Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu günkü menüm
Sabah 08.00
2 dilim ekmek
1 domates
1 kk peynir
5 zeytin

ara 9.00
türk kahvesi

öğle 12.30
bir kase sütlü nesfit

ara 17.00
1 elma
Ara 18.30
1 soda

akşam 19.30
4 inegöl köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
bol salata

2.5 litre su ve avm de 2 saat ayakkabı arana dur durak bilmeden sonuç bulamadık yarın aramaya devam

9 arası gerçekten kalori içerseymiş harika menü olacakmış. Şimdilik "harika -1"

Menücümm :)

07:30
2 haşlanmış yumurta
Salatalık/domates
Bir parça peynir
5-6 tane ceviz
3 kayısı

12:30
1 küçük but ve iki parca tavuk(yagsız derisiz fırında)
Yarım kase yogurt
8-10 tane dilim patates

18:30
Bir porsiyon sarma (bulgurlu)
250 ml kefir

Su 2,5 lt...

Güzel menü. :)
İki gündür papağana bağladım ama herhalde hepimiz için böylesi daha iyi.

Ben aynı evde bile yaşamıyorum alt üst yaşıyorum ama bağımsız yaşamak gibi olmuyor benim de istediğini giyemessin gelip gidiliyor çünkü yalnizsa yjemek götürüyisun kendine kadar yspıp yemek götürünce ben aç kalıyorum
Kendi başına gibi olmuyor

Menüm

Sabah
1,5 tabak mercimek çorbası
2 dilim çavdar ekmeği

Ara
2 kara olduğunu umduğum erik, aslında bence mor erik

Öğle
2 dilim karpuz (orta boydan küçük boya doğru bir karpuzun yarım ay halinde kesilmiş büyük dilimleri)

Ara
15 fındık

Akşam
2 haşlanmış patates

Şu an
1 domates, 4-5 göbek yaprağı, yarım limon ve yarım yemek kaşığı zentinyağından oluşan salata

Bir saat de step

Dert vallahi...
Keşke herkese iyi kaynana düşse...

Selam canım :)
eve yeni geldim çok yorgunum ev temizlemem lazım sanırım bu gün anca toparlayabilirim yemek yapıyorum bi taraftan da
Kolay gelsin canım :) gerçitoplayıp yemeğini yemişsin bile :) semizotu güzel bir tercih :)
Antep fıstığı olmamış bence... Üzümü de ara öğün falan yapsaydım canım daha güzel olurdu.. Pilavda 2yk sorun olmaz ya...

Mekik falan çok güzel.. Ama sonradan bırakı ca kötü oluyor.. Bir de çok geç yemeye başlıyorsun ..geç mi uyanıyorsun??.. Yoğurdu arttırıp dolmayı 1e indire bilirsin :)
kızlar 10 gün sonra yurda gidiyorum.. 15inde okul açılacak.. hergün minimum 1 saat yürüyüşüm olacak ve yurtta geniş kapsamlı bir spor salonumda var.. spor için arkadaş da var :) umutluyum bu yıldan :)
Çok güzel canım :) hayırlısı olsun inşaallah :)

Mükemmel canım :):) öğle ve akşam arasında bir şeyler yememişsin /) temizliğe çok daldın galiba :):) çok acıkmadım mı :)

Akşam ekmek yeme canım artık :) onun dışında harika olmuş bence :)

Canım kahvaltında yumurtayı düşürmeni tavsiye ederim bende başta böyle yapıyordum.. Kayısıyı kâh önce 2tane yiyebilirsin bence maydanoz falan ekle kâh güzel oluyor :):) ara öğün yapmamışsanız :) patates tabiki çok olmuş sende farkındasın bence :)bulgurda pirinç kadar kalorisi ben geçen yedim kalor
Sepetine eklersen şok şok oldum bir tabağı 250 kal civarındaydı birada da yemedim..

