tabi üç hafta zor sabrettim ama inada bindirmiştim. söylenince olmuyo. Sen ne yapıyorsun ki diyordu bu kadar söylencek. bende hiç birsey yapmamaya başladım. bari yapmayayım da öyle sen ne yapıyorsun ki olsun dedim. Adam şükür düzeldi :)
Neden canım?? Kız Park'ta yordu mu seni?Kızlar ya
Üstümde bir halsizlik bir haldizlik sormayın..
Kolumu kaldırcak halim yok
Maşallah :):) nasıl dayandın kız o kadar :):) yani evi 3hafta ellemediğimi düşündüm ııııyyyk yapamam ben yaaçıkçası eşim çok direndi ama en son bende bıraktım tam üç hafta ne temizlik ne çamaşır ne ütü hiç birşey yapmadım onun yaptığı gibi davrandım. ben de dağınık bıraktım. giyecek elbise oturacak yer kalmayınca hadi evi temizleyeli dedi. o gün bu gündür yapıyor herşeyi. tabi üç hafta zor sabrettim ama inada bindirmiştim. söylenince olmuyo. Sen ne yapıyorsun ki diyordu bu kadar söylencek. bende hiç birsey yapmamaya başladım. bari yapmayayım da öyle sen ne yapıyorsun ki olsun dedim. Adam şükür düzeldi :)
KARNE NOTU
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 363.etap başlangıç kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 369. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- Altı aydan daha uzun bir süre sonra yarışmaya dönen üyelerin, izne çıkış değil izinden dönüş kiloları baz alınmıştır. Haricindeki üyelerin her zaman izne çıkış kiloları dikkate alınmıştır.
- Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
- OoOturtleOoO: 363. etap başlangıç ve 369. etap bitiş kilosu alındı.
- burcugncy: 363. etap başlangıç ve 366. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- edahafiz: 363. etap başlangıç ve 365. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- argleton: 363. etap başlangıç ve 369. etap bitiş kilosu alındı.
- Alsimi: 363. etap başlangıç ve 369. etap bitiş kilosu alındı.
- jessie_j: 363. etap başlangıç ve 369. etap bitiş kilosu alındı.
- LAydLiNe: 369. etap başlangıç ve bitiş kilosu alındı.
- Kelebekcim: 363. etap başlangıç ve 366. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- 0zlem: 363. etap başlangıç ve 366. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- mavera87: 365. etap başlangıç ve 366. etap bitiş kilosu alındı. 24 haftalık izin sonrası döndü, izne çıkış kilosu esas alındı.
ANALİZ SONUÇLARI
Temmuz 2014 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır.
Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:
14SERAP38 => 11,76% => 5. Takım-aktif-
Slimsigara => 10,37% => 14. Takım-mezun-
bukettgrl => 9,68% => 9. Takım-aktif-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
Not: Bir sonraki analiz Ekim 2014 döneminde yapılacaktır.
Yagmurcum bende oyle zannesiyordum ama sok oldum elbiseyi giyinince degilde ozellikle mezuradaki 10 cm.lik incelmeyi gorunce.Oooo :):) kaptan sen daha kaç kilo vereceksin? Bende isterim öyle karne :) bakalım ne olacak...
Ye benim bi sorunum var... 71gösteran yarım artık 66larda geziyor fakat benim göbeğim hala aynı yerde gibi?
Hıımmm:) evet buradada esiyor azıcık :) kış geliyor :) yaşasıııın :):) maşallah canım :) bende ilk bebeğim kız olsun diye düşünüyorum nasip artık :)
Aaayyy maşallah :):) ben de öylemiyim ki... 40beden eteğim. Hiç yok ayda kışın bana dar gelen .. Bir tane var oda 38o hiç olmaz zaten..Yagmurcum bende oyle zannesiyordum ama sok oldum elbiseyi giyinince degilde ozellikle mezuradaki 10 cm.lik incelmeyi gorunce.
Ve su anda uzun Zamandir giyinmedigim bir pantolonu giyindim en son giyindigimde oluyordu ama cok dar oluyordu.dugme kapaninca gobis one daha cok pirtliyordu.
simdi ise pantolon popomdan asagi kayiyor resmen.
Hatta biraz zorlayinca dugme ve fermuari acmadan pantolunu uzerimden cikarabiliyorum.:)
Ne ki şimdi bunlar... Ne zaman hazırlanmış??kızlar bunları gördünüz mü
Aaayyy maşallah :):) ben de öylemiyim ki... 40beden eteğim. Hiç yok ayda kışın bana dar gelen .. Bir tane var oda 38o hiç olmaz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?