Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neden canım?? Kız Park'ta yordu mu seni?

Maşallah :):) nasıl dayandın kız o kadar :):) yani evi 3hafta ellemediğimi düşündüm ııııyyyk yapamam ben ya
iş inada binince gözün bişey görmüyor canım ya yoksa işin sonu yoktu. işe git gel yemek yap bulaşık yıka temizlik çamaşır ütü... herşey bana kalırdı ben böyle bi monotonluk istemiyorum. çok şükür şu an iyi. zaten hafta içi çalışıyoruz pazarları evimizi misler gibi temizliyoruz vaktimiz kalıyor bol bol

Hahaha, çılgın kız.

Fundacım sen nerdeydin istanbulda mı? Çalışıyor musun evlimisin, ben unuttum da

İstanbul'dayım Tubacım. Aktif olarak çalışmıyorum ama aklımdaki kariyere dair kendimi geliştirmeye çalışıyorum şu aralar... Evli değilim, inşallah 2 sene içinde...

Tabii haklısın :) ama ben çalışmıyorum şuam bu kış da çalışıp çalışmayacağım belli değil... Evde oturuyorum yani eşim de haklı bi yandan sonuçta kıyafetlerini falan dağıtmaz yani...

eve yeni geldim çok yorgunum ev temizlemem lazım sanırım bu gün anca toparlayabilirim yemek yapıyorum bi taraftan da

selam funda iyiym de yorgunum biraz yemek yapıyorum acıktımmm senden ne var ne yok

Kolay gelsin. :)
Benden de iyidir. Yemek hazırlama üşengeçliğinden yine haşlanmış patates yedim ama şimdi pişmanım. Takıma girdiğimden beri şişmanlarla ilgili tv programları izleyip duruyorum. Patates elimdeyken hiç iyi hissetmedim ama artık bitmek üzereydi, olan olmuştu. Üstelik 2 tane yedim. Kalorisi dert değil de, nişastası insülin dengesine iyi gelmiyor aslında... Bir daha asla 1 taneden fazla patatesi aynı anda yememeye karar verdim.

Güzel yemekler yap. :) Salçalı, sebzeli, ohhh, mis gibi... Bilsem ben de yapacağım onları da bilmiyorum. Ama galiba öğrenmenin vakti geldi. Benden başka yemek yapacak kimse yok. Hep mercimekle patates yemek istemiyorsam bir yerden başlamam lazım.

bugün ki menüm

kahvaltı 7:30
1 haşlanmış yumurta
çeyrek domates
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

ara 10:00
1 kutu light süt

öğlen 12:30
1 kase domates çorba
2 yk patlıcan musakka
2 yk pilav
1 porsiyon üzüm

ara 15:00
1 bardak portakal suyu
1 avuç yeşil antep fıstığı (kavrulmamış tuzsuz taze)

akşam 18:30
1 tabak semizotu yemeği
2 yk yoğurt
2 parça haşlanmış tavuk

2.5 litre su içmişimdir. 40 dk yürüyüş yaptım bgn

üşenmem ben hazırladım yedim bile bak bgn semizotu yaptım çok da kolay 1 soğan doğra kavur biraz zeytinyağında 1 domates rendele onuda ekle salça pul biberde ekle yarım bağ semizotunu doğra içine at kısık ateşte suyunu bırana kadar kavur sonra için 1 avuç bulgur ekle pişsin yanınada yoğurt çok güzel oluyor:) birde patatesi az tüketmeye çalış ve öğlen yada kahvaltıda yemeye çalış bence

merhaba kızlaar.. bugün canım sıkkın birazcık ağzımı açıp birşey yiyesim yok..
13,20:1,5 tabak sebzeli bulgur pilavı + patlıcan yemeği
ara yapmadım şimdi suyu alıcam elime
19,10:2 biber dolması + patlıcan yemeği.. 1 tabak olacak şekilde yerim, 2 kaşık yoğurt
20,00: 1 adet şeftali

1 lt su, 15 dk dans, minimum 50 mekik.. bu arada son 2 akşam ekstra bir şey yemeden ve içmeden yattım

kızlar 10 gün sonra yurda gidiyorum.. 15inde okul açılacak.. hergün minimum 1 saat yürüyüşüm olacak ve yurtta geniş kapsamlı bir spor salonumda var.. spor için arkadaş da var :) umutluyum bu yıldan :)

eve yeni geldim çok yorgunum ev temizlemem lazım sanırım bu gün anca toparlayabilirim yemek yapıyorum bi taraftan da
Kolay gelsin cnm:)
Túp bitmeseydi bende patates haslayip kavuravaktim.
Iyiki tup bitmis
Gerci uzun zamandir patates yemiyorum:)
Aslinda genel olarak guzel cnm portakal suyu hazirmi?
Bence ligt urunleride tercih etme:)

Bugunku menum

09:00
Avuc ici kadar ekmek arasi ucgen peynir
10 zeytin

12:00
5 yk bol yesil mercimekli patlican yemegi
3 yk yogurt

18:45
1 haslanmis yumurta
Az peynir
5 zeytin
3-5 dilim domates salatalik
1 kucuk aci biber
2 dilim ekmek

1 kupa yesil cay
2 sade turk kahvesi

Spor
Ev isi
sac diplerim bile terledi.:)
Aslinda temizlik biter bitmez k.bandinda yurucektim ama terleyince kendimi banyoda buldum.:)

20dk dans

Portakal suyu hazır değilse güzel menü. :)

Semizotunu da severim he. Bulursam yaparım, marketlerde genelde fasulye var.

Hayırdır Ececim, kötü bir şey yoktur umarım...

kızlar 10 gün sonra yurda gidiyorum.. 15inde okul açılacak.. hergün minimum 1 saat yürüyüşüm olacak ve yurtta geniş kapsamlı bir spor salonumda var.. spor için arkadaş da var :) umutluyum bu yıldan :)

Edirne'de okuyordun sen, değil mi?
Hangi yurt, hangi bölüm?

Az az yiyoruz, ne güzel. Ama inşallah bu azlık tartıda bize karşı dönmez. Ara yapmadığını da düşününce sabah ve öğle çok az gibi...

oglen tabagimi zorla bitirdim:)
Aksssmda esi bekle,tupu bekle derken o saat oldu:)

Hayırdır Ececim, kötü bir şey yoktur umarım...
Edirne'de okuyordun sen, değil mi?
Hangi yurt, hangi bölüm?
canım kötüyle başladı sonra iyi gibiye döndü bende bilmiyorum, özel konular işte özel yurttaym sınıf öğretmenliği :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…