Canım saatlerini yazmamışsın... Yediklerin çok iyi de değil çok kötü de değil :) bilemedim :) patates yediğine pişman olmuşun zaten o yğDen ona yorum yapmak istemedim :)

Canım saatlerini yazmamışsın... Yediklerin çok iyi de değil çok kötü de değil :) bilemedim :) patates yediğine pişman olmuşun zaten o yğDen ona yorum yapmak istemedim :)

Saatleri özellikle yazmıyorum ama hepsinin arasında 2,5 saat falan vardır. :)
Patatesin 2 tane olduğuna pişman oldum zaten. :) Geçen 3 tane yerim diye 3 haşlamıştım, anca 2 tane yedim. Bugün de aslında 1,5 tan sonra tatsız gelmeye başladı. 1 e indireceğim bir dahakine. Vicdanım da daha rahat olur. :)

Benim menüm :) bugün olmadı kızlar bende farkındayım ama tüm lahmacunu ddipfirize kaldırdım :):) diyet bitince yiyeceğim :) neyse menüm
Sabah 06.30-07.30
Tempolu yürüyüş
08.00
3dilim domates
Birazcık fındık ve kuru üzüm (çok azdı)
1haşlanmış yumurta
Yarım çatal (ince uzun dilim şeklinde 3gane falan)kızarmış patates..(bügünde hepimiz patates yemişisiz :):):))
2şekersiz çay,1kase yoğurt
1kk peynir 8zeytin...herşey tuzsuzdu..
Arada
Az fındık ve kuru üzüm
Öğlen 13.00
3köfte 4yaprak Roka
1kase yoğurt içine 2yk müsli
3şekersiz çay
Arada 3büyük incir kendi ağacım :)
Akşam 17.00 1lahmacun içine Roka
18.20 1,5 lahmacun daha...
Tıka basa tokum halaaaa

3lt su akşam 19da biraz Park'ta gezdik :)

Haşlamalık şu küçücük patatestir değil mi bunlar :):)
Çok tüketme yine sem :) kalorisi kaç ki bunun :)

Lahmacunlar olmasaymış ne güzel gidiyormuş... Parkta ne kadar gezdin kız, dakika lazım bize. :)
Bir de nerde oturuyorsun, incir ağacı falan... :)

Haşlamalık şu küçücük patatestir değil mi bunlar :):)
Çok tüketme yine sem :) kalorisi kaç ki bunun :)

Küçük patates olur mu hiç? 2 küçücük patates yesem yazmam bile buraya.
Bayağı bildiğin orta boy patates. :) 100 kalori tanesi...

canım mekik sonrada kötü mü oluyor yaniii neyse ben ağırlığı yürüyüşe vermek istiyorum zaten.. geç uyanıyorum dolmayı indiremedim ama yoğurt arttı birazcık

Evim müstakil dublex :) her çeşit meyvem bulunur :):)
Ooooooo :) bugün kaç kal aldın?

canım mekik sonrada kötü mü oluyor yaniii neyse ben ağırlığı yürüyüşe vermek istiyorum zaten.. geç uyanıyorum dolmayı indiremedim ama yoğurt arttı birazcık
Emin değilim ama hani tam kas oluyorlarmış bırakınca tekrar yağ oluyor diyorlar ya bi de kaptana sormak lazım... Ben squat yapıyordun işte artık yürüyüşümü arttırdım bırakıyorum yavaş yavaş onları kokuyorum ya sonra bir şey olur diye...ben diyete ramazandan beri alışmaya rayına oturtmaya çalışıyorum Anca oluyor bak :) arada gene kaçamak oluyor ama :) senin de zamanla olacak inşaallah...sadece daha erken uyan güne zinde başla erken başla çok avantajın olur :)

Hangi şehir diye sormuştum aslında... :) Neyse, bahçen varmış, yine de cevabı almış oldum. :)
1050 kalori görünüyor. Ama ben özellikle aldığım kalorileri hafif şişirip, yaktıklarımı da hafif indiriyorum ki beklentim çok olmasın... :)

Kaslar kilo alınmadığı sürece tekrar yağ olmaz. Ama tabi sıkı ve kaslı görünen bir karın çalışmayı bırakırsa o sıkılığını kaybedip normal bir karın olur. Her kası formunda tutmak için düzenli egzersiz yapmak gerek.

canım 2 hafta sonra okul başlıyor zaten hemde şimdi erken uyanırsam annem çok konuşuyor ondan korkuma uyuyasım yoksa bile geri yatıyom

zaten mahkumuz düzenli egzersize.. yoksa fit kalmak mümkün değil kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